Mökille...

epukka

Onko tietoa kestääkö ikean keittiö talvikylmän ja kosteän kesämökin?

8

2564

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kestää

      Itse aikanaan mökkikeittiötä hankkiessani kalliit liikkeet yrittivät kaupata ns.kosteuden kestäviä ovia(rungot samat kuin tavallisessa). En ottanut , otin halvat. 10 vuotta talvisin muutama kääynti muuten kylmillään,hyvänä pysynyt. Kotona Ikean keittiö ja varmasti laittaisin mökille myös Ikean jos olisi tarve.

      • kestääkö ?

        Kymmenen vuotta sitten Ikean kalusteet vielä kesi.Nykyiset ei kestä kolmea vuotta tasa lämmössäkään.

        Samalla hinnalla saat ihan kunnollisia Suomalaisiakin kaappeja.


    • epukka

      Niin, saattaahan se kestää mökilläkin. Kestäähän sielä lastulevyvaatekaappikin joka meillä ollut myös n 10v. :) ,ehkä sitten rohkenen ikean keittiöön päätyä! :) Kiitos vastauksestasi.

    • Omaaapu

      Se Ikeahan on just sitä.

      Mökillähän se kestää usein vuosikausia kun on vähemmällä käytöllä.

      Eikäpä uusiminenkaan paljon maksa kun on ite suunnittelija, ostaja, myyjä, varastomies, kassa, kuljettaja ja siitä sitten eteen päin kaikkea mitä eteen tulee.

    • 1979masa1979

      Meillä hyvin kestäny kesäkeittiössä. Eikä lämmitetä talvella kertaakaan. Nyt 5 vuosi lähtee, eikä ole valittamista. Suosittelen

    • ifjfkfkfif

      Joo on. Laitoin ikean keittiön pari vuotta sitte. Tidaholm ovilla. Ei oo menny mikskää enkä kyl osannu edes ajatella ettei se kävis mökille. Ei siis oo menny mikskää ja muutenki ollaan oltu tyytyväisiä.

    • ...

      Eihän ne umpipuuta ole nekään.

      Käytännössä juuri kenelläkään ei ole massia ostaa kokopuisia keittiökalusteita. Kaikki ne on lastulevyä, mitä ostetaan. Jos kastuu lastulevy, se turpoaa ja vettyy, se selviö. Mutta jos paikka tavallinen kesämökki, lastulevy kyllä kestää ihan hyvin.

      Mulla ollut kylmässä ulkovarastossa muutama ihan tavallinen lastulevy hirsiseinää vasten pystyssä pinossa. Suorassa pinossa, ei ole vääntyneetkään. Ne siis ihan tavallista lastulevyä, ei mitään käsittelyjä tai pinnoituksia, ihan kovia ja suoria ovat. Käyttökelposia, ja aina periaatteessa olleet ulkoilmassa, mutta suljetussa tilassa, sateelta jne suojassa.

      Se voi pahassa tapauksessa tulla, jokin muovipinnoite levyjen pinnoitksessa saattaa elää erilailla kuin itse levy, mutta se on enenpi yleinen ongelma, kuin jokin tietyn merkkisen kaapin ongelma. Lämpölaajeneminen, kosteus turvotukset jne. Mutta ne vain ulkonäköhaittoja, Pikkasen erikeepperiä ja taas mentiin monta vuotta.

      Jos oikeasti kaipaat kestäviä kalusteita, marssi pankkiin ja osta kokopuusta kauttaaltaan tehdyt. Ovet monesti antaa väärän kuvan tuotteesta, Rungoissa ihan varmasti kåytetty ties mitä tahansa halpaa materiaalia.

      Hauskisjuttu. ostettiin aikanaan nahkainen sohvaryhmä, aika kallis. Kovasti myyjä kehui just kokopuurunkoa. Noi joo. Kotiin kun ne tuli ihmettelin, kun ei paina mitään Joopajoo, runko kasattu vanerista ja lastulevystä. Oikeaa ouuta löytuýi pari rimaa ja sohvien koivusta tehdyt jalat, jotka oli pintakäsitelty jalopuun näköisiksi :DDD

      Ei sen puoleen hyvä kalisto ollut, siis kaupunkiasunnossa. Istuinosat on nahkaa, muut, muovia. ja runko mitä lie. Mutta sun tapauksessa kylmän mökin keittiön laitossa satsaisin lähinnä aitoon puuhun, mutta ei se lastulevykään ollenkaan välttämättä ole mikään epäsopiva asia. Mieti budjettia ja mitä haluat, ei ne koskaan kohtaal Sun aloituksen perusteella ostaisin sun tapauksessa halvimmmat mahdolliset kaapit, vaikka muuten kierrätyksestä, käytettyä kamaa hyvin tarjolla.

      =DW=

    • epuli

      Kiitos näistä. Ikean keittiö sai vielä tästä vahvistusta! Omat keittösuunnitelmat ja hintalaskelmat tehty. 1600e keittiö kroktorpista. :) Edelliselle: En sentään viitsi toista vanhaa keittiötä hankkia. Vanha kyllä saa mennä kierrätykseen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1873
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1436
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe