PAKKORUOTSI ON RIKKAUS

niinpäniin

http://www.yhteishyva.fi/live/201411/tasta-elamasta/pakkoruotsi-on-rikkaus/0218010-394168

Miksi pelkkä "ruotsi" ei ole rikkaus, siis ilman pakkoa ?
Onko nimenomaan pakotettu ruotsi se rikkaus ?

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • leeko

      Pakkoruotsi" on rikkaus" vain politikoille

      • huusianna.

        "Pakkoruotsi on rikkaus" on sama asia kuin sanoisi vangille että "kahleet ovat sinun rikkaus".

        Tälläinen on suuri ylimielisyden osoitus ja raskas hyökkäys suomalaista identiteettiä vastaan.


    • bättre folk

      Kyllä. Rahaa tulee ruotsalaisilta säätiöiltä. Eduskunnassa säilyy näin ylivoima pakkoruotsin puolesta.

      • Ei yritysten

        Voisiko joku vähän tutkia ja nimetä ne Suomessa toimivat merkittävät Ruotsalaiset yritykset joiden konsernikieli on ruotsi?
        Itseasiassa voimme aivan hyvin helpottaa tuota tehtävää kysymällä vain merkittäviä yrityksiä joiden konsernikieli on ruotsi... Itse en pysty nimeämään yhtään vaikka olen työskennellyt useammassa "ruotsalaisyrityksessä".
        Ei yritysten konsernikielivaatimukset tule sen kotipaikan mukaan, vaan asiakkaiden. Niin kauan kuin toista vierasta kieltämme (joka pakkoruotsi deFacto on) dominoi monilla liiketoiminta-alueilla taantuva ruotsinkieli meidän menestymismahdollisuutemme Euroopan saksan, ranskan ja latinalaisten kielten alueilla taantuu.

        Ja mikä muu asia voi olla perusteena kansan vihaaman pakkoruotsin väkisin syöttämiseen lapsille (vaalitappion uhallakin) kuin taloudellinen etuus? Ei kai voi olla muuta motiivia kuin sadismi? Tai masokismi?


    • Uhreja kaikki

      Uhreja kaikki

      On todella ikävää ja jopa traagista että maamme lapset ja nuoret joutuvat yhä opiskelemaan pakollisena ruotsia. Tämä on aihe joka tulee ottaa yhteiskunnalliseen tarkasteluun paljon vakavammin kuin mitä on tähän asti suostuttu tekemään(!)

      On älyllisesti epärehellistä väittää yhä että ruotsilla olisi oikeassa elämässä hyötyä kotimaassamme. Ja vielä älyttömämpää on vaatia kokonaisia ikäluokkia opiskelemaan tuota vähemmistökieltä. Elämme taloudellisesti todella kovia aikoja. Siitäkään huolimatta maamme valtaapitävät eivät katsoneet tarpeelliseksi ede keskustella pakkoruotsin poistamisesta. Haluan tietää mitkä tahot ajavat RKP;n lisäksi tätä hulluutta maassamme! Ja miten on mahdollista että he saivat ujutettua pakkoruotsin aloitusajan sellaiseksi että se alkaa jo 6:lta luokalta? Tätä voi itse kukin ihmetellä.

      He ovat maamme tulevaisuus.

      Minulle ja tuhansille muille vanhemmille ei ole yhdentekevää mitä jälkikasvu opiskelee ja miksi. Emme elä Neuvosto-liitossa emmekä Venäjällä. Poliittisia lehmänkauppoja meillä EI PITÄISI olla , mutta näin vain on päässyt käymään. Nämä tällaisen lehmänkaupat ovat tulossa kalliiksi yhteiskunnallemme, mutta ennenkaikkea lapsillemme. Aikanaan he luultavasti kysyvät ; "Äiti, miksi minä jouduin opiskella ruotsia. Kun sitä ei ole tarvinnut käyttää kun kerran siellä ruotsissa" Mitä sinä vanhempi vastaisit tuohon?

      "On tullut aika vaatia eri poliittisilta toimijoilta perusteluja pakkoruotsin ylläpitämiselle! Onko todella näin että jatkamme samaa polkua ja annamme lastemme kärsiä tästä melkoisen turhasta kielestä. "
      Tämä on mielestäni se oikea tie, eli poliitikoilta pitää vaatia ennen vaaleja selviä lupauksia pakkoruotsista luopumiseen, ja vaalien jälkeen valvoa miten lupauksia pidetään ja nostaa julkinen meteli sanansa syömisestä. Poliitikko on kuitenkin eläin, joka elää kansansuosiosta, ja jos se vähenee, niin ura loppu

      RKP:n
      "Nylander sanoi sen, minkä kaikki ovat tienneet jo ennestään: pakkoruotsia lukeneita suomenkielisiä tarvitaan palvelemaan ruotsinkielisiä, joille tietenkin koulutusetujen ja kielikiintiöitten avulla kelpaavat vain hyväpalkkaiset ammatit".

    • ,8555555555555555555

      Pakkoruotsi voi loppua vain köyhien demokraattisessa vallankumouksessa, jolloin kumotaan myös Suomen epädemokraattinen eli kaksikielinen perustuslaki ja tilalle tulee ikuinen sielunlaki.

      https://kirja.elisa.fi/ekirja/sielunlaki

      • huusianna.

        Pakkoruotsi on suora jatkumo suomenruotsalaiselle rumuudelle. Ruotsinkieliset tahot jarruttivat suomen kielen ottamista viralliseksi kieleksi ja opetuskieleksi kaikissa vaiheissa.

        Ruotsinkieliset eivät rakenna enää piikkilankaesteitä suomenkielisten lasten koulujen ympärille mutta pakkoruotsilla he ovat rakentaneet sivistyksellisen piikkilankaesteen kaikille suomenkielisille lapsille.

        Pieni lista ruotsalaisuuden rumuudesta.

        Agricola joutui odottamaan 4 vuotta painolupaa että sai Uuden Testamentin painettua. Kesti sata vuotta että löytyi rahat Raamatun kääntämiseen kokonaisuudessaan.

        Vuoteen 1860 asti onnistuivat ruotsinkieliset tahot estämään suomenkielisen kirjallisuuden painamisen. Ja siten kirjallisuuden ja lukutaidon kehittymisen suomenkielisten joukossa.

        Mikkeliin anottiin koulua suomenkielisille mutta saatiin ruotsinkielinen koulu v. 1873, vaikka alueella ei ollut tarvetta ruotsinkieliselle koululle.

        Vuonna 1908 Espoossa suomenkielinen koulu saarrettiin piikkilangalla että lapset eivät pääsisi kouluun.

        Helsingin yliopisto suomalaistettiin vasta hivenen ennen Talvisotaa 1937, vaikka suurin osa opiskelijoista oli ollut suomenkielisiä jo pitkään.

        Nykyinen pakkoruotsi tuli peruskoulu-uudistuksessa yli neljäkymmentä vuotta sitten.

        Uusin piikkilanka-aita on Rassenburgin pakkoruotsin aloittaminen jo ensimmäisellä luokalla.


    • Toimikaa

      Raaseporissa aloitetaan vuodesta 2016 pakkoruotsi 1. luokalla, koska Raaseporissa on niin paljon ruotsinkielisiä, 65 %.

      Raaseporissa toimii lastenryöstäjät, kaikkien suomenkielisten kansalaisten on estettävä lastenryöstö keinollamillähyvänsä.

    • Eikö prkele löydy

      Eikö prkele löydy ketään joka puolustaisi suomenkielisten lasten oikeuksia Raaseporissa? Nyt he ovat ruotsin orjia jo ensimmäiseltä luokalta lähtien. Tarpeeton ruotsi tulee viemään heidän opiskeluaikaansa koko koulutuksen ajan. Kuinka tämä kielellinen mielettömyys saa jatkua?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1957
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1506
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      27
      1423
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe