Mistä voin tietää, että tämä on totta?

Selkeyttä

”Minä tahtoisin kehottaa teitä kysymään Jumalalta, iankaikkiselta Isältä, Kristuksen nimessä, eivätkö nämä asiat ole totta; ja jos te kysytte vilpittömin sydämin, vakain aikein, Kristukseen uskoen, hän ilmoittaa niistä teille totuuden Pyhän Hengen voimalla.”

Mormonin kirja, Moroni 10:4

Taivaallinen Isäsi on kaiken totuuden lähde. Hän rakastaa sinua ja haluaa vastata kysymyksiisi. Sen vuoksi Hän auttaa sinua tunnistamaan totuuden, kun vilpittömästi etsit sitä ja pyydät Häneltä ohjausta. Voit tietää, ovatko oppimasi asiat tosia, jos kysyt rukouksessa taivaalliselta Isältäsi. Hän haluaa sinun tuntevan totuuden, ja voit saada Häneltä vastauksen Pyhän Hengen kautta. Kuten Raamatussa opetetaan: ”Hengen hedelmää taas ovat rakkaus, ilo, rauha, kärsivällisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, lempeys ja itsehillintä” (Gal. 5:22–23). Nämä Pyhän Hengen herättämät tunteet ovat sinulle henkilökohtaista ilmoitusta siitä, että Jeesuksen Kristuksen palautettu evankeliumi on totta. Sitten sinun on tehtävä valinta, elätkö sopusoinnussa saamasi tiedon mukaan.

Kuten Vapahtaja opetti Raamatussa: ”Pyytäkää, niin teille annetaan. Etsikää, niin te löydätte. Kolkuttakaa, niin teille avataan.” (Matt. 7:7) Pyhän Hengen herättämät tunteet ovat sinulle henkilökohtaista ilmoitusta, joka vahvistaa Mormonin kirjan sekä profeetta Joseph Smithin palauttaman Jeesuksen Kristuksen evankeliumin totuuden.

Mormonin kirjan viimeinen profeetta, mies nimeltä Moroni, antoi tämän merkittävän lupauksen jokaiselle, joka haluaa tietää, onko Mormonin kirja totta: ”Ja kun te nämä saatte, minä tahtoisin kehottaa teitä kysymään Jumalalta, iankaikkiselta Isältä, Kristuksen nimessä, eivätkö nämä asiat ole totta; ja jos te kysytte vilpittömin sydämin, vakain aikein, Kristukseen uskoen, hän ilmoittaa niistä teille totuuden Pyhän Hengen voimalla” (Moroni 10:4).

Voit itse saada selville, että oppimasi asiat ovat totta, kun toimit näin:

Rukoile vilpittömästi taivaallista Isääsi ja kysy, ovatko oppimasi asiat totta.
Tutki edelleen ja pohdi syvällisesti oppimiasi asioita.
Kuuntele sydämelläsi, kun Pyhä Henki kuiskaa sinulle totuuden.
Noudata Jumalan käskyjä, jotta voit tuntea Pyhän Hengen vaikutuksen.

8

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sivullinen.

      Mistä tietää, että mormonismi on kusetusta? No, ensinnäkin MK on historiallisesti epätosi kirja. Tapanin suosittelema "hengellinen tutkiminen" eli tässä tapauksessa itsesuggestio ei muuta historiallisia valheita tosiksi. Toisekseen Smithin lähes kaikki ennustukset joitakin fifty-sixty-ennustuksia lukuunottamatta heittivät täysin häränpyllyä. Kolmanneksi kirkko tarvitsee kymmenesosan jäsentensä tuloista kirkon "kuluihin".

      Luetteloa vois jatkaa, mutta tuossa nyt muutamia.

      • Selkeyttä

        Suggestiota on tällaisten hokeminen:"ensinnäkin MK on historiallisesti epätosi kirja. Tapanin suosittelema "hengellinen tutkiminen" eli tässä tapauksessa itsesuggestio ei muuta historiallisia valheita tosiksi. Toisekseen Smithin lähes kaikki ennustukset joitakin fifty-sixty-ennustuksia lukuunottamatta heittivät täysin häränpyllyä. Kolmanneksi kirkko tarvitsee kymmenesosan jäsentensä tuloista kirkon "kuluihin"."


      • Sivullinen.
        Selkeyttä kirjoitti:

        Suggestiota on tällaisten hokeminen:"ensinnäkin MK on historiallisesti epätosi kirja. Tapanin suosittelema "hengellinen tutkiminen" eli tässä tapauksessa itsesuggestio ei muuta historiallisia valheita tosiksi. Toisekseen Smithin lähes kaikki ennustukset joitakin fifty-sixty-ennustuksia lukuunottamatta heittivät täysin häränpyllyä. Kolmanneksi kirkko tarvitsee kymmenesosan jäsentensä tuloista kirkon "kuluihin"."

        Ei tuo ole mitään suggestiota vaan tosiasioiden luettelemista. Sinä ensin aina hehkutat MK:n ja Smithin opin "todisteilla", mutta kun ne ammutaan helposti alas, turvaudut "hengellisiin todisteisiin" eli itsesuggestioon. Lukijan pitäisi todistaa sinun väitteesi itselleen tosiksi suggeroimalla itsensä uskomaan niihin. Olet aivan naurettava!


    • Ent. mormoni

      Ei voi tietää mistään. Uskoa ihminen voi aivan mihin tahansa ja moni uskookin. Uskominen ei kuitenkaan ole tietämistä.

    • to..

      UT:n taivaallinen isä ei ole mormoniuskonnon jumala, elohim, joka vaimoineen pitää residenssiä jollain planeetalla tai muulla taivaankappaleella.Jeesus ei saarnannut Smithin sanomaa, vaan omaansa täysin Smithistä poikkeavaa. Olette epärehellisiä jo uskontonne levitystä tehdessänne.Kukan Jeesukseen uskova ei tarvitse Amerikkasatuja, ei luukkupöksyjä , ei temppeleitänne, eihaaremeita elävänä eikä kuolleena , saati polyteismiä eikä mitään muutakaan.

    • Ent. mormoni

      Uusi "ilmoitus" oli tosi kätevää Smithiltä. Hän sai monta naista, onnistui rakennuttamaan perustamansa kirkon jäsenillä talon, valituttamaan itsensä pormestariksi ja elään toisten kustannuksella työtä tekemättä.

      Seuraavat profeetat keksivät saada "ilmoituksen" kymmensyten maksamisesta, koska ha.lusivat maksattaa moniavioisuudesta langetetut tuntuvat sakot kirkon jäsenillä.

      Suomalaiset hukkasivat Sammon, mutta Smith takoi uuden, joka tahkoaa loputtomiin hyvinvointia, valtaa ja kunniaa ansiottomille ja kunnioittamille huijareille vielä tänäkin päivänä.

      • Selkeyttä

        Tietosi ovat puutteellisia ja pelkkiä kuvitelmia siitä, mistä Joseph Smith sai varansa. Hänellä oli kauppa. Onhan sitäpaitsi pormestarikin palkkansa ansainnut.


    • ei toimi

      Marshall Applewhite kehotti seuraajiaan aivan samoin tutkimaan oman oppinsa oikeellisuutta ja kuinkas sitten kävikään?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2164
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      49
      1707
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      33
      1528
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1446
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe