Tuottotavoite, tavoitteena tuottaa?

Topi Kutvonen

Olenko ymmärtänyt oikein idean. Pyydän veljeltäni 1000E vuodeksi käyttöön, lupaan 3,5% koron vuoden kuluttua mikäli silloin moisen koron pystyn maksamaan, mikäli en, maksan vähemmän tai en ollenkaan.

Lisäksi sovin veljeni kanssa maksuajasta takaisin niin, että voin maksaa viiden vuoden kuluessa 1000E takaisin mikäli en nyt vuoden kuluttua siihen pysty.

Enhän veljeäni aio kusettaa, eli kyseessä on ns. "ääneen ajattelua", motto on että rehellisyys maan perii ja maata ei tehdä enää lisää.

36

217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fsafasdfdsf

      Ja pointti tässä oli...

    • Se on pitkäaikainen kusetus?

    • ihan oikein

      Ja jos sattuisit tekemään konkurssin, olisi tuo veljesi velka huonommassa asemassa kuin muiden velkojien velat.

      Kyllä, juuri näin ne OP:n tuotto-osuudet toimii.

      • Eikö virkavalta

        Suojele kansalaisia?


      • Rahat turvassa.

        Ja jos sattuisi voittamaan lotossa jättipotin niin veljesi saisi varmasti extraakin päälle.


    • Onko tämä

      Joku pyramidihomma?

    • Topi Kutvonen

      Ei suojele, tämä on peliä missä fiksut kusettaa toisia, jäänyt pienenä pelattu monopooli ja korttipelit päälle.

      Pankithan ei ole sinänsä yrityksiä jotka tekisivät tuotteita kuten autoja, perunamuusia, olutpurkkeja.......vaan ovat välikätenä kuluttajan ja tuottajan, kaupan välissä ja vetävät siis välistä.

      Vuosikymmenien saatossa nämä välistävetäjät ovat keksineet mitä ihmeellisempiä "rahoitusinstrumetteja" ikäänkuin tuotteeksi jotka tosiasiassa ovat kusetusta.

      Miten pankijohtaja yönsä nukkuu nyt ja huomenna?

    • hohhoijaata

      Sinun lupauksellasi ja OP:n lupauksilla on se ero, että OP:n lupauksella on paljon suurempi todennäköisyys toteutua.

      Jos puhutaan tuottotavoitteen sijasta rahoittajan tuotto-odotuksesta, sanoisin että se on OP:n tapauksessa noin 3,2 % ja sinun tapauksessasi -10 %.

      Toki on sanottava, että en tunne sinun rahatilannetta, maksukäyttäytymistä tms, joten tuo odotusarvo (=10 % tappiota per vuosi) on arvioitu ihan sinun palstakäyttäytymisesi pohjalta.

      • Saatko palkaa siitä

        Kun käyt täällä puolustamassa kusetusta? Kuka on työnantajasi?


    • Topi Kutvonen

      Nimimerkki "hohhoijaata" sattaa kuulua, voin olla väärässäkin, ennustajiin, tarkennettuna siis tulevaisuuden ennustajiin.

      Aikoinaan joku politiikoistamme totesi: "Ennustaminen, erityisesti tulevaisuuden, on vaikeaa".

      Jos totta puhutaan, onhan nämä pankki-instrumentit kusetusta, vanhat rahakkaat eläkeläiset paikallisissa pankeissa kavitetaan viinereiden kera ja fyrkat pois.

    • Topi tässä jälleen

      Hohhoijaata, pankit pelaa todennäköisyyksillä, sen on harvinainen totuus pankkitoiminnassa.

      Pelaaminen on viritetty kyllä fiksusti, eli jos todennäköinen lupaus ei toteudu, maksaja on aina asiakas, viime kädessä kakki veronmaksajat, historiaa voi lukea pankkitoiminnasta vuosina 1988-1995 ajalta.

      Eläkeläisten kusetus on pankkitoiminnan ikävimpiä piirteitä, muistan 10 vuoden takaa kun vanhalle sairaalle äidilleni soitettiin paikallipankkista ja vielä tarjottiin 92 vuotiaalle kahden vuoden hyväkorkoista talletusta, hyi hitto mitä toimintaa.

      Vinkkinä antasin suraavan: Tulevaisuudessa Hippokisoihin voi vain osallistua mikäli lapsen vanhemmat ovat tehneet 500E tuottotalletuksen, heh.

      • Suhteellista

        > Eläkeläisten kusetus on pankkitoiminnan ikävimpiä piirteitä, muistan 10 vuoden takaa kun vanhalle sairaalle äidilleni soitettiin paikallipankkista ja vielä tarjottiin 92 vuotiaalle kahden vuoden hyväkorkoista talletusta, hyi hitto mitä toimintaa.


        Käyttötilillekö neuvoit rahat jättämään 0,1 prosentin korolla, ettei tule kusetetuksi?


    • Tuotto-osuus pois

      Jos irtisanon Tuotto_Osuuden tämän vuoden puolella niin valitseeko Osuuspankki kenelle se antaa rahat takaisin jos edes antaa 2016 tammikuussa, siis onko mahdollista että joutuu olemaan löysässä hirressä vaikka 5 vuotta jos pankkia ei kiinnosta palauttaa rahoja takaisin?

      minne sitten voi ilmoittaa jos rahoja ei palauteta, poliisillekko vai onko jotain muuta paikkaa joka pitää asikkaiden puota pankkia vastaan?

      • palauttaa kyllä

        Pankki palauttaa rahat tekemänne sopimuksen mukaisesti. Jos ei palauta, oikea osoite ei ole poliisi, jota ei riita-asiat kiinnosta pätkääkään, vaan käräjäoikeus.

        Mutta olen kyllä hyvin varma, että pankki tosiaan noudattaa tekemäänne sopimusta, eikä sinulla näin ollen ole syytä ilmoitella mitään mihinkään.

        Se, että tekemänne sopimus on sinun näkökulmastasi mahdollisesti epäedullinen, onkin sitten kokonaan toinen juttu.


    • Nauran
    • Tavoite sujuu

      Tottahan tossa haastellaan, vastuullista pankkitoimintaa, olemme vastuussa sujuvasta pankki- ja vakuutustoiminnasta.

      Sujuvasti sujuvaa tuottotavoitetta, sujuvasti kusetetaan varsinkin eläkeläisiä, nille kahvi viineri ja sujuvaa tarinaa menneisyydestä, tulevaisuudesta ja ennenkaikkea mikä nyt on sujuvaa sijoittamista, lapsenlapsi Jani-Petterikin tästä vielä saa yliopistoon opiskelufyrkendaalia.

      • Rahojasi et saa

        Koskaan takaisin ne on sinulta menetetty lopullisesti


    • Tavoite.

      Kusettaa

    • Eurot kilisee

      Mitä kuuluu tuottotavoitteelle? Mitä kristallipallo kertoo pankille tulevasta vuodesta?

      • Jos pankki

        On saanut myytyä asiakkaille jotain pas... niin se ei sitä enää takaisin osta vaan asiakkaiden rahat jää pankille?

        se on pitkäaikainen kusetus?


    • Onnea pankeille

      Niin, tavoite, jonka henkilö, ryhmä, yritys, oy ab yrittää saavuttaa.

      Mitä tämä sana "tavoite" sitten oikein näin tyhmänä tollona sisältää?

      Eiköhä tuo "tavoite" voi olla mitä vaan, mitä tavoitetta tavoittelevat hamuaa, heh.

      • Pankin tavoite on

        Pelkästään kusettaa asiakasta niin törkeästi kuin se pystyy ettei viranomaiset puutu siihen ja laita kusettajia vastuuseen teoistaan?


    • Tuottoa aina

      Jos jossakin on savuavat rauniot, kaikki maan tasalla ja yksi rakennus pystyssä, mikähän se on?

      No pankkihan se.

    • Eilen, nyt, huomenna

      Pankkitoiminta ei ole kusetusta vaan tarkoin säänneltyä toimintaa, siten hoituu rahansiirrot, ostot velaksi ja sijoitukset.

      Pankkien ongelma on talouskasvu; ilman talouden kasvua pankkien toiminta on kuin kukka purkissa ilman vettä ja ravinteita.

      Usein tavallisten inehmojen elämän laatu, onnistuminen ja onni sekoitetaan siihen, miten pankkien vesi ja ravinteet riittävät.

      Normaali ihminen on elänyt maapallolla useita vuosia ilman pankkeja, todennäköisesti näin käynee tulevaisuudessakin jos ennustaminen perustuu menneisyyden tapahtumiin ja todennäköisyyksiin.

    • Entinen yrittäjä

      Niin, realitaloudessa ostaja ja myyjä tekevät kaupan in cash, käteisellä, ilman välikättä.

      Nykyisin kaikessa, maksat lämpöä, valoa, liikkumista, leipää, jopa lempeä, välikäsi on välissä eli pankki. Jos ei makseta korkoa niin aina jostain menee pieni hitunen sinne, missä ovat pankkiosakkeiden omistajat ja toimitusjohtajat.

      Pimeä raha, mitä monet maksavat autonkorjauksesta, pienistä remonteista ja ties mistä on hiton ikävää nimenomaan pankeille, ei voi vetää välistä. https://www.youtube.com/watch?v=zFNqBVHbS4s

    • Tavoitteena

      Kusettaa asiakasta?

    • Voi pankkeja

      Tossa oli nimimerkillä "Eilen, nyt , huomenna mielenkiintoinen näkemys.
      "Pankkien ongelma on talouskasvu; ilman talouden kasvua pankkien toiminta on kuin kukka purkissa ilman vettä ja ravinteita".

      Olen jo vanha hemmo, nuorena elin jo yleislakon 1956, tosin alaikäisenä. Perheemme elämiseen tuo lyhyt lakko ei jo edesmenneiden torpparivanhempieni mukaan vaikuttanut oikein mitään.

      Teini-iässä 1973 öljykriisi ei perheemme elämään vaikuttanut juurikaan, elintaso oli sama ennen ja jälkeen.

      1990-94 talouslama meni ohi ilman ihmeitä, oli asuntovelkaa Suomen markoissa, korot nousi mutta eipä lainaa paljoa ollut, ei myöskään sijoituksia.

      2000 luvulla peli on ollut melkoista, elämä perustunut normaali arjelle, sauna lämpiää, halpaa olutta, ei sijoituksia, ei velkaa.

      Kersoille olen opettanut näitä tyhmien yksinkertaisten inehmojen vinkkejä, toivottavasti menee jotenkin perille. Laitan vielä tähän jo tuolla aiemmin olleen edesmenneen Taitaja Innasen Välivetoboogie; ironiaa kerrassaan oli, että kun yt:stä tämän rallin klikkasin, niinn, voihan hitto, siihen syöksyi Everyday.fi.-joustolutto........heh.https://www.youtube.com/watch?v=zFNqBVHbS4s

    • Tässä asiaa
    • Aikansa kutakin

      Eihän vaan Kutvonen tai hänen tietokonetaitasukulainen ole ollut näiden nettipankkiongelmien taustalla?

      Arvostella saa, julkisesti, mutta ei näin saa hyökätä firmoja vastaan. Pankeilla menee jo nyt niin huonosti että ei enää lisää löylyä.

      Maailma muuttuu, on muuttunut ja historiaa tonkineet sen tietää. Rahoitusmaailma on melkoisen mullistuksen edessä, toivotaan että on varaudettu siihen ok.

    • Topi tässä taas

      Miten tässä on hyökätty firmoja vastaan? Hyökkäyksestähän seuraa käsittääkseni poliisitutkinta vähintään.

      Julkinen pankkien arvostelu on toistaiseksi sallittua, vai onko? Jos tilanne on muuttunut ja arvostelu nyttemmin kielletty toivoisin siitä lisätietoja.

      Niin, pankeilla menee huonosti, vaarallinen yleistys, ei varmaankaan kaikilla pankeilla; pankinjohtajilla menee hyvin, ehkä ei kaikilla. Yleistäminen on vaarallista, esim. paljon viljelty "huonotuloiset eläkeläiset" ymmärretään helposti että kaikki eläkeläiset ovat huonotuloisia mikä siis ei pidä paikkaansa.

      • Paras kusetettava

        Pankeille on eläkeläinen


    • Vanha talousmies

      Topi, käy uusimassa lääkeresepti pian, nopeasti.

      Talous on monimutkainen asia ja tavalliset "kutvoset" ei noista asioista mitään ymmärrä. Taloustieteitä pääsee opiskelemaan, siis sinne huipulle, ainoastaan ylioppilaat joilla todistus siis parasta osastoa.

      Ei pankkeja, maailman valtioiden rahoituksesta päättäviä ministereitä, pääse hoitamaan kirpputorimyyjän osamäärillä. Monimutkaiset taloudelliset kuviot, niistä johtuvat seurausilmiöt vaativat laajaa koulutusta alalle.

      Usein asiat menee pieleen, kun viisaitten neuvoja ei noudateta; esimerkiksi nyt niiden, joilla on varaa pitää ottaa lainaa ja ostaa taloja, autoja, kuluttaa että saadaan rattaat taas pyörimään vanhaan tapaan.

    • Talousihminen

      Lainaus. "Usein asiat menee pieleen, kun viisaitten neuvoja ei noudateta; esimerkiksi nyt niiden, joilla on varaa pitää ottaa lainaa ja ostaa taloja, autoja, kuluttaa että saadaan rattaat taas pyörimään vanhaan tapaan".

      Ei voi olla totta nimimerkki "Vanha talousmies"! Siis kuluttamaan vaan kuluttamisen vuoksi jos on varaa.

      Ei, siis tähän ei ole mitään sanottavaa, lisättävää, nyt, ei koskaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      28
      1387
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe