Työvuorotko ongelma?

vai 24/7

Ihmetyttää toi itkeminen työvuoroista.
Kuljettajahan saa käydä kertomassa mitä vuorokausirytmiä noudatetaan.
Niin makaa kuin petaa kolleegat.

15

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maisteriäo163

      Ja muistaa ottaa täytekakun mukaan jo onnistuu työvuorot

      • Ari Kähärä

        Ihmettelen kyllä että missä tai miten susta on tullu maisteri ja vielä ÄÖ 163 arvoilla? Silti olet noin verbaalisesti köyhä, faktaymmärtämätön tyhmä ja katkera pelle. Hemmo joka on omien toimiensa kautta ulkoistettu kaikesta vesittää jotain ihan bullshittiä ilman, että on kykyä todentaa yhtään lausetta. Tosin sama koskee joitakin muitakin tämän palstan "tekijöitä". Just tollaset luuserit heittää tollasta tubaa, et kakkua, pullaa, pähkinöitä , karkkia jne. ja sit muka saa ihan ideaali sarjat itselleen. Voi oikeasti pyhä yksinkertaisuus. Vieläkö näin 2014 on olemassa tollasia reppanoita.
        Tosin noiden ÄVPK tyyppien edunajajat ovat jokseenkin ihan samalla tasolla yhä, vaikka aikaa olisi ollut hieman priorisoida toimintoja ja ottaa todellisia vastuita niin työpaikoista, kuin myös jäsenistönsä mahdollisuuksista säilyttää nuo työpaikat. Mutta toisaalta kyky ymmärtää edes yksinkertaista asiaa itsensä kohdalta, luo toki vaikeuden ymmärtää laajempaa kokonaisuutta. Valitettavasti tämä on asia joka luo osan sitä ongelmaa, josta kuitenkin aina valitetaan ns. kentällä. Miksi valittaa jos ei osaa luoda edes yksinkertaista skenaariota siitä, miten asioita voisi toteuttaa.


    • Slurpppssss

      Pullaa kanssa ja pitkä kieli on myöskin hyvä olla

    • Helsinki bussi

      Minä saan tehdä sellaisia vuoroja mitä haluan ja vapaata saan milloin haluan
      Olen ollut tyytyväinen silai,mutta asiakaskunta ollut P:stä yövuoroilla...

    • toimiva kikka

      Virolaisilla on toimiva systeemi kun muistaa viedä ajomestarille säännöllisesti pullon kirkasta niin ajovuorot on aina hyviä.

      • helsinki bussi

        Virolaiset onkin eri miehiä kuin suomalaiset....


      • Ala Vaihdettu
        helsinki bussi kirjoitti:

        Virolaiset onkin eri miehiä kuin suomalaiset....

        Miehiä ??? Nöyrtyvät kaikkeen ja miltei ilmatteeksi.


      • Ari Kähärä

        Miksi syytellä aina Virolaisia tai muita maahanmuuttajia, jos itse on kyvytön, haluton ja selkeästi alaan väärin suhtautunut? Eikö olisi jo henkisestikin helpompaa siirtyä alalta pois, ettei vituta ne jotka alalla tykkää olla ja haluavat siitä toimeentulonsa hankkia.


    • eesti pois!

      Kyllä saa toiveita esittää totta kai. Minä ainakin teen virolaisille ja muille ihan erilaiset työvuorot kuin mitä kantasuomalaisille. Siksi firmassa ei ulkomaanelävät kauaa viihdy...

    • Suunnittelu

      Itse työskentelen erään suuren bussiyhtiön työvuorosuunnittelusta vastaavana. Minuun ei vaikutat kitinät, valitukset, lipomiset, tai lahjonta. Kun kuljettaja aloittaa työsuhteensa meidän yhtiössä niin silloin tehdään sarjakierto kuljettajalle. Se on sitten siinä ja ainoa asia mitä noudatetaan on TES.
      Näin on kaikille helpointa, joka toinen viikko tulee työvuorolista ja siihen ei tehdä muutoksia. Lomat, pekkaset ym ylimääräiset vapaat laitetaan suoraan listaan. Ne pekkaset mitkä työntekijä haluaa itse päättää, laitetaan noin arvolla listaan. Tarkoittaa että harvemmin sille päivälle mihin työntekijä on halunnut mutta suhteellisen lähelle sitä päivää. Voi toki osua ihan kohdalleenkin koska emme anna 1 päivän pekkasvapaita kenellekkään. Lomat ovat kiertoperiaatteella ja niihin emme tee muutoksia, jos tänä vuonna on loma toukokuussa niin ensi vuonna se on kesäkuussa jne jne.
      Näin toimiessa se on oikeudenmukaista kaikille ja helpottaa työvuorosuunnittelua.

      • Saigon rules

        Sehän se pääasia onkin, sinun hommasi helppous. Itse järjestän pekkaseni työterveyshuollosta ja ne osuvat aina kohdalleen.


    • ja joku roti olla

      Ja kyllä joku roti täytyy olla siinä että kun uudet tulee niin ne tekee sen mikä annetaan ja vanhemmat saa jo toivomuksia perille. Näin se on aina mennyt bussi-alalla ja pitäisi mennä nykyäänkin. Ensin tehtiin ruuhkaa/ yötä sekaisin ja sitten pikkuhiljaa parempaa.. nykyään kuulemma 1-2 vuotta olleet hoonot soomet esittää vaatimuksia joita aikoinaan ei tullut kysymykseenkään..

      • joku Roti

        voisi jo vihdoin oivaltaa, että HKL (kohta myös nyk. HELB) on jo kuollut ja se linjavaali systeemi oli selkeästi epädemokraattinen, eikä pohjannut mihinkään muuhun, kuin nuorempien kusetukseen. Nyt kun on oikeasti sekä yhdistymisen vapaus ja myös talo toteuttaa tasa-arvoista työnjakoa, niin homma on jo parantunut. Mahdollisiin linjakilpailuihin taas näillä em . asioilla ei ole mitään koheesiota. Parasta on ku kaikki ajaa kaikkea ja jos ja kun on mahdollisuus ottaa mm. sosiaaliset tekijät huomioon, niin voi valita joko aamu tai iltavuoroja ihan omien tarpeiden ja toimintojen suhteen ajatellen.


      • Totta mooses...
        joku Roti kirjoitti:

        voisi jo vihdoin oivaltaa, että HKL (kohta myös nyk. HELB) on jo kuollut ja se linjavaali systeemi oli selkeästi epädemokraattinen, eikä pohjannut mihinkään muuhun, kuin nuorempien kusetukseen. Nyt kun on oikeasti sekä yhdistymisen vapaus ja myös talo toteuttaa tasa-arvoista työnjakoa, niin homma on jo parantunut. Mahdollisiin linjakilpailuihin taas näillä em . asioilla ei ole mitään koheesiota. Parasta on ku kaikki ajaa kaikkea ja jos ja kun on mahdollisuus ottaa mm. sosiaaliset tekijät huomioon, niin voi valita joko aamu tai iltavuoroja ihan omien tarpeiden ja toimintojen suhteen ajatellen.

        Ainoa tasapuolinen tapa on sellainen jossa tehdään 2viikon kierto jota kaikki nuodattavat ja aina tipuu rivin alaspäin kunnes on käunnyt kaikki rivit läpi jolloin sama alakaa uudestaan, mutta tuohon ei mikään firma suostu.


    • Viron orjia

      Suomalaiset menevät kerjäämisen. Suomi ja Viro ovat köyhiä ja typerä Pumppaus. Viro on huono ja täynnä tyhmiä suomalaisia. Onneksi on olemassa köyhiä ja tyhmiä mennyt, mutta valitettavasti ne silti matkustaa Viron ero. ne on vielä Viron kansalaisuutta, ja he eivät voi tehdä ilman Viro käsitellä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1241
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1130
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1115
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe