Super-Takuu Helsinki

dfghhhjf

Onko joku käynyt?
Harkitsen ilmoittautumista, haluaisin tuplata mahdollisuuteni.
Tuollahan saisi käydä niin monella kurssilla kuin haluaisi, itselläni jää asiat paremmin päähän kun kuuntelen.

8

209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oikiksesta kiinnostunut

      Siellä ollaan :)

    • oikkari94

      Oikikseen et pääse sillä että istutaan ja kuunnellaan valmennuskurssilla. Kurssien idea on avata hakijoille vaikeimmat asiat ymmärryksen tasolla. Kyseessä on kuitenlon valitettavasti ulkoamuistamiskoe. Työ tehdään istumalla ja toistamalla ja kesäkuussa oksennetaan asiat ulkomuistista paperille ja that's it. Kurssilla istuminen vie varsinkin loppukeväästä vain aivan turhia lukutunteja. Vaikka olisi kuinka auditiivinen oppija niin tuo koe läpäistään perselihaksilla, asenteella ja toistoilla.

      Itse suosittelen Pykälän valmennuskursseja, kuitenkin 86% päässeistä oli ne käynyt.

      Tsemppiä kevääseen!

    • phuksi13

      Missä nämä viiden tonnin kurssin käyneet sisäänpäässet ovat? Olen itse Helsingissä ja lähes kaikki tietämäni ovat käyneet pykälän kurssin.

      Ymmärrän kyllä ettei kukaan varmaan bileissä kehtaa tunnustaa tuollaista käyneensä, mutta luulisi nyt että joku edes lipsauttaisi?

      Vai ovatko he kaikki Joensuussa ja Rovaniemellä?

      kai nyt joku täällä edes voi myöntää käyneensä esimerkiksi valmenuskeskuksen 5650€ maksavan juristi super takuu kurssin?

    • phuksi13

      Jatkan vielä, että tuollainen kurssi ei voi tuoda suurta lisäarvoa pykälän monia tuhansia tai edes valmennuskeskuksen halvempiin kursseihin verrattuna. Mitä siellä oikein tehdään? Olin Pykälän pienryhmäkurssilla, ja siellä koin saavani aivan kaiken mitä tarvitsin, eli pääsin kirkkaasti sisään.

      Laajuuskin on 450 tuntia. Se on sellainen tuntimäärä, joka syö omaa tehokasta lukuaikaa merkittävästi.

      • Oikiksesta kiinnostunut

        Hyviä pointteja. Mutta toisaalta ei se varmaa keneltäkään ole pois, jos haluaa aloittaa valmistautumisen heti tammikuussa.
        Ja toi 450 tuntia on siis maksimimäärä kaikista kursseista mitä voi ottaa. Ei oo pakko osallistua niille kaikille. Itse näkisin suurimman hyödyn ekaa kertaa hakevalle kursseista vastaustekniikkan omaksumisen ja useat harjoituskokeet ja tehtävät. Mut tosin huonona puolena on juuri tuo oman lukuajan väheneminen. Tosiasia kuitenkin on et kukaan ei mee tiedekuntaa, jos se oma pänttääminen ei sanele elämän ehtoja pääsykoekeväänä.


      • phuksi13
        Oikiksesta kiinnostunut kirjoitti:

        Hyviä pointteja. Mutta toisaalta ei se varmaa keneltäkään ole pois, jos haluaa aloittaa valmistautumisen heti tammikuussa.
        Ja toi 450 tuntia on siis maksimimäärä kaikista kursseista mitä voi ottaa. Ei oo pakko osallistua niille kaikille. Itse näkisin suurimman hyödyn ekaa kertaa hakevalle kursseista vastaustekniikkan omaksumisen ja useat harjoituskokeet ja tehtävät. Mut tosin huonona puolena on juuri tuo oman lukuajan väheneminen. Tosiasia kuitenkin on et kukaan ei mee tiedekuntaa, jos se oma pänttääminen ei sanele elämän ehtoja pääsykoekeväänä.

        Tehokasta lukuaikaa on karkeasti 80 päivää. 450/80=5,5 tuntia joka päivä sisältäen viikonloput. Eihän tuossa jäisi kertakaikkiaan omalle lukemiselle mitään aikaa. Ja omalla lukemisella sinne sisään menään, eikä kurssilla istumalla.

        Jos tunteja on jo heti vuoden alusta, niin mitä vit*ua siellä tehdään, kun ennen kirjojen julkistamista on hyvin vähän tehtävissä? Nostetaan motivaatiota ja tsempataan "Kyllä te pystytte kun oikeen kovasti teette töitä"? keksisin rahalle muutakin tekemistä kuin kuunnella tuollaista. Pykälän kurssilla ensimmäinen tunti oli "motivaatio" luennointia, joka oli sisälölltään loppupeleissä ihan turhaa höpöhöpöä.

        Vastaustekniikankaan jauhamiseen ei ihan oikeasti satoja tunteja tarvitse, koska siinä ei ole mitään vaikeata, maagista, eikä ihmeellistä. Lisäksi kokeenlaatijat eivät halua tukea sitä, että kurssille pääsisi tonnien arvoisen kurssin kautta. Siksi koe tehdään sellaiseksi, että sisään pääsee oikeasti ahkeralla lukemisella, eikä kursseja käymällä

        Monen tonnin kurssista tulee lähinnä olo, että tyhmiltä rahat pois. Järkisyillä tuollaista ei voi perustella, kun moni halvempi kurssi ajaa sisällöltään varmasti samat asiat.


    • Aaaaaaaloitttaja

      "Työ tehdään istumalla ja toistamalla ja kesäkuussa oksennetaan asiat ulkomuistista paperille ja that's it. " ei nimenomaan oksenneta ulkomuistista, vaan asiat täytyy oikeasti osata, eli opiskella niin paljon että osaa myös soveltaa oppimiaan asioita.

    • Filosofian maisteri

      Se on pikkumäärä se pääsykoe. Jos se tuntuu vaikealta niin turha edes yrittää. Kuvittele että luet 2500 sivua lakitekstiä ruotsiksi ja aikaa on kuukausi. Tämmöisiä tenttejä siel on. Et kovin montaa kertaa kerkeä kuukaudessa sitä lukea läpi. 100 sivua jos luet päivässä kerkeät lukea kerran sen läpi ja vielä nopeasti kertailla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1863
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1426
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe