Tympeät asenteet romukoppaan ja uudet tuulet puhaltamaan!

sotapäällikkö

Äsken juttelin Krissen kanssa Facebookissa siitä, miten jotkut on niin tylsiä ja huumorintajuttomia ihmisiä, että eivät hyväksy eikä ymmärrä mitään huumoria. Haukkuvat jopa es-jonnejakin. Es-jonnet ovatr pieniä poikia ja miksi jonkun mielestä edes pienet pojat eivät saa pelleillä? Kamalia on jotkut ihmiset täällä Suomessa. Minua tökkii ja ahistaa sellaiset ihmiset jotka on hirveän pikkutarkkoja, virkaintoisia ja saivartelevia ja jotka eivät ymmärrä eivätkä hyväksy erilaista, erikoista käytöstä ja jotka hyljeksivät kaikkea vähänkin poikkeavaa. Täällä päin ollut jonkun aikaa vallalla tuollainen trendi joissakin piireissä, mut ei onneksi kaikissa.



JanZu siellä Yhdysvalloissa on onneksi mitä nyt hänen juttuja olen seurannut, sellainen sydämellinen, huumorintajuinen ja ymmärtäväinen ihminen, joka varmasti jos minun luona kävis säännöllisesti jos vaan voisi, niin hän olis sellainen hyvä ihminen joka oikeesti välittäs ja josta olis oikeesti apua ja joka ei hätkähdä erilaisuudesta eikä poikkeavuudesta vaan ymmärtää ja hyväksyy.



Hänellä on radikaalisti päinvastainen tapa ajatella kuin mikä joillakin on täällä päin. Kun minuakin on vielä aikuisenakin kiusattu ja vainottu yms täällä päin niin mietin juurikin sitä, että oonkohan minäkin sitten jonkun paikallisesta ajattelutavasta jyrkästi poikkeavan ajattelutavan sanansaattaja ja jos esillä oon, alkaa ihmiset ajatella asioita eri tavalla ja sitten tympeimmät ja ankeimmat pykäläihmiset ja muut mörrimöykyt eivät saa sillon täällä enää poliittista valtaa ja pelkäävät että eivät ole enää suosittuja ja siksi koettavat sabotoida minunkin elämää.




JanZun kannattas muuttaa tänne niin tehtäs JanZun ja Krissen ja muitten kavereitteni kanssa loppu tästä paikallisesta tympeästä asenteesta mikä joillakin on. Minusta myös Eekan kannattas olla JanZun seurassa ja kannattas välttää joittenkin työkavereittensa seuraa. JanZun seurassa oleminen nimittäin tukee Eekassa sitä Eekan hyvää puolta ja iloisuutta ja valoisuutta ja joustavaa asennetta ja sitä mitä Eeka on parhaimmillaan, mutta jotkut työkaverit muokkaavat Eekaakin tylsäksi pykäläihmiseksi ja muuksi idiootiksi. Eeka on pohjimmiltaan semmonen ihminen kuin ihmisen pitääkin olla, mutta ikävä kyllä joskus tympeä seura tekee kaltaisekseen.


Täällä päin on myös hyviä ja mukavia ihmisiä, ei kaikki oo tylsiä. Pitää vaan osata varoa tiettyjä ihmisiä ja jos JanZu tänne muuttaa niin minä voin neuvoa että ketä kannattaa varoa. Täällä päin Suomea on vitsauksena semmoset ällöt jutut kuin viina, hevi ja ankeat ihmiset. Mutta onneksi jokainen täällä ei ole sellainen. Ilon aihe ja hyvä puoli täällä ovat ehdottomasti venäläiset. Venäläiset ovat minulle tärkeitä ja tuovat paljon iloa minun elämääni. Onneksi täällä on venäläiset!!! Ilman venäläisiä en jaksaisi elää. Venäläiset ovat samanlaisia kivoja ihmisiä kuin mitä on vaikka JanZu.

1

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sotapäällikkö

      Sekin on ikävää kun jotkut on suhtautuneet kielteisesti esim Timo Soiniin tai Jouko Kärnään tai Veltto Virtaseen ja muihin omaperäisiä ideoita omaaviin tyyppeihin. Minusta nuo miehet mitkä just luettelin, ovat mukavia ja hyviä tyyppejä joiden omaperäiset ideat ja omaperäiset esim vaalikampanjat on tuoneet iloa ja mukavaa vaihtelua tylsääkin tylsempään politiikkaan ja on ollut ilo seurata näitten miehien juttuja. Myös Päivi Räsänen on hieno ihminen jolla on ihan oikeat arvot ja haluan kannustaa myös Päiviä.. Tsemppiä Päiville, Timolle ja Joukolle ja Pertille! Ja kiitokset! Jatkakaa vaan samaan malliin ja pistäkää poliittinen kenttä sekasin ja tehkää uusia erikoisia temppuja ja keksikää niitä lisää ja puolustakaa vanhoja hyviä arvoja ja koettakaa tehdä loppu epäkohdista :) Olette uskomattomia tyyppejä ja mahtavia tyyppejä ja upeita! JanZu, mee sinäkin nettiin ja hae googlesta noitten nimillä ja lähetä palautetta noille sieltä Usasta saakka ja kannusta näitä kundeja ja tuota naistakin niin nää kundit ja se nainen tekee taas kansalle hyvän työn.


      Terveydenhuollossa myös niin, että minun mielestä hoitosuhteitten olisi tärkeitä olla turvallisia, tukea ja turvaa antavia ja hyviä hoitosuhteita joissa rakkaudella kohdellaan potilasta. Ikävä kyllä näin ei ole ollut aina ja osittain syynä on terveydenhuollon säästöt ja osittain myös se kun ihmisillä on tympeä asenne. Viina pilaa aivosoluja joten mitään uutta ei osata keksiä eikä joustavasti soveltaa normikäytännöistä poikkeavia ideoita. Lisäksi kun heviä kuuntelevat niin se tekee noitten hoitotahojen mielen angstiseksi ja tympeäksi. Lisäksi heillä on omassakin elämässä ongelmia, muun muassa perheväkivaltaa ja alkoholismia.




      Mutta onneksi terveydenhuollossa on täällä toinenkin puoli: Ne ihanat, mukavat, sydämelliset VENÄLÄISET

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1843
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1406
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1307
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe