Toimiiko laihdutuspilleri?

Laihtuawant

Tilasin paketin superfruit slim17 ja mietin että onko kenelläkään kokemusta millaisessa paketissa se tulee? Perus valkoisessa vai onko siinä kaikki logot ja sen sellaiset? Ja onko kenelläkään kokemusta toimiiko kyseiset pillerit?

26

1185

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jaakopetteroi

      En ikinä laittaisi mitään "laihdutuspillereitä" suuhuni. Niillä on ollut tapana olla mukavia "sivuvaikutuksia." Googleta "fen-phen." Serotoniinin ylösnostosta seuraa erilaisia aivovaurioita tuohon kaiken päälle. En ikinä uskaltaisi suositella kellekään. Jos haluat laihtua, tee se luonnollisesti. Siisti ruokavaliosi ja jos vain mahdollista liikuntaa. Haittavaikutuksia ei ole ja tulokset ovat vielä kestäviä elämäntapamuutoksien myötä.

    • vhh.

      Ruokavaliolla saat ihmeitä aikaan ja nopeasti.

    • -39 kg

      Väärä palsta' tämä on lääkeosio, luontaistuotteille on omansa . Ja ei, ei toimi. Ja lääkehän tuo ei ole.

    • fakta homma

      Ei lahduttamiseen ole olemassa mitään pillereitä eikämuitakaan tuotteita.

      • ei arvauskeskuksesta

        Fakta homma kertoo ettei ole laihdutustuotteita VÄÄRIN.
        Kyllä on tuotteila joilla laihtuu kysy seuraavan kerran lääkäriltäsi painon hallintaan lääkettä löytyy ja toimii maksaa kyllä 200e kuukausi mutta toimii.


      • melk 100 kiloa
        ei arvauskeskuksesta kirjoitti:

        Fakta homma kertoo ettei ole laihdutustuotteita VÄÄRIN.
        Kyllä on tuotteila joilla laihtuu kysy seuraavan kerran lääkäriltäsi painon hallintaan lääkettä löytyy ja toimii maksaa kyllä 200e kuukausi mutta toimii.

        Mitä lääkkeitä. Ainoa toimiva minulle Reductil vedettiin pois markkinoilta.


      • melk ajateltua
        melk 100 kiloa kirjoitti:

        Mitä lääkkeitä. Ainoa toimiva minulle Reductil vedettiin pois markkinoilta.

        miksi vaarantaa terveytensä noilla aineilla, kun voi muuttaa elintapoja ja saada pysyviä tuloksia vaarattomasti?


      • Hyvä keino
        melk ajateltua kirjoitti:

        miksi vaarantaa terveytensä noilla aineilla, kun voi muuttaa elintapoja ja saada pysyviä tuloksia vaarattomasti?

        Tulee jopa halvemmaksi kun syö vähemmän. Ei mene ruokakauppaan enää niin paljon rahaa.


    • ajoittaja

      En olekaan kysynyt teidän mielipiteitänne vaan kokemusta pillereistä ja pakettia missä ne tulevat?

      • vhh.

        Ei ole kokemusta, koska noin tyhmiä on harvassa, jotka uskoo jonkun pillerin laihduttavan.

        Ja niistä vielä harvempi on täällä siitä kertomassa.


      • melkein 100 kiloa

        Siitä sinun tilaamastasi en tiedä, mutta vihreä kahvi ei ainakaan toimi


    • haittavaikutuksia on

      Mä söin yhtä valmistetta noin kuukauden ja tippui miltei 6kg, se vaan vei nälkää mennessään, tuli syötyä siis vähemmän.
      Ajattelin että tätä minä syön loppuikäni kunnes aloin ihmetellä kaverini kanssa että miksi ihmeessä olen niin hermostunut koko ajan. Joku pienenpieni asia, ja heitin lautasen seinään, koulussa puhelimen seinään... Luulin että kyse on menkoista mutta kun nekin oli ohi ja kaiken piti olla ok, tajusin että nää "vihaisuus-kohtaukset" alkoi samoihin aikoihin kun aloitin nuo laihdutuspillerit..
      Eli lopetin, ja siinä muutama päivä meni hermostuneena mutta sit olin taas ihan oma itteni.. Eli onhan noilla sivuvaikutuksia tosi paljon, tossakin ideana oli se että söin vähemmän. Ja siihenkin elimistö tottuu kun totuttaa.
      Mä heitin kotoa isot lautaset pois ja on vaan pieniä, syön niiltä niin annokset on varmasti sit pienempiä :) Kunhan muistaa syödä ees jotain.
      Mun täti joi joitain nälkää estäviä juomia, ja hän laihtui tosi paljon, ihan anoreksiaan asti.. :( Mut hänellä oli ollu kyllä pienestä asti semmonen vääristynyt minäkuva.. Juu mut taitaa tosiaan olla väärä sivu minne kirjoitit, täällä ei oo laihdutusasioita.
      Mut ei kaikki ole tyhmiä jotka noita kokeilee, uskokaa pois, ei niitä markkinoilla olis ellei naiset niitä kokeilisi!! Eikä se tyhmäksi tee jos tekee jotain mitä sinä et itse ikinä tekisi. Semmoinen ylimielisyys ja tyhmäksi haukkuminen on turhaa.
      Itse kokeilin, en koe olevani tyhmä, vaan viisaampi.
      Ihminen oppii virheitten kautta..

      • Laihduttaja

        Samaa mieltä. Sitäpaitsi se mikä sopii toiselle, ei taas käy toiselle. Jos nämäkin asiat olisivat hyvin yksoikoisia ja mustavalkoisia ja olisi vain yksi oikea vastaus, ei kai mitään ongelmaa sitten enää olisikaan. Ylimielisyys on tyhmyyttä huipussaan - unohda ne kommentit. Onnea painonpudotukseen nimimerkki "haittavaikutuksia on".


    • itsekuria myös

      Tottakai se toimii. Syöt yhden pillerin päivässä ja juot noin 2 litraa vettä. Mitään muuta et syö. Toimi näin 7 päivää ja punnitse itsesi kuurin alussa ja lopussa.
      Tämänkin jälkeen syö vain puolet normiannoksestasi. Näin voit toimia, jos olet muutoin terve. On täysin varma, että tulokset näkyvät kun käyt vaa-alla.

      • Kalkkitabletti....

        Ajaa saman asian.
        1 pilleri aamulla ja pari litraa vettä niin varmasti laihtuu.


    • Välikäsi

      Kuukausi näkkileivällä toimii. Tämä on vanha ja hyväksi koettu konsti. Painoa on pudonnut 18 kiloa pysyvästi, kun kolmena vuotena toistin asian.

    • Vinkki.

      Kävele joka pvä vähintään 20 km, laihdut varmasti.

      • Ei laihdu

        Lenkin jälkeen on kauhea nälkä ja syöt entistä enemmän.


    • Ikilaihduttaja

      Käsittääkseni Suomessa on tällä hetkellä vain yksi painonpudotukseen tarkoitettu reseptillä saatava lääke ja sitä vastaava itsehoitolääke, jota saa vain apteekeista, eli nk. laihdutuslääke. Muutamia vuosia sitten oli myös keskushermoston kautta vaikuttava lääke, jonka oli ainakin tarkoitus vaikuttaa ruokahalua vähentävästi, joka sittemmin vedettiin pois markkinoilta. Ilman tarkempaa tietämystä sanoisin, että kysyjän nimeämä lääke on varmaankin jokin kuituvalmiste, joka täyttää vatsaa ja siten ehkä auttaisi vähentämään syödyn ruoan määrää eli täyttäisi vatsaa ja antaisi kylläisyyden tunteen. Luontaistuotevalmiste siis. Mutta oli nyt sitten kyseessä painonpudotukseen tarkoitettu luontaistuote tai sitten lääketeollisuuden tuote, ne voivat ymmärrykseni mukaan kuitenkin korkeintaan tukea tavalla tai toisella, enempi tai vähempi laihduttamista, mutta eivät sinällään laihduta. Olisi varmaankin Nobelin-palkinnon saanut keksintö, jos näin olisi. Jos ruokailu- ja/tai liikuntatottumukset eivät muutu, jää usein tyhjää käteen ja kukkaroon. Mutta jos ao. tuotteet ovat terveydelle vaarattomia ja lisäävät motivaatiota urakkaan ja tuloksia tulee, miksei. Erittäin hyvä niinkin. Mieleeni ei tulee juuri nyt kuin yksi luontaistuotevalmiste, (kuituvalmiste sekin), jonka EU on hyväksynyt laihduttamista tukevaan tarkoitukseen eli sallii näin ollen maininnan käyttötarkoituksesta tuotteen yhteydessä. Tsemppiä painonpudotukseen - sama mielessä itsellänikin. Ehkäpä ensi vuonna :).

    • lihavasta laihaksi

      Vuosien saatossa olen syönyt jos minkälaisia pillereita, reseptillä ja vapaakaupan tuotteita. Ei niistä ole apua. Joten melkein koko puoli vuosisataisen elämäni lihavana olleena sain puolitoista vuotta sitten avun PT:ltä ja ruokavalion muutoksesta. Paino tippui 182 kg > 107 kg. Joulun ja uuden vuoden aika sekoitti hieman pakkaa, mutta minulla oli tiedossa asia.
      Eli en suosittele pillerihoitoa jos ei ole valmis samalla muuttamaan elämän tapaansa liikuntaa lisäämällä ja ruokavalion muutoksella. Mieti ketä hämäät pillereillä? Itseäsi voi vaan et kehoasi.
      Mies 54v

      • Ikilaihduttaja

        Se on juurikin näin. Mitä tarkoitit PT:llä? Hieno kuulla kuitenkin, että sait noin paljon pudotettua painoa - onneksi olkoon!


      • lihavasta laihaksi
        Ikilaihduttaja kirjoitti:

        Se on juurikin näin. Mitä tarkoitit PT:llä? Hieno kuulla kuitenkin, että sait noin paljon pudotettua painoa - onneksi olkoon!

        PT= personal trainer eli henkilökohtainen valmentaja.

        Pyrin ensin 3 kk:n laihdutuskurssille, mutta koska olin vielä kahden jälkeen ainoa ilmoittautuja kurssille, niin tekivät tarjouksen henk.koht. ohjauksesta, johon tartuin ... onneksi. Aluksi ennen kuin hyväksyivät oli pakollinen lääk.tarkistus. Sitten terv.hoit. ohjasi alussa ja teki ruokarytmin, 6 krt/pv. Liikunta alussa lähinnä kävelyä ja pyöräilyä. reilun kk:n päästä tuli PT kuvioihin. Myöhemmin hän otti kokonaisvastuun meikäläisestä eli liikunnan ja ruokailun. Sillä tiellä mennään. Välillä saliohjelmaa uusitaan, kehonhuoltoa ja välistä olen käynyt hierojalla. Kannatan saleja missä ei ole pakkositoutumista. Eli maksat käyntikerroista et tyhjistä päivistä. Kysele ja ota PT vastakkaisesta sukupuolesta. Hänelle ei kehtaa aina kiukutella. Itse haluan ainakin yrittää. Jos joku on jaksanut mmiettiä sulle laihdutus- ja kunto-ohjelman, niin miks ei sitten noudata. itsellä on alle 30 v nainen. Ekalla tapaamisella kannattaa kertoa keholliset viat. Itsellä on selkäruodossa vikaa, jonka on PT:n tiedossa. Muut viat ... tulee ja menee. Kokeile kuukausi. Jos ei toimi mieti miksi. Hiki on uusiutuva luonnon vara. Muista siksi juoda vettä, vuorisuolalla terästettyä. Hyvää laihdutusinnostusta kaikille.


      • Ikilaihduttaja
        lihavasta laihaksi kirjoitti:

        PT= personal trainer eli henkilökohtainen valmentaja.

        Pyrin ensin 3 kk:n laihdutuskurssille, mutta koska olin vielä kahden jälkeen ainoa ilmoittautuja kurssille, niin tekivät tarjouksen henk.koht. ohjauksesta, johon tartuin ... onneksi. Aluksi ennen kuin hyväksyivät oli pakollinen lääk.tarkistus. Sitten terv.hoit. ohjasi alussa ja teki ruokarytmin, 6 krt/pv. Liikunta alussa lähinnä kävelyä ja pyöräilyä. reilun kk:n päästä tuli PT kuvioihin. Myöhemmin hän otti kokonaisvastuun meikäläisestä eli liikunnan ja ruokailun. Sillä tiellä mennään. Välillä saliohjelmaa uusitaan, kehonhuoltoa ja välistä olen käynyt hierojalla. Kannatan saleja missä ei ole pakkositoutumista. Eli maksat käyntikerroista et tyhjistä päivistä. Kysele ja ota PT vastakkaisesta sukupuolesta. Hänelle ei kehtaa aina kiukutella. Itse haluan ainakin yrittää. Jos joku on jaksanut mmiettiä sulle laihdutus- ja kunto-ohjelman, niin miks ei sitten noudata. itsellä on alle 30 v nainen. Ekalla tapaamisella kannattaa kertoa keholliset viat. Itsellä on selkäruodossa vikaa, jonka on PT:n tiedossa. Muut viat ... tulee ja menee. Kokeile kuukausi. Jos ei toimi mieti miksi. Hiki on uusiutuva luonnon vara. Muista siksi juoda vettä, vuorisuolalla terästettyä. Hyvää laihdutusinnostusta kaikille.

        Kiitos vastauksesta - en hokannut että PT on tietty personal trainer. Kuulostaa tosi järkevältä. Pitää varmasti miettiä vähän vastaavaa kuviota itsekin. Ja tsemppiä jatkoonkin, myös sen saavutetun painon ylläpitoon. Itselläni se on vähän karannut käsistä. Täytyypä vähän googlettaa - näin vuoden alussa tarjontaa vastaaville laihdutuskursseille varmasti löytyykin.


    • superslim

      Tottakai laihdutuspillerit toimii, mikäli mainoksessa niin kerrottiin!
      Saat syödä tyhjiä hiilareita ja rasvaa = mehuja,karkkeja, pullaa, pizzaa, pastaa,hampurilaisia, sipsejä ihan mitä haluat, niin paljon, kuin haluat!

      Löhöilet vain sohvalla herkuttelemassa. Ei kannata liikkua jääkaappia kauemmaksi, se kuluttaa liikaa energiaa.
      Kun viikon kuluttua katsot peiliin, huomaat uskomattoman muutoksen!
      Ja kuukauden kuluessa kaikki ystäväsikin ovat huomanneet sen, mitä sinä et ehkä vielä huomannut/ ymmärtänyt...

    • kipali1

      Eikös noista pillereistä ole jo paljon puhuttu mediassa,totuuttakin.
      Rahapussisi kevenee kovasti keksijän pussiin.
      Ihan sama minkä pillerin heität suuhusi ja uskot sen toimivan,niin hyvin menee.
      Kokemusta on :-)
      Järki tuli mulle myöhemmin, kaikki kokeneena.
      Tavallista sapuskaa naamariin,mut kohtuudella ja mieleistä liikkumista.Liikunta ei paljon auta,mutta oletpahan senkin ajan pois jääkaapilta :-)
      Hyvää mieltä myös liikkumisesta saa.

    • mr.renvall

      Jo salilla käynneille tosi kiva ja monipuolinen treeniohjelma, jonka pääpaino on alavartalossa. Tällä ohjelmalla saa rasvan palamaan ja pyllyn pyöreemmäks. http://aurorarenvall.fitfashion.fi/bcse/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1789
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe