Pari(ttelu)tanssi

mucus_

Hm.
Mikäköhän mahtaa olla roolini tässä suhteessa. Tavatessamme tivasit, että nämä ovat vain kaverilliset kahvit. Seuraavana päivänä jo lahettelit minulle kuvia rinnoistasi, mikä on mielestäni aika paljon kaverilta. Puhumattakaan siitä suudelmasta, jonka annoit ensimmäisen tapaamisen jälkeen. Olin ehkä lievästi sanottuna hämmentynyt. En tiedä pidinkö sinusta silloin vielä niin paljon. Olit kovin erillainen, kuin mitä olin ajatellut etsiväni.
Parin päivän jälkeen ensitapaamisestamme tulin luoksesi yöksi ja harrastimme seksiä. Teeskentelin orgasmin. En tiedä miksi.

Tapailimme viikottan, mutta hoit, että minusta ei tule tyttökaveriasi. En ole sitä tyyppiä mitä haet. Sinäkään et tainnut vielekään mielestäni olla, mutta aloin pitämään sinusta. Kerta toisensa jälkeen muutuit silmissäni kauniimmaksi. Vielä tässä kohtaa näppyläsi, joita sinulla on tapana repiä pistivät silmiini ja aamupalalla koin oloni vaivaantuneeksi. Olin luonasi, kuin vieraassa maassa. En tiennyt mitä minun pitäisi sanoa. Et koskaan puhu ruokapöydässä. Selailen vaivaantuneesti puhelintani yritteässäni keksiä aihetta, josta saisin sinut innostumaan.

Parin viikon jälkeen, kysyt tahtoisinko seurustella kanssasi. Olin epävarma, mutta en näyttänyt sitä sinulle. Et näe meillä tulevaisuutta ja muistutat minua jatkuvasti siitä, miten suhteemme on mahdoton yhtälö. Kerrot, miten me emme aio edetä ja samalla kiirehdit eteenpäin. Kerrot, että meidän täytyy edetä hitaasti ja samalla tahdot, että tapaan vanhenpasi. Tahdot, että näen ystäväsi. Tahdot, että olen mukana jokaisessa osa-alueessasi elämääsi.

Olen ollut pihalla alusta asti. Toisina päivinä olet yhtä hymyä, naurua ja iloa. Suukottelet kasvojani ja kutsut kauniilla nimillä. Joinakin päivinä olen kuin ilmaa. Joinakin päivinä on, kuin sinua ei voisi vähempää kiinnostaa. Välillä tuntuu, että sinua kiinnostaa vain, kun kaipaat seksiä. Toisinaan taas tuntuu, kuin saattaisit ihan oikeasti pitää minusta.
Viet minua ulos syömään, ostat lahjoja ja tahdot mennä kanssani matkalle. En aina ihan ymmättä tunteittesi syvyyttä. En saa otetta niistä. En saa otetta sinusta.

Kun jätin sinut, et lakannut kutsumasta minua kauniilla nimillä. Suunnittelit silti yhteisiä asioita ja näkemistä. Kun menin kahville toisen kanssa, olit raivona mustasukkaisuudesta. Olit mustasukkainen. Se yllätti minut täysin. En ollut tullut ajatelleeksikaan, että tuntisit minua kohtaan niin paljon, että et voisi sietää ajatusta minusta jonkun toisen syleilyssä. Itkit, suutuit ja itkit lisää. En ymmärrä miksi et koskaan näyttänyt tunteitasi, kun olin sinun. Miksi et kertonut välittäväsi, vaan muistutit vain siitä, miten tulevaisuutemme on tuomittu.

Näimme. Syleilimme. Pitelimme ja olin yötä. Katsoin sinua silmiin koko sen ajan, kun otin sinut. Ja itkin. Tällä kertaa en siksi, että olisin pihalla ja turhautunut seurassasi. Toisin et tiedä minun itkeneen luonasi öisin, kun en saa unta. Itkin omaa neuvottomuuttani siitä, että en osaa tulkita sinua ja että ihastumiseni sinuun raastaa minua kaikessa epävarmuudessaan.
Kun näin sinut taas, olit niin kaunis. En ymmärrä missä kohtaa se tapahtui. Jossain kohtaa sinusta vain tuli kauneinta, mitä olen nähnyt.

Otit minut takaisin, mutta työnsit samalla kauemmas mitä olen ikinä ollut. Et tahdo enään nähdä, kuin harvoin. Viestisi ovat lyhyitä ja kylmiä. Kaikki tunne joka sinussa oli sen jälkeen, kun jätin sinut katosi jälleen. En ymmärrä minne piilotat sen. Nyt tahdot vain nähdä, kun sinua panettaa.

Tunnen edelleen oloni vaivaantuneeksi aamiaispöydässä.

Sain juuri kuvan tisseistäsi. Yritän nähdä sykkiikö niiden sisällä sydän. Olen varma, että se on siellä jossain.
Aion löytää sen ja syödä sen.

3

152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hataraa

      Voi pimppaliina, kun on traagista.

    • Joohelikkäs..

      Vau sinua jätääisin koko sekavan naisen. Huh, huh minäkin olisin hämmentynyt ja hieman jopa ärsyyntynyt

      • Kupillinen ripulia

        Jätä se sika!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1751
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      2
      1173
    Aihe