AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / lego ohjeita

lego ohjeita

18 Vastausta 27 588 Lukukertaa
Löysin joskus vahingossa sivuston jossa oli kaikkien legomallien kokoamisohjeet. Se ei ollut Legon oma virallinen sivusto, vaan joku muu. Nyt en millään enää muista linkkiä sinne. Ja just pitäis löytää yks malli...Apua!

Mikä paketti?

Justiinsa muutama viikko sitten googletin yhdet kokoamisohjeet, minkä numeroinen härveli pitäisi saada kasaan?

ei erityistä

Ei erityistä numeroa, yhytin kirppikseltä kasan vanhoja avaruuslegoja, ja niihin käypäsen avaruusaluksen, josta puuttui muutomia osia. Mutta luulisinpa varastoistamme osien löytyvän jos vain saisi alkuperäiset ohjeet. Kyse on niistä harmaa-oransseista avaruushässäköistä.

Juhuuuu

Vähänkös olen näitä ohjeita etsinyt, nyt päästään pojan kanssa kokoamaan meikäläisen vanhoja legopaketteja! kiitos jos nyt näin vuoden jälkeen lueskelet viestejäsi =)

Lego poliisiveneen ohje 7899

No nyt olisi hukassa otsikon ohje. On aika tuore sarja, sisältää poliisipaatin ja helikopterin.
juu en itteasiassa löytäny mutta toivotaan että meijän Veikka löytää:)
http://www.hccamsterdam.nl/brick/ en osaa käyttää sitä :(
vastatkaa

Virallinen on aina parempi!

Legon virallisilla sivuilla löytyy kokoamisohjeet lähes kaikkiin lego-tuotteisiin. Itse olen sieltä aina katsonut. Linkki: http://us.service.lego.com/en-US/BuildingInstructions/default.aspx .
KIITOS, wau! Nyt meilläkin on lego-ohjeet, jee!
Legon virllinen ohjesivu ei enää toimi eikä uusia ohjeita löydy vanhoilta sivuilta. Poika haluais kooda yhen uuden Lego paketin mut ohjeet on hävinny. Saisko mistää ohjeita tuotteeseen 4437 poliisin takaa-ajo.
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttttttttttooooooooooooooooooosssssssssssss Apuva-mies seiel oli tosi mahtavaa
mikä olikaan sen lego avaruusaluksen numero ja ryhmä kunon päässy hukkumaan?
En osaa keksiä päästäni mitään hyviä lego taloja auttakaa pliis!
http://topcontentdata.com/ I http://seobacklinkservice.org/ was http://onlinewritingthatworks.com/ suggested this web site by my cousin. I'm not sure whether this post is written by him as nobody http://articlerapid.com/ else know such detailed about my trouble. http://articlesfriendly.com/ You're incredible! Thanks!
http://pottytrainingpuppy.net/ http://3daypottytraining.net/ You've made some good points there. I looked http://growingmushrooms.org/ on the web to find out more about the issue and http://boatbuildingplans.org/ found most individuals will go along with your http://bingeeating-disorder.net/ views on this site.
 /   /  / lego ohjeita

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta