AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  / Juominen

Juominen

8 Vastausta 431 Lukukertaa
Onko täällä tyttöjä tai poikia jotka eivät koskaan ole juoneet alkoholia?

...

Mä olen maistanut..pikku tilkan lasista...joskus..ja hyi.. kuka voi juoda sellaista..just ja just sain sen tilkan nieltyä..
Miten joku voi haluta noin paljon tulla känniin.. että suostuu vapaaehtoisesti juomaan tuollaista..moskaa..yök..sanon mä..

viina

No kyllä se viina alkaa ekojen hörppyjen jälkeen maistuu paljo paremmalta. Ite join täs jokuaika sit pullon salmiakki snapsia... ensin se maistu pahalle yskänlääkkeen makuiselle mut 3-4 kulauksen jälkeen alko maistumaan hyvälle salmiakille. Ja aamulla herätessä oli mukava salmiakin maku suussa. Kerra join puol litraa kossua raakana. Ens pari hörppyä siitä muovisesta pullosta. Ens tuntu et ois oksenranu ku se kouristeli mahassa. Mut vähän ajan kuluttua ei maistunu enää miltään.

=)

no itte en hirveesti juo viimeks meinasin ottaa kännit uutenvuoten mut oli tarpeeks kylmä ja kalja maistu nii pahalt =) viina kyl menee alas mut ei se ryyppäämine nii hirveest kiinnosta ehkä se johtuu siit et ei oikeen tiiä semmost porukkaa kuka hakis sama o tupakka ei kiinnosta tai ei se oo kuitenkaan mun juttu =) sain mä laivalt ostettuu pikkusikareit mut niit o yli puolet viel jäljel ja o siit jo pari kuukaut aikaa mu ten mä mikää semmone oo etteikö alkoholi alas mee =) mutten juoku kahes tapaukses joko sattuu ittel oleen tai sit joku tarjoo=)

Juon

Mä juon. Ja tiedän kyllä, että toi kysymys oli, että onko sellaisia tyyppejä jotka eivät ole juoneet koskaan. Nyt mulla on tossa pöydällä kossu peach pullo ja aion juoda sen kaikki. Juon, koska haluan unohtaa välillä tämän paskan maailman.!

niin..

ja siirtää samalla ongelmia eteenpäin..
Mutta..ne vain pahenee..mitä pidemmälle niitä lykkää..

En halua saarnata..mutta..mielipiteeni sanon..

Niin

Lumikki puhuu sellaisten Ihmisten sanoja jotka haluavat ymmärtää, mutteivat ymmärrä. Jokainen tuon tietää, mutta ei se kosketa kyseisessä tilanteessa olevaa paskan vertaa. Voi jopa ärsyttää pahemmin. Pitäisi keksiä jotain syvällisempää. Ei pahalla Lumikkia tai muita kohtaan, mutta halusin kertoa että ymmärrät paremmin. Eihän kaikki voi tietää asioista.

Nimimerkki: Kohta kuukauden kuivilla, odottaen elämän hymyilemistä

....

Mutta....kyllä mun se pitäisi tietää..
Mä asun talossa jossa on jo yksi "juoppo"..
Tiän tasan tarkkaan mistä puhun..
Joten so what..vaikka alkaa ärsyttää..eihän ole sitten minun ongelmani..*hymy*

olempi..

muutaman kulauksen ottanut mutta siinä se! Ei viitti ryypätä kun asiat on hyvin,siinä ei ole mitään 'coolia', eikä se kuulu alle 18 vuotiaille.nimittäin olen vähän miettinyt..että jos meitä nuoria ärsyttää pikkuisien kovistelut ja isottelut niin eikö myös vanhempia ihmisiä ärsytä nuorien ryyppäämiset sun muut 'isottelut'.
 /   /  / Juominen

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta