Tapaus Piippo. Mitä mieltä ollaan?

Miksei Antin ikää kerrottu

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa.htm#id1150799

Piippo haastoi kaksi naista oikeuteen raiskaussyytöksistä

Pörssiyhtiö Elcoteqin suuromistaja Antti Piippo käy yhä oikeutta kohta viisi vuotta vanhoista tapahtumista. Piippo haastoi Raaseporin käräjäoikeuteen kaksi kesämökillään vieraillutta naista väärästä ilmiannosta.

Jupakka liittyy Piipon kesämökin värikkäisiin tapahtumiin elokuussa 2001. Piippo katsoo, että mökillä mukana olleet nykyisin 31- ja 37-vuotiaat naiset kertoivat puhelimessa kolmelle tuttavalleen, että Piippo olisi raiskannut toisen heistä. Puhelimessa ollut tuttava ja toinen naisista ilmoitti tapahtumista poliisille.

Espoon poliisi tutki kesämökin tapahtumia pahoinpitelynä ja raiskauksena, mutta raiskaussyytösten tutkinta tyssäsi lähes alkumetreille, koska näyttöä väitetystä teosta ei koskaan löytynyt.

Pahoinpitelyjupakka sen sijaan eteni oikeuteen asti. Raaseporin käräjäoikeus langetti Piipolle 2002 keväällä 6 000 euron sakot kahden naisen pahoinpitelystä. Naiset ovat samat, jotka Piippo on nyt haastanut oikeuteen. Myös toinen haastetuista naisista sai tuolloin sakkotuomion Piipon pahoinpitelystä.

Mukava ilta
muuttui rähinäksi

Piippo vietti kesäasunnollaan loppukesästä 2001 iltaa kolmen iältään 32-, 26- ja 22-vuotiaan opiskelijanaisen kanssa. Ilta sujui kaikkien mielestä yhteisymmärryksessä viiniä ja illallista nauttien, kunnes aamuyöstä alkoi rähinä.

Oikeuden mukaan nujakka sai alkunsa, kun 32-vuotias iski samassa sängyssä 26-vuotiaan kanssa ollutta Piippoa yölampulla päähän niin lujaa, että lamppu särkyi.

Nainen perusteli hyökkäystään sillä, että pari oli sängyssä alasti, Piippo hereillä ja 26-vuotias lähes tiedottomassa tilassa. Oikeuden mukaan Piippo sitoi tämän jälkeen 32-vuotiaan naisen kädet ja jalat narulla yhteen ja yritti työntää hänen suuhunsa rauhoittavia lääkkeitä.

Seuraavaksi Piippo löi 26-vuotiasta ainakin kolme kertaa nahkavyöllä. Jupakan jälkeen naiset soittelivat puheluita, joissa kerrottiin väitetystä raiskauksesta.

Piippo vaatii
5 000 euroa

Piippo vaatii naisia korvaamaan hänelle henkisestä kärsimyksestä yhteisvastuullisesti 5 000 euroa. Väärät ilmoitukset johtivat hänen mukaansa siihen, että poliisi alkoi kuulla häntä epäiltynä raiskauksesta.

Piippo korostaa, että naiset tiesivät hänen olevan julkisuuden henkilö ja että häneen kohdistuvat rikosepäilyt tulevat hyvin helposti julkisiksi.

Piippo joutui muun muassa jättämään Elcoteqin hallituksen puheenjohtajan paikan tapahtumien poliisitutkinnan ajaksi asian saaman julkisuuden vuoksi. Lisäksi hän pelkäsi, että raiskausepäilyt tulevat julkisiksi.

Jupakkaa käsiteltiin vuonna 2002 käräjäoikeudessa kahden päivän ajan. Istunnossa kuultiin muun muassa Piippoa itseään sekä molempia naisia. Oikeus antaa uudessa jutussa tuomion huhtikuussa. (STT)

2

230

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suomalaisen

      eliitin edustaja tuo pervopiippo!

      • Late lapista

        Ukko hommasi oikein kaksi naista bungalovilleen, eikä sitten illanpäälle mulkku seisonutkaan joten tuli riitaa, naiset mukiloivat ukkoa luunapeilla vatsanseutuun ja nyt äijä itkee noinkin pienestä asiasta vuosikaudet käräjillä, on perkele melkonen räkä koko ukko ! aikuinen Suomalainen mies olisi hiljaa moisesta " gatasrooffistaan "!
        Mutta näitä Vesa Keskisiä, Juhani Palmuja Matti Vanhasia ja Antti Piippojahan meillä Suomessakin riittää ! Perkele itse töppäävät ja sitten vielä itkevät päälle !


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4975
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3154
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1253
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1227
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe