AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / elektrobit?

elektrobit?

12 Vastausta 13 753 Lukukertaa
Moi,
Onko tietoo minkälainen paikka työantajana?
Onko kilpailukykyinen palkkataso?
Onko ilmapiiri hyvä vai huono?
Onko parempi vai huonompi kuin Nokia?
Mieluiten kommentit nykyiseltä/entiseltä elektrobittiläiseltä.
Kiitos!

no lue itse

No tässä sulle entinen elektrobittiläinen
http://galleria.suomi24.fi/k.i.p.u.p.i.s.t.e
kertokoon itte lisää osote löytyy ainakin sieltä työpaikkakiusatut sivulta profiilissa linkki.

Kovastihan noi kehuu itteensä webbisivulla mukamas kolmanneksi paras työpaikka.Miksi sitten tällaisia juttuja tulee julki? Rehtiin johtamiseen kuuluisi että nää jutut selvitetään yrityksessä eikä lasketa niin pahoiksi että kaikki saa tietää.Kun tällaisia kirjoitellaan niin ainakin jossakin on epäonnistuttu.

Ton perustella vaikuttas että elektrobit on ihan jees kunnes siellä tulee joku henkilöstön pulma.Sitä ei nimittäin haluta selvittää asianmukaisesti ja tilanne ratkaistaan potkimalla joku firmasta pois.<Sellasta hyshys hommaa ettei saa puhua ikävistä asioista.

Mutta kysy kipupisteeltä kyllä se vastaa. asiallisen oloinen kaveri

Jopas jotakin

> asiallisen oloinen kaveri

Kiitos, jenna - kuka sitten oletkaan... :-)

tässä

En suosittele kyseistä puljua työpaikkana kenellekään.

nykyinen

Oon ihan tyytyväinen.

saisiko

hiukan kuulla perusteluja puolesta/vastaan?
Vaikuttaako paikkakunta esimerkiksi?

perusteluja

Järjetön byrokratia, vastuun pakoilu, firman etu on kaiken muun edellä, penniä venytetään joka asiassa, ollaan kiinnostuneita vain tehtyjen tuntien määrästä eikä työn laadusta, sopimusrikkomuskin tuli firman puolelta vastaan...

eli siis

aika tyypillinen suomalainen it-alan alihankintafirma?! On kai siellä nyt jotain hyvääkin?

tässä vastaus

Aloitetaan häkillä, jossa on viisi apinaa.

Laita banaani roikkumaan häkin katosta ja tikkaat banaanin alapuolelle. Jonkin ajan kuluttua joku apinoista lähtee kiipeämään banaania kohti. Heti, kun apina koskettaa tikkaita, ruiskuta muita apinoita kylmällä vedellä. Jonkin ajan kuluttua joku toinen apina lähtee kohti banaania samoin tuloksin - muita apinoita ruiskutetaan kylmällä vedellä. Kohtapuoliin tikkaille pyrkivän apinan aikeet estetään toisten toimesta.

Nyt luovutaan kylmästä vedestä. Yksi apina otetaan häkistä pois, ja tilalle laitetaan uusi. Uusi apina haluaa kiivetä tikkaille ja hakea banaanin. Kauhukseen apina huomaa, että muut käyvät sen kimppuun.

Parin yrityksen jälkeen apina ymmärtää, että yritys kiivetä tikkaita johtaa joukkokuritukseen.

Seuraavaksi korvataan taas yksi alkuperäisistä apinoista uudella. Edellisellä kerralla vaihdettu apina osallistuu kuritukseen nyt innolla!

Näin toimitaan kaikkien alkuperäisten apinoiden kanssa. Joka kerta, kun uusi tulokas yrittää tikkaille, muut kurittavat tätä. Useimmilla ei ole mitään käsitystä, miksi ne eivät saa kiivetä tikkaille tai miksi ne osallistuvat tulokkaan kurittamiseen.

Kun kaikki alkuperäiset apinat on korvattu, ei yhtäkään häkissä olevaa apinaa ole ruiskutettu kylmällä vedellä. Kuitenkaan yksikään apina ei enää yritä tavoitella banaania.

Miksi ei?

KOSKA NIIDEN MIELESTÄ TÄÄLLÄ ON AINA TOIMITTU NÄIN!

Ja näin, ystävät, Elektrobitin toimintamalli syntyy.

kommentti

Loistava kommentti joka pureutuu hyvin asian ytimeen! 8)

Tuossa ei ole mitään uutta

Eli ei mitään uutta auringon alla. Eri firma-samanlaiset apinat töissä. Eikä tuo ole edes alakohtaista.

Lähes kaikissa paikoissa toimitaan "näin täällä on aina toimittu" -toimintamallin perusteella. Eikä siitä välttämättä kannata vetää stressiä sen enempää.

Teet työsi, se mitä pyydetään, mahdollisimman hyvin, etkä puutu muuhun. Jos on ylimääräistä aikaa, voit toki tehdä aloitteita/ehdotuksia paremmista toimintamalleista jne.

EB:läinen

ELi en voi suositella kenellekään kyseista paikkaa. Itsellä hakemus vetää kokoajan muualle. Pomot tiuskii ja pääasia on että tunnit saadaan laskutettua asiakkaalta joka minuutti. Lisäksi talossa on omat kuppikunnat joihin ei ole asiaa. Eli kaikki työ menee tiskin alta ja jos et kuulu mihinkään kuppikuntaan niin saat kaikkein huonoimmat työt. Mahdollista on että sinut laitetaan asiakkaan tilaan töihin ja ketään ei kiinnosta sinun hyvinvointi. Kuhan vaan tunnit saadaan laskutettua. Ja kulukorvauksetkin joudut karhuamaan lakimiehen kanssa!

ebway

EB:llä riippuu olosuhteet paljon siitä kuka sattuu olemaan pomona. Vaikka yhtenäisiä käytäntöjä pyritään tekemään, niitä ei ole vielä ainakaan ole. Monet pomot ovat mukavia, kaikki todellakaan eivät. Perusjuttu, joka firmassa näin. Tosin kun EB:llä ei ole yhtenäisiä käytäntöjä, pomoja sitovat lähinnä heidän yksikkönsä toimintatavat.

Palkkaus on yksi EB:n kipupisteistä. Aina ei edes avainhenkilöille makseta riittävästi. Moni SW-puolen kaveri mennyt töihin kilpailijalle noin 600 euroa paremmalla palkalla.

Niin ja EB:llä ei ole puhelinetua vaan työntekijä saa kerran kuussa laskun mistä joutuu ruksaamaan yli omat puhelut mitkä sitten lähtevät palkasta.

Bonuksia ei saa, ainakaan rivityöntekijät. Bonusjärjestelmä on olemassa, sitä ilmeisesti vaan ei käytetä. Tai sitten johto nappaa ne itselleen.
 /   /  /  / elektrobit?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta