AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Toriparkki?

Toriparkki?

8 Vastausta 755 Lukukertaa
Auttakaa poloista..
Kuinka korkealla autolla mahtuu torin alle parkkiin?
Ettei tarvii panikoida minne parkkeeraan.
En löytänyt netistä tietoa ja kysynkin teiltä käyttäjiltä.

Siinä sisäänajoaukossa on

sellainen puomi johon voi verrata, jos kolahtaa kattoon, niin peruuttele takas kanssa-autoilijoiden riemuksi :D Ja on siinä kai lukemakin, enpä vaan muista.

mitähän

tai sitä ympäröivissä kaupoissa on sellaista mihin tarvitaan korkeaa autoa? Oletko kenties aikeissa ostaa tonnin perunoita, tsekä sata kiloa kalakukkoja ... ja pompputeltan?

Eikö joku tavallinen kauppakassi riitä? Samoja tavaroitahan saa kaupungin ympäristössä sijaitsevista suurista marketeista, ja paikoitustila on niissä maan päällä, ja sitä on riittävästi - jolloin on sama vaikka auto olisi torninosturin korkuinen.

Etteikö olisi niin, että haluat vain elvistellä sillä miten kalliin auton olet kyennyt (kenties velaksi) hankkimaan.

Mutta kupapa olisi sinulle kateellinen.

No voi teitä

Voi kun kivoja vastauksia sain ja toden totta, eihän minulla muuta mielessä ollutkaan kuin tulla elvistelemään autollani teille!

Ikävä tosiasia kuitenkin on, että meidän auto sattuu olemaan yli 3 metriä korkea ja se on meidän kauppakassina toimiva auto.
Ja en nyt viitsisi Kuopion lomaani varten lähteä pienempääkään hyväksi todettua autoa vaihtamaan!

Ja enhän minä sinne tulekaan sitä varten, että ajaisin Volttikadulle shoppailemaan vaan halu oli tulla keskustaan..
Tiedän myös näkeväni sen korkeuden siinä ennen sisään menoa, mutta kiva siinä olla toisten tukkona, mikäli ei mahdutakaan ja varsinkin TE kun olette noin mukavia ja lupsakoita savolaisia.

En voi kuin todeta edelliset vastaajat joksikin ääliöiksi joita näkyy riittävän näillä sivuilla, mutta olisin toivonut ihan oikeita vastauksia kysyttyyn asiaan eikä mitään elämän ohjeita esim auton hankintaan!

Lupsakka

Lupsakka on savonkieltä ja se tarkoittaa suomeksi "vittumainen". Olen lukenut sen savonkielen sanakirjasta. Ja valitettavasti se myös pitää paikkansa.

Pysäköintilaitokset ovat vain henkilöautoille...

Muistaakseni korkeus on 2m. Eli vain henkilöautoille. Korkeammille autoille on kadunvarsipaikkoja suht. lähellä toria.

2.0 m

Oikeassa olet se on tasan 2.0 metriä mikä sinne toriparkkiin mahtuu. Korkeammat autot kadunvarsille tai sokoksen taakse parkkialueelle
Tulipa käytyä Mikkelin toriparkissa, siellä on korkeusraja 2,4m ja rekisterikilvet tunnistava järjestelmä joten poistuessa ei tarvitse syöttää lippua automaattiin vaan puomi nousee automaattisesti tunnistaessaan rekisterikilven.
Muutenkin uudistaneet Mikkelin keskustaa viime aikoina, esim. toriparkin sisäänajoa ei näy vielä edes Googlen katunäkymässäkään.
En muista tarkkaan suurinta sallitua korkeutta,mutta jos autosi on 3 metriä korkea olen varma,että turha yrittää torin alle...
 /   /  /  / Toriparkki?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta