AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

Minicross 50cc

12 Vastausta 2 143 Lukukertaa
Kannattaako jättää kaupanhyllylle suosiolla vai kestääkö noi mitään? Hinnan perusteella ei kestä.

Tulisi ensimopoksi 10 vuotiaalle.

Kokemuksia kiitos.

http://www.savenmaa.fi/tuotteet/150/152/dirt49.phtml

Läheltä seurannut

Naapurin nassikka osti noin viikko sitten tollasen samanlaisen ja ne on ajanut sillä aamusta iltaan kavereidensa kanssa eli ei se nyt ihan heti ainakaan rikki mene.

Kovaa ääntä se ainakin pitää!!!!

Ei yli 13 vuotiaalle

Ei kannata tollasta mopoa ostaa jos on yli 13 vuotias.

Tämmöinen videon pätkä löytyi tosta toisesta ryhmästä.

Onhan

Onhan se vähän niin ja näin. Ei ole hinnalla pilattu, mutta jonkin tossumopon tai hiukan isomman pikkukrossin avulla oppisi hiukan hallitsemaan vaihteita ja kytkintä. Tuo kun on automaatti. Jos tuo vaikka kaatuu tallissa, ei menetys tunnu niin hirveältä kun jos olisi ostanut kallimman pelin.

Jätä

Mietipä mikä on tulevaisuudessa jälleenmyyntiarvo, varaosien saanti, kuka takuuaikana huoltaa.
Tietysti on niin halpa rieska että kun menee rikki niin viskaa vaikka olan yli. En itse ostaisi. Halvalla et saa kestävää ja hyvää.

Mielipiteitä

Takuu toimi ainakin mulla niin että kun ostin viallisen pyörän ja vein sen takaisin liikeeseen annettiin mulle uusi pyörä takaisin. Vika joka pyörässä oli, oli se että rungosta irtosi maalit.

Varaosia myy tällä hetkellä moni liike ja varmasti tulevaisuudessakin koska näitä mopoja myydään aika paljon tällä hetkellä ja varaosamyyjät kyllä näkevät varmasti markkinaraon.

Moottori tossa kyseisessä laitteessa on yksinkertainen ja varmatoiminen. Vetokäynnistys hässäkkä on ehkä heikoinlenkki mikä saataa jossain vaiheessa lakata toimimasta mutta sama ongelma on halvoissa moottorisahoissakin.

Tietysti riippuu missä tolla ajelee. Ei toi mitään hyppyjä tule kestämään mutta ei se sellaiseen ole tarkoitettukaan. Mutta tollaisessa käytösssä eli alle 10 vuotiaan ekana mopona tasamaastossa tolla ajelee ihan kivasti ja puhtia riittää tollaselle arviolta 30 kiloselle sällille ihan riittävästi.

Ja jälleen myynti arvo kuka sellaista ajattelee ton hinta luokan vehkeessä.

Kannattaa!!

Nuo kestää yllättävänkin hyvin, ja ikäluokka on ihan sopiva tuon ikäiselle!

http://www.eloisa.fi/e-race/index.php?dir=231&from=0

Tuol on kans ,mut hiukka halvemmal..

ei kannata

meille pikku veljelle ostettiin tollanen oli mukava sen sit sillä ajella 3 päivää sit ruks leikkas kiinni vaikak bensat oli sekotettu aivan oikein penkki tippui heti ekana päivänä huutaa vielä ihan kaaheesti

Kaikki ei kestä.

Se on niin että noi kiinan ihmeet ovat yksilöitä eli on hyviä ja huonoja.

Ja eiköhän noi mopot kiinassa kasaa alle 10 vuotiaat lapset ruoka palkalla.

Tollasella kiinalaisella kannattaa ajella ihan rauhakseltaan alussa useamman päivän ajan. Eli huippujen kokeilu kannattaa jättää heti alkuun väliin tai mielellään kokonaan.

Ja kun mömmöjä sekoittelee niin parasta tankkiin ainoastaan saataa lisätä mopom ikää muutamalla minuutilla.

Ei kannata.

Ei kannata.Ei lähde käyntiin hyvin.Ja jos se lähtee käyntiin niin voit ajaa sillä n.200 metrii,ja sitte se sammuu,eikä lähde käyntiin välttämättä pitkään aikaan.

heissan

no kyll ne kestää iha hyvi nätis ajos ko ajaa eka nätisti joku 3-4 tankillist mull ois mytävänä tuommone 50cc minicross ja kuitti loytyy mut mun veli ei halunukkaa sitä ni se meni myyntii mut jos oot kinostunu ota yhteyt sähköposititse

ÄLÄ OSTA!!

Osta mielummin 65cc tai ktm 50cc korotettuna kaveri osti tollasen ja ajo pienen pienen ojan yli ja stonga katkes ja penkki irtoilee jatkuvasti ja kaiken muun huonon lisäks siin on naru käynnistin ja se on heikko.ÄLÄ OSTA!!

no jos osaat

mulla on tommonen minicross tallissa. aluks se oli ihan kiva mutta siitä katkes runko ja se hitsattiin ja sen jälkeen siinä ei oo mitään vikaa ollu. suosittelen ostaan sen jos ostat ni www.savenmaa.fi

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta