AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Hämeenlinnan naisten vankila

Hämeenlinnan naisten vankila

39 Vastausta 8 583 Lukukertaa
Ihmettelen todella nykyajan 2000-luvun NAISTEN vankilaa jossa ei ole sellissä vessaa! Tarpeet tehdään pieneen, valkoseen, kannelliseen n. 2 litran ämpäriin. Joka aamulla tyhjennetään isoon astiaan (paljuun)jonottomalla muiden vankien kanssa. Heti kun saa silmät auki tarvii samantien tämä toimenpide suorittaa. Ja ruokajonoon saa juosta jos haluaa jotakin syödä. Koska ahneimmat vangit vievät muuten kaiken ruuan. No, ei välttämättä aamupalalla mutta lounas ja päivällis aikaan. Minäkin kun nyt olin ekaa kertaa siellä viime kuussa niin, menin sitten aamulla suihkuun ja kun kyselin aamulääkkeitäni niin vastaus oli: " Lääkkeiden jako oli jo"! Just joo, enhän mä ekana päivänä tienny sääntöjä ja sitten sain lopulta parin tunnin päästä lääkkeeni. Sekin on tosi outoo että vankilassa voi loppua ruoka kesken.... Luulis että sitä varataan sen verran että riittää vangeille. Sain kyllä Suomen vankilasta aika huonon kuvan. En nyt siis väitä että vankilan pitäis olla hotelli. Mutta tälläset perusjutut pitäs olla mun mielestäni kunnossa jo 2000-luvulla. Vai mitäs ootte mieltä?

Huumeiden salakuljetus

Yritä heti vapauduttuasi huumeiden salakuljetusta Thaimaasta ja jättäydy kiinni Thaimaan tullissa. Saat kokemusta senkin maan vankiloista.

Oletko

Kiimassa? Miten purat paineita siellä?

Elämä on....

No, sellaista se on....

Huolehdi jatkossa että saat olla siviilissä...

olen pahoillani

jatkossa tilanne on vielä huonompi!

Kuulehan Annika

Tuommoista siellä vankilassa tuppaa olemaan. Onnex sul oli vaan 22 vrk:n ratti ja siitäkin viel alennusta sentään. Jotenhan ota opiksesi älä tee noita juttuja enää. Hyvät jatkot.

Mistä tiät sukunimeni?

Tunnetko sä mut vai?

Tiedän

Tiedän kyllä sinut, en tunne ainakaan vielä.. voit mailata mulle suoraan mikke37@luukku.fi

moikka

annika me juteltiin joskus s-postien kautta,olin itekin joutuus silloin istuu mut selvisin 197h ykp:lla ;) ja nainen minäkin...laita mulle viestiä mihquiz@gmail.com tai irkku84@gmail.com ois kiva vaihtaa kuulumisii taas tai soita vaikka 046-6540659

Pari ohjetta

- MAKSA sakkosi, äläkä lusi niitä
- Autoile selvinpäin
- LOPETA sekakäyttö
- MINIMOI alkoholinkin käyttö
- PIRIHUORAN leimaa on hankala pestä poies!

- EI SAA TEHDÄ JEKKUA, JOS EI KESTÄ KAKKUA!

Sulle, (pari ohjetta)

Ensinnäkin en oo sekakäyttäjä. Toiseks en käytä huumeita. Kolmanneks, en oo istunut sakkojani enkä istu!

niinpä niin..

toi on ihan totta..itsekin heitin ko.paikassa parin kuukauden reissun ja huomasin että ruoka-aikaan meno oli pahempi ku lastentarhassa.välillä ku oli jälkiruokaa, niin pamput joutui jakamaan ne, että kaikille riittää.ihme touhua..myöskin toi palju-meininki nyppi aika lailla, mut onnex se on nyt ohi...never again.

todella noloa

Itsekkin heitin ko.paikassa 4kk:n reissun.
Ensimmäinen ja toivottavasti oli myös viimeinen kerta.
Sellikaveri onneksi sattui olemaan suht selväpäinen. Nolotti hieman ensimmäiset viikot tehdä tarpeita paljuun.
Sitten kun aina ei tullutkaan kiinteää, vaan pelkkää ilmaa. Todella noloa. Kiitos tästäkin kaikki sekaannuksen, kun ruokani ei ollutkaan laktoositonta. Kolme viikko minulle syötettiin tietämättäni laktoosi pitoista ruokaa. Mahani oli aivan sekaisin. Sellikaveri aina valitti, kun jouduin käyttämään paljua ensimmäiset viikot.
Aima olen käyttänyt menkkojen aikaan vain siteitä, vankila tarjosi vain tamppooneja joita piti käyttää. Sain useita tulehduksia moisista. Hiiva saatiin kuitenkin nopeasti kuurin ruokavaliolla ja gynoilla. Mutta noloo silti. Onko tämä nykyaikaa naisvankilassa?
Lopussa hylkäsin kaikki lomani, koska vankien puolelta oli kova paine ja käskytys tuoda kamaa lomilta "kehon sisässä".

Voi kauhistus!!

Eikö vankilassa olekaan niinkuin himassa? Voi hirveä! Ano ensi kerralla siirtoa vaikka Venäjän tai Kolumbian vankilaan, jos siellä olisi kivempaa.

Just joo

En mä oo väittänyt että siellä pitäs olla hotelli olot. jumalauta et vituttaa tollaset kun ei tajua mitä tarkotan!!
et ole tainnut olla koskaan vankilassa
Ei vankilan todellakaan tule olla mikään hotelli niin kuin mainitsit. Suomessa vankiloissa taso on kuitenkin paljon tasokkaampi kuin kuin monessa muussa maassa. Jos on itsensä sinne hommannut niin kärsikööt. Unelmoikoot posliini pötöistä siellä kaikessa rauhassa, ja kun siviiliin palaa niin tuskin haluaa takaisin istumaan!
Olen samaa mieltä siitä, että jos hölmöilee, niin tervemenoa vankilaan kärsimään ja turha valittaa ettei se ole mukavaa.
olisit katsonut tv-ohjelman DDR:n naisvankiloista,niin et ihmettelis.Vertailuko turhaa,ei.
no voi ei! suomessa on aika paljon vanhoja taloja, joissa sisävessaa ei ole. ja mitäs sitä -30c pakkasyönä voi muuta tehdä kuin kusta ämpäriin kun huussiin ei tarkene.
eivätkä nämä ihmiset ole tehneet edes mitään rikosta.
oikee asenne!!!!!
On se kamalaa vankilassa jos joku toinen mätisäkki voi kuulla kuinka toinen pieraisee!
ootko miettiny miks sinne jouduit?että älä valita!!!!!!!!
Olin myös samassa paikassa 1,5 kk:tta. Palju oli kyllä ihan hirveä, ruokaa tosin oli mutta se oli niin alaarvoista ettei sitä annettaisi edes ilmaisesksi missään.
Paljun tyhjennys ja ruokailun välillä ei ollut mitään vaan se tapahtui parin metrin päässä ruokailijoista. Koko vankila ihan homesienten peittämä pitäsisi purkaa koko laitos
enpä ite valita ku eikö tarkotus oo ottaa opiks et oisko sunki kannattanu miettii miks siellä olit?ite oon lähös koht ja oon sitä mieltä et vittu sitä saa mitä tilaa.......
jaa, no paljos sää siitä ruuasta maksoit??
kokeile venäjän vankilaa tai pohjois korean
Jos se vankilaan takaisin ajautuminen tai ajautumatta jättäminen olisi ainoastaan kiinni siitä, kuinka hirveät olot vankilassa on, niin miksi helvetissä sitten esim: venäjällä on todella suuri rikoksen uusimisprosentti, vaikka olot ovat varmasti karmeat?

Toisekseen, ei se asia mene niin, että jos ihmistä istutetaan aika x missä hyvänsä oloissa, niin siitä jotenkin tulisi sellainen fiilis, että "ahaa, minäpä en koskaan enää tee rikoksia kun en halua tällaiseen paljuselliin takaisin".

Tää on vähän outoa kun tällä ja monella muullakin palstalla ihmiset ovat tietävinään mikä on parasta vangille. Vailla ilman mitään kokemusta tai koulutusta. Pistää vituttamaan minuakin.
Kyllä täällä kokemus ja koulutus on. Nimenomaan me olemme valtion kouluttamina asiantuntijoita päättämään ja tietämään sen, että mikä on parasta vangeille. Vangit eivät sitä itse ymmärrä, siksi on olemassa meitä vartijoita. Me tiedämme, ymmärrämme ja päätämme mikä on vangeille parasta. Meillä on siihen ammattitaito. Siksi meidän työnantajamme on vankeinhoitolaitos. Me hoidamme teitä vankeja. Teidän ei tarvitse muuta kuin pysyä kyydissä mukana.
sitä saa mitä tilaa.ite oon lähössä 2vk päästä ja vituttaa ja mitä kaikki valittaa ois kannattanu miettii ja kattoo peiliin miks sinne on joutunu.itel jää tytön kevät juhlat näkemättä mut oma vika ja mitä paskemmat olot sen parempi.........
Ei vankiloiden todellakaan tarvi olla mitään lepokoteja ja jokainen sinne joutuva on tehnyt tekonsa ihan omasta vapaasta tahdostaan, joten mitä vittua sä huoralehmä kitiset!!!! Kanna vastuu teoistas tai mieluummin tapa itses!!!!!!
Tosimiehet taas rohkeesti puskista haukkuvat naisia "huoralehmiksi" ym, edelleenkää ei sitä omaa nimeä uskalleta julkaista kun noita täysin ala-arvoisia vajaamielisiä mielipiteitä suolletaan, pelätään, että sieltä "Annika" tms tulee oven taakse ja äiti ei olekaan puolustamassa omaa aikamiespullapoikaansa kotona vaan huoraamassa tavoilleen uskollisena, voi mikä kauhuskenaario...
Ja sähän se olet tosimies??!!! Sä et ole muuta kuin pikkuneitihomopetteri, jonka elämä tulisi päättyä pikaisesti koska se on ollut täysin turha tähänkin asti. Ja joku annikki mun oven takana on vähemmän pelottavaa kuin että jos sinne tulee jehovia:) Mutta et kai kuvittele, että kukaan normaali pitää noita sun yhteiskuntaluokkas ikiluusereita missään ihmisarvossa, joten jopa tuo huoralehmä on kunnianimike tollasille turhille paskasäkeille!!!!!!
Olipas hauska lukea pitkästä aikaa tätä ketjua, tuosta alkuperäisestä viestistäni onkin jo vierähtänyt tovi.. Kova uhoomaan tämä yksi täällä :) Tiesitkö että jokainen ihminen voi muuttua ja jokaisella on arvoa? No näemmä et, mutta sama se minulle. Jäi tosiaan onneksi viimeiseksi reissuksi tuo, nyt elämä hymyilee ja lapsikin tulossa helmikuussa meille. Joten tämä tästä ketjusta sitten hyvää Joulun odotusta vain sinullekkin ylläoleva kirjoittaja :))
Ethän sinäkään käytä omaa nimeäsi. Olet vaihtanut sitä jo ties monta kertaa. Mikä siinä Juha Valjakkalassa oli niin pahaa, että vaihtaa piti?
joo tosimies räiskii hautuumaalla koko perheeltä nirrin pois....
Oikeaa Puhetta Niksu. Tälläisiä nämä Suomi 24 palstat on. Kaikkea haukutaan ja mikään ei ole hyvin omassa elämässä. Skitsoillaan ja hypitään seinille, kun
pienikin risahdus kuuluu. Tämäkin on alkujaan vanha viesti. Siksi kirjoitellaan
kuulumisia tuolla toisella foorumilla. Muista peli kattoa ja leijonat voittoon.
Tälläisiä nämä peräkammarin pojat on. Niillä ei ole kokemuksia todellisesta elämästä ja luulevat että elämä yleensä on aina ruusuilla tanssimista. Sitä se ei varmasti ole kenelläkään.
Tälle palstalle on pesiytynyt muutama tyyppi jotka ei tiedä esim. vankila elämästä muuta kuin sen mitä on sattunut jostain lehdestä tai jonkun vangin elämänkerran lukemaan...!
Pääsin vuonna -75 hämeenlinnan naisvankilaan kun siihen aikaan naisia lusi suomessa n.100 henkeä ja uudehkon talon toinen puoli oli laitettu miesten lusittavaksi.Siis PÄÄSIN sinne rixun kusikongilta...Sellissä oli palju mutta lavuaari sentään mikä oli ylellisyyttä siihen aikaan.Siihen oli hyvä kusta miesten ja laskea vaan kylmää vettä hanasta sen jälkeen.Täytyy vaan sanoa,että se oli hienoa aikaa vanhalle vintiölle kun pääsi oikein ompelimoon duuniin ja sen jälkeen pesulaan.Missään linnassa ei käynyt niin paljon porukkaa kirkossa kuin hämeessä ja miksikö?Naiset ja miehet pääsivät samaan aikaan kuulemaan sanaa vaikkakin eri penkeissä mutta lempi roihui ja kirjeitä vaihdeltiin salaa...Lomilla sitten tavattiin ja pidettiin hauskaa...AA-ryhmäkin oli aina täynnä kun naiset/miehet jakeli kokemuksiaan alkoholismista ja WC:ssa käytiin aina naisen kanssa yhtä aikaa kun ei ollut pamppua kyttäämässä ja ei silloin kuseskeltu vaan...;D
Nyt Hämeenlinnan touhu on parantunut kun johtaja siellä on vaihtunut. On paljon mukavempaa ja reilumpaa.
 /   /  /  / Hämeenlinnan naisten vankila

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta