AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Mitä mieltä LPR:n kynännaksuttelijoista?

Mitä mieltä LPR:n kynännaksuttelijoista?

18 Vastausta 4 326 Lukukertaa
Auton vaihto ei ole käsillä mutta on jäänyt mietityttämään muutama automyyjän moka mitä on kohdalle sattunut Lappeenrannassa.. kummassakin tapauksessa kysymys oli uuden auton ostosta. Pukeudun siististi ja käyttäydyn asiallisesti.

A. Myyjä ei vaivautunut myymään Volkkaria. Pyysin tarjouksen ja sainkin, mutta tätä ennen ja etenkin tämän jälkeen myyjän suhtautuminen oli niin välinpitämtöntä että otin huvikseni toisesta liikkeestä Citikan, lähinnä hyvän palvelun takia.

B. Olin menossa hakemaan Toyotaa liikkeestä.. roikuin myyjän huoneen ovella tovin.. tämä jutteli niitä näitä jonkun tuttunsa kanssa puhelimessa ainakin 5 minuuttia. Vihdoin tajusi lopettaa kun en suostunut lähtemään siitä. Kaverin käytös muuttui täysin kun hoksasi vihdoin että olin hakemassa uutta autoa..

Kavereilla asiakaspalvelun perusprinsiipit pahasti hukassa. Onko muilla vastaavia kokemuksia?

No tuskinpa otit

citikkaa vaikka volkkaria olit menossa ostamaan?Tuskin kukaan merkkiä alkaa vaihtamaan huonon palvelun takia,kyllähän samaa merkkiä myydään muissakin liikkeissä vaikkakin ehkä eri paikkakunnalla.Se on totta että palvelussa on parantamisen varaa paljonkin.

Eipä...

...vastaavanlaisia kokemuksia ole, mutta pyrkimyksenä mainittakoon, että kaikin keinoin yritän vältellä kyseisen ammattikunnan edustajia...

Autokauppa

Uuden auton osto on jotenkin "tuhnuista" kaiken muun ostamiseen verrattuna;
-autojen "alkaen" hinnat hämäävät; kukaan ei juuri osta näitä malleja ja heti kun vakio-versioon lisätään jokin perusvaruste, niin hinta kipuaa käsittämättömästi (METALLIVÄRI. AUTOMAATTI-ILMASTOINTI)
-vaihtoauton hinnassa ei huomioda siihen ostettuja varusteita (alumiini-vanteet, vetokoukku, roiskeläpät, METALLIVÄRI)
-väliraha katsotaan taulukosta, autoa ei edes katsota
-autokauppiaat provisio-palkalla ja ei vät pysty keskittymään olennaiseen..hirveä hässäkkä päällä, jos hammaslääkärissä olisi moinen meno päällä....niin mitähän siitä tulisi.

lisävarusteiden

olikin 3500e..n.26000e päälle!
tämmöstä on kaupanteko nykyään..jos ois ruksannu kaikki mitä oli varusteita..oiskin jääny ostamatta!

törmännyt

vuosi sitten kävin katsomassa käytettyjä BMW henkilöautoja, hintahaitari 20-30t/euroa. Myyjä esitteli minulle autoa potkimalla kyseistä kaaraa renkaaseen, tämmöinenhän tämä on... Menin toiseen liikkeeseen ja löysin hyvän mercedes-benzin hinta n.29t/eur ja palvelu aivan eri luokkaa kuin aikaisemmassa paikassa. Kiitokset hyvästä palvelusta kotkan Acumen-autoihin josta nykyisin haen vaihdokkini matkaa kertyy mutta jos paikalliset myyjät suhtautuvat asiakkaisiin juoksemalla piiloon kuin rusakot niin juoskoon. Kuukausi sitten vaihdoin yllämainitussa liikkeessä BMWhen eikä kyllä rengasta potkittu.

Autokauppiaat..

Itselläni on huonoja kokemuksia rinta-joupin liikkeestä lappeenrannassa, siihen puljuun en astu enään jalallanikaan. Yksi myyjä yritti kusettaa oikein huolella, ja toinen oli niin ylimielinen eikä noteerannut minua todellisena ostajana.. No ostin samanlaisen auton, mutta kalliimman ja huomattavasti vähemmin ajetun kiltasta. Tästä aikaa jo n.1.5kk ja kyseinen auto näyttää olevan vieläkin rinta-joupin myymälässä myymättä..

rinta-jouppi

minä taas olen saanut parhaan palvelun rinta-joupilta mutta deltta-autosta en osta

rantsu-Pulin

liikkuu hurjia juttuja siltä aikaa kun sillä oli oma maahantuonti. Toivottavasti puoletkaan ei ole totta. Itse en astu jalallanikaan rantsupuliin, on niin ylihinnoiteltu putiikki.

firmasta

mistähän firmasta on kyse ja mistä maahantuonista

Tällä viikolla

Kyllä nauratti, kun avasin postia tällä viikolla.
Autokauppias lähetti kirjeen; Tervetuloa koeajamaan KOUVOLAAN Quatro Audia...Tarkemmin selattuani "aviisia"..siinähän luki, että Lappeenrannassa ei ole Audin myyntiä vaan pelkkä HUOLTO.
-Volvo miäs-
ps..kuinkahan moni lähtee kouvolaan kepittämään audia?

mitä ihmettä?

Kylläpä se Auto-Berner vaan Audia myy!

Berneri

http://www.audi.fi/

Katso tuolta Audi finlandin sivulta; lähimmät valtuutetut Audikaupat, josta voi ostaa Audin Lappeenrantaan on Kouvola ja Lahti.
Berneri myy "pimeästi" audia, kun maahantuoja ei sitä sivuillaan noteeraa. Huolto kyllä löytyy Lpr.

-kyllä jämpti on näin-

aijaa

no sittenhän se on niin.

Hyvin ovat suhtautuneet...

ja aina olen uuden ostanut.Mukavia ihmisiä useimmat(kaikkiin en ole tutustunut).

Toyotalla Markku hoitaa hyvin asiat(Terkkuja!!) Samoin mukava sihteerikkö.

Bernerillä Antti on saanut asiat hoitoon nuorten(-kin) asiakkaiden osalla. 2x kaupat

Kiltalla tappiota, kun Jyri muutti Sunille=3x kaupat

Rauno V. hoiteli hyvin Bernerin putiikkia= 1x kaupat

Sunilla nihkeetä

Sunilla kävin ajelemassa käytetyllä pakulla, oli vähän lisu ja myyjä alenti hintaa 900eur, no ei mitään netti auki ja helsingistä parempi ja halvempi alle. säästin 4k eur kun en ottanut Sunilta.

Hatakalta

Tarttui mukaan lähes uudenkarhea Toyota Avensis. Palvelussa ei moitteen sijaa.

Hatakalla hyvää palvelua

On jo useamman toyotan kaupat tehty jo monen vuoden ajan, eikä moitteen sijaa. Autot on tietty aina maksaneet, ja vertailua ei muihin liikeisiin ole tehty toyotan hintojen osalta kylläkään. Se voisi tietty olla ihan paikallaan.

Mutta palvelussa sinänsä ei ole ollut moitittavaa. Ainakaan esittelyssä ei ole ollut sitä renkaisiin potkimista, vaan aina on asiallisesti esitelty auton ominaisuuksia ja varusteita jne.

Deltalla on palvelu pelannut hyvin

Deltalla on miun kohdalla ainakin kaikki toiminut moitteettomasti. Saivat vielä hyvän vanhan myyjänsä takasin, ni eikun parani hommelot.
 /   /  /  / Mitä mieltä LPR:n kynännaksuttelijoista?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta