AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Kumihanskat

9 Vastausta 1 824 Lukukertaa
Minkälaisia kumihanskoja käyttätte ja missä töissä ?
Minä opettelin käyttämään kumihanskoja kaikkessa missä joutuu käsiä liuottamaan vedessä ... Tänään kumihanskat pelastivat minut lääkäri reissulta. Tavallisesti otan hanskat pois kädestä kun alan astioita kuivaamaan. Tänään jätin kumihanskat käteen ja onneksi. Lasi halkesi kädessä niin et kumihanskaan tuli pitkä viilto.

Muovihanskat

Siivouksissa sekä kotona että asiakaskeikoilla mahdollisimman paljon, etenkin, kun käsittelen pesuaineita ja likaisia paikkoja. Kumihanskoista tulee iho pahan hajuiseksi, joten oon käyttänyt jo pitkään muovihanskoja ja usein niiden sisällä vielä ohuita puuvillahanskoja, joita vaihtelen sitä mukaa kun vanhat hikoavat.

Valkoiset Star-hanskat on mun suosikkini..!

En ole opetellut, joten

käyttää missään. Puutarhatöissä käytän hanskoja, mutta en kumisia.

käytän

Joo mä käytän oikeastaan kaikissa kotitöissä sellasia kertakäyttö hanskoi, ns. lääkärin hanskoja. On kätevät ja mukavat käyttää, ainoa et varret on vähän lyhyet tiskatessa. Tietäisköhän kukaa et mistä sais sellasia pidemmäl varrel?

pitkät varret

Hei, itsekin käytän ohuita kumihanskoja kotitöissä ja just niitä ohuita.

Nyt vihdoin löysin hiukan pitempivartiset; Euro-shopper handut 20 kpl ja tosi hyvät, ovat hiukan paksumpia kuin ne aivan ohuet, mutta kestävätkin useamman käytön.
Jos et ole vielä löytänyt muuta vaihtoehtoa, niin kokeileppa näitä.

Mistä ?

Jotenkin tuttu merkki tuo Euro-Shopper, mutta en nyt saa päähän mikä liike tai ketju myy niitä ? Itse asun Oulun alueella.

hyvät hanskat

Hei sinä kumihandujen etsijä.
Itse löysin niitä City-marketista, luulen että kaikki isommat tavaratalot, jotka myyvät Euro-shopper tuotteita, myyvät myös näitä hanskoja. Oletan, että se on heillä aika uusi tuote, koska vasta n. kuukausi sitten osuivat minunkin silmiini...
Ne ovat sitäpaitsi paljon edullisemmat, kuin vastaavat kotimaiset, ja minun mielestä paremmat käytössä, ei kaipaa välttämättä pumpulihanduja alle, eivätkä hiosta.

Toivottavasti löydät tämän tuotteen, sehän on se viininpunainen väripakkaus näissä tuotteissa. tsemppiä siivoukseen.

useita

Meillä on liki 20 eri paria erilaisia ja värisiä kumihanskoja. Osa on siivoukseen ja osa sänkypuuhiin. Ukko saa kiksejä, kun vedän hanskat käteen ja lurautan vähän liukkaria niihin. Spermat roiskuu miltei samantein.

Et ole ainut

Meillä on myös useampi pari kumihanskoja varattu täysin seksipuuhiin. Mies ostelee yleensä uusia hanskoja jos löytää, yhdet pitkät hanskat on myös tilattu, sitten hanskoja kokeillaan. Usein spermat lentää jo siinä vaiheessa kun rullaan kondomia kumihanskat käsissä jäykistyneen kalun päälle. Tietenkin kotitalous- ja pihatöissä käytän myös kumihanskoja.

Käytän hanskoja joskus

Käytän kumihanskoja lähinnä vain sellaisissa siivous hommissa joissa joutuu liottamaan käsiä pitkään pesuaineissa. Tai sitten todella ärtsyjen aineiden kanssa.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta