AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / Hyvä kylpylä suomessa lapsille???

Hyvä kylpylä suomessa lapsille???

15 Vastausta 16 994 Lukukertaa
Mikä olisi passeli kylpylä lapsiperheelle, kaikki 3 lasta uimataidottomia.....

moi

Me tykättiin Tampereen kylpylästä, ei liikaa hälinää ja lapsille kiva läträys/kahluuallas erikseen :)

Piti ehdottaa samaa

Tietty kun on 3 uimataidotonta lasta, ei ketään heistä voi jättää ilman valvontaa, mutta yksi vanhempi ja lapsi kerrallaan voi käydä opettelemassa uinnin aakkosia siellä syvemmässä altaassa. Siellä tarkenee opetella eikä siellä ole kauheeta vilskettä.

tiedoksi että

Suomessa ei ole kylpylää jossa ei olisi väh. 1 lasten kahluuallsta liukumäkineen. Ja niitä riittää...Levi, Luosto,Kuusamo, Oulu Eden, Katinkulta Vuokatti, Vaasa, Siilinjärvi, Tampere, Naantali, Porvoo, Espoo;jne jne. Ja joku tykkää josta ja toinen toisesta ja kai vaikuttaa sekin missä asut? On pirun pitkä matka esim. Torniosta Naantaliin jne...

Onkohan totta?

> Suomessa ei ole kylpylää jossa ei olisi väh. 1 lasten kahluuallsta liukumäkineen.

Olen aina ollut siinä luulossa että Haikon Kartanon kylpylässä nimenomaan ei ole mitään lapsille suunnattua välineistöä, eivätkä lapset edes ole sinne erityisen tervetulleita.

Sääli jos olen väärässä. :-(

onneksi edes

on yksi jossa ei tarvitse kiljuvia pentuja kuunnella, kiitos siitä.

Faktaa itsellesi

et tiedä..!

Mm. Naantalissa ei ole lasten allasta ollenkaan eikä muuten liukumäkekään.

paras on kuitenkin

kaikista ylivoimaisin Katinkulta kun miettii kokonaisuutta eikä pelkästään kylpylää. Kaikki Suomen kylpylät ovat toistensa kopioita mutta Katinkullassa voi asua omassa mökissä tehdä mitä mieleen tulee. Viikko 42 ja 8. kerran Katinkultaan...mahtavaa.

ihanaa mahtavaa

Jos joidenkin mielestä itsensä liottaminen lämpimässä vedessä tuntitolkulla on mahtavaa niin kyllä ihmettelen. Hyi helvetti, siellä ihohilseen keskellä uida, varsinkin porealtaat on katastrofi. Ne siiviläthän on aina täynnä ihmisten ihopaskaa. Sitäpaitsi osa porukasta, varsinkin kakarat, kusee sinne altaaseen.

kylpylöitä

Tuolta http://suomiloma.info löytyy ainakin kylpylöitä ym.

Turun Caribia

Viime juhannus vietettiin Turun Caripialla 3 lapsen kanssa. Jokaiselle oli jotain ja käsikellukkeita sai käyttää kaikissa altaissa. Kahluuallas liukumäellä, leluilla,ja terapia-altaita, vesiliukumäkiä. Ruokapaikat olivat myös hyviä. Suosittelen lämpimästi.

Opeta lapsesi uimaan

eipä tarvitse vahdata kolmea kersaa, jotka ei osaa uida. Meidän perheen tenavat ovat kaikki oppineet uimaan alle nelivuotiaina.

voi mahotonta

ja voit sitten laittaa heidät uimaan ja ihan itsestään....viime kesänä huikkui 2 siskosta, olivat 12- ja 14 vuotiaat ja osasivat uida. Mieti nyt hyvä ihminen mitä kirjoittelet.

Aulanko

sopii hyvin pienille ja uimataidottomille. Kaksi allasta joissa voi hyvin olla. Muutenkin rauhallinen ja lapsiystävällinen paikka. Ulkoilemaan pääsee ja vieressä lapsille sopiva luontopolku, vanhoine kummituslinnan raunioineen. Ruokailemaan pääsee nopeasti Hämeenlinnaan. Perhehuoneet tilavia.

Caribia

Sitä jo joku ehdottikin. Suosittelen lämpimästi! Huoneet eivät ole siitä tilavimmasta päästä, [ neljän hengen huone] mutta huoneessahan kuuluu vain nukkua! Rakastan sitä paikkaa <3 Iso allas lapsille jossa on liukumäki ja hesburger allasosastossa, ei pitkää matkaa syömään ja mahtava aamupala! Meidän kuusi, viisi ja kolmevuotias kyselee jo kovasti millon mennään uudelleen : )

Nokian Eden

Tampereella!
 /   /  /  / Hyvä kylpylä suomessa lapsille???

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta