AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / S-pankista lainaa 1 päivässä 6000 euroa!

S-pankista lainaa 1 päivässä 6000 euroa!

39 Vastausta 27 698 Lukukertaa
Heippa!

Hain S-pankista lainaa toimittamalla hakemuksen S-kaupan asiakaspalveluun ja perustin samalla S-pankin tilin. Jätin netistä tulostamani lainahakemuksen ja sain S-pankin tilille yhdessä päivässä ilman ennakkoilmoitusta maksusta 6000 euroa. Ja kaikki vipit meni maksuun. Muitakin kulutusluottoja on noin 30000 edestä. Olin jopa rehellinen hakemusta täyttäessäni. Suosittelen - irtaantukaa vipeistä!

Siis sinä suosittelet

6000 euron lainaa ihmiselle joka miettii pikavipin ottoa?

Nuo ovat kaksi ihan eri tuotetta, aivan eri käyttötarkoituksiin.

Jos tarvitsee vain satasen pariksi viikoksi kannattaa ottaa vippi, jos tarvitsee tuhansia euroja kannattaa ottaa yksi isompi kulutusluotto.

Asian vierestä todettakoon S-pankin luotonannon vaikuttavan melko leväperäiseltä, jos kertomasi pitää paikkaansa. Henkilölle, jolla on jo 30000 euroa velkaa lukuisista kulutusluotoista, ei pitäisi missään nimessä myöntää uutta kulutusluottoa. Ainoa järkevä lisävelka olisi 30000 euron laina pitkällä maksuajalla, sen avulla voisi maksaa kulutusluotot pois.

Näyttää pahalta

Jos tuo lainajuttu on totta, mitä toki epäilen,ei S-pankin alku hyvältä näytä. Tuolla menolla S-pankista muodostuu nopeasti pers aukisten pankki.

Joltakin tallettajalta ne luottotappiot ovat pois. Niitä syntyy väistämättä, jos lainanantoon riittää pelkkä anomus ilman vakuuksia.

Epäilen kyllä ketjun avaajan väitettä.

Eipä taida

itse hain samoin asiakaspalvelupisteestä 5000 euroa , entisiä lainoja ei ollut ja nettotulot n.3000 euroa kuussa, silti sanottiin heti että
ei taida noin iso summa mennä läpi, kokeillaan pienempää jos ei ole ihan ehdoton tuo määrä.
hai ja sain 4000 euroa. Niin ja oli jo ennestään
s-tilillä 1000 euroa, ja bvanha asiakassuhde.

Joten ketjun avaaja on taasen joku provoaja.

joo

kuinka tarkasti ja nopeasti he tarkistavat luottohakemukset? Pistin tänään hakemuksen..olisiko maanantaina jo tilillä mikäli eivät tarkasta työtietojani kovin tarkkaan..

empä usko

Itse hain kertaluottoa 25.10 torstaina, eikä vielä ole tullut päätöstä. Ilmoitettu että hakemus on lähtenyt käsittelyyn, joten taitaa viestin lähettäjä puhua paskaa...

jaaa-a

Saitkos tuota lainaa? Itse odottelen..

Totta on

Kyllä toi viestin aloittaja puhuu totta. Hain itse 5000 euroa ja velkaa mulla on tällä hetkellä 27500 euroa, jotka luetteloin neljään eri kohtaan. Sain rahat myös tilille ilman ennakkoilmoitusta, täsmälleen hakemani summan.

Siis kaupan

viedään hakemukset ja rahat tilille...pitääpä viedä anomukset lähipäivänä prismaan. varmaan 2000e riittää mulle.

bullshit älä viitsi

ja minä olen Elvis Hitler! ;)
tästä myös sommat lainat
www lainaa.shopfi.info
korko alk 9% tai jotain

ihan

oikeesti tämä on nyt totta mitä kirjoitan:laitoin edellisviikon sunnuntaina hakemuksen verkkopankin kautta, hain 6000e, vanhoja lainoja 21000 jotka ilmoitin, tulot vähän alle 2000kk, soittivat tän viikon keskiviikkona sieltä ennen puolta päivää ja sanoivat että pystyvät tarjoamaan 4000e että jos hyväksyn tuon summan niin jatkavat käsittelyä,hyväksyin ja rahat tilillä klo 13. Olen parivuotta ollu asiakasomistaja sekä etukortissani on vielä 3000 euron luotto jota en kylläkään ole käyttänyt ku muutaman satasen verran. Ja tämä on totta joka sana!

S-pankki todella lainaa!

Jep, samansuuntaisia kokemuksia on, kuin
edellisilläkin vastaajilla. Rahaa tuli sitä haettaessa 2000 euroa 2 päivässä. Maksoin myös vipit pois tuolla summalla. Ilostuin asiasta niin paljon, että siirsin palkkani vallan S-pankin tilille ja ruepan käyttämään sitä jatkossakin.

Kyllähän se

siinä missä muutkin ja tommoiset 2000-4000 summat ovat ihan uskottavia, mutta ketjun avaajaa en usko.

TOSI PAHALTA TUNTUU

Olen tallettanut S-pankkiin tililleni 20000 euroa. Olen huolissani näiden kohtalosta. Jos tämän ketjun väittämät pitävät paikkansa, S-pankki ei voi välttyä luottotappioilta. Tämän tien päässä on talletusvarojen menettäminen.
Taidampa käydä maanantaina vähän puhumassa toimipisteessä, mistä on kysymys.
Taitais olla viisasta ottaa hyvän sään aikana rahat parempaan talteen eli oikeaan pankkiin.

Ei tallettaja menetä rahojaan

Suomessa on muistaakseni suoja tallettajalle olemassa eikä hän tuosta vaan menetä rahojaan. Ja kyllä S-pankkikin harkitsee luottopäätöksiään. Ei ole välttämättä riski lainata henkilölle, jolla on esim. 40000 euroa aikaisempia luottoja. Jos on vakinainen työpaikka ja esim. omistusasunto, niin silloi varmasti saa rahaa.

jipiiii

Ai niinkö ajattelin käydä S-Pankissa ja ottaa 5000€ lainan vaikka lainaa on jo muutenkin 23000€. Vuosituloni on nyt 26000€ ja lainan lyhennykset 600€/kk tilistä joka on käteen 1500€/kk ja sit menee vuokrakin. Kait minä lainan saan väitän vaan ettei mulla lainaa ole. :)

Ei tuossa

mitään ihmeellistä jos laina on esim asuntolainaa tai muuta lainaa jossa vuosien maksuaika. Mutta ketjun aloittaja puhui 30000 euron kulutusluotoista. Kulutusluotoissa on normaalisti maksuaikaa 1-3 vuotta, riippuen firmasta. Jo 30000 euron kulutusluottojen korkojen maksuun menee niin paljon rahaa ettei yhtään lisää kulutusluottoa pitäisi ko henkilölle myöntää.

Ihan turhaa

Suomi 24:seltahan se totuus aina löytyy, mukulat
provoaa minkä kerkiää ja sukunavarsisäästäjät lukevat täältä " totuutena" moisia paskanjauhamisia.

Ylläpitoa/ siistimistä vaan ei näillä rahaan liittyvillä palstoilla täällä taida juurikaan olla.

Aloittajan viesti ei ollut provo

Ei ollut viestiketjun aloittajan viesti mikään provo. Sain itsekin lainaa suunnilleen samanlaisessa tilanteessa. Allekirjoittaneella on myös kulutusluottoja ja kerroin tämän tiskillä. Maksuajat ko. luotoissa ovat tosin 5-8 vuotta tällä hetkellä. Kokeilkaa, ennen kuin väitätte.

mitkä tulot

Kuinka suuret tulot tarvitsee tuohon esim. 2000 lainaan? Pitääkö olla tuo Osuusmaksu kerrytetty? Itselläni vielä puuttuvaa osuutta.

Alkuperäinen kirjoittaja HUOMIO

Saako työttömänäkin lainan?
Onko sulla tuloja ku sait sen?
Ei kai ne varmaan myönnä jos kuukausitulosarakkeeseen pistää nollan?
Ja kertoisitko vielä yksityiskohtaisesti tuon, että miten sait lainaa?

hmm

Kunpa saisikin tuon määrän..mutta S-pankissa pitää vissii olla jotkut tunnukset...tuo tulisi tarpeen..on nimittäin rahapulaa... :/
Miten toimii S-pankin luotot nykypäivänä? Haluaisin maksaa pienemmät vipit pois yhdellä suuremmalla ja S-pankki voisi kai olla yksi vaihtoehto? Minkälaiset tulot pitää olla? Vaativatko palkka- ym. todistuksia?

Kun nyt saisi vipit pois, en enää IKINÄ niihin sorru!!!

riippuu summasta

laitoin hakemukseen rehellisesti työtön ja bruttotulot 654e hain 1500e luoton jonka myös sain heinäkuussa 2010.
Tarkistinpa joutessani, eli netissä sanotaan että pitää olla kopio :tilinauhasta, eläkkeestä joko päätöksestä tai viineksi maksetusta kopio.
Että älkääs nyt puhuko paskaa että sieltä noin vain rahaa jaellaan!

saisinko minä?

saisinko lainaa?

tuloja 0e
ikää 21
mitä liitteitä laitoit hakemukseen??

jotenkin kyllä vaikuttaa aika feikiltä, että noilla tuloilla luoton saisi.

bullshit

Ei tule S-pankista päivässä tuollaisia summia. Meillä meni 6000 € lainan kanssa viikko ja myönsivät 1000 €.
hain s-pankista luottoa 3500 euroa. luottokortin "velkoja" 1000 euroa, vakituinen työ, ei luottohäiriöitä... "valitettavasti emme voineet myöntää teille..."
S-Pankki otti niin pahasti takkiin ostaessaan Citibankin luottokannan etten yhtään ihmettele jos eivät anna lainaa.

Onhan noita paikkoja toisaalta. Tässä muutama.

http://www.ellos.fi
https://www.santamder.fi
https://www.aasa.fi

Kokeile noista.
Ei oo totta. Oma citibankin laina siirty s-pankille. Kiva maksaa hirveetä korkoa ja laina ei lyhene juuri ollenkaan.
Eipä saa enää lainaa S-pankista. Hain silloin kun tuo S-Pankki tuli 3000 € lainaa ja sain. Laina on maksettu pois jo vuosi sitten ja nyt kokeilin hakea 2000 € lainaa samoilla tuloilla ja tiedoilla hylky tuli. Ovat ilmeisesti kiristäneet rahapolitiikkaa kun 1500 € nettotuloilla ei enää lainaa saa?
S-Pankista ei vaan yksinkertaisesti voi saada ns samantien kuutta tonnia, varsinkin jos vasta "perustaa samalla s-pankin tilin" :)
S-pankin luottotappiot Citibank kaupan jälkeen olivat hirmuisat. Siksi toiminta on nyt varovaista. Olipa syy yksi tai toinen, niin mielestäni on nöyryyttävää mennä pankkiin ja kuulla päin naamaa ettei ole kelvollinen heidän laina-asiakkaakseen. Kuten joku yllä jo totesikin onhan noita muitakin paikkoja.
Hakekaa www.hetilainaa.fi:stä mielummin. Paljon parempi yritys kuin S-pankki ja luotettava toimija!
Mulla meni citibank laina ulosottoon ja vaihdoin nimeni, jonka jälkeen yritin hakea 8000 €, mutta en saanut.

Mikähän idea oli ostaa citibakin luottokanta, kun citibankin asiakkaat oli valmiiksi jo huonossa jamassa olleita. Eihän kukaan muu ota lainaa 16-17 %:n korolla kuin sellainen joka ei muualta saa lainaa.
Minä hain 6000 euroa ja muuta lainaa 12000, kokopäivä työssä, eikä koskaan viivityksiä laskujen maksuissa.

En saanut lainaa S-pankista
Ei oikeita lainoja, vaan pikavippejä. Oikeat lainat oikeista pankeista..
Olen Lucio Brown laillinen ja Kunnolliset laina lainanantaja. Olemme dynaaminen yritys, joilla on taloudellisia assistance.We lainarahastoilla ulos tarvitsevien henkilöiden taloudellista tukea, joka on huono luotto-tai tarvitsevat rahaa maksaa laskuja, investoida business.I haluat käyttää tämän keskipitkän ilmoittaa teille, että olemme tehdä luotettavia ja saajan apua olla iloisia tarjota sinulle loan.Contact meille postitse osoitteeseen: mrluciobrown.loanservece@live.com

Suoritetuista palveluista ovat; Jälleenrahoittaa, Home Improvement, sijoitus laina, auto lainat, velkajärjestelyihin, Luottojärjestely, toinen kiinnitys, Business Lainat, henkilökohtaisia ​​lainoja, autolainan, Auto Loan.

Kirjoita takaisin jos kiinnostaa.

Koko nimi:
Sukupuoli:
Siviilisääty:
osoite:
Maa:
kaupunki:
Ammatti:
Kuukausitulot:
Postinumero:
määrä:
Laina Kesto:
Mobile / puhelinnumero
Puhutko Englanti:

Odotan kuulla sinusta kunnossa.
Lucio Brown
 /   /  / S-pankista lainaa 1 päivässä 6000 euroa!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta