Pikkusisko ja minä

Neogootti

”Häh...Mitä vi..!?”. Sanani katkesivat ilmaan. Olin juuri astunut sisälle eteiseemme ja edessäni avautui oviaukko olohuoneeseen. Katseeni oli jähmettynyt pikkusiskooni Katjaan tai siis Kitiin niinkuin häntä on kutsuttu lapsesta asti. Välimme ovat aina olleet hyvät, mutta eivät mitenkään erityisen läheiset. Olen häntä jonkin verran vanhempi ja mielessäni hän on vielä viaton pikkutyttö. Kiti on yleensä omissa oloissaan viihtyvä, hiljainen ja ujo, mutta nyt en ollut uskoa silmiäni.

Kiti oli sohvalla täysin alasti! Peittonaan vain pieni tyyny, ilman rihman kiertämää, hän kyyristeli sohvan nurkassa. Kesti ikuisuuden ennenkuin tajusin mistä oli kyse. Olin yllättänyt Kitin onanoimassa sohvallamme. Olin tullut niin äänettömästi ja arvaamatta sisään, että yllätys oli täydellinen. Äsken sormet pillussaan Kiti oli hakenut teinitytölle uusia kokemuksia ja itse aiheutettua nautintoa, mutta nyt hän oli pulassa: pieni tyyny ei peittänyt strategisia paikkoja.

Teinipimppi vilahteli koukistettujen jalkojen välistä ja Kiti yritti naama punoittaen vaipua syvemmälle sohvan nurkkaan. Pienet ja terhakkaat rinnat nöpöttävine nänneineen jäivät täysin ilman suojaa. Sohva ei ollut mikään pumpulipilvi joka imisi tytön sisällensä piiloon. Siinä Kiti siis kyhjötti eikä muuta voinut. Olohuoneesta ei päässyt pois kuin sen samaisen oviaukon kautta, jossa seisoin. Kumpikaan ei puhunut tai liikkunut. Tilanne oli shakkimatti.

Hiljaisuudessa kuului valokuvan ottamisesta kertova rapsahdus. Piru oli iskenyt tajuntaani ja olin kaivanut taskusta kännykän, jolla napsautin alastomasta pikkusiskostani kuvan. Merkkiääni kaikui yhä huoneessa ja sitä seurasi välittömästi Kitin epätoivoinen huuto: ”Ei....älä ota....”. Mutta kuvaaminen oli jo tapahtunut. Ja sitä mitä tapahtui seuraavaksi en ymmärrä oikein itsekään. Kuin usvan läpi kuulin nimittäin ääneni sanovan: ”Pistän tän kuvan nettiin...”.

”Ei, älä, ei saa laittaa!”. En ehtinyt edes lauseen loppuun kun sohvalta kuului tuskainen parahdus. Kitin naama oli muuttunut kauhunsekaiseen tyrmistykseen. Ajatus oli kauhea: valokuva hänestä alastomana netissä, vieläpä itsetyydytyksen jäljiltä. Sen näkisivät luokkakaverit, tutut ja kaikki sukulaiset. Mikään ei olisi hirveämpää. Se tarkoittaisi loppuelämän kestävää häpeää. Kitin kauhun vaihtuessa itkuun jatkoin kylmällä äänellä lausettani ”....paitsi jos saan nussia sua”.

Hetkeen ei kuulunut tai tapahtunut mitään. Ehkä tyly äänenpainoni ei kuitenkaan ollut riittävän vakuuttava. Hän katsoi kostunein silmin minuun ja katseemme kohdatessa tunsin värähdyksen. Hyvä tavaton, miten seksikkäältä ja viattomalta siskoni siinä alastomana näyttikään! Kiti arvioi minua katseellaan ja pohti olinko tosissani. Sitten näin hänen nyökyttävän päätään myöntymisen merkiksi. Ei ollut enää epäselvää mitä nyt tulisi tapahtumaan. Tiedossa oli seksiä oman pikkusiskoni kanssa. Piru oli ottanut täyden vallan ruumiissani ja riisuin jo vaatteitani täyttä vauhtia.

Kuoriuduin vaatteistani ehkä nopeammin kuin koskaan ja kävelin sohvan luokse. Alushousujen vielä valuessa nilkkaa pitkin lattialle penikseni jäykistyi kuin taikaiskusta ja muutamassa sekunnissa tunsin sen jöpöttävän täydessä mitassaan. Kulli seisoi kivikovana kun tartuin Kitin suojanaan käyttämään pieneen tyynyyn ja heitin sen lattialle. Samalla tartuin Kitiä lanteista ja vetäisin tytön sohvan nurkasta makuuasentoon. Siinä siskoni oli nyt alasti, siveettömänä ja suojatta, valmiina otettavaksi kuin pikku portto. Kiihotuksen kuuma aalto läpäisi kehoni päästä varpaisiin.

Kyyristyin lattialle Kitin jalkopäähän ja avasin tytön haarovälin. Reisien iho tuntui sileältä ja kimmoisalta, kun sormeni väänsivät voimallisesti jalat erilleen. Niiden välistä paljastui untuvainen, onanoinnista turvonnut vaaleanpunainen teinipillu. Se oli niin kaunis! Klitoris oli yhä työntyneenä itsetyydytyksen jäljiltä esiin kuin kukan nuppu. Upotin kasvoni tytön haaraväliin ja maistoin nopeasti pimppiä. Se oli märkä ja pehmeä. Aloin nuolemaan kiivaammin ja tuntui kuin nuolisin karamellia. Se maistui hyvälle ja lipoin kieltäni klitoriksen ympärillä. Harvat karvat olivat niin pehmeitä, että hädintuskin edes tunsin ne kielelläni.

Välillä nuolaistessani nostin katsettani ja näin tytön pystyt teinirinnat. Näkymä oli upea. Tissit olivat teinityttömäisen pienet, mutta nännipiha ja kattoa kohti nöpöttävät nännit olivat niihin nähden suuret. Pikkusiskolla oli vielä kasvuvaraa. Kiihotukseni nousi huippuunsa, kun näin tissien takana Kitin kasvot ja suljetut silmät. Hän oli aivan hiljaa, mutta hengitti raskaasti, lähes huohottaen. Ehkä nuolemiseni kiihotti häntä. Aloin liikuttelemaan kädellä esinahkaani hitaasti edestakaisin ja kullini tuntui olevan aivan turvoksissa. Pussit tuntuivat kireiltä kuin kumipallot.

Käteenveto pillua nuollessa tuntui taivaalliselta. Mulkkuni alkoikin nytkähtelemään vaarallisesti ja vaati saada osansa naamani edessä olevasta herkusta. Minulle tuli kiire, sillä muuten laukeaisin siihen paikkaan. Oli pakko päästä tunkeutumaan siskon sisään nopeasti. Könysin sohvalle Kitin päälle ja asetin kullini hänen häpyhuulilleen, hapuillen sen kärjellä avonaista tunnelia pienen tytön sisälle. Aukko löytyi yllättävän helposti ja aloin hitaasti työntymään sisään. Aluksi tuntui tiukalta, mutta sitten kullini alkoi luistamaan ja raivasi tietään syvemmälle pillun uumeniin. Lämmin ja märkä pillu puristi kulliani joka puolelta ja aloin liikuttelemaan itseäni tytön sisällä.

Ainakaan sisko ei ollut enää neitsyt. Tai ehkä immenkalvo oli mennyt itsetyydytyksen seurauksena. Paljas kulli oman siskon sisällä liukuen en pystynyt välittämään nyt muusta kuin siitä, kuinka tunkeuduin tyttöön kerta toisensa jälkeen. Pikkupimppi oli ääriään myöten täynnä melaani. Tytön haarat kohosivat ympärilläni ja tunsin niiden paljaan ihon koskettavan pakaroitani. Tunne oli sanoinkuvaamaton. Tuntui kuin jokainen liuku sisään ja ulos olisi osa kaikkien aikojen orgasmia, vaikka en vielä tullutkaan. Jos ei ole nuoren pillun voittanutta, niin ei varsinkaan oman pikkusiskon. Sisko tuntui entistäkin pienemmältä kun upposin häneen yhä uudelleen.

Teinitytön tuoksu, nuoruuden viattomuus, pikkuiset nöpörinnat ja orastava silkkinen karvoitus olivat kuin huumetta minulle. Lisäksi tilanteen syntisyys aiheutti toistuvia kiihotuksen aaltoja kehossani: olinhan oman pikkusiskoni sisällä! Tämä oli sitä paljon puhuttua kiellettyä hedelmää, josta jokainen unelmoi mutta harva voi maistaa. Äkisti kullini lopsahti ulos tiukasta pimpistä ja tunsin viileän ilman hyväilevän pillunesteistä märkää aisaani. Vartaloani liikuttamalla hamuilin kullini pään siskon häpyhuulille ja yritin työntyä takaisin lämpimään koloon. Lopulta aukko löytyi ja aloin painamaan itseäni jälleen tytön sisään. Tällä kertaa pillu imi aisaani sisuksiinsa yllättävän helposti.

Nopeasti työntelin itseäni edestakaisin ihanassa pimpissä ja kiima alkoi vähitellen olla liikaa. Tuntui etten voinut pidättää enää sekuntiakaan. Palleissa alkoi kutkuttamaan ja tiesin laukeamisen olevan lähellä. Yritin kiihdyttää vielä lykkimisvauhtiani siskon sisällä, mutta orgasmi iski kuin salama ja rytmini meni täysin sekaisin. Yritin työntää ja vetää samanaikaisesti ja kullini nytkähteli orgasmin tullessa. Selkä kaarella ähkäisin ja purkauduin tytön lihasilmään. Sperma syöksyi minusta tiukkaan onkaloon valtavalla nopeudella ja täytti tytön kokonaan. Kullini esti nesteiden ulostulon ja piti lemmenterveiseni pikkusiskon sisällä. Lopetin lykkimisen ja makasin tytön päällä voimakkaasti huohottaen. Myös sisko huohotti raskaasti ja puristi silmiään tiukasti kiinni.

Kalu oli yhä hänen sisällään, kunnes tunsin sen vähitellen veltostuvan. Hetken päästä vetäydyin vaivihkaa ulos ja vein kasvoni lähelle tytön entisestäänkin turvonnutta vulvaa. Tyttö oli nussimisen jäljiltä täysin voimaton, eikä yrittänyt edes peitellä enää paikkojaan. Nyt äsken vielä vaaleanpunainen tulppaanimainen teinipimppi loisti punaisena ja käytön jäljiltä rivosti aukinaisena kuin ruusu. Pano oli ollut rajua. Osa siemennesteestäni valui tytön sisältä pitkin pepun sisäposkia suoraan sohvalle. Näky oli irvokkuudessaan kiihottava: nuori tyttö puhki nussittuna, vieläpä oman veljen toimesta. Kumpikaan ei sanonut mitään vaan molemmat hengittivät raskaasti ja yrittivät kerätä voimia.

Katselin sohvalla yhä alasti makaavaa pikkusiskoani. Tunsin rakastavani häntä nyt ensimmäistä kertaa todella. Seksi oli ollut taivaallista ja tuntui, etten koskaan ollut lauennut yhtä voimallisesti. Siskon pikkupimppi oli tarjonnut parempaa kyytiä kuin mikään tai kukaan muu tyttö koskaan. Näissä ajatuksissa kaluni tuntui taas heräilevän koitoksen jäljiltä uudelleen. Nyt oli kuitenkin aika keskustella ottamastani valokuvasta, jota vastaan äskeisen hekuman olin saanut. Ei pidä unohtaa, että seksi pikkusiskon kanssa oli korvausta siitä etten julkaise ottamaani kuvaa hänestä alastomana. Eikä sitä, että kuva oli edelleen minulla. Joten tämän ei tarvitse olla vielä tässä. Piru alkoi taas nousta mieleeni ja suuni vääntyi vienoon hymyyn....






(c) Neogootti 2008

1

15906

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kirjoitettu

      ja sujuvaa tekstiä, mutta pitääkö sitä saatana jokaisesta tällaisesta tarinasta tehdä pelkkä typerä ja aivoton raiskausjuttu?

      HYI HELVETTI!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      417
      1752
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      176
      1380
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1368
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      119
      1294
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1036
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      946
    7. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      912
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      92
      881
    9. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      115
      870
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      866
    Aihe