AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Cad EM-Latvia

Cad EM-Latvia

78 Vastausta 12 223 Lukukertaa
Hei ja terveiset Latviasta. Kisat alkaa huomenna ja pojilla on mieliala korkealla. Petterin ja Jeren ensimmäiset vastustajat tulevat molemmat Saksasta. Järjestäjien tietokoneet tosin sekoilivat arpanumeroiden kohdalla melkoisesti, mutta luultavasti aamulla siis painitaan Suomi-Saksa pienoismaaottelu.

Taitaa pitää paikkansa

Näin kirjoitti Saksan painiliiton sivut:

50 kg Timur Seidel
Abringen gegen Martikainen Petteri (FIN)
bei Sieg gegen LAT / RUS

58 kg Eugen Kapitanov
Abringen gegen Kunnas Jere (FIN)
bei Sieg gegen ISR / LAT

Punnitus alkamassa

Karvanilla, Ronnyllä ja Villellä painot kunnossa.

Toisen päivän vastukset

Karvanilla venäläinen, Ronnyllä ja Villellä molemmilla espanjalainen.

No mutta

on tapahtunut?

pääsivätkö

keräilyihin vai laulukuoroon

em-kad

martikainen ja kunnas hävisivät molemmat 0-2

entä vielä

se selvisi, mutta miten meni jatkot vastustajien osalta? Paikallaolijat, please, infoa kotimaahan!

Kuka kustantaa?

Minkä alan lääkäreitä ovat kadettien EM-kisoihin lähetetyt "lääkärit"? Kenen kustannuksella lääkärit matkustavat arvokisoihin?

Onkohan diagnoosisi kohdillaan?

Avaas ny vähäsen, jotta mitä sinä lääkäreillä tarkoitat? Ainakaan mulle sun ajatuksesi ei auennut.

Avausta tässä

selasin vaan vapaapainikalenteria yrittäessäni löytää toimivia kisalinkkejä, ja luin joukkueen kokoonpanoa.

Nyt ymmärrän

se selvisi

Itse maksavat

Kaikki maksavat itse reissunsa. Titteli on sitä varten, että on helpompi liikkua kisapaikalla, punnituksessa, lämmittelyssä, hotellissa ym.
Ymmärrätte varmaan.

tittelejä

-varmaan ilman että tarvii esiintyä LÄÄKÄRINÄ. kait joukkueella voi olla huoltaja, joukkueenjohtaja jne. Vai onko jompikumpi siis lääkäri? Miten sitten itse pääset liikkumaan?

Niin piisaa

Itse olen täällä esim. kisapassilla jossa lukee notta journalist. Vaikka itse tunnen olevani enemmänkin eroottinen esitanssija. Sellaista hommaa on kuitenkin vaikea saada kisojen viralliseta akkereditoinnista. Epävirallisesti sen voikin saada. Jos joku nyt on oikeasti siinä uskossa, että liitolla on varaa lähettää OIKEASTI kadettien EM-kisoihin huoltajia, joukkueenjohtaja, lääkäri yms. niin on kyllä pahasti väärässä. Valitettavasti. Hyvä jos yhden valmentajan kulut saadaan kasaan. Isoilla painimailla kuten esim. Turkki, Venäjä on aina iso delegaatio mukana. Mutta siellä paini onkin iso laji johon rahaa kyllä riittää. Eipä muuta. Nyt otan unta palloon, että huomenna jaksaa ajaa Via Balticaa.

Kyllä on

-eikö olisi kuitenkin turistiryhmällä oikeampi käyttää näitä muita tittelejä, huoltaja, joukkueenjohtaja jne, eikä nyt sitten tätä lääkäriä. Menee siinä Suomen painiliiton uskottavuus.paskat housussa niinkuin hiihtoliitolla jos lääkäriä tarvitaan. Entäs jos jotain sattuu ja kuulutetaan suomen joukkueen lääkäriä paikalle. Pitäiskö toisen lääkärin jäädä kreko-joukkueen lääkäriksi kun niillä ei ole lääkäriä ollenkaan. Lääkäri voi olla vain lääkäri mutta näitä muita tittelejä voi muutkin käyttää. Mutta ehkä liiton johto on siunannut tämänkin.

Helppo vastata

Homma meni näin; pyysin järjestämään itseni samaan hotelliin kilpailijoiden ja valmentaja Kohtalan kanssa, jotta voin auttaa käytännön asioissa joita oikeasti on enemmän kuin yksi mies pystyy hoitamaan valmentajan tehtävien ohella. Syystä joka ei minulle ole selvinnyt, tuli titteliksi jollain nettisivulla lääkäri, mutta todellisuudessa akreditoinnissa ja kisapassissani luki coach eli valmentaja. Eli Suomen painiliiton uskottavuus ei mennyt ainakaan tästä johtuen, mitä edellinen kirjoittaja epäili.

Se oli kyllä lähellä mennä toisesta syystä. Kaikille tytöille oli nimittäin lähetetty poikien painitrikoot siitäkin huolimatta että valmentaja nimenomaan pyysi varmistamaan että trikoot ovat tyttöjen trikoita. Vaihtoehtoja jäi tasan yksi, tytöt punnituspaikalta kisapaikalle kokoja sovittamaan, siellä sattui olemaan kauppias joka myi trikoita ja pystyi vielä muuttamaan mukanaan olevia painatussapluunoita niin, että kisoissa ehdottomasti vaadittava FIN teksti saatiin jollain tavalla painettua trikoiden selkään. Karrikoidusti ilmaistuna tämä on vähän sama asia kuin Tero Pitkämäelle lähetettäisiin seiväs Pekingiin ja Tero asian todettuaan lähtisi valmentajan kanssa keihästä ostelemaan lähimmästä urheilulliikeestä...

Ei nyt

"Karrikoidusti ilmaistuna tämä on vähän sama asia kuin Tero Pitkämäelle lähetettäisiin seiväs Pekingiin ja Tero asian todettuaan lähtisi valmentajan kanssa keihästä ostelemaan lähimmästä urheilulliikeestä"

Trikoo on asuste ja keihäs on väline..vrt, ajohaalari ja auto...kummalla suurempi merkitys?

Tytöt voivat aivan hyvin painia poikien trikoilla, trikoot ovat erittäin joustavaa materiaalia.

Pikkulikat ehkä

Tytöt eivät TODELLAKAAN voi painia poikien trikoilla! Toisinpäin kylläkin. (Täytyy olla mies joka näin kirjoittaa...)

Miksei voi

?????

Nainen

Koska trikoiden yläosa jää liian alas. Tyttöjen mallissa on korkeampi yläosa.

no niinpä

eipäs heti tullut mieleen tuo aspekti ;)

Vaikka löytyyhän joka nais lajin kisoihin yleisöön noita joille tapahtumassa urheilu on se sivu seikka, keskitytään enemmän itse urheilijaan kuin suorituksiin.

Niiiiin

Koska kyse oli asusteista niin ilman karrikointia, Tero heittäisi varmasti vaikka suomesta tulisi väärät vaatteet.

Tai vaikkei tulisi vaatteita lainkaan, SILLOIN hän ostaisi ne paikanpäältä, mitä välinettä painissa muuten käytetään? oikea vastaus..VASTUSTAJAA.

Niinpä

Jos säännöt olisikin sellaiset, että Terollakin pitää olla tietyt vaatteet saadakseen edes osallistua koko kisaan... Painijan väline on oma vartalo, mutta alasti tai omilla trikoilla ei tuollasissa kisoissa matolle ole asiaa!

Mutta kun

joten siitä syystä väline urheiluun vertaus oli huono.

Vaan ovatpas ne säännöt sellaiset

Ei pääse Pekingissä kisaamaan mikäli yllä ei ole oman maan edustusasua. Sama homma on EM- ja MM-kisoissa. Ja jossain vaiheessa sääntö oli voimassa esimerkiksi SM-viesteissäkin, että siellä joukkueilla piti olla juostessaan seuran edustusasu yllä.
Samoin mainosten määrää asuissa on rajoitettu. Tuolla kultaisissa liigoissa ja eliittikisoissa urheilijathan ovat omien sponssiensa mainosmiehiä.
Ja itse asiassa eräässä juoksulajissa on jopa määritelty sekin millaiset pitää urheiluhousujen olla. Arvaatko muuten missä lajissa?

joo edustus asu

pitää olla mutta se ei lie määritelty onko miehellä naisen vai naisella miehen asu? käsittääkseni trikoita oli oikea määrä.

Jos kyseessä virallinen laji eikä mikään eukonkantoon rinnastettava niin VEIKKAAN suunnistusta.

ei sentäs suunnistus

se laji, jossa asujen materiaali on määritelty on estejuoksu. Housut eivät kastuessaan saa muuttua läpinäkyviksi...
Ja noihin trikoisiin liittyen sen verran, että kyllähän nuorilla naisillakin (niitähän nämä +15 jo ovat) tulee olla oman sukupuolen kamppeet yllä.

Öhhh

oli osittain oikeassa. Suunnistuksessa on määrätty, että lyhyillä housuilla ei saa mennä metsään. Myös jalkineista piikkarit on kielletty.

Ja tosiaan, ainoastaan pikkutytöt voivat kisata unisex-malleissa. Tuon ikäiset tarvivat omat trikoot. Ei kai pojatkaan lähtis kisaamaan tyttöjen trikoissa?

taitaa trikoiden

puolustella mokiaan

ihan selvästi , liiton miehet mokiaan täällä puolusteleee

Ei ole

Kuulemma jo PM kisoissa oli osa tytöistä joutuneet vaihtelemaan trikoita keskenään otteluiden välissä, kun ei kaikille ollut trikoita.

Edustusasutkin oli siellä kadeteilla ollut montaa eri sorttia, niin että painijoitakin oli hävettäny ku oli suomen sakki ollut niin kirjavaa joukkoa kun muilla mailla oli ollut yhtenäiset asut.

70000 eur

ja 3 vakinaista tstoihmistä , on se vaikeeta saada edes tollanen hoidettua kunnolla.

pitäisi olla

joukkueenhuoltajana myös toiminut, tosin eri lajin piirissä vastuulla parikymmentä lasta varusteineen.
-Eikö joukkueella ole huoltaja jonka tehtävänä on huolehtia ennen matkalle lähtöä siitä, että kaikkia varten on oikeat trikoot mukana , ja varmistaa myös että tossutkin on painijoilla mukana, samoin kaikki muu tarvittava . Joukkueenjohtajalla ja joukkueenhuoltajalla on lisäksi varmaan tiedot kaikkien mahdollisista allergioista ja lääkkeistä ja kaikkien painijoiden yhteystiedot kotiin -siltä varalta että jotain sattuu. Kyseessähän on alaikäiset lapset jotka on uskottu jonkun -kenen? huollettavaksi.
Vapaamatkustajia on näillä reissuilla yleensä mukana enemmän tai vähemmän, mutta ei niitä jotka ovat valmiita ottamaan vastuuta huollettavista. Ei näitä hommia voi sysätä valmentajien tai urheilijan niskaan, näillä molemmilla on omat hommansa johon pitää voida keskittyä täysin. Ei auta aina syytellä muita. Liiton pitäisikin ilmeisesti siis laatia selkeät pelisäännöt ja ohjeet joukkueille ja joukkueen mukana matkustaville vastuuhenkilöille, ennekaikkea kun kyseessä on lapset.. Nämä joukkueet matkaavat edustamaan Suomea, Nuori Suomi sinettihankkeeseen liiton on turha kannustaa seuroja jos omat rahkeet ei riitä pelisääntöjen luomiseen omalla tontilla. Urheilijolta vaaditaan hyviä käytöstapoja, sitoumuksia dopingin käytöstä pidättäytymiseen, ja nämä lapset ja nuoret saavat kyllä kuulla kunniansa jos jonkun mielestä mokaavat.

Väännetään

Miten voi näin yksinkertainen asia olla niin vaikea käsittää.

EM-kisoissa (kuten muissakin arvokisoissa) täytyy tytöillä / naisilla olla naisten malliset trikoot siitä yksinkertaisesta syystä, että rinnat tulevat ulos poikien / miesten mallisista trikoista joissa kainaloaukot ovat huomattavasti isommat. Eli matolle ei pääse tyttö / nainen miesten eikä poikien trikoissa. Arvokisoissa täytyy myös maatunnus (meilä FIN) olla trikoiden selässä, eli tästä syystä et voi muun maalaiselta lainata trikoita, koska teksti selässä on väärä. Jos ei trikoita olisi paikan päällä nopeasti jostain hommattu, olisimme 2 arvokisamitalia köyhempiä.

Ei yllä esitetty vertaus Pitkämäkeen ole kaukaa haettu, ei hänkään siellä pääse heittopaikalle seiväs kädessä.

Sinullehan

asiat vasta vaikeita ovatkin, tiedätkö muuten oikeasti edes mitä rautalanka on? ja osaisitko oikeasti vääntää siitä jotain selkeästi havaittavaa ja ymmärrettävää?

eiköhän olisi sinunkin syytä pysyä lestissäsi? tiedät kyllä mitä tarkoitan.

ps. Titteli ei välttämättä tarkoita että ihminen olisi sen tittelin arvoinen.

Niin ja

Minkälainen painija lähtee matkaan ilman omia trikoita? niihin sen FIN saa selkään vaikka teipillä.

kisa muistot erikseen, vai mitä? eller va?

Ei saa

Ei saa olla omia trikoita, onko niin vaikeaa käsittää

kisat

jatkuu edelleen eikös olis tärkeämpi tälläkin palstalla onnitella tyttöjä ja seurata krekon poikien otteluita kuin kuin "kiusata tohtoria"

Tytöillä

puolelta vain yksi malli..Athens, Joten joka tytöllä linee sellaiset jo muutenkin, joten trikoot olis ollu kaikilla samat...vai mistä säännöstä puhut ettei saisi omia käyttää?

Ainakin

Ainakin täytyy olla maatunnus trikoiden selässä painettuna, sitä ei voi sinne teipata. Jos on maatunnus, ei niillä trikoilla taas voi painia kansallisissa kisoissa tämä on painiliitin linjaus. Luulisin että jokainen painija voi omiin trikoisiinsa painattaa FIN omalla kustannuksellaan ja käyttää niitä arvokisoissa (en tosin tiedä varmasti). Tapana on vain ollut että painiliitto hoitaa kyseisen asian kaikille arvokisoihin menijöille.

Ja tässäkin

Jos omia trikoita oltais käytetty, olisi liitolta pitänyt tulla hyvissä ajoin ohje, että käyttäkää omia trikoita ja painattakaa selkään maatunnus. Käytäntö on se, että liitolla on maajoukkue trikoot ja niitä käytetään. Selvä moka tapahtui, vaikka sitä joku kuinka yrittää selitellä...

Mitäs jos paikalla ei olis ollut ketään joka ois pystynyt maatunnuksen painattamaan?

Pari mitalia

Aivan, oltaisiin pari mitalia köyhempiä ja reissu olisi ollu tytöille turha.

uskotko

tuohon? ei kisoihin osallistuminen takuulla olisi trikoihin kaatunut, jos niin kuvittelet olet TODELLA naiivi.

Se nyt vielä puuttuisi...

..että kadettien arvokisoihin lähtevien pitäisi vielä itse painattaa edustustrikootkin. Saisihan sillä tosin taas yhden kuluerän seurojen maksettavaksi. Kaiken muunhan ne maksavatkin ko. kisojen osalta.
Kun viime vuonna tuli ylijäämää se monesti mainittu 70 tonnia, niin olisiko pöllömpi ajatus, että kaikille mitalin vääntäneille liitto maksaisikin jälkikäteen matkarahat takaisin. Sillä rahalla voisi monessa painiseurassa olla ihan oikeaa käyttöäkin.

Hyvä

Se olisi seurallekin palkinto hyvin tehdystä työstä! Eikä niitä mitalejakaan nyt niin paljoa satele, etteikö liiton rahat siihen riittäisi.

lopettaisit

iso mies jo tuon asioiden tahallaan väärin ymmärtämisen, olet oikeasti aika lapsellinen tapaus, asialla tarkoitettiin kylläkin poikkeus tilannetta jossa joutuu käyttämään mielikuvitusta.

Tuo edustustrikoiden itsepainattaminen oli SINUN ja vain sinun idea.

Kansallisissa

kisoissa on useasti näkynyt trikoita joissa lukee selässä FIN.

Tampereen EM-kisoissa olivat tarkkoja

Yllättävän tarkkoja ovat tuomarit noiden painitrikoiden suhteen ainakin arvokisoissa. Kotimaisilla molskeilla pääsee varmasti painimaan, vaikka selässä lukisi RUS, POL tai FIN väärän kansalaisuuden kohdalla, mutta noilla isoilla molskeilla tilanne on toinen.
Tampereen EM-paineissa pistivät kaverin mun muistin mukaan ainakin kolmesti trikoiden vaihtoon. Yhden kerran kaveri tuli matolle trikoissa, joissa ei tekstiä selässä ollut. Sitten jollain 60 tai 66 krekon venäläisellä oli sellaiset kirjavat trikoot, joissa oli sinistä ja punaista liki yhtä paljon. Eivät kelvanneet ja kaveri hölkytteli vaihtamaan kamppeet. Ja yksi vaihto taisi tulla sen takia, että trikoot jättivät liikaa paljasta pintaa kylkiin.
Eli kyllä noita asioita katsastellaan sillä silmällä, ettei ihan missä tahansa kamppeissa ja teippauksissa molskille pääse. Ja omissa trikoissa olevat mainokset estävät niiden käyttämisen arvokisoissa.
Sitä en sitten osaa sanoa, olisiko joustoa Latvian suunnalta Suomen joukkuetta kohtaan löytynyt. Siellä kun oli Filan valvojana perin tiukka äijä, Toivolan Lassen poika Suomesta, perkeles.

Tässä ketjussa

Lasten eli cadettien EM-kisoista, nytkö alat jo vertailemaan niitä aikuisten EM-kisoihin,sitten voidaan vertailla hiukan näitäkin kun vertaamaan ja yhtäläisyyksiä hakemaan lähdetään, Moneenko maahan lasten kisat televisioitiin? oliko netissä tai jossain tulospalvelua VIRALLISTA kisanjärjestäjän puolesta(ei junttamiehen)?

Kyllä eri kisoilla on eri arvostus ja systeemit kisoissa sitä mukaan.

Hyvä

Painija jolle valmentaja on ilmoittanut että liitosta tulee verkkarit ja trikoot, omilla ei painita.

Se vasta koomista olisikin kun joku yrittäisi EM-molskille painimaan maatunnus trikoihin teipattuna. Laittaisitko maalarinteipillä vai oikein ilmastoiniteipillä? Tämä oli kyllä vuoden paras vitsi, yritä edes selittää että se oli provo...

Olet tyypillinen

urheilija.

doc

take it easy

Terolle

-aiemmin "pitäisi olla" otsikolla joukkueenjohtaja korosti huoltajien vastuuta-
Ota sinä TERO ajaaksesi joukkueenjohtajien ja huoltajien pelisäännöt liiton edustusjoukkueille junnujen kanssa matkaaville! Eikös teidän seura Järvenpäässä ole sinettiseura ja varmaan kaikki nuo pelisäännöt on laadittu?

Vastaus opettajarelle

Moi !

Joo, pelisäännöt seurassa ja ryhmissä on laadittu ja keskusteltu. Ne näkyvät sivuillammekin.

Mielestäni liiton toimihenkilön tulee laatia em. ohjeistus, esim. kilpailu - ja sääntövaliokunnan ohjeiden mukaan. Koivulan Jannehan on palkattu liiton kaveri, Koulutussihteeri jne. joten hänellä varmasti on asiaan aikaa jos liitto näkee em.asiat tärkeinä.

Voisin homman tehdäkin, eli laatia ohjeistuksen, mutta pelkäämpä että silloin astuisin jonkun varpaille, olen huomannut että kun alkaa touhuta jonkun homman eteen , saa näpeilleen nopeasti, sen verran tarkkoja monet ovat "marssijärjestyksestä" ja siitä kuka saa mitäkin tehdä.

Tero

Keskiviikon tuloksia

24. - 29.6.2008 Daugavpils Latvia
Poikien ja tyttöjen EM-painit

25.6. otteluja:

50 kg:

Belek-ool Kuzhuget Venäjä - Karwan Ahmadi sv. 2. jaksolla (6-0, sv.)

Ahmadin sijoitus myöhemmin.

54 kg:

Ronny Rännälä - Antinio Vera Espanja 2-0 (1-0, 4-0)

Igor Moroi Moldova - Rännälä sv. 3. jaksolla (2-3, 5-4, sv.)

Rännälä odottaa mahdollista keräilyottelua.

76 kg:

Ville Heino - Luis Garnil Espanja 2-1 (1-3, 2-0, 6-0)

24.6. ottelut:

50 kg:

Timur Seidel Saksa - Petteri Martikainen 2-0 (2-2, 4-2)

Martikaisen sijoitus myöhemmin.

58 kg:

Eugen Kapitanov Saksa - Jere Kunnas 2-0 (1-0, 2-0)

Kunnaksen sijoitus myöhemmin.

Sarja?

Eikös Karvanin sarja ollut 46 kg?
Viisikymppisethän painittiin jo eilen !?

Kyllä Karvan pisteitä sai

Ottelu Venäjän kirgiisiä vastaan päättyi 0-6, 2-5 sv. Pieni ja vikkelä vastustaja oli meidän Karvanille pahin mahd. avausvastustaja. Tämä kirgiisi hävisi sitten kolme-eräisen Georgian pojalle ja Karvan tippui keräilyistä. Euroopan kärki on meidän pojilla lähellä, mutta ratkaisutilanteissa tuli liikaa mustia hetkiä. Liekö sitten jännitystä vai mitä. Joka poika oli otteluissaan hyvin ns. mukana, mutta tilanteita ei saatu vietyä ratkaisuun. Paljon oli myös taktisella puolella parannettavaa. Toivottavasti tytöt ja krekon porukka parantaa tästä. Uskon niin!

Euroopan kärki

ei ole lähellä, kun tuloksia katselee.Kaksi voittoa espanjalaisista. Ei kenelläkään asiaa keräilyihin.

Jotenkin arvasin

...että sieltä tulee tällaista kommenttia. No minä kuitenkin pidän mielipiteeni koska näin ottelut omin silmin. Aina ne numerot ei kerro koko totuutta.

Ymmärrettävää..

..että kommenttia tulee puolesta ja vastaan. Eihän tässä muuten keskustelupalstalla oltaisikaan. Toivottavasti siellä on edes joitain matseja onnittu tallentamaan 50 eurolla Prismasta ostetulle kännykkäkameralle tai jollekin muulle aparaatille, jotta matseja näkisi Youtuben kautta. Silloin jokainen voisi nähdä ollaanko kaukana vai lähellä.
Totta kai se Youtubeen matsien laittaminen ilman ammattimiesten kuvaamaa materiaalia on lajille häpeäksi, mutta tuskinpa se painia ahtaammalle pukkaa kuin hiihtomiesten muutaman vuoden takaiset lääkärileikit omaa lajiaan.
Ja eikä niitä espanjalaisia kannata painihommissa enää hirveästi aliarvioida. Niillä on kolminkertainen määrä painijoita Suomeen verrattuna olympialaisissa. Yksi miesten vapaassa ja kaksi naisissa.

Tytöt aloittaa huomenna näin:

Huomenna kilpailut jatkuvat tyttöjen sarjoilla. Vaasan Voima-Veikkojen Jenny Salmi kohtaa sarjassaan 43 kg Valko-Venäjän Yanesa Kaladzinskayan ja Lappajärven Veikkojen Emmi Alanen (49 kg) saa ensimmäisenä vastaansa Sveitsin Nathalie Rieserin. Helsingin Paini-Miesten Sanna Ritvasalo (38 kg) arpoi avusvastustajakseen Saksan Laura Mertensin.

Tytöt onnistuivat!

Emmi painii illallla kullatsta, Jenny pronssista. Olihan matsit!

Hyvä !

ja tsemppiä illan matseihin.

Tsemiä myös huomisen ottelijoille ja krekon vääntäjille !

Tero Luostarinen

Onnea

49 kg:
Emmi Alanen - Nathalie Rieserin Sveitsi 2-1 (6-0, 3-3, 2-0)
Emmi Alanen - Atakol Melek Turkki sv. (1-4, 3-0)
Emmi Alanen - Svetlana Lipatova Venäjä 2-1 (0-1 clinch, 2-0, 1-0)
Finaali:
Emmi Alanen - Mariya Livach Ukraina
vieläkun näkyisi jostakin tuo finaali. Onnea Emmille finaaliin

Onneksi olkoon TYTÖT

Jenny Salmi 43kg pronssia
Emmi Alanen 49kg hopeaa

HIENOOOOOOO !!!!!!!!!!!

Aivan mahtavaa!

En ehtinyt tiedotella kun ajoin kisapaikalta Tallinnaan. Sori. Mutta olihan tytöiltä molemmilta hieno paukku tähän väliin!

hyvä tytöt , laiska Harri

Hyvä tytöt!!

Oletsä Hartza laiska vai mitä se oli , kun et tiedotellut ...=)

vitsi....

Hyvää työtä myös huoltajien puolelta!!

Hyvä että olitte mukana tekemässä tuloksia Pasi ja Harri ja muut huoltajat !

Terv. Tero

Onnea myös valmennukselle

Hyvää ja pitkäjänteistä työtä Hannu ja Pasi ja muut taustajoukot , kuten team pohjanmaan väki !

Tulokset alkavat näkyä!!

Terv.

Tero Luostarinen

jumalavita emmi

ooot kunkku!! fanitan sua vanhuutees asti!

IK:n tyttö liekeissä!

Tässä päivän tuloksia suomalaisittain.

43 kg Pia-Maria Koski - Latvia 3-0, 2-0 sv.
Pia-Maria Koski - Sezer Sumeyye Turkki 2-0, 2-0 sv.
Ottelu finaalipaikasta:
Pia-Maria Koski - Patimat Bagomedova Venäjä

52 kg Jenni Ihanamäki - Karina Sanchez Espanja 0-4, 0-4. Ihanamäki odottaa mahdollisia keräilyotteluja

Lisää tuloksia

Tässä lisää. Lähden nyt ajelemaan Kisiksen leirille, että mun kautta ei ihan heti saa tuloksia.

Tässä lisää päivän tuloksia suomalaisittain.

43 kg Pia-Maria Koski - Elina Vecrinke Latvia 3-0, 2-0 sv.
Pia-Maria Koski - Sezer Sumeyye Turkki 2-0, 2-0 sv.
Ottelu finaalipaikasta:
Pia-Maria Koski - Patimat Bagomedova Venäjä 0-2, 0-3 sh. viimeisellä sekunnilla.
Pia-Maria painii illalla pronssista. Vastustaja ei vielä tiedossa.

52 kg Jenni Ihanamäki - Karina Sanchez Espanja 0-4, 0-4. Ihanamäki jatkaa illalla keräilyissä. Ensimmäinen vastustaja on Unkarin Alexandra Koteles

taitaapa

palsta olla pienen isien porukan itkuvirsipaikka, trikoot on riskeillä rumat, Kreikkalais-roomalainen paini on alkanut Latviassa, missä tulokset?

Ylemmässä

Juurihan tuossa junttamies, joka niitä tuloksia on Latviasta suoraan tänne kirjoitellut, ilmoitti lähtevänsä takaisin Suomeen ja leirille eikä siis pysty tuloksia samalla lailla tänne välittämään.

Tietääkseni kukaan muu ei niitä ole tänne kirjotellut, joten se siitä "isien joukosta"...

Tulokset tämän päivän otteluista löytyy painiliiton sivuilta. Valitettavasti mitaleista ei tänään taisteltu, mutta tsemppiä pojille huomiseen!

huomaa että

ikinä käyny. kadettien, juniorien ja seniorien arvokisoissa pätee samat säännöt oli sitte kisoilla nettisivuja tai ei

Näin se on

Samoilla säännöillä tosiaan arvokisat järjestetään ikäluokasta, sukupuolesta ja painityylistä riippumatta. Ja ne säännöt on Kansainvälisen Painiliiton säännöt.
Ja mitä tulee noihin nettisivuihin ja tulospalveluihin, niin me suomalaiset ollaan totuttu noissa asioissa liian hyvälle. Meillä ne asiat hoidetaan ylivoimaisen hyvin. On aivan sama mistä suunnasta valtakunnanrajan ylittää, niin etenkin kisojen tulospalvelu netissä huononee aina.

Näin

Olin ite paikalle Latvian punnituksessa. Kisojen virallinen valvoja K. Toivola huomautti kaikille jotka tulivat vaakale trikoisa joissa ei ollut maatunnusta, että noisa rikoissa ei pysty painimaan kisoisa, piste. Tällasia rikoita oli muutamila punnituksesa, molskille ei kukaan mennyt eikä olisi päässyt ilman maatunnusta.

mikä vaivaa?

niin mikä vaivaa suomen painia?
olymppiakarsinnat huonosti, poikien em-kisat huonosti... ainut valopilkku Suomi-tytöt. miten näin on päässy käymään ja miten tästä ylös???

harjoittelu menetelmiin muutos

oliskohan aika katsahtaa itänaapurin valmennusmetodiin, ja ottaa oppia sieltä.

väsymiseen asti

että pitää nuorempiin ja nuorempiin alkaa satsata tosissaan, siis niihin joilla on haluja ja kykyjä,
Leirityksiä lisää ja kisareissuja, sehän toimii tyttö puolellakin.

Nyt taas sitten kukkahattu porukka kommenttia saa laittaa mutta voin kertoa että teidän "kyllä myöhemmin ehtii" ininät on vailla pohjaa, painin taso suomessa sen näyttää.
 /   /  /  / Cad EM-Latvia
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta