AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / Mahan turvotus

Mahan turvotus

6 Vastausta 1 679 Lukukertaa
Ongelmani on mahani turvotus. Vaikka olen tehnyt 2kk joka toinen päivä erinlaisia vatsalihasliikkeitä, se silti on kuin raskaalla. Aamulla se näyttää hyvältä, mutta päivänmittaa se turpoaa pyöreäksi, eikä ole enä littana kuin aamulla.
Sokeripitoista ruokaa en syö melkein koskaan. Mahaani ei satu, ruuansulatusongelmia on kyllä.
Miten saisin turvotuksen pois?

Hei

hiivasyndroomasta.Etsi googlesta ja voit lukea myös Jouko Pursiaisen kirjoittaman kirjan:Hiivasyndrooma ja luonnonmukaisen hoidon opas.
Hiivasyndroomassa on monenlaisia oireita.Kaikille ei tule kaikkia niistä,mutta ruoansulatusongelmat ja vatsan turvotus ovat yleisimmästä päästä.

hei

Oon kuullu et esim. pasta turvottaa..Itellä maitotuotteet turvottaa kans...Katso netistä, mitkä tuotteet turvottaa..Itelläki on joka aamu maha turrana ja kipeenä vaikken ois mitään poikkeavaa syöny..

sama vika

hei, itselläni oli sama vaiva, joka jatkui oikeastaan vuosia. Nyt kuitenkin on havaittu että minulla on laktoosi-intoleranssi. Voit kokeilla omalta kohdaltasi vaikka niin, että käytät jonkun aikaa vain laktoositonta ruokavaliota, ja seurailet mahaasi, sitten voit aloittaa hyla-valmisteet, ja katsot muuttuuko tilanne mihinkään, ja sitten lopulta palaat takaisin norm. ruokavalioon ja vertailet oliko muutosta. Jos laktoositon ruokavalio poisti vatsan turvotuksen, niin kannattaa tehdä testi ihan terv.keskuksessa. Vatsan turvotukseen voi tietysti olla USEITA eri syitä, tämä oli vain OMA henk.koht.kokemus. Toivottavasti pääset selville asiasta, kannattaa käydä lääkärin vast.otolla jokatapauksessa jos vaivaa.
Hyvää kesän jatkoa

pyydä lääkäriltä lähete.

Keliakia kokeisiin.
Minulla omalääkärin sijainen laittoi keliakia-verikokeisiin (naureskelin itsekseni että jopa kaukaa hakee) mutta tänään sain vahvistuksen että ihokeliakia ja tavan keliakia.

Ehdotus

Pass some major gas!
 /   /  /  /  / Mahan turvotus
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta