autovuokraamo musta lista?

kyyninen kyy

Onko autovuokraamoiden luotettavuudesta olemassa jotain mustaa listaa, kun joillain niistä ei ole aina toiminta ollut ihan rehellistä. Välillä on kuullut että on veloitettu luottokortilla summia jälkeenpäin, ja että tankkauspanttia ei ole saanut takaisin, ym. pientä. kokemuksia kellään?

52

19152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mustalle listalle

      Itselläni on Europcar kaikkialla mustalla listalla.
      Monet kerrrat olen käyttänyt ja joka ainoa kerta
      ongelmia.
      Bensapanttia ei meinää saada millään takaisin,
      rikkoutuneista renkaista yritettiin veloittaa
      vaikka sopimukseen erikseeen kirjoitettiin että
      renkaat menee vakuutukseen.

      Ja kaikenlisäksi firma on sikakalllis minkä vuoksi
      suomalaiset matkanjärjestäjät suosii sitä koska
      se maskaa parhaat proviat.
      Madeiralla kävi tuuri kun oli ennakkoon auto
      varattuna Europcarilta mutta eivät pystyneetkään
      sit toimittamaan kuin vasta seuraavana päivänä.
      Ei siinä mitään. Kävelin vastapäiseen Herziin
      ja sain samanlaisen auton viikoksi melkein
      200e halvemmalla.

      • noec

        ottavat useasti vuokrapantin yli 2x todellisen vuokraushinnan, veloittavat tämän luottokortilta ja palauttavat sitten,jos muistavat, vuokraushinnan ja pantin erotuksen kuukauden perästä...


      • sotalapsi

        Pahus kun piti minunkin kokea kantapään kautta tämä Europcar. Meitä nimittäin viilasivat linssiin heinäkuun alussa Saksassa. Vuokraushetkellä valitsin autoksi VW Passat 1.9 tai vastaava ja Saksassa saimme 1.6:n Skoda Octavian. Kuuluu kuulemma samaan luokkaan, mikä minua kovasti ihmetyttää. Ainakin olisin toivonut että vuokraushetkellä olisin mieluummin nähnyt tuon 1.6 Octavian tiedot, jolloin olisin yllättynyt positiivisesti Passatista. Valitus on vetämässä Saksan Europcarilla, mutta kun seuraa keskusteluita, niin taitaa olla jonkinmoista ruuhkaa heillä kun ei mitään vastinetta kuulu.


      • Eurot kaivoon
        sotalapsi kirjoitti:

        Pahus kun piti minunkin kokea kantapään kautta tämä Europcar. Meitä nimittäin viilasivat linssiin heinäkuun alussa Saksassa. Vuokraushetkellä valitsin autoksi VW Passat 1.9 tai vastaava ja Saksassa saimme 1.6:n Skoda Octavian. Kuuluu kuulemma samaan luokkaan, mikä minua kovasti ihmetyttää. Ainakin olisin toivonut että vuokraushetkellä olisin mieluummin nähnyt tuon 1.6 Octavian tiedot, jolloin olisin yllättynyt positiivisesti Passatista. Valitus on vetämässä Saksan Europcarilla, mutta kun seuraa keskusteluita, niin taitaa olla jonkinmoista ruuhkaa heillä kun ei mitään vastinetta kuulu.

        Valitusta pistin menemään toistamiseen kesän aikana. Kuinka tyhmä ihminen voi olla.


      • Anonyymi

        Autonvuokraus - https://hespac.com/economybookings.htm Auton varaus on toiminut hyvin, tuote on lupausten mukainen ja toimiva.


    • Kylmääkin kalseampaa "...

      Kehottaisin välttämään kyseistä autovuokraamoa (jota monet nettiautonvuokrausfirmat käyttävät).
      Esitarkastakaa auto AINA viimeistä piirtoa myöten ennen kuin pistätte nimenne paperiin, sillä he laskuttavat autoa palauttaessanne siinä jo aiemmin olleista vioista. Edullinen vuokraushinta paisuu moninkertaiseksi.

      • Anonyymi

        Global rent a car Puola krakowan kentällä on huono. Yritimme kysyä puhelimella mutta ei vastattu, yritimme kysyä sähköpostilla mutta ei vastattu. Sitten kun menimme tiskille selvisi että auton vienti Puolasta maksaa 100€. Lisäksi jos et ota ylimääräistä 125€ vakuutusta niin luottokortilta otetaan 2000€ katevaraus. 152€ vuokrasta tuleekin 372€. Katevarausta eivät ole purkaneet kuukauteen. Avensiksen oikea eturengas oli kulunut langoille mutta huomasin vasta ekan päivän iltana. Tarkastakaa ja kuvatkaa myös renkaat ennen lähtöä. Palvelu töykeää ja neuvostoliitto tulee mieleen. Eivät edelleenkään vastaa sähköpostiin eikä puhelimeen. Auto oli iskareista ja jousista loppu. Kiinalaiset kitkat alla joista yksi täysin loppu. Mittarissa 56000 mutta tuli mieleen 560000.


    • EU autoilija

      Europcar / Italia
      on mukana kyseenalaisessa toiminnassa jossa kusetetaan paikallispoliisin langettama sakko turistilta. Me saimme tämän Pisassa. Kuukausi matkan jälkeen tulee lasku 48€ Europcarilta, jossa kerrotaan että Pisan poliisi on antamassa sakkoa ja Europcar laskuttaa VUOKRAAJAN SELVITYKSESTÄ 48€, että Pisan poliisi tietää kenelle sakon lähettää!!! Todella törkeä summa yhdestä osoitteesta. Sen lisäksi sakko oli vielä hyvin hämärä mutta tuli maksettua. Olette ajanut jossain missä ei olisi saanut ja rekisterinne on kuvattu... 118€. Liekö Mafian ja Europcarin yhteishanke - en tiedä.

      Alamo / Espanja
      Ei ikinä enää Alamoa. Sotkuiset prosessit (kolmen eri toimijan yhteinen ja toimimaton yhteenliittymä). Jonotat luukulla tunnin. Ilmastointi oli rikki autossa. Ottavat jonkun bensapantin 100€ ja viikon kyselyn jälkeen palauttivat 88€.

      • punktus

        sakkoa ei olisi tarvinnut maksaa..... alle 80 euroa


      • Jellut

        Samaa kusetusta FIREFLY Italia ,ilmoitus 3 * ylinopeussakosta a 42,70 joka olikin vain ilmoitus ovelasti Italiaksi jota en ymmärrä ,mutta nyt 9kk jälkeen tulikin oikea maksumääräys korkoineen Italian poliisilta.Kyllä ottaa pattiin kun autovuokraamo FIREFLY kusetti 3:mesti.


      • TyhmyydestäSakotetaan

        Voi hitto et on tyhmää porukkaa... Totta helvetissä vuokraamo velottaa noista selvityksistä, se lukee jo sopimusehdoissa mutta jäänyt kai lukematta. Ja Italian poliisi todella lähettää herkästi noita sakkoja perään. Se ei tarkoita että toiminta olisi hämärää vaan tehokasta. Itse olen saanut sakkoja perään monesta maasta mutta en ole niitä koskaan maksanut, koska perintää Suomen ja muiden maiden välillä ei ole juurikaan järjestetty.


    • Kahden seulan läpi

      ÄLÄ VUOKRAA EUROPCARILTA!

      Vuokrasimme auton Italiassa reiluksi viikoksi ja otimme siihen täyskaskon. Neljäntenä päivänä meiltä puhkesi rengas moottoritiellä. Vararengasta ei autossa ollut tietenkään.

      Hinaus lähimpään kaupunkiin onnistui, mutta uuden auton saaminen olikin sitten kiven takana. Puoli päivää puhelimessa ja saatiin luokkaa huonompi peli, kun muuta ei ollut.

      Visalta sitten reissun päätteeksi veloitettiin 113,- euroa renkaasta ja 75,- euroa käsittelykuluja. Hotellia, taksia vuokraamoon josta saatiin uusi auto ja puhelinkuluja, yhteensä 125,- euroa ei korvattu, vaan neuvottiin kääntymään oman vakuutusyhtiön puoleen. Täyskasko kun ei renkaita koske, eikä Europcarilta edes saa vakuutusta, joka renkaan korvaisi.

      Oma vakuutusyhtiö nosti myös kädet pystyyn asiassa. Ei matka, ei vastuuvakuutus, ei liikennevakuutus eikä kotivakuutus korvaa moista vahinkoa. Vakuutusyhtiölläni (IF) ei kuulemma ole edes tarjota tuotetta, joka moisen vahingon korvaisi.

    • Kanarialleautoilemaa

      GOLDDCAR Espanjassa tarjoaa "vapaaehtoista" tankki täynnä -palvelua. No, vapaaehtoinen se ei ole ja maksaa ainakin 15 euroa ekstraa, eli yhden vuokrapäivän hinnan suunnilleen. Myös vakuutusturva on melko heikko, rahalla toki saa paremman. Eli en suosittele halvan vuokra-auton etsijöille!

    • Joulupottu

      AUTOALERENT / HELSINKI
      Liikkeestä varattiin iso autoa omakotitalo muuttoa varten.Tyyppi soittaa päivää ennen ja kertoo että auto on nyt kolaroitu.Tarjolla oli huomattavasti pienempi pakettiauto-vain muutamia euroja halvempana.Tämä pienempi auto olisi aiheuttanut meille runsaasti lisävaivaa pitkän ja kiireisen muuttomatkan vuoksi.Niinpä ajattelin kysyä vielä hinnasta, mutta tyypillä meni hermo huonoon kuntoo ja sanoi lopettavansa keskustelun tähän ja puhelimesta kuului piip...piipp. pii.Että näin:18h aikaa muuttoon, tyyppi perui vuokrauksen ja samalla meillä meni 100%luotto tähän autonvuokraus firmaan. Eli kannattaa miettiä tämän firman palveluita jos aikoo auton saada oikeasti.Puoskarit vastuuseen!

    • Ei onnistu...

      Europcar Tanska Airport toiminut aikaisemmin hyvin ja luotettavasti. Viikko sitten olimme perheen kanssa Tanskassa Legoland reissulla. Kaikki meni muuten hyvin, mutta yrittivät veloittaa melkein 200 dk vajaasta tankista. Olin kuitenkin tankannut lentokentän vuokraparkin P10 vieressä olevalta Statoililta tankin pistoolistoppiin asti eli täyteen. Ja onneksi otan aina kuitit tankkausesta ja avainten luovutuksesta. Nlyypä tarkat ajat.

      Eivät perkeleet vastanneet kahteen rekkulimeiliin mitään [email protected] (toivottavasti botit nappaavat tuon spostin ja kylvävät roskapostia).

      Oppi. Vaadi aina puhelimitse ennen palautusta edustaja mukaan seuraamaan tankkausta ja sen jälkeen vastaanottamaan ja kuittaamaan auto. Nauhoita puhelu, jos eivät katso tarpeelliseksi olla mukana. Maksa aina luottokortilla, jotta ilmoittaa Luottokuntaan väärästä veloituksesta.

      • Dundee74

        Minulle kävi kerran Melbournessa Australiassa (Alamo), että väittivät tankin olevan vajaa, vaikka tankkasin täyteen lähimmällä huoltoasemalla. No, ajoin takaisin huoltoasemalle ja sain liruttamalla mahtumaan vielä 2 litraa. Takaisin ajaessa tajusin, että ko. autolla oli aina aiemminkin mennyt tankkauksen jälkeen jonkin aikaa ennen kuin mittarin neula oli noussut ylös asti. Kumma ominaisuus!


    • Mustalle listalle

      Tätä en ainakaan suosittele: www.autoalex.com eli AutoAlex Mannerheimintiellä Hgissä. Omistaja käski jättämään tapaninpäivänä auton parkkiin Kisahallin parkkikselle ja palauttamaan avaimen postiluukkuun. Näin teimme. Soittaa 47 h myöhemmin ja valittaa, että autossa naarmu. Ei ollut kun jätimme auton siihen ja ei todellakaan havaintoa, että autoon olisi mikään osunut. Hän kuulemma tutkii asiaa... Katsotaan mihin päätyy (asia vielä vireillä siis). Eiköhän hänen itse olisi pitänyt olla paikalla palauttaessa, niin olisi voinut auton tarkistaa, eikä sitten palata 2 VUOROKAUDEN kuluttua asiaan? Koettaako kenties maksattaa aiemmat naarmut?

      Mitä opin: en vuokraa autoja jatkossa näiltä pikkufirmoilta

      mitä tekisin toisin: ottaisin videokameran mukaan vuokraamoon ja kuvaisin auton yltä ja päältä, enkä vain tyytyisi hämärässä valaistuksessa kiertämään autoa silmäillen.

      • Jatkotarina

        Jatkoa tarinalle: AutoAlex veloitti koko 850 euron takuumaksun luottokortiltani. Nyt pohditaan rikosilmoituksen tekoa. Eli VAROKAA AutoAlex -nimistä firmaa!


      • vittuuntuneet

        Samainen firma ilmoitti myös meille joitain päiviä myöhemmin kiveniskemästä tuulilasissa ja veloitti 350e siitä (sattumalta muuten sama summa, mitä luottokortilla lokakuussa oli kortilla varaa, ehkä yritetty vetää isompaa summaa). Kuittia pyydettiin viime elokuussa (vuokraus oli heinäkuussa), eikä sitä saatu. Tammikuussa huomattiin luottokortilta rahojen lähteneen ja kyseltiin perään. Nyt kuulemma pitäisi maksaa 7e toimistokuluja, jotta saadaan kuitti, että tiedämme onko tuulilasi edes korjattu vai maksatetaanko seuraavalla asiakkaalla sama lasku? Ei tosiaan ole noista muutamista euroista kiinni ja ihan mielenkiinnolla maksan tuon nähdäkseni mahdollisen lasin vaihdon. Ja siis, ei kai kuitin pyytäminen maksa mitään? Ellei sitten tehdä pimeästi hommia, kysymys herää... Itselläkin autovuokraamo, eikä hommia meillä näin tehdä.


    • kankkulankaivoon

      Buchbinder Saksassa, Itävallassa ja sielläpäin, usein näkyy varauskoneissa Dollar-merkin takana - ei kerää kovin mairittelevia arvosteluja,

      kts esim www.reviewcentre.com/reviews245942.html
      a
      Yleisimpiä ongelmi on, että deposit-summaa pidetään varattuna viikkoja, mullakin tulee kohta kuukausi täyteen palautuksesta ja tonni on yhä kiinni pikkuisesta alle kymppitonnin autosta...

      Toisekseen, ihmeellisiä vikoja ja veloituksia näyttää kertyvän auton palautuksen jälkeen (ei mulle - vielä)

      Välttäkää - ja jos käytätte hakukoneita, niin käyttäkää sellaista, josta näkee että minkä vuokraamon autoa se tulee tarjoamaan, esim cartrawler

      • ahistaa

        Tulin tämän kevään aikana kusetuksen uhriksi tälle firmalle. En suosittele. Auto tarkastettiin palautuksen yhteydessä ja tarkastaja sanoi. Kaikki Ok, viisi kuukautta myöhemmin lasku peilin rikkomisesta.


    • todella vihainen ___

      Vuokraapaku.fi, varokaa firmaa, älkää koskaan käyttäkö sitä!!!!!!

    • Henri Keravalta

      Minkälainen vuokraamo Jarin Auto Keravalla on?

    • anti Buchbinder

      Suosittelen välttämään ainakin yrityksiä Buchbinder sekä Discover Car Hire. Takuumaksun voi sisällyttää laskelmissa suoraan auton vuokrahintaan.

    • Reisaaja

      Firefly on paha. Laittavat sopimukseen väkisin lisävakuutuksen vaikka kiellät. Lisäksi maksat itse tankkaamastasi autosta 25 € palvelumaksun. Ei koskaan enää.

    • Makaroni ei maistu

      Europcar taitaa todella olla mafian rahastuskone. Sain Italiasta viisi 45 € maksua, yhteensä 225 €, henkilöllisyyden ilmoittamisesta poliisille Poliisilta en ole saanut mitään viestiä, mistään. Ei luulisi Italiassa olevan taloudellisia ongelmia, kun he pystyvät tälläiseen neuvokkuuteen. Asiasta oli melken puoli vuotta ennen kuin nippu lappuja Europcarilta tuli, joissa kerrotaan sopimuksen kohdasta joka mahdolistaa mielivaltaisen rahastuksen. Luottokorttiyhtiötkin ovat aika lampaita kun alistuvat mafian rahastuskoneiksi.. Mikä pyhä yhteys on Italian poliisin ja Europcarin välillä. Kuka maksaa provisioita ja kenelle. Kieltääkö omerta vastaamasta?

      Kannattaakohan soittaa Europcariin? Tuskin, hyvästä bisneksestä kannattaa pitää kiinni.

      • Valitsetoinenfirma

        Ei kannata soittaa, soittaminen on myös hyvää bisnestä. Euro menee minuutissa ja toisessa päässä ei tiedetä asioista yhtään mitään.


      • Puoltoista.vuotta
        Valitsetoinenfirma kirjoitti:

        Ei kannata soittaa, soittaminen on myös hyvää bisnestä. Euro menee minuutissa ja toisessa päässä ei tiedetä asioista yhtään mitään.

        Tainnut ehtiä soittamaan useammankin kerran sinun vasta tuumiskellessasi ratkaisua ongelmaan


      • mikäidiootti
        Puoltoista.vuotta kirjoitti:

        Tainnut ehtiä soittamaan useammankin kerran sinun vasta tuumiskellessasi ratkaisua ongelmaan

        Nim. "Puoltoista vuotta"
        Ymmärrätkö luettua tekstiä?


    • asiaakuluttajasuojalle

      Europcarin sivuilla vakuutuksista:

      "Ellei Europcar pysty perimään vahingoista aiheutuneita kustannuksia vahinkoon syyllistyneeltä osapuolelta, vuokraaja / kuljettaja vastaa kaikista ajoneuvolle vuokrausaikana aiheutuneista vahingoista sekä ajoneuvon katoamisesta omavastuunylärajaan saakka vakuutusehtojen mukaisesti. "

      Eli ellei syyllinen maksa, maksaa syytön.


      https://www.europcar.fi/EBE/module/render/faq/insurances-and-optional-protections

    • Typeräätouhua

      Europcar nosti hintaa kympillä päivä sen jälkeen, kun olin sivuilla käynyt. Valitsin toisen firman.

    • Sarola

      Pari kertaa vuokrannut Jarin autosta pakua. Huokea hinta ja kaikki mennyt sujuvasti

      • Tommivantaa45

        Samaa mieltä olen kyseisestä firmasta.


    • Erkki__

      Varkokaa ainakin Thriftyä (Hertz) Itävallassa. Väittivät, että olin tehnyt olemattoman pienen naarmun alumiinivanteen maalipintaan ja veloittivat tästä 400 euroa alv. Kyseinen jälki olisi ollut hankala huomata pimeässä autohallissa vaikka olisin sitä etukäteen osannut etsiä. Tappelun jälkeen maksoin lopulta 100 e alv. Kuullut muiltakin, että jostain syystä Itävallassa saa olla erityisen tarkkana auton vuokraamiseen liittyvien huijausten kanssa.

    • Pumppeloone

      Cartrawlerin kautta otin tovi sitten B-luokan pienen auton Berliinin lentokentältä, vuokraamona oli Global, joka löytyy saman tiskin takaa Saksalaisen Buchbinderin kanssa. Aiempiakin kokemuksia on samasta vuokraamosta, eikä ongelmia ole ollut.

      Cartrawlerin kuitissa luki:

      "Luottokortiltasi pidätetään vähintään EUR 1000.0 ja enintään EUR 1200.0 suuruinen vakuusmaksu vuokrauksen keston ajan."

      ...joka noudattaa yleistä käytäntöä, jollet ota omavastuun alennusta. Enkä ole ottanut, sillä pidän vuosivakuutusta brittiläisessä worldwideinsure.com:issa - kaiken varalta. Muutamalla kympillä saa koko vuoden vuokraukset kattavan omavastuun korvauksen.

      Yllättäen turkkilaistaustainen vastaanottovirkailija tiskillä lateli minulle vakuusmaksuksi 2000 euroa pikkuautosta - ellen ottaisi omavastuun alennusta. Haiskahti pakkomyynnille.

      Suureen ääneen siinä taivastelin asiaa, mutta ihan piruuttanikaan en omavastuun alennusta häneltä ottanut. Näköjään vakuus on palautunut luottokortille, joten kaikki hyvin so far.

      Toisekseen - kaveri livautti mitää kertomatta kuitille kilometrilimiitin - vaikka alkuperäinen tilaukseni Cartrawlerilta oli valittu nimenomaan unlimited -kilometrien mukaan. Jään seuraamaan mielenkiinnolla yrittävätkö veloittaa tätä joskus...

      Yleisesti ottaen autonvuokrauksesta tuntuu tulleen vuosi vuodelta hankalempaa - lisämyyntiä yritetään kaikin keinoin - jos ei muuta niin upgradea tarjotaan - niin nytkin ja kun en hyväksynyt niin tarjottiin sitten edullisempaa upgradea ... huoh!

      Käytännössä poikkeuksetta jostain päin noutopaikkaa tai sitten vastaanottotiskiltä aina saa jonkun tsekkaamaan merkitsemättömät vauriot ennen matkaan lähtöä. Siihen kannattaa matkan alussa varata hyvin aikaa, sillä se säästää hermoja sitten loppupeleissä.

    • Välttäkää

      FireFly on kaukana rehellisestä, suosittelen välttämään.

      Henkilökunnan nenäkäs nainen totesi itsekkin että tarpeen tullessa, he kyllä löytävät autosta naarmun tai jotain puuttuvaa.

      Ihan kusetusta koko touhu.

    • BUDGET_ei_ikinä_enää

      BUDGET (USA) on minun listalla ei koskaan enää. Saavuimme Miamin kentälle voucherin kanssa, jolla olin varannut "Luxury-car" listalta auton. Siinä tiskillä 30minuutin odotuksen jälkeen, virkailija katseli laukkujemme määrää (2isoa ja 1golf bägi) ja sanoi, ettei nuo mahdu ko. autoon, ottakaa tämmöinen SUV auto (näyttää sormellaan kuvastosta), ei maksa kuin 200$ viikko lisää... no, häntä uskoimme ja otimme ko. auton... Kotona sitten ihan vaan mielenkiinnosta katselin uudelleen autojen hintaa, niin kyseinen SUV olikin paljon halvemppi kuin valitsemamme Luxury-luokan auton. Tein asiasta reklamaation niin BUDGET:ille ensin USA sitten suomen pisteeseen kun usasta ei mitään kuulunut... Turhaa kaikki. No, eipähän ole tarvinnut heidän palveluitaan enää käyttää, vaihtoehtoja kyseisessä kohdemaassa on onneksi monia.

    • Anonyymi

      Nyt täytyy laittaa rasti seinään - kerrankin koin saaneeni hyvää autonvuokrauspalvelua. Niistä kymmenistä autonvuokrauskerroista se sitten tapahtui niinkin yllättävässä paikassa kuin Riika.

      Vuokraamo oli Alamo:
      - tiskillä ei jonoja, ei itsepalveluautomaatteja, eikä muutakaan hässäkkää
      - ystävällinen henkilökunta
      - vuokraamon tiskillä oli hyvin yksinkertainen taulukko jossa oli lueteltu omavastuut, mitä mikin lisävakuutustaso tarjoaa ja mikä on hinta/vrk
      - lisävarusteet, rajanylitykset yms oli myös lueteltu
      - ja kun siirryttiin auton noutoon ulkoalueelle, siellä oli kaveri, jonka kanssa ilman erillistä pyyntöä tarkastettiin, että vuokraamon tiskillä merkityt vauriokohteet on merkitty sopimukseen oikein!

      - palautus tapahtui vuokraamon toininta-ajan ulkopuolella, mutta sekin sujui ongelmitta. Auto tyhjäksi, avain toimiston postiluukkuun.

      Tämänkin sitten piti nähdä.

    • Anonyymi

      Alamo on ainot autovuokraus palvelu, jonka kanssa ollut ongelmia. Eurocaria en ole käyttänyt. Alamo piti tonnin vakuusmaksua yli kuukauden kunnes reklamoin luottokorttiyhtimöön, jolloin sain sen tonnin takaisin. Kolari oli siis toisen syytä. Asiaa käsitteli Saksassa valtakunnallinen vahinkokäsittely yksikkö. Siis koko Alamo/Enterprise/National ketju mustalla listalla. Suomalaista scandia renttiä, Sixtiä ja Hertziä olen aina hyvillä mielillä käyttänyt.

    • Anonyymi

      En suosittele Global car-rentiä. Todella mähmäistä toimintaa. Varauksen peruutus ei meinannut onnistua millään, esim Rovaniemin raitatieaseman vuokraustiskillä ei osattu auttaa muulla kuin että neuvoivat googlaamaan! Vaikka oli heiltä vuokrattu. Kannattaa välttää tämän luokan suhmurointia jos haluaa säilyttää hermonsa.

    • Anonyymi

      Varasin auton Discovercars.comilta ja kun sain ehtokirjeen, maksuton peruutus piti suorittaa jo ennen kuin varausta edes oli tehty. Peruin varauksen koska vaikutti banaanivaltiolaiselta toiminnalta. Menetin varausmaksun kun epäilytti koko yhtiön toiminta. Luin kokemuksia muualta netistä ja näemmä Suomeenkin on saapunut yhtiö joka kusettaa asiakasta joka käänteessä. Todennäköisesti tämä arvostelukaan ei päädy liveksi.

    • Anonyymi

      Kokemusta Finnrentistä, joka perui muuttopakuvaraukseni kaksi päivää ennen kaupunkien välistä muuttoa. Syyksi ilmoittivat epämääräisesti kaarrellen, että tarjous ei sittenkään ollut heidän kannaltaan riittävän hyvä, joten löivät tylysti puukon selkään. Aivan kuin tässä ei olisi ollut tarpeeks shokkia, tarjosivat samaan hengenvetoon (arvatenkin samaa) pakua kaupungin sisäiseen ajeluun. Reklamoin tästä heille vaatien hyvitykseksi erotusta heidän tarjouksensa ja kilpailijansa kalliimman tarjouksen erotusta. Finnrentin liiketoimintaja voivotteli, että tällaista joskus tapahtuu ja lässytti firmansa pettämälle asiakkaalle kuin kehitysvammaiselle, eikä suostunut hyvitysvaatimukseeni.

      Paraikaa odotan vastausta KKV:lta ja harkitsen kunnianloukkaussyytteen nostamista. Pisteet toki heidän kilpailijalleen, Green Motionille, joka piti lupauksensa, vaikka heillä oli vielä vähemmän varoaikaa.

    • Anonyymi

      Kehotan välttämään ja ainakin itse kierrän Europcarin todella kaukaa jatkossa. Minulla on pitkäaikaisvuokra-auto tältä firmalta ja en voi kun ihmetellä asiakaspalvelun täydellistä surkeutta!!

      Aina kun jotain pitää heidän kanssaan yrittää hoitaa (esim. renkaiden vaihto tai kiveniskeymä tuulilasissa), niin yhteyden saaminen on joka kerta yhtä ison taistelun takana. (ps. kiveniskeymien paikkaus ei kuulu mihinkään vakuutukseen vaan hinta veloitus 70e/iskeymä, 700e per tuulilasi) Asiakaspalvelijat ovat pääsääntöisesti ihan "haista paska" asenteella varustettuja, ja yleensä on vaatinut noin 3-5 puhelua eri paikkoihin, että ihan vaan yksinkertainenkin asia hoituu.

      Kontaktoiminen vaikeaa, asiakaspalvelu raivostuttavan luokatonta, prosessit niin toimimattomia, että en usko että siellä firmassa on niitä kukaan vielä miettinyt.

    • Anonyymi

      Sixt autovuokraamot kannattaa kiertää kaukaa mikäli miettii auton vuokraamista.
      Sixt-vuokraamon liikeidea on houkutella asiakas vuokraamaan auto, palautuksen jälkeen autoon keksitään muutaman vuorokauden kuluttua jokin vika jonka asiakas on heidän mielestä tehnyt. Tämän jälkeen asiakas on käytännössä oikeusmurhan uhri. Sain karvaasti kokea tämän tänä kesänä Itävallassa kun erehdyin vuokraamaan auton Saltzburin lentoasemalta. Auton takapuskuriin oli tullut matkalaukun pyörästä musta, noin (2 cm) mittainen jälki. Huomasin sen mutta ajattelin että se lähtee auton pesussa pois. Nyt olen maksanut tuosta mustasta tahrasta Sixt- Wien vuokraamolle yhteensä yli 1700 € ja todennäköisesti laskua tulee vielä lisää. Otin yhteyttä Suomen Sixt-konttoriin joka pesi kätensä asiasta samoin kun Helsinki-Vantaan asemalla oleva Sixt vuokraamo jonka asiakaspalvelu käyttäytyi todella epäystävällisesti. Sixt vuokraamot ovat autoliikeiden, vakuutusyhtiöiden, huoltamoketjujen asianajotoimistojen yms. kartelleja jossa asiakas käytännössä ryöstetään oikeusoppineiden avulla laillisin keinoin oli vakuutuksia tai ei. Oikeasti varokaa tätä yritystä!

    • Anonyymi

      On veloitettu ylimääräistä,toisen yhtiön
      nimissä kymmeniä euroja
      Ei kiva kokemus. Muuten meni,Ok

    • Anonyymi

      Olen aina ulkomailla, jossa on ollut edes hieman epämääräistä vuokrauksen osalta, ilmoittanut kortin kadonneen ja kuolettanut. sen. Siltä kortilta ei enää sen jälkeen veloitella epämääräisyyksiä. Meiltä voi koittaa tulla hakemaan, jos aiheelliseksi kokee. Pankki. veloittaa uudesta kortista 10 €. Ei tule ruokittua Italian taloutta eikä muutakaan rosvoutta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      374
      3361
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      164
      1386
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1208
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      144
      1092
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      159
      774
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      115
      772
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      772
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      747
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      719
    Aihe