sisaruksia

hallamarja

Moikka... olen ensikertalainen ja kokeilen kykyjäni. Antakaa ihmeessä rohkeita kommentteja, kannattaako jatkaa vai tyydynkö lukijan rooliin.

Istumme Keski-Suomalaisen rantamaiseman kalliolla kahden, sisareni Tuula ja minä, erkaantuneena muusta jo kohtalaisesti päihtyneestä juhannusjuhlijajoukosta.
Tuula on 27-vuotias perheellinen, uranainen, pitkänsalskea mallivartaloinen, kasvoiltaan kuvankaunis nainen.
Minä, Jukka, 3 vuotta vanhempi ylityöllistetty yksityisyrittäjä naapurikaupungista.

Olemme varttuneet yksinhuoltaja-äidin ja Tuulaa vuotta nuoremman sisaren kanssa hyvin turvallisessa ja lämpimässä kodissa

Muistelemme punaviiniä hillitysti maistellen nuoruuttamme, olemme lievästi hiprakassa ja kepeällä mielellä. Keskustelu siirtyy jossain vaiheessa avioliittoihimme ja sen arkipäivään.
Yhdessä toteamme seurusteluaikojen hehkun kadonneen, seksistämmekin puuttuu erotiikka se on vain pelkkää rutiinia, tosin tyydyttävää kumpaisellakin, mutta yllätyksetönta ja kaavamaista.

Pohdiskelemme tapoja saavuttaa jälleen kadonnut intohimo. Molemmat olemme yhtä mieltä siitä, että avioliiton ulkopuolinen suhde antaisi taatusti uutta potkua elämän tähän puoleen, kumpikaan meistä ei kuitenkaan olisi valmis vaarantamaan liittoaan tällä tavoin, tulisi mukaan turhia tunteita ja riippuvuuksia, salailua ja ilmitulon pelkoja. Se olisi moraaliton teko puolisoitamme kohtaan. Mikä siis keinoksi?

Kerron Tuulalle juuri lukeneeni kirjaklassikon nimeltä Kaikki Isäni Hotellit, jossa teini-ikäiset sisarukset tunsivat voimakasta seksuaalista vetoa toisiinsa. Molemmat tunnistivat heitä yhdistävän voimakkaana säkenöivän eroottisen kentän ja tiesivät, vaikkeivät olleet asiasta keskustelleet, yhteisen seksin olevan ainoa tapa päästä asian ylitse. Eräänä päivänä sisko ilmoitti halunsa antautua veljelleen ja niin sisarukset päättivät sulkeutua vuorokaudeksi isänsä omistaman hotellin huoneeseen toteuttaakseen sen, mikä oli väistämätöntä ja oli vain odottanut ajan kypsymistä.
Kutsun saatuaan veli juoksumatkasta hikisenä ottaa hätäisen suihkun ja pujahtaa vuoteeseen valmiiksi alastomana odottavan sisarensa avoimeen syliin. He aloittavat täynnä kokemattomuuden kiihkoa toistensa vartaloihin tutustumisen, nauttivat täysillä toisistaan ja naivat nuoruutensa innolla uupumatta, uudelleen ja uudelleen. Sisarukset olivat vilpittömästi onnellisia päädyttyään yhteiseen sänkyyn tuottamaan suurenmoista iloa ja nautintoa toisilleen. Se oli pyyteetöntä ja estotonta naimista, joka jatkui nuorten intiimien paikkojen kipeytymisestä huolimatta kumpaisenkin villin intohimon pakottamana. Muun perheen toistuvista kutsuista välittämättä, he eivät halunneet poistua huoneesta vaan jatkoivat villiä naimista unohtaen ruokailun, muun perheen ja ajan kulun. Tämä oli heidän kohtalonsa, eikä se tuottanut myöhemminkään mitään ongelmia heidän välilleen. Päin vastoin, se oli vapauttava kokemus ja sen piti vain tapahtua. Se oli heille oikea teko.

   "Luulen, että meidänkin olisi yhdessä sulkeuduttava jonnekin ja aikaansaada näin aviolliseen seksielämäämme uutta loistoa - ei irtosuhteita eikä vieraita ihmisiä" sanon sisarelleni ja kaappaan häntä kaulasta kiinni samalla puristaen varovasti hänen täyteläisen paljasta rintaansa avonaisen hellemekon kaula-aukosta. Ihmeekseni Tuula ei vetäydy pois eikä anna korville.
   "Kaheli, missä välissä sinä noin juovuit - puhut ihan hulluja - sisarukset keskenään, ei voi olla mahdollista" kikattaa Tuula ja laskee kätensä reidelleni, lähelle nivusiani. Ilmeisen vahingossa hänen kätensä hipaisee paisunutta kaluani, hän siirtää kättään ja puristaa sitä hetken tiukasti antaen pikaisen suukon poskelleni. "Sinulla on likainen mieli kun kalu kankeana ehdotat sukurutsaista yhteyttä siveän ja kunniallisen, moraalistaan hyvin tarkan sisaresi kanssa. Sellaista voi tapahtua vain romaaneissa, nyt on parasta viedä sinut muiden juoppojen seuraan hulluja puhumaan."

Kuukautta myöhemmin Tuulalla oli perhejuhlat kotonaan, jonne myös minut oli kutsuttu mukaan. Meitä on noin kaksikymmentä henkeä, grillailemme puutarhassa ja seurustelemme läheistemme kanssa. Istuskelen puutarhatuolissa kun Tuula tulee viereeni ja kertoo lukeneensa juhannuksena mainitsemani kirjan.
   "Eroottista, hyvin eroottista luettavaa. Kirjasta kokonaisuutena en muista paljoakaan, koska luin sen ahmien, etsien vain kertomaasi kohtaa ja löytyihän se sieltä. Olen lukenut sen niin monta kertaa, että osaan sen ulkoa. Näetkö tuon kylpyhuoneen ikkunan - äsken taas kerran muistin sen kohtauksen ja katselin sinua ja tiedätkö, nyt olen niin märkä, että valun reisilleni. Minun on pakko palata takaisin alapesulle ja vaihtaa kuivat pikkuhousut jalkaani, hyi Jukka mitä olet saanut minussa aikaan." Toruu sisareni ja poistuu lanteet keinahdellen.

Tuokion kuluttua Tuula palaa kuistille ja vilkuttaa nauraen minulle ilkikurisesti. Minunkin on pakko piipahtaa sisällä, kylpyhuone on moitteettomassa järjestyksessä lukuunottamatta pyykkivakan päälle unohdettuja pikkuhousuja. Minun on pakko ottaa ne käteeni, toden totta ne ovat haarukasta tosi märät ja tuoksuvat naisen kiimalle. Vain muutama veto mustalla silkillä pitkin kullini vartta ja siemeneni sekoittuu sisareni eritteisiin.
Joku koputtaa ovelle, heitän housut pyykkivakan viereen ja tungen paidan housuihini ennen kuin avaan oven. Sädehtivä hymy huulillaan Tuula on ovella.
   "Taisin unohtaa ne pikkuhousuni lojumaan esille, tulin siivoamaan ne pois ennenkuin joku muu ne löytää, sinä ne taisit jo löytääkin. Joko tajuat, mitä minussa tapahtuu, pesaisen ne saman tien kuivumaan. Jukka, sinä olet tainnut kastella näitä hiukan lisää!!" sanoo Tuula ja kaappaa minua kaulasta painaen lantionsa tiukasti omaani vasten. Huimaa, kun poistun hiukan hämilläni pihalle muiden vieraiden joukkoon.


Tuula on taas kohta joukossamme, luontevasti maailamannaisen elein hän kulkee aurinkoisesti hymyillen ihmisten joukossa seurustellen ja nauraen, kun hän tulee luokseni, hän vakavoituu.
   "Jukka, siemenesi on nyt koskettanut minua, siemenesi on koskettanut haluni eritteitä. Olemme jo nyt tehneet jotain sellaista, mitä en milloinkaan olisi uskonut tapahtuvan minulle, eikä se tunnu millään tavoin väärältä. Miksi emme siis voisi tehdä sitä ihan oikeasti. Jalkojani heikottaa kun ajattelen sinut sisälläni, milloin ja missä me teemme sen yhdessä. Sano sinä, minä olen tähän aivan valmis, mutta muista, etten halua mitään tunteettoman kylmää pikapanoa - tahdon aikaaa ja rauhaa samoin kuin kirjan sisarukset, ihan oikeaa riemullista seksiä ja uusia kokemuksia sinun kanssasi.Olemme varmasti samaa mieltä siitä, että aikeemme on ehdottomasti moraaliton, mutta eroottisesti vastustamattoman kiihottava " filosofoi Tuula ilmeisen vakavissaan.
   "Viikon kuluttua lauantaina Lahdessa, hotelli Cumulus kello 12..00" vastaan oitis kuin olisin miettinyt jo kaiken valmiiksi.
   "Vastako silloin, tuskin maltan odottaa. Sovitaan sitten niin. Emme ole yhteydessä sitä ennen, kumpikaan ei myöskään ole selityksiä velkaa jos tulee este tai
katumus, sopiiko?"

2

10300

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uskomaton..

      vaikka se vähän häiritsi että hahmot keskustelivat kuin olisivat olleet taivaassa. Liian kirjakielimäistä ja runollista.

      Mutta tilannetaju aivan loistava ja jopa jollain villillä tavalla realistinenkin!

      Kirjoita ehdottomasti jatkoa tähän novelliisi. Tämä eka osa oli aivan erinomainen.

      • hallamarja

        kiitos, olet ihana


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1683
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      174
      1320
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1118
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1108
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      946
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      46
      895
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      881
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      850
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      773
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe