AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  /  / kangoo kokemuksia

kangoo kokemuksia

26 Vastausta 5 001 Lukukertaa
Nyt on päätös tehty. Seuraava auto on: Citroen berlingo, Peugeot partner tai Renault Kangoo. Neuvokaas ny autoimmeiset. Minkä heistä valitsen. Bensakoneella se tulee olemaan, kun ajot vain 10 000 vuoteen. Käytetty, mutta alle 100 000 ajettu ?

älä helvetissä

Osta moisia kanakoppeja osta yaris verso saat luotettavamman ja auton verrattuna noihin.

Vastataan mitä kysytään!!!

Epätietoinen kysyi neuvoa kolmesta autosta, eikä sekoittanut riisikuppeja juttuunsa, joten vastauksesi oli täysin turha, jopa turhempi kuin tämä minun kuittaamiseni. Mene massaamaan ruostepesäsi ja anna ihmisten jutella asiasta.
Toyota...:-D

Riippuu tarpeesta

Kahdella Kangoolla ajaneena ja Berlingoakin tyypittäneenä tässä mielipiteeni:

Ensinnäkin Citroen Berlingo ja Peugeot Partner ovat yksi ja sama auto.

Berlingo on Kangoota hiljaisempi, mutta Kangoo on itse asiassa luokkaa pienempänä näppärämpi.
Berlingo kääntyy jotenkin jäykästi
Berlingon 1,4-kone on alamittainen, jos löydät 1,8-koneen on se parempi.
Kangoon 1,4 litran bensakone on tasapainoinen ominaisuuksiltaan.
Kangoo ei oikein toimi vetokoukun kanssa, koska epäsymmetriset pariovet eivät mahdu aukeamaan jos kärry on kiinni.
Kangoo on ainakin luotettava, 3 vuotta ajaneena vikoja oli nolla. Varmaan Berlingokin on OK.
Berlingon pahimmat tyyppiviat ovat halkeilevat umpiot (korjaus:amputoidaan pesimet) ja jättimäisen takaoven heikot kaasupumput.

Nykyisin ajan Renault Scenicilla, joka on kyllä luokkaa isomman tuntuinen eikä tiloiltakaan häviä Kangoolle loppujen lopuksi.

samoja miettivä

Hei
Onko kenelläkään tietoa mikä noista kolmesta on suurin ? multiscapeko?
pitäisi saada satunnaisesti 7 ihmistä kyytiin toisinaan..
Mihin kannattaa ostaa siis 2 lisäpenkkiä ja paljonkohan ne maksavat.
Kiinnostaisi myös mikä on hiljaisin noista, bensakonetta aattelin..
Kangoo on oikeasti kiva ajaa, huojuu tuulessa ja liikenneympyrät ajetaan kahdella pyörällä.

kova pörinä sisällä jotka hajonneet etupyöränlaakerit korostaa.
Aina on jostain hajalla, talvella pukkaa jäähdytysnestettä pihalle, kova paine rikoo jäähdytysnesteletkuja, on kuulemma ominaisuus, paranee poistamalla paisuntasäiliön korkin tiivisteen.
Pioneer-mankasta kuuluu örinää vasta volume 38:lla kun ajat satasta - kiihdytys sataseen kuluu 30 sekunnissa mutta kenellä kiire.

Halpa , eli toisin sanoen tosi hyvä lamapirssi.

Ruostepommeja ja vikaläjiä

Jos haluat viettää vapaa-aikaasi korjaamolla tai auton alla maaten, niin ota noista kolmesta ihan mikä vaan... Kangoo silti noista yksi maailman surkein "auto". Korjailu alkaa jo ihan uudesta.

osta sinä

minkä ostat mutta älä tule tänne käännyttämään muita koska se on ihan turhaa.

Esajas

Itse olen nyt ajanut kangoolla 100 000 km ei vielä isoja vikoja ja jos haluaa voi ottaa 3 vuodeksi huolto sopimuksen joka KATTAA VIAT tuohon 100 000 kilometriin asti sitten vaan vaihtamaan auto.

toimi minulla

Minä ajelin perheineni Kangoolla noin 130000 km, eikä vikoja ollut kuin vauhtipyöräanturi. Omat kokemukseni ovat olleet pelkästään myönteisiä. Tosin etypyörien laakerit ovat heikko kohta, kun eivät kestä kuin reilut 100000 kilometriä; toki voi olla vaihteluita yksilöiden välillä. Edelleen kannattaa vilkaista varapyörän alle tavaratilan pohjaa, sillä suojaus tehtaan jäljiltä ei ole kehuttava ainakaan vuosimallissa 1998, jollainen omani oli. Tosin sama taitaa vaivata monia muitakin samanikäisiä autoja; Suomen olosuhteissa kun ei oikein galvanointi riitä.
Muuten pidin autosta kovasti, mutta piti saada auto, johon mahtuu seitsemän ihmistä. Jos ei moista tarvetta olisi ilmennyt, niin Kangoolla varmaan ajelisimme vieläkin. Toki olisi saanut relluun pari lisäistuinta, mutta käyttökelpoisuus olisi hieman kärsinyt.

Kyllä kannattaa!

Nimittäin jos on tilantarvetta. Sisälle mahtuu viis henkeä kuin luokkaa suurempaan tila-autoon! Tavarankuljetuskapasiteetti on myös ihan omaa luokkaansa. Tosin varsinkin dieselit tuntuu olevan melko ponnettomia, mutta isoimmalla bensakoneella varsin hyvä auto.

PSA

Itse valitsin PSA-tuotteen 1.8 koneella ja tyytyväinen olen ollut.

Laakereita on

Omassani ensimmäinen pyörän laakeri vaihdettiin lukemilla 310.000 km. Muut on vieläkin alkuperäisiä. Tosin valmistusmaakin on toinen.
Nyt jo saisi saman tekniikan Daciana paljon halvemmalla.
ei kanata ostaa rankalaista autoa jos halu a loutetavan auton enemin kanattaa ostaa vaika toyta yauris verco niikuin joku mainstiki aieimmin on loutetava ja talodelinen ja hyva ajajaa
Kun et osaa edes ymmärrettävää suomea kirjoittaa, niin miksi joku tarvitsisi sun mielipdettäs auton valinnassa. Noihin rapeisiin japanilaisiin ei kyllä kannata sekaantua, ainakaan takaisinkutsuista tunnettuun tojotaan. Eikä susukiin...
tunnettu automerkki on Renault, jos haluaa oikein huonon "auton" on renu oikea valinta, mutta jos haluaa hyvän ja kestävän käyttö-auton silloin japanilainen Toyota tai muu. Renut joutaa jo unohtaa.
Siis toyota:) sekö jonka kaasu jumittuu pohjaan ja turvatyynyt paukahtaa naamalle kesken ajon? Sekö, joka syttyy palamaan, kun käyttää sisävaloja? Sekö, joka pitää uudesta asti vähintään kerran talvessa ruostesuojata? Sekö, johon on jo takuuaikana vaihdettu d4d-diesel moottoreita? Sekö jonka bensamoottorit vie öljyä ämpärillisen 1000 kilometrillä? Sekö, joka on aina autolehtien vertailujen hännän huippu? Sekö, jossa on kalliit huollot lyhyillä huoltoväleillä? Sekö, joka täytyy viikottain viedä johonkin takaisinkutsu-ruuvien kiristykseen?

Kiitos, mutta ei kiitos;)
jokin ranskalainen Toyotan insinöörinä, uusissa autoissa, varsinkin halvoissa on paljon uusia vikoja, kannattaa ajaa vanhalla, hyvin tehdyllä, onneksi niitä on saatavana paljon ja edullisesti. Renua ei kannata riesakseen hankkia, ellei ole fakiiri, tosin tämänkin pitää töihin päästä tai loppuu piikkimatolla makaaminen keikoilla. Renuton Suomi olisi askel parempaan liikenteen kannalta, seuraavaksi voisi luopua pösöstä, citikasta. Paljon jäisi laatu merkkejä näiden jälkeen ja autokanta paranisi kaikkien eduksi, tietenkin tämä on vain toive-ajattelua, joka ei hullussa, mielettömässä maailmassa koskaan toteudu.
Kui joku kehtaa ajaa jollain noista kolmesta. Reilu on lapsilleni opetettu asiana jota pitää välttää viimeseen asti
järjen ääni kuulumaan tälläkin renuttamolla, hyvä, hyvä. Imeväisikäisenä saatu rokote renuruttoa vastaan antaa immuniteetin ja suojan koko elämälle. Renurutto on levinnyt siirtomaaisännän mukana mm. afrikkaan jo ammoin, aidsin, malarian, dengu-kuumeen ja monen muun hottentotti taudin seuraksi. Myös vaarallista, tälläkin foorumilla esiintyvää renukuumetta on napa-alueita lukuunottamatta lähes kaikkialla maailmassa. Jos olet sairastunut renuihin suositellaan pikaista käyntiä valtuutetussa TOYOTA liikkeessä tai muussa laatu-autoja toimittavassa tahossa, toimi ripeästi, sillä renun laakerit eivät kestä kauaa, saati muut osat tai renuruttoon/kuumeeseen sairastuneen hermot.
Tuo sinun vilpitön kiinnostus Renault-merkkisiin autoihin on kyllä hellyttävää. Olet koko elämäsi omistanut Rellu-palstalla oleskeluun. Viime viikonloppuna oli Rellu-näyttelyjä Rellu-liikkeissä. Kävitkö?

Mutta oletko tosiaan vaihtanut Sukisukin Tojotaan? Ethän vain dieseliä ostanut. Noita d4d-diisseleitä on takuuaikanakin vaihdeltu aika tiuhaan. Tosin ne on sen verran uusia että ei sulla sellaiseen ole varaa. Ottiko joku Sukisukin vaihdossa?
Ei tuo oo sukisukimies. Sillä onihan hirveästi niitä yhdys sanavirheitä ja puuttuviavälilyöntejä. Oikein tunnistettava käsiala. Tuo on se toinen.
"Reilua" pitää välttää? Kasvatat siis lapsistasi huijareita? No omena tuskin on kovin kauas puusta pudonnut. Huijareita jo monessa polvessa. Ovatko vanhempasikin huijareita?
moneen kertaan, että henkilöön liittyvät asiat, henkilöstä keskustelu ei kuulu tänne, sen sijaan renuttamon ovi on avoinna aina vilpittömälle renuamiselle ja sen tuomien kärsimys kertomuksien esille tuomiselle. Via dolorosa ja Iesuksen kärsimys ristiä raijatessa onkin monen renuajan vertauskuva maan korvessa, jossa kulkee se lapsosen tie, vaan ihana SUTSUKI kotia vie.
ja varmasti, eipä tullut käytyä näyttelyssä, luin kyllä siitä, että sellainen on. Museoesineinä hienoja, "monenlaista kärrii sano piru kun sittiäisen näki" Wanha sanonta sopinee tähän yhteyteen kuvamaan tilannetta. En tietänyt, että myös rönö miehet/naiset ovat Suskaan lääpällään (salaa).
Nuorena olet lapsia saanu, kun itsekkin.........
 /   /  /  /  /  / kangoo kokemuksia

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta