AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / fiat ducato 14 2.8 99v

fiat ducato 14 2.8 99v

18 Vastausta 4 444 Lukukertaa
fiat ducato 14 2.8 99malinen auto ei käynnisty olen vaihtanut kolarikytkimen ja releen mutta ei auttanut ja sonenoirillekin tulee virta ja akku on uusittu ei muuten mutta kun olis katsastuksen aika ja auto ei käynnisty missä vika????

Oletko

saa polttoainetta?

Vaihda polttoainesuodatin

---

fiat ducato 14 2.8 99

saa poltoainetta ja on vaihdettu poltoainesuodatin mutei käynistynyt siltikään

Miten olisi

Ehkä se auttaa!

Kokeileppas

vilkut.
Jos ei toimi, vika voi löytyä huohotinputken lämmitysvastuksesta. Jos lämmitysvastus on viallinen se polttaa sulakkeen jonka takana on käynnistyksenesto, vilkut ja se ko. vastus!
Terveisin Vaunupoika

fiat ducato 14 2.8 99

kiitos neuvosta mutta vilkut toimivat olisiko sullla tietoa missä on fiat ducatossa hehkun sulake tai rele kun jotkut kehuu että muka vika vois olla niinkin yksinkertanen vaunupojalle kiitos neuvoista!!olisko sulla vastausta mun kysymykseen?

Nytpä

en osaa sanoa faktatietoa, missä nuo sijaitsee.
Joko hanskalokeron alla/takana tai akun luona konepellin alla.
Ei ole koskaan tarvinnut taistella ko. asian kanssa näiden 23 -vuoden aikana minkä olen puuhastellut vaunujen jam-autojen parissa !
T. Vaunupoika

Toimiiko startti

Kun käännät virta-avainta starttaako auto. Jos ei, niin vika voi olla siinä, että startin johtimet (+ tai -) ovat irti tai löystyneet startin kyljestä. Itselleni kävi juuri näin ollessani Tanskassa leirintäalueella.

Itselläni

jossa Fiat Ducaton 1.9 turbodiesel vm99

Viime kesän loppupuolella aloin ihmetellä, että kylminä aamuina starttautti jopa 4-5 sek. ennen kuin käynnistyi. Päivisin ei ongelmaa.

Sitten kuukauden ajotauon jälkeen, syyskuun alussa, ei käynnistynyt - pyöritti moottoria kuitenkin.

Neljästä hehkutulpasta kaksi oli sipannut. Hehkutuksen/hehkutuksien (ei starttauksen) jälkeen sen tuntee sormin, onko tulpan juurelta lämmin.

Ahdas paikka, mutta pystyy itsekin vaihtamaan.

Kerro oireet

Kerro tarkemmin oireet ammattimiehelle. Voi olla hyvinkin pieni, ja helposti korjattava vika kyseessä.

fiat ducato 14 2.8 99

tartaa hyvin mutta ei käynisty tartee katoa huomenna kaverin kanssa mitarilla että mikä vois olla vialla ja katsoa samalla hehkutulpat jos ei auta mitään on vietävä fiiatin huoltoon ja käskettävä korjata vika ja katsastaa autoni koska en itse tykkää kuunella kun katsastusmies luettelee vikoja tai sitten ei luettele kiitos kaikille hyvistä neuvoista ja vinkeistä terveisin fiat ducato 14 2.8 99

Ise testasin

...ne hehkutulpat irroittamalla pois ja kytkemällä akkulaturiin yksi kerrallaan - yleismittaria ei siihen hätään löytynyt.

Kaksi pysyi kylmänä, kaksi kuumeni heti.
Vaihdoin kuitenkin kaikki neljä kerralla.

fiat ducato 14 2.8 99

sain tänään fia ducaton käyntiin mutta joutuin käytämään starttipilottia ei muutakun ensiviikolla katsastukseen morjes vain kaikille neuvoista ja vihjeist t.antti

fiat ducato 14 2.8.99

taas tuli huomattua että kun fiatiin vaihtettiin jakoremmi 9.11.2007 delta-autossa niin jäi osia puutumaan pultista rikka ja kysyin huoltomieheltä kauvanko jakoremmin huoltoväli on niin neljävuotta pitäis kestää taas näki ettei voi luottaa merkkikorjaamoihin en enään ikinä vie delta-autoon huoltoon olen pettynyt palveluunne osatte vai rahastaa ja huijata ihmisiltä rahat

Merkin vaihto

Vaihda merkkiä Fiat Ducato on ihan paska auto. Mullakin on ihan uusi 2010 malli eikä käynnisty kun on pakkasta ja akkukin tyhjenee itsellään, joten se siitä Fiaatista. Kylmäkin on ja pitää kylmänä käydessään vallan kamalan huudon.
missä sijaitsee fiat ducaton hehku tulpat -v95
Pakoputken päässä siinä läven ympärillä. Löydät ne kyllä seuraavanlaisilla kotikonsteilla. Ota pumpulituppo vasemman kämmenen sisään, kateusviivan kohdalle. Kasta tuppo apulantaveteen mieluummin virolaisten valmistamaan. Hieraise kolme kertaa navanalustasi tupolla. Jos tunnet kirvelevän vaikutuksen oikean silmämunan vasemmassa kulmassa, olet lähellä ratkaisua. Vielä kyykistymällä 3 kertaa suihkun oven edessä, uskon ratkaisun koittaneen.
Ootteko koittanut hinata sitä viiattia käyntiin? Jos sekään ei auta on käynnistyksen esto päällä.
 /   /  /  / fiat ducato 14 2.8 99v

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta