AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / sakkojen istuminen?

sakkojen istuminen?

7 Vastausta 639 Lukukertaa
Elikkäs mulla meni muuntoon 500 euroa sakkoja,nyt tuli oikeusrekisterikeskukselta maksu muistutus jossa on eräpäivä 20.2 en pysty siihen mennessä sakkoa hoitamaan joten kysyisin että miten asia tästä etenee?Koska tulee passitus linnaan yms ja kannattaako/pitääkö ottaa yhteyttä esim. ulosottoon tms.

Riippuu

...että onko sen sakon sulle kirjoittanut poliisi vai onko se annettu oikeudessa!Niitä mitkä poliisi kirjoittaa paikan päällä ei ole mitään kiirettä maksaa vaikka olisikin muuntoon mennyt!Muuten suosittelen soittamista ja sopimista ulosotto virkailijan kanssa!

...

eli on oikeuden määräämä uhkasakko kyseessä

Vielä on reilusti aikaa.

Tuo on muuntokelpoinen.

Jos nyt on tullut vasta oikeusrekisterikeskuksen maksukehoitus, muunto ei ole vielä lähelläkään. Ota yhteys suoraan oikeusrekisterikeskukseen ja sovi maksuaikataulusta.

...

Jees eli soitin oik.rekisterikeskukseen ja kokeilin siirtää eräpäivää,ei onnistunut mutta virkailijan mukaan sakko lähtee heiltä ulosottoon täytäntöön pantavaksi 3 viikon kuluttua ja ulosotosta tulee viellä lasku jolla sen voi vielä maksaa eli pelivaraa on vielä ainakin reilu kuukausi jäljellä ennen kuin tulee hakuja perään.Kiitos vastauksista.

Jeps, ja

vaikka menisi ensin ulosottoon, niin sitä kautta voi maksella vähitellen. Varsinaisesti muuntoa ruvetaan vaatimaan vasta jos ulosotonkaan kautta ei ala kertyä, käytännössä näyttää menevän lähelle vuotta ennen kuin laittavat muuntovaatimusta perään.

Jos

onnistut välttymään ulosotolta niin onnittelut, käy istumassa sakot ja pidä hermolepoa

vitut

todellaki kannattaa maksaa ite olin sakkojaistumassa 53 päivää ku tyhmä en maksanu ja voin sanoo ettei se mitään mukavaa ole vitun tylsää ja kavereina siel mitä toisiaan fiksumpii herroi
 /   /  /  / sakkojen istuminen?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta