AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

Äänieristyslevy

5 Vastausta 7 148 Lukukertaa
Vanhassa kerrostalossa on huono äänieristys. Nyt remontin yhteydessä olisi tarkoitus parantaa makuuhuoneen äänieristystä laittamalla yhdelle seinällä äänieristyslevyä. Tällä hetkellä seinän läpi kuuluu esim. naapurin nauruäänet ja kova puhe. Kuinka monta senttiä paksu alla olevan äänieristyslevyn tulisi olla, jotta naapurin äänet eivät enää kuuluisi läpi.

Esim. seuraava levy
http://tinyurl.com/l8e54e

ÄÄNIERISTYSLEVY, 500 X 400 X 30 MM

Testattu ja hyväksytty ISO 3795-standardin mukaisesti.

Biltema Tuotenro 369216

tuskin edes vaikuttaa..

..naapurista tuleviin ääniin..
omasta metelistä saattaa korkeimpien äänien kaiut vähän vaimentua..

ja onhan toi kuitenki aika kaunista kamaa, eli meinasitko koolata ja levyttää uutta seinää? ihan vuorivillallaki pääset fiksumpaan tulokseen, mut ei ne naapurin äänet pelkkiin seiniin imeydy. kelluvat lattiat olis ihan jees, mut tulos olis parempi, jos kävisit sille naapurille sen lattiaremontin tekemässä ;)

Tälleen on

Tuo olisi vaan helppo ja suht halpa tukkia äänivuotoja. Seinässä on leveydeltään 50 cm ohut kaistale joka vuotaa. Levyjä voi laittaa useampia päällekäin ja siihen faneri tms. päälle.

Ei se nyt ole mitenkään herkkua kun naapurin yölliset lasien kilinät kuuluu läpi (naapurin tiskipöytä juuri seinän takana). Korvatulpat päässä on usein pitänyt nukkua, joten jotain olis kiva asialle tehdä. Tässä tapauksessa lattian kautta ei ääniä kuulu vaan juuri tuon pahviseinän läpi.

vanerista tulee..

..hyvä hevostalli, ite en eukoks valkkais sen vaihtoehdon kanssa yhteensopivaa yksilöä ;)

mutta jos kuitenkin tohon levyttämiseen oot ryhtymässä, tee (tai teetä) se mieluummin kunnolla.. koolaus, villa, cyprokki, tasotetta ja maalit ja/tai tapetit perään, niin se viritelmäs ei hyppää silmille.. työssä ja mahollisesti kustannuksissa pystyt oikasemaan jollain edukkaalla sisustuslevyllä, joita hyvällä mielikuvituksella ja jalkatyöllä löytyy halpahalleistakin..

kun tunnut olevan niin varma siitä äänen läpäisevästä kohdasta seinällä, ripusta siihin kokeeks joku ryijy/matto/tms ja arvuuttele pari päivää josko se mihinkään vaikuttaa.. ja ennen ku teet johtopäätöksen että homma korjaantu laakista, niin tarkista ettei naapuri häipyny testis ajaks mökille ;)

Isompi mela

Eihän ne naapurit vaan naura kun yrität pienellä melallasi mammaasi hoidella!

vuoraa

seinät ja katot...

http://www.decocoat.fi/

knauffilla o jotain vastaavia settejä myös.. mutta yleensä tarkoitettu huoneiston oman kaiun poistoon mutta toimisiko myös toisinpäin

-->5cm mineraalivilla seinään ja mäskipäälle..

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta