Yllättävän hyvin tehty ollakseen huijaus-linkki. Hinnat vain ovat pelottavan edulliset. Onko kellään kokemusta tästä, tai onko kukaan edes kuullut kyseisestä paikasta?
On näköjään Kiinassa. Noihin kun laittaa verot päälle, niin hinnat jäävät silti todella edullisiksi.
Epäilyttää:
1. missään ei mainita maksutapaa.
2. Takuusta ei ole kunnollista mainintaa.
3. Googlasin, eikä kellään Suomessa tunnu olevan mitään tietoa linkistä = todella uusi(?).
Onko kellään kokemusta: www.7gocool.com ?
8
939
Vastaukset
- ei ole olemassa
Huijaus se on.
- varmasti tämä
on huijaus:
Maksutavaksi käy vain etukäteismaksu pankkitilille Kiinaan. VIP asiakkaille Paypal. Mutta jotta olet VIP pitää ensin tilata 3000€ arvosta pankkisiirrolla ;)
Lisäksi vakuuttavat että tuontitullit kuuluu hintoihin... älkää unta nähkö!- Vijaya
...kyllähän se sitten huijaus on. Paljon on nähty vaivaa sivujen tekemiseen. Hirvittävä luettelo tavaroita kuvineen ym.
Kutkutti tuo Canonin 5D, 1330 euroa, Suomessa n. 2500 euroa. Halvin laillinen itse löytämäni mesta taitaa edelleen olla: www.simplyelectronics.net (n. 2000 euroa). - suinkaan
Vijaya kirjoitti:
...kyllähän se sitten huijaus on. Paljon on nähty vaivaa sivujen tekemiseen. Hirvittävä luettelo tavaroita kuvineen ym.
Kutkutti tuo Canonin 5D, 1330 euroa, Suomessa n. 2500 euroa. Halvin laillinen itse löytämäni mesta taitaa edelleen olla: www.simplyelectronics.net (n. 2000 euroa)."Paljon on nähty vaivaa sivujen tekemiseen"
- Eiköhän tuosta tipahda kiinalaiselle jo puolen vuoden palkka, kun saa yhden hölmön löydettyä, joten vaivan näkö on suht pientä. - Vijaya
suinkaan kirjoitti:
"Paljon on nähty vaivaa sivujen tekemiseen"
- Eiköhän tuosta tipahda kiinalaiselle jo puolen vuoden palkka, kun saa yhden hölmön löydettyä, joten vaivan näkö on suht pientä.Ajattelin itse ihan samaa. Tällaisen 'länsimaisen meiningin' luominen nettiin voi siellä päin olla jollekin ihan vetävä haaste, ja graafikkona tiedän, että lopulta tuollaisen sivun tekeminen ei mahdoton haaste ole. Laitteiden tiedot saa muilta sivuilta copy-paste'na - kuten itseasiassa kuvatkin. Siis näin olettamuksena.
Kiinnostaisi tietää, voiko tunnettuja merkkejä myydä sieltä käsin 'oikeasti' näin halvalla? Monet suuret merkit kuitenkin teettävät tavaroitaan Kiinassa... Itse ostin pojalleni Scalextrixin autorataa netin kautta - tosin Englannista - ja loppuhinta oli kolmasosa siitä mitä Suomesta ostettuna. Matalan hinnan syy oli myyjän mukaan se, kun he ovat 'suoraan tekemisissä' Scalextrixin Kiinassa sijaitsevan tuotantolaitoksen kanssa. - A
Jos se kuulostaa liian hyvältä ollaakseen totta, se ei ole.
- Mitään totta?
A kirjoitti:
Jos se kuulostaa liian hyvältä ollaakseen totta, se ei ole.
Internet on maailman suurin huijaus jo itsessään. mikään, mitä luvatan ei pidä paikkaansa, edes nopeus. Sieltä löytää kaikkea epäoleellista, mutta ei todellista tietoa.
- Kysyin Kiinasta
Tuo sivusto sijaitsee Wasingtonissa, USA:ssa. Sivusto on Web-hotellissa, jota ylläpitää Lunarpages niminen yritys (http://www.lunarpages.com/)
Sivusto on aivan vastaava kuin oli kuukauden aktiivisena ollut www.koobshop.com sivusto, sen sivusto sijaitsi Los Angelesilaisessa web-hotellissa. Tuotteet puoleen hintaan ja vain VIP-asiakkaille muka PayPal. VIPiksi pääsee vain tilaamaalla ensin 3000 eurolla pankkisiirron kautta. Kysyin asiasta sekä PayPalista, että Kiinan kauppaministeriöstä, koska firman osoite oli Pekingissä. Viikko sen jälkeen sivut hävisivät netistä. Kiinan kauppaministeriö kehotti kääntymään Pekingin poliisin puoleen, jos rahoja on huijattu.
EI KOSKAAN saa lähettää pankkisiirrolla rahaa.
Jos taas yritys on saanut luottokorttiyhtiön hyväksynnän ja on siis oikealla asialla ja maksat esim. Visalla, luottoyhtiö korvaa rahasi sinulle, jos tavaraa ei tulekaan.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Jussi Halla-aho huolissaan Sofia Virrasta
Jussihan on vanha vihreä. Onko tässä kyse alkukesän kiimasta, kun aidan toisella puolella oleva vihreä alkaa kiinnostama194959Sofia Virta kadonnut....onko juomassa?
Virran poissaolo eduskunnasta on herättänyt huomiota. Esimerkiksi Ilta-Sanomat kertoi aiemmin, että Virta on ollut tällä593974Julkista rahaa ei tule antaa senttiäkään yksityisille yrityksille
Julkinen raha on meidän yhteistä rahaa, ja se raha on tarkoitettu yhteiseen käyttöön, kuten esimerkiksi tuottamaan palve713549Vihreiden, SDP:n ja Vasemmistoliiton kannattajista selvästi alle puolet on miehiä
ja silti joku punafeministi valitti kokoomuksen naiskannattajien puutteesta, vaikka siellä on enemmän naisia kuin punavi1002880On tiedossa, että venäjämieliset diggaavat diktatuurista venäjää
jossa ei esim. ole sanan- ja lehdistönvapautta. Mutta keitä nämä venäjän palvojat sitten ovat, ei heitä toki paljon ole622708Ensin Henry Novak ja nyt sitten se Irlannin tapaus
jossa mustaihoinen afrikkalainen mieshenkilö puukottaa valkoihoista maassa makaavaa miestä useita kertoa pään alueelle.732668Belfastissa käynnissä kunnon persuilu
Joku random mamu tekee rikoksen, niin sikäläiset naamiopersut kostavat tuhoamalla kantaävestön omaisuutta. Liekö siellä982634Tytti Tuppurainen: Suomen pakolaiskiintiö pitäisi nostaa 10 000 vuodessa
asia on faktaa, noin Tytti sanoi aiemmin. Kun taas Orpon hallitusohjelman mukaisesti Suomen pakolaiskiintiö on pudotettu1472433Halla-aho sivaltaa edustajantyöstään lintsaavaa Sofia Virtaa
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/937c74d7-f905-4466-b9b4-abd017fe5b63 Kansanedustajan on ilmoitettava poissaolosta592318Islamovasemmistolaisuus - tälläista termiä käytetään
Termi tarkoittaa alunperin äärivasemmiston ja muslimifundamentalistien liittoa, jonka ytimessä oli antisemitismi. Isl592099