Custom-kevarit jättää viivoissa muut kevarit

Kova custom jätkä

Custom-kevarit ovat parhaita kevareita. Ne ovat tyylikkäitä, nopeita ja rajun näköisiä kevareita. Customit ovat kovien jätkien pyöriä. Custom-kevarit ja customit toki yleensäkin ovat jenkkihenkisiä ja varustettuja vääntävällä ja tehokkaalla V2-moottorilla. Kyykky-kevarit eivät ole yhtä tehokkaita ja vääntäviä kuin custom-kevarit ja kyykyillä ajaakin juuri nössöt pojat. Kovat 16v kundit käyttävät rautaristi-hupparia, nahkahousuja ja maihareita. Ja he ajavat custom-kevareilla eivätkä millään noloilla supermotoilla, enduroilla kyykyillä tai muilla noloilla nössöille tarkoitetuilla leluilla.

Kyykky-kevari on nolo lukiota käyvän nynnyn pyörä, mutta vielä kyykkyjäkin nolompia ovat supermoto- ja endurokevarit. Ne ovat mopolta näyttäviä hitaita paskoja joilla ei kukaan täysijärkinen 16v henkilö kehtaa ajaa. Niitä ei voi edes kutsua moottoripyöriksi.

Custom-kevari kuten esim. Honda Shadow vie Husqvarna 125sm:n ja muut mopolta näyttävät lelut kisassa niin suoralla kuin mutkaisellakin tiellä. Mutta mutkaisella tiellä custom häviää kuitenkin kyykyille kuten Cagiva Mitolle, koska ei kallistu mutkissa yhtä hyvin kuin nämä. Mutta auta armias kun ensimmäinen suora aukeaa niin Shadowin V2 näyttää tehonsa ja vääntönsä amerikkalaisten dragracing autojen tapaan, jolloinka Shadow syöksyy Miton ohi.

No joka tapauksessa voimme todeta että customit ovat nopeimpia kevareita ja niillä ajaa 16 kesäsistä kovimmat jätkät, jotenka jos sinä olet 16 ja meinasit ostaa kevarin, niin osta custom-kevari. Ja muista toki ostaa myös rautaristi-huppari, nahkahousut ja maiharit.

53

3315

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gheorgre

      eli olet homo

    • fail fail fail

      Miltäs tää kuullostaa mun luokalla on yks nössö jolla on honda shadow ja sil on just jotain tommosii huppareit ja sellasta ja on hirvee kova poika mut sit ku se ottaa kypärän päästä paljastuu 17v finni naama ja vielä rillit päässä että siihen se kova olo sit lopahtaaki XD

      • Mr.Mike

        Ja te kaikki muut voisitte kattoo peiliin ja kasvaa aikusiks.
        Ps. niin olitteko te eskarissa vai...


      • Mr.Mike

        Kaikki muut paitsi kova custom jätkä


    • .........

      Auto-Antero/HD-MIES!!! onkin sitten siirtynyt häiriköimään kevariosastolle.

    • enskamies

      musta tuntuu että ei ihan mene tommonen 4 tahti luuska husqvarna sm 125:sen ohi (paitsi tietyst jos a1 putki kiinni) , yhdellä tutulla on tommonen nelari custom ja ei mene ehkä just ja just sen 100 pintaan, verrataan vaikka cagiva mitoon (TT) niin kyllä se 150 voi mennä rikki :D

      eli väitätkö sinä nahkahousunen poju että toi sun 4 tahti luuska joka kiihtyy yhtänopeasti kuin teharimopo , jättäisi viivoissa MITÄÄN 2 tahti piikkiä ?

      ootkos ihan 16 vuotta vanha ? kaikki 16 vuotiaat ketkä tunnen ei todellakaan ottais mitään vanhoille papoille tarkoitettua pyörää . en toki väitä että kaikki ei saisisi tehdä mitä tykkää, mutta itse ajelisin mielummin mopolla kuin 4 tahti kevarilla .

    • Mr.Mike

      Ihan asialliselta tuo sun puhe kuulostaa...itte meinaan kans hommata custom-kevarin. Ajattelin Keeway Superlight tai Kymco Hipster...Mitäs olet mieltä?

      • ja roikkuu...

        Vähän siitä mitä, haluaa kevarilta, että mistä tykkää. Jos tykkää ajaa mutkapätkiä ja muita mukavia syheröitä, ei omasta mielestäni customi ole oikea ratkaisu. Olen ajanut supermotoo (DT), customii (YBR) ja kyykkyi (GPR, Mito, NSR, RS) ja olen sitä mieltä, että ajettavuudeltaan paljon parempia ovat kantattavat kyykyt ja Smotot. Kyykyillä on mukavampi ajaa kuitenkin pidempiä matkoja kuin Supermotoilla. Customit eivät mielestäni sovi oikein mihkään. Kaverin YBR jäi valoist, kun lähetettii kavereitte kans kunnol paril tehari mopol ja omal TT Gepardi, mutta se ei ole se pointti. Toiset tykkää customeista toiset ei. Itse en pidä.


      • jaaa9699696

        Vitut mitään kiinan/koreanpojan pelejä


      • urpoo
        jaaa9699696 kirjoitti:

        Vitut mitään kiinan/koreanpojan pelejä

        Ja miksihän vitussa vastasit 4v vanhaan viestiin?


    • fsdfdsf

      Kiitos päivän nauruista.

      • Kova custom jätkä

        Tässä ei ole mitään nauramista. Tämä on täyttä faktaa.


    • HOHOOOOOho

      ei herranjumala mitä pelleilyä :D kaverilla shadow joka menee hyvällä tuurilla 120kmh eikä noissa nelaricustom kevareissa oo ku se 11kw kakstahti kevareissa on vähintää se 11 ja ku virittää ni vitusti enemmä. itellä gpr ja kaverilla kymco quannon 125 molemmat mennää shadowista ohi...
      customeilla ei tee mitää, sama ku ostas 150 kiloa paskaa ja laittas sille renkaat :D

      • gftftuykdftd

        vähintää 11kw? kotarissa on a1 putkella 4,8kw et tuu pätemää sit ku tiiät


      • nimbus9000
        gftftuykdftd kirjoitti:

        vähintää 11kw? kotarissa on a1 putkella 4,8kw et tuu pätemää sit ku tiiät

        Eikköös noissa kevari supermotoissakin ole vakiona tai lähinnä kuristettuina se vitun 11kw eli 15 hp vitun persereikä!!!


    • lolasdasdasdasdasd

      voimme todeta että custom kevareissa on vain n. 7kw joka on aika säälittävää mutta kaikkein säälittävintä on se, että niissä on nelari pytyt. kyykyillä ja smotoilla/enskoilla voi sentään keulia ja niistä löytyy vakiona 10.9kw tehoa että se siitä tehokkaasta custom pyörästä

      • ei kovin

        KAIKKEIN KOVIMMAT Ajaa 80cc pikkususkalla siwan pussi tarakalla ja kottikärryn päälyskummi takana Venomin farkkuliivit päällä buutsit jalassa kypärä takaraivolla sätkä hampaissa -20 asteenpakkasessa stretsit jalassa kaikkien kevareitten ohi kyttiä karkuun keskisormi pystyssä kokoajan.


    • :DDDDDDDDDDDD

      "Customit ovat kovien jätkien pyöriä"

      kaikki ei todellakaan osta pyörää sen mukaan että onko se "kovan jätkän pyörä" :D hei haloo :D:D:D:D
      ihmisillä on erilaiset tilanteet ja tarpeet ja toiveet ja niiden mukaan kukin menee. kaikki ei välttämättä haluu customii ja mielipiteetkin "kovien jätkien pyöristä" eriävät aika paljon.
      oikeesti, kasvakaa :DDDDDDDD

      • hahahahahahahaahaaah

        Ootko HOMO custom jätkä tosissas??? Eikai kukaan voi olla noin TYHMÄ??? Oot varmaan joku 12v homopoika joka ihailee isin hd:ta ja luulee että samat tehot on custom piikeissä.... VOI LUOJA MITÄ PASKAAA.


      • WEGFFFFFFFFAD
        hahahahahahahaahaaah kirjoitti:

        Ootko HOMO custom jätkä tosissas??? Eikai kukaan voi olla noin TYHMÄ??? Oot varmaan joku 12v homopoika joka ihailee isin hd:ta ja luulee että samat tehot on custom piikeissä.... VOI LUOJA MITÄ PASKAAA.

        Tää on jo aika paksua. Custom lähtee ku purkka tukasta ja mun räsä lähtee ku nakki haulikosta


      • afafa
        WEGFFFFFFFFAD kirjoitti:

        Tää on jo aika paksua. Custom lähtee ku purkka tukasta ja mun räsä lähtee ku nakki haulikosta

        Nakki ei lähe haulikosta ollenkaa = räsä leiponu


    • Customit hele**ttiin

      Tommone vähä laitettu suzuki pv:ki vie noi paskat customit,ohane "hienoja" joo mutta mitä vittua sä niillä teet ku jäät tiellä mopon hidaste esteeks?

    • sgsgshsh

      Voi custom... sää voit tulla IHAN milloin vaan custom kevariskaa koittaa temmiiiii viivoillllllleeeee.... saatanasekopäämo

    • Mikkeman-

      Tollasseet kyykyt ja sreet fighterit on ihanku jostai saatanan muropaketist saatui lelui kauheen värikkäitä ja muotoisia. Customit ovat niitä tosimiehen pelejä

      • Mikkeman-

        Ostaa vittu custom aprillia red rosen nii katotaa kuka jää viivoilla


    • savolva-

      Kesän ajoin nelitahti piikillä ja oli se halpaa ku kulutti 3 l / 100 km mutta ei se mihikää kulkenu ja nyt on alla täys tehonen ktm exc jota en enään nelitahti tuhnuun vaiha. Ei mikää mukava pyörä ja kuluttaa helvetisti ja huoltaa saa kerran viikossa mutta penkissä mitattu 32 heppaa ni taitaa kustomit jäädä moponmitallisen :) ja niille jotka kertoo et kui laiton sen on ni voin sanoo että poliisit todennu monesti lailliseks... Mieluummin ajan honda monkeylla taas ku jollai kustomilla...

      • asdawrffafff

        huoltaa kerra viikos? mitä huoltoja sä oikee duunaat??


    • MR.TEEN

      Eiks se o ihan nii, että custom ei ole mikään kisa pyörä vaan jos sä meet ehdottaa custom tyypille kisaa se antaa sulle turpiin.

    • A.K.N.E.

      Kova kundi ei tarvitse mitään ulkoisia merkkejä kovuudesta, kuten tietynlaista moottoripyörää. Poikien ja osan miehistäkin suurin virhe on kuvitella, että koko ratkaisee missään asiassa, jos onnistutte kasvamaan aikuisiksi elämänne aikana, ymmärrätte mikä ratkaisee.

      • mopoojonnet

        Kyllä sai repeillä ku mopojonnet vetelee Temmejä ja Kotareita tänne.


    • BensaOnKallista

      ihan hävettää omistaa honda vt shadow 125 ku joku pentu kirjottelee omiaan, toivottavasti huumorimielessä. sen verran viellä, että ei ne tehari mopot mee ohi shadowista :D

    • etyghi7-öpuiohhjt

      Kyllä se customi jättää mutta ehtoina on se että toista kevaria työnnetään ja sittenkin tarvitaan jo maalikameraa.

    • VITTUUN CUSTOMIT

      vitun nahkatakkiset homot.Ostakaa aikuisena customit ,ei edes ihan vitun päissään oleva henkilö kehtais ajaa 125 customilla.se on jopa nolompaa ku omistaa mopoauto.

    • pullahiiri

      On se kumma ku noit customeit dissataa hitaiks ym... Ei ne ehkä mitää nopeita oo mut perkele ku ei niitten kuulukkaa olla. Kuvitelkaapa ajavanne jollai HD:llä 200 km/h. :D ilmanvastus ei oo kovin kiva asia selkä suorana :DD customeis on pointtina lähinnä ajomukavuus ja ulkonäkö. (vaikka kaikki eivät siitä pidäkkään)

    • ei vittu :D:D:D:

      Kirjoittaja on taatusti trolli ::D päivän naurut, ja nää jonnet jotka vetää viripyttykansi166ccmetrakitti mukaan keskusteluun ::D

      Ostakaa hyvät ihmiset Suzuki hayabusa

    • Pullahiiri2

      Vielä lisään että jos nyt pitää olla niin nopea että menee laittomaksi niin ostakaa samantien vähintää joku 250cc prätkä, ompahan nopeampi.

    • Kyktoggkfkfoclgkfkeö

      Kyllä se vaan nykypäivänä monesti on niin että jonnet ajavat supermotoilla. "Vittu ku keulin derbin kilvelle. Vittu mun kotari jättää sun räsän..." Huvittavaa kuunnella kun jonnet pätee kenen mopo tai kevari on paras/kulkee eniten.

    • ddddddddddddeqs

      voi vitun idiootit............trolli

    • Miittimies

      Auta armias, kun tuut customillas lähimmälle mettäpolulle mun EXC:tä vastaan...

    • 20 + 12

      Eli koska ajattelin käydä lukion niin olen nolo, sekä nynny. Ihan täys järkiseltä kuulostat, ja et suinkaan yhtään lapselliselta.

      Taidanpa jättää ostamatta Custom kevarin, kun huomasin millainen ihminen kuuluu custom kannattajiin. No en. sanon vaan että, haista SINÄ vittu, ja suksi takas kouluun.

    • Vaiettä shadow nopea

      Kyllä näky viime kesänä miten käy jos jollai shadowilla ottaa viivoja supermotojen kans... Husse 11kw ja shadow lähti valoista niin husse se lähti niukasti ripeämmin kuin tuo shaddowi. Että argumenttisi että supermoto piikit olisivat hitaita ei pidä paikkaansa. Voi se shadow tuntua viikon nopealta jos ikinä ennen ole ajanut kuin muummo konkelilla. Tyylikkyyden ja rajun näköisyyden tulkitseminen on jokaisen henkilökohtainen asia mutta se väite että shadow olisi nopeampi kuin esimerkiksi cagiva mito on kateellisten panettelua kun joskus on sattunut joku ampaisemaan ohi ja shadowin lehmät kule ku hikiseen 100 mikäli sitäkään.

    • vitun bensalenkkarit

      Lähtekääpä kyykyllä tai motolla ajamaan pitkää matkaa. customilla se käy paljon helpommin ja custom kevarista on helpompi vaihtaa isompaan riippuen sen koosta.

    • vitun kasari

      Et sää ihan millään hayabusalla ajele vittu nehän ampuu sut heti saatana. pyörä lähtee kun raketti. osta bosshoss nii tiedät mikä iso pyörä on

    • Apikkaboe

      Kyllä oma aprilia rs4 jättää jokase customi kurapaskan taakse

      • RS4Perseestä

        Customit nyt kuitenkin on sinua noin 2,5 vuotta edellä, koska heräsit nyt vasta vittuileen.


    • Dr.Doom

      Nyt kun palstan aloituksesta on sen seitsemän vuotta ja te silloin 16v olleet kurahaarat olette nyt 23v kurahaaroja, niin tuntuuko nyt olo yhtään typerältä vai onko edelleen täyttä asiaa kun luette noita idioottimaisia kirjoituksianne :)

    • L.Kääpä

      Hahhaa. Ei nykykevarit kulje eivätkä kiihdy, ja jos oikeasti nopean 125cc pyörän haluaa, täytyy etsiä 90-luvun peli, jota ei ole menty kuristuksilla pilaamaan. Nopein custom-mallinen 125-kuutioinen taisi olla Aprilia Red Rose, jossa oli se melkein 30 heppaa, mutta äänethän siinäkin oli kuin muissakin sen ajan satapiikeissä, konehan oli sama kuin Futura AF2 kyykyssä. Mutta mutta. Itselläni on "kesämopona" ja kuivan/lämpimän kelin työmatka-ajokkina ollut jo kuusi vuotta vm. 1990 Yamaha XV 250 Virago, ihan hauska ja rento peli, kuluttaa todella vähän, on helppo huoltaa ja ne reilut 20 heppaa riittää normaalikäyttöön minulle kyllä. Nyt kun hallitus puuhailee kiinteähintaista mp-veroa, eli joutuisin maksamaan pikkucustomistani saman verran kuin jostain valtavasta Goldwingistä, ei siinä ole enää mitään järkeä. Olen tosissani alkanut harkita vaihtoehtoa laittaa Virre kolmeksi vuodeksi seisomaan jonka jälkeen sen voi museorekisteröidä, ja ostaa siksi aikaa joku 90-luvun täysitehoinen kevari, koska ennakkotietojen perusteella alle 125cc pyöriä mp-vero ei tulisi koskemaan. Tehoahan ja varsinkin tehopainosuhdetta niissä on paljonkin täpäkämmin kuin nykyisessäni.

    • Custom_Kevari

      Vanha keskustelu mutta aivan sama. Itse Shadowin ja Viragon omistajana voin sanoo että täysin vakio Shadow ei kyllä kyykylle/supermotolle pärjää viivoilla. Mutta ei se pointti ole se. Itse hankin kyseiset pyörät koska mielestäni ne ovat paremman näköisiä ku kyykyt ja smotot ja on niitä muutenkin mukavampi ajaa.

      • Jutustelija1

        Nimenomaan fiilis on se juttu customissa, jatka oikealla tiellä.


    • Anonyymi

      Mitä mieltä jengi on näin 11 vuotta myöhässä custom kevareista?

      • Anonyymi

        nyt 12


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1903
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1476
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      13
      1384
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe