AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / Windows liven elokuvatyökalu

Windows liven elokuvatyökalu

9 Vastausta 1 572 Lukukertaa
Jos muokkaa sillä videota niin onko mahdollista nopeuttaa sitä mös?

äkkiä

katsottuna ei löytynyt tuota ominaisuutta. vanhassa muistaakseni sai puolet nopeutettua.
mun uudessa koneessa on windows 7 elokuvatyökalu. en tiiä vastausta sun pulmaan, mutta tietääkö joku että mistä siihen saa hidastuksen tai 'hidasta puoleen' ..? häiritsee kun en mistään löydä sitä !

Vitun pellet

perkele kattokaa youtubesta video että kuinka lataatte sen vistan movie makerin windows 7:aan. Se elokuvatyökalu on iha perseestä. Windowsin työntekijätki sanoo et ei siinä oo nopeutusta ja hidastusta.
*********** pelle ite, kyl siin saa hidastuksen ja nopeutuksen (huomhuom, jos osaat käyttää) ;)!

Kun

sitä filmiä vaikka Windows mediaplayerilla niin laitat vähän pökköä pesään, taitaa tuosta 10 versiosta löytyä aina 16 kertainen nopeus, niin jo vauhti riittää vähän kiireisemmällekkin katsojalle.
Miks toi paska "windows liven elokuvatyökalu" tökkii? Ei se kyllä mikään elokuvatyökalu ole, noin surkeeta ei siis varmaan löydykkään vaikka mul ei muista oo kokemustakaan :/ Se aina pimentää ne ruudut joko sellasel keltasel ihme merkil tai vaa sillee, et ruutu muuttuu mustaksi. On kyl kummaa, kun yrittää viattomasti tehä yhen videon nii toi paska ei siihi suostu vaik sen nimi selvästi on "elokuvatyökalu". Ja viel yks juttu: on tosi ärsyttävää et videon kattomine pitää alottaa alusta et musiikki ajottus oikeesee kohtaan. Ei muuta.
Juu, itse en koskis pitkällä tikullakaan kyseiseen viritelmään.
Vanhan Movie Makerin voi ladata täältä:
http://www.microsoft.com/downloads/fi-fi/details.aspx?familyid=d6ba5972-328e-4df7-8f9d-068fc0f80cfc&displaylang=fi

Eli Suomi-versio on tietenkin MM26_Fi.msi

Paljon parempi kuin Live

t. -S-
Elokuvatyökalu on maailman... Ei ole edes sanoja sen SURKEUTEEN! -.- Se tökkii koko ajna, poistaa videoita itsekseen, ja sit pari minan pääst tulee takasi, ja taas lähtee! --.-- Ja sitte pitää ain kattoo alusta koko video, jotta sais musan oikeelle kohalle... Maailman PA*KIN "videonmuokkaus" ohjelma... Kiitos, ja toivottavasti sen tekijät häpeävät siitä ettei se "elokuvatyökalu" toimi...
 /   /  /  /  /  / Windows liven elokuvatyökalu

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta