Antalya Lara + Royal Wings

Toukokuussa10

Ollaan varattu jälleen matka :) Toukokuun kaksi viimistä viikkoa. Tällä kertaa matkustamme Laraan. Nyt haluaisinkin kuulla kaiken Larasta sekä Antalyasta. Onko jollain kokemusta Royal Wings hotellista?
Kaikki shoppailuun, retkeilyyn jne. liittyvät asiat heti tänne :D

7

2322

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • käyty

      Oltiin puolitoista vuotta sitten Royal Wings-hotellissa. Paras mitä tähän astisista, kolmas Nazarin Premium collcection-hotelli, joten kaikki olleet tasokkaita, mutta tämä oli yliveto silti. Vastapäätä hieno, kallis, ostoskeskus, mutta siellä oli silloin ale yhdessä kaupassa ja vaatteet oli laadukkaita ja edullisisa. Muutoin tien varrella hyvästi kauppoja, tosin ehkä jonkin verran pitää kävellä... (tosin vuodessa varmaan tullut paljon lisää) mut sieltä löytää kaiken tarvitsemansa. Olemme käyneet pari kertaa Antalyan kaupungissa, mutta sieltä on vaikeampi löytää, kun on niin iso ja pitäisi tietää kaupat. Tien vierellä oli myös yks tasokkaampi "ostoskeskus" vartijoineen, mutta siellä takana oli aivan mahtavia hiekkaveistoksia.
      Tässä nopeesti jotain.

      • Matkakuumeinen

        Toukokuussa Royal Wingsiin Laraan! Kiitos noista tiedoista. Onko tietoa hotellin kahden hengen huoneista, miten nelihenkinen perhe sopii huoneeseen ja mihin huone sijoittuu hotellialueella? Mikä a´la carte ravintoloista on kokemisen arvoinen? Nazarhan tarjoaa kerran mahdollisuuden käydä erikoisravintolassa; mikä kannattaa kokea? Onko lapsille jäätelöä tarjolla koko ajan? Otetaan vastaan hyviä all in clusiveen sisältyvistä drinkeistä. Mitä kannattaa nähdä Larasta? Onko jollakin tietoa esim. päiväristeilystä merellä? Mistä lähtö, hinta jne. Kauanko matka kesti kentältä hotellille? Kertoisitko muita kuumia vihjeitä hotellista, Larasta jne?! Muille tiedoksi, että Nazar on hyvin järjestänyt matkat ja hotellit todella hulppeita!


    • Antalya fani

      Terve menoa vaan Antalyaan, hotellista en osaa sanoa, mutta jos haluat shoppailla, ja saman katon alta löytää tosi paljon kauppoja ja butikkeja, niin ota ja mene isoon Migros Markettiin ,joka on suuressa liikenneympyrässä Konjalti rannan tuntumassa,samantapainen kauppakeskus on Sarampol kadun varrella lähellä linja-autoasemaa,aivan uusi,olen käynyt, mutten muista nimeä. Tämän uuden kauppakeskuken vieressä on suuri Kipa kauppakeskus,samalla tontilla.Sitten tietenkin Antalyan keskustassa on kävelykadulla,(se jossa paljon rahanvaihto pisteitä)tosi paljon myymälöitä,kellotornin vastapäätä, ja tietenkin Gulluk kadun molemmin puolin tosi paljon kauppoja, Postin kulmalta alkaen.Larassa on hyvin paljon kauppoja, samaten ei sovi unohtaa Antalyan vanhaa kaupunkia,se on muutekin näkemisen arvoinen, samaten jo mainittu Konjaltin ranta. Laran ranta on korkealla,hiekkarantaa aivan siellä loppupäässä, Konjaltissa pelkkää hiekkarantaa, ja mikä Kuppila kultturi,kokeile joku vkl puolenpäivän aikaan,tosi mukavaa ja kuinka paljin aamiaisen nauttijoita löytyy.Larassa on yksi vesiputous,pieni sellainen, ota ja tee veneretki vanhan kaupungin satamasta aurinkoisena päivänä, kaupunki mereltä käsin on upea, ja sitten on toinen vesiputous kaupungin ulkopuolella, siellä upeita kallion sisäisiä käytäviä, kasvillisuutta ja mikä tuosku, erilaisia vanhoja puita ja ilmasto trooppinen,oppaat kyllä tietää,senkään nimeä en muista,sisäänpääsy pari liiraa ja erittäin halpa jossa sai Turkkilaisia lettuja jne.Sinne menimme bussilla.Kellotornin viereiseen Moskeijaan pääsee tutustmaan kunhan muistat huivin ja pitkähihaisen puseron.Ja älä unohda Tee kuppiloita Top Kapi, ja sen jatkona olevia, koko satama alueen törmällä niitä kuppiloita, ja upea näkö-ala merelle.Antalya on jo teidän loman aikana kauniissa kukkaloistossa ja kesä hyvällä alulla, ei liian kuuma, mutta kuitenkin kesä.Matkaan itse kohta Antalyaan ja palaan juhannuksen aikoihin. Mukavaa lomaa teille,iloitkaa siitä että näinkin lähellä on varma aurinko, ja suht koht edullista, ja muistakaa käydä siinä suuressa puistossa joka tulee vanhan kaupungin läpi kuljettaessa vastaan, se on kaunis ja turkkilaisten suosima ulkoilu paikka varsinkin sunnuntaisin,kannatta kävellä läpi, ja sitten ratikka kyydillä kebab kujalle ja kellotornille takaisin.

      • ALoittajaAP

        Kiitos PALJON tietoiskusta :) Tuli tarpeeseen. Minkälainen hintataso noissa kauppakeskuksissa on? Onko suomalaisturistille halpaa ? Osaatteko suositella jotain retkeilykohdetta joka olisi suunnattu lapsille? Oletteko löytäneet esim. lempiravintolan jossa hinta ja laatu kohtaavat jne. Kaikki tieto on edelleen tervetullutta :)


      • ALoittajaAp
        ALoittajaAP kirjoitti:

        Kiitos PALJON tietoiskusta :) Tuli tarpeeseen. Minkälainen hintataso noissa kauppakeskuksissa on? Onko suomalaisturistille halpaa ? Osaatteko suositella jotain retkeilykohdetta joka olisi suunnattu lapsille? Oletteko löytäneet esim. lempiravintolan jossa hinta ja laatu kohtaavat jne. Kaikki tieto on edelleen tervetullutta :)

        Edelleen olisin vailla infoa! Matka senkun lähestyy :)


      • Matkaanaloittaja
        ALoittajaAp kirjoitti:

        Edelleen olisin vailla infoa! Matka senkun lähestyy :)

        Kokeilen vielä tietoa Antalyasta... Matka lähestyy ja muutama päivä enää jäljellä lähtöön.


      • loma11
        Matkaanaloittaja kirjoitti:

        Kokeilen vielä tietoa Antalyasta... Matka lähestyy ja muutama päivä enää jäljellä lähtöön.

        Oliko se hyvä hotelli?ollaan itse menossa sinne.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      108
      7776
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2862
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2452
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2175
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1835
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1599
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1446
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1444
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1405
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1364
    Aihe