AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  /  /  / vetokoukku

vetokoukku

12 Vastausta 1 853 Lukukertaa
Vuoden 2009 loppupuolella rekisteröity Passat Variant.
Autoa tilatessa ei tiedossa tarvetta vetokoukulle, joten jäi pois, mutta nyt sille sitten kuitenkin olisikin ollut tarvetta. Mikä koukku (Kovil?) kannattaa Passattiin asennuttaa, ja missä tehdä asennus?
Löytyykö kokemuksia Passattiin jälkiasennettavasta vetokoukusta?
vie lähimmälle autokorjaamolle ja pyydä asentamaan koukku jos et kerran itse moiseen pysty

kuules

...ja sinäkös siihen pystyt tiedät varmaan että sähkösarja viedään kynnyskoteloa pitkin eteen ja lisätään yksi boxi vähän sulakkeita ja mahd. testerillä ohjelma. näppärä jätkä oot jos kotipihassa pistät. mulla ois sulle vaikka hommia tarjota!!!
Kotimaisen Kovilin koukun varmaan olisivat silloinkin laittaneet, jos olisit jo autoa ostaessasi lisävarusteeksi koukun ottanut. Se koukku kait ei sinänsä kovin kallis ole, eikä edes vaikea asentaa, mutta sähkösarja asennuksineen maksaa varmaan 2/3 koko hommasta.

irrotettava

VW:n oman "tarvikelehden" mukaan irrotettava kovil-koukku -05 Passatista eteenpäin 290e ja sähkösarja 135e, eli yhteensä 425e. Mitähän sitten asennus sitten voisikaan olla? Ehkä satasia muutama kappale?

vetokoukku

VW-centeristä varasin ajan irrotettavan (Kovil) vetokoukun asennukselle. Alle 900 euron jää kaikkinensa.

Caddyn koukku

En ruvennut maksamaan tolkutonta hintaa koukusta ja etenkin sähkösarjasta. Ostin 2006 Caddyn koukun purkamosta 80 eurolla. Mukana tullut säöhkösarja ei sopinut, joten tein asennuksen itse. Kävin Autovahinkokeskuksesta ostamassa kourallisen pikku releitä, jotka ottavat muutaman ampperin kymmenyksen ohjausvirtaa. Näiden kautta kytkin koukun sähköt takalyhtyjen johdoista (otin siis näistä ohjausvirran). Peräkärrin valojen vaatiman sähkötehon otin tavaratilaan tulevasta pistotulpan johdosta. Lisäksi piti laittaa diodit ohjausvirtapiireihin, jolloin systeemi toimii loistavasti. Ei tarvittu ylimääräistä boxfia eikä verhoilujen purkamista johtojen kojelaudan alle viemiseksi. On toiminut nyt 2 vuyotta. Suosittelen!

Vetokoukku

Jos ei vetokoukunasennusta itse osaa, ehdi, tai niinkuin minä viitsi tehdä, niin mulla se tuli asennettuna maksamaan 700€.
Oli ihan normi korjaamo ja asennushinnat, eli ei mitään hyväntutun kauppoja.
Passat varianttiin tuo tällättiin.
Mikähän korjaamo tai Yksityinen joka homman osaa olisi edullisin tekemään tuon sähkösarjan asennus homman turun seudulla?
Koukun ja sähkösarjan jo asensin.. Nyt olis enää sulakerasiaan kytkentä tekemättä... Vaikutti sen verran hankalalta etten itse viitsi sinne mennä sörkkimään.. Auto siis 1.6 tdi variantti golf vm:2011
Ja tietokoneen ohjelmointi...
Olet varmasti jo laitattanut, mutta meillä -08 Passattiin Joensuun Laakkosella sulakerasiaan kytkentä sekä koodaus 48e ja mielestäni se ei kalliilta kuulosta.
 /   /  /  /  /  / vetokoukku

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta