AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / levin ruokapaikat

levin ruokapaikat

60 Vastausta 5 121 Lukukertaa
olin viikon levillä,hieno paikka ,suosittelen,,,mutta eikö hotelleilla ole ruoka aikaan mitään tolkkua noiden duunareiden vaatetuksen suosituksissa,kaikki vaan sisään joka maksaa,vai ,,paskassa olevia haalareita miehillä päällä,kukaan ei perusta ,oliko maali haalareissa märkää,oliko putkimiehellä kitti kuivunut,oliko automiehen rasvat jo tarttuneet auton penkkiin,oliko muurari/laattamiehen saneeraus laasti jo kuivunut,HAALARIT ,,hyvin likaisia ja ruoka halu korkealla,,yritimme monena päivänä,aina sama tilanne ÄLLÖTTI...mie ainakin vaihtaisin haalarit pois kun menisin syömään,ei mitään tapoja,sikamaista,laittakaa ovelle kyltti työ haalarit päällä syöntiä ei tässä ravintolassa,tuolit hyvin likaisia,.eikö työmaan mestarit tai omistajat valvo miesten syönti tapoja.silmiinpistävin oli levihotelli ja hulluporo..ostimme ruan kaupasta ja söimme mökissä...0 pointsia työmiehille,kun ovat oikeita sikoja(vai oliko miehet kuin kotonaan)ala arvoisia hotelleita... en suosittele 11 korvilla syömään.meilläpäin kun ruukataan laittaa hienot kamppeet päälle kun menemme syömään ja levillä ne sotkeutuu silikooniin ja laastiin tai johonkin ihmeen tököttiin.

olisko parempi

jotta pysyisitte vallan siellä teilläpäin. Laitatte sitten koreesti päälle vaikka paskalla käyntiä varten.

työmaaruokala 2

Levi hotelli on ollut pitkään työmaaruokalan maineessa,mutta Hulluporo Wanha oli niin iso ja siellä oli
hienompi puoli ja se ettei työntekijät ota haalareitaan pois on todellakin epäkohteliasta
niin muita asiakkaita kuin ravintolaakin kohtaan.
Mihin istun puhtailla vaatteilla ja onhan se noloa kun "henosta " ravintolasta saa housun persuun
likaseksi.
Suosittelen käymään infopisteen viereistä ravintolaa kun olet levillä käymässä.

Tiedustelen ?

Onko se info pisteeen vieressä oleva ravintola Myllynäijä vai K 5 ravintola ?
Voisiko joku vastata.

Meth

aijoimma Kittilästä Ylläkselle syömhän, kun olimma lapissa. Ei tarvinnut duunareita katsella, eikä muitakaan. Hyvin oli hiljaista koko Ylläsjärven puolella. Oikein sai kuunnella hiljaisuutta ravintolassa ja ulkona. Viikko oli tosi hieno ja seuraavaksi menemme suoraan sinne, eikä Kittillään.
myllynäijä se on...
No työmaaruokalahan sen onkin.

Laatikkoa

On ihan sama minkälaisissa kamppeissa käydään syömässä. Työmiesten asu on haalari ja herrankekkulan taas Seppälän puku, vai Dresmannin. Minä ajan ohi sellaisen Poron jossa makaroonilaakitosta saa maksaa, seisovassa pöydässä 11 euroa. Minä ostan Marketista saman laatikon kahdella eurolla. Siksi on sama istuuko siellä haalarimies vai dressmannin pelle.

Onko tosi ?

Olen paikallinen ja käyn melko harvoin ravintoloissa syömässä. Silloin kun käyn, niin on joku juhla tai äitienpäivä jne. Silloin ruoka maksaa melkein aina 20-25 euroa.

Mutta onko tosi ,että arkipäivänä pitää maksaa jostain makaroonilaatikosta 11 euroa ? On kyllä melko huikea hinta. Olisin itse valmis maksamaan tuollaisesta lisukkeineen max. 8 euroa.
Niin kävin tässä arkena syömässä Gondoli ravintolassa,niin siellä oli hyvä hinta-laatusuhde.

turha kitistä

Mitä tet kitisettä missä vaatteissa kukanenki syö? Miten tet luulettaa, että net työmiehet vois vaatteet vaihtaa ennen syömään menoa, pihallako vai vessassa vai miten? Hienohelmojen ruikutusta sanon mie! Ja sen mie sanon, että tuolla nuissa Levin ravintoloissa on tarjolla kyllä muutaki ko vain makaronilaatikkoa. Aina on tarjolla useita lämminruoka vaihtoehtoja.

Hotelli Kittilässä

On hyvä lounas ruoka ja maksaa vain 8€. On lihaa ja kalaa lämpimässä, hyvä salaatti pöytä ja muutenkin oikein kotoinen paikka, suosittelen.

juu pysyköön nuo

ketkut vaan siellä porissa vai mistä lie tulleet tänne kitisemään, mokomat puudelit.

puudeli

puudelihan se meidän palkanki maksaa voisko ravintola laittaa duunareile oman nurkan ruokatunnin ajaksi

kyllä nämä duunarit

ovat kesäaikaan tärkein asiakasryhmä. Joten pitäisikö laittaa niille etelän puudeleille joku eristetty pikku nurkka, etteivät häiritsisi tärkeitä syömähampaita ravintolassa.

aivan

elähän nyt vedä hernettä nenään mutta tosiasia on ettei duunarin ruuasta jää ravintolaan ku korkeintaan euro jos et ota samalla kaljaa tai muutamaa terävää kyytipojaksi, muute aivan sama vaikka puudeleille ois se oma nurkka koittaakaahan jaksaa duunarit .nyt duuniin "kaverit"

mitenkä sen puudelin

sapuiskosta sen enempää jää? Samalta listalta ne molemmat tilaa?

puudelithan

käyvät myös iltaisin ja syövät listalta jossa ei alle 30 ruokaa ole ja kyytipoika maksaa tuplasti enemmmän .elä lue kaikkia kun piru raamattua

pysyköön puudelit

möksissään päivällä ja tulkoon illalla ottamaan niitä kyytipoikia. Tartte päivällä tulla häiritsemään työtä tekeviä.

Ottaako

Nirppanokkaa päähän ku tavan duunari käy ravintolassa syömässä, eihän ravintolassa saa vähäosaisia näkyä, Ajatteleee hän.

Voin hyvin kuvitella ketjun aloittaneen ihmistyypin, bakteerikammoinen itsestään liikoja luuleva kermaperse. Mene niitten lellittyjen penikoitten ja alistetun miehes kans mökkiin paistamaan piffiä ja juomaan halpaa punaviiniä, lapsille muumilimppaa.

Ite ku aikoinaan pyörin levillä työhommissa nii sieltä poron respasta sai 10kpl lounaslippupaketteja, aterialle jäi hintaa alta 8€

Ps. Rakentajilla on paljon rahaa ja hyvät vaatteet.
Oltiin kaveriporukalla Levillä viikolla 38 ja varasimme pöydät entisestä Arranista, nykyisestä Narranista. Arran oli loistava ruoka/viini ravintola jonka herkkuja muisteli lämmöllä vielä pitkään loman jälkeen MUTTA nyt!!!!!!! Uudet omistajat avanneet uuden ravintolan ja voin kertoa että paikka on järkytys! Ruoka on hirveän makuista ja ruoka laitetaan kiertoilmauuniin lautasella kypsymään, palvelu surkeaa, hidasta, ammattitaidotonta. Mikäli etsitte hyvää ja tyylikästä ruokapaikkaa, en suosittele tätä nykyistä. Menee rahat hukkaan ja saa pahan mielen! Muuten Levillä oli mahtavaa, taas kerran :)
Woi kauhea paikka se paikka:O
Ketjun aloittajan kannattaa pysyä kotona syömässä hepeneissään. Duunarit ne raflat on rakentaneet. Ja kai kaikilla on vielä oikeus syödä tässä maassa.
Entistä arrania kai pyörittää nykyään basilikapetterit. Kesällä kun kävin paskaisissa raksa vaatteissa kylillä syömässä hyvää sapuskaa (kiitos panimon kavereille) oli petterit hääräämässä arranin nurkissa. Kosteusvaurioiden vaikutuksessa koko rakennus olis kai purkukunnossa.
Heh heh hee, vai levillä muka hienoja ruokapaikkoja... nytpä vitsin murjaisit. Kyllä ne sellaisia duunari-paikkoja, joihin voi hyvin mennä vaikka haalareilla, kaikki.

Monikohan teistä on käynyt todella laadukkaassa ravintolassa? Niitä kun ei suomessakaan ole kuin 4 kpl. Laatupaikan tiedät siitä, että sinne pitää varata paikat yleensä kuukautta ennen suomessakin. Siellä ei ole satoja pöytiä, vaan panostetaan laatuun ja palveluun, siis todella palveluun. Ja ilta maksaa vähintään 1000€ per henkilö.

Sellaista palvelua ei levillä saa, edes se, että tarjoilija nuolee asiakkaan kengät ja lopuksi tarjoaa itsensä herroille välipala-liikunnaksi, ei ole sitä palvelua mitä tarkoitan, kyse on aivan toisenlaisesta laadusta.

Että asiat oikeisiin mittasuhteisiin, kun puhutte laatupaikoista, sellaista ei Levillä ole!
Mitä tämä tyhjä urputus täällä taas on ? Jokainen syököön niissä vaatteissa mitä päällä sattuu olemaan. Ei se ravintolan illan jälkeen monikaan leidi tahi herra kovin hääppöselle haise ja onkohan net hiki vaatteetkaan aina niin vaihdettu.
Huh, vanha viina, valkosipuli ja jne.
Eihän levillä ole muita kun ruokaloita ja juottoloita ja jokunen lato jossa livemusaa sesokiaikoina rämpytetään....................vau miten hienoa.

Vaan sehan soppii leviille ja eihän sinne oo pakko jos eii tahoo.
Voihan mennä vaihteeksi sääriselälle.
Jos me etelän pellet ei käytäisi siellä niin pyyhkisitte persiinne sammaleeseen ja söisitte jäkälää.
Kyllä siellä on suomen ahneimmat hinnat muutenkin.
ruukaako ne etelän pellet jättää käytöstavakki etelään ku tulhan pohjosta kohi.täälähän saa tehä mitä vain ,ja kotona sitä taas kumarretaan ja pokataan. Jos verrataan etelän pellejä ja lapin pellejä, niin lapissa ne aidot ihmiset on.Etelässä teeskenteleviä mitä lie. Mutta poikkeuksia löytyy sieltäki kuiten.
Ei sole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa. ;)
Niin mitkä hinnat ?
Kermaperseillä kermaperseiden ongelmat.
No pari sanaa tuosta hinnasta.
Helsingissä maksaa hotellissa yksi yö saman kuin levillä helsinkiläisellä viikko.
Sen tähen hesalaisen täytyy tulla lappiin, kun sillä ei ole varraa nukkua omassa käpykylässä.
Ja suurin osa ammattitaitoisista ravintolatyöntekijöistä on keikkatyöläisiä, elikkä siis muualta kuin Kittilästä :) Varmaan Helsingin kasvatteja, joten urputtaja potkii varmaan omaan nilkkaan !!!
Duunarit net on sen sinun ruokapaikkaski rakentanu.

Mieti sitä vaniljakastike.
Kävin minäkin Narran-ravintolassa. Narran on hyvä paikka ja hyvää oli sapuskatkin !!
pilkkaatko hyvää ruokaa?
Ai tarkoitatko että duunari tulee alasti.Himonsa kullakin.Pidä vit...ittes kotona.
Minulla taas oli NARRANISSA LEVILLÄ oikeinkin hyvä ja kohtelias palvelu. Ei mitään valittamista! Isot oli annoksetkin!
Ei kovin tasokasta keskustelua kun Suomalaiset haukkuvat toisijaan. Täällä Levillä käydessään tuntuu kuin Palosaaren porukoilta olisi mennyt puurot ja vellit sekaisin kun hinnat antaisivat odottaakkin palvelua ja laatuakin. Mutta mutta, olimme syömässä ystävämme suosituksesta Vanhassa Hullu Porossa, otimme kaikki Aurajuusto pihvin ja päälle kahvin ja konjakin. Pihvi oli muuten murea mutta hieman kylmää jota juustokastike vielä viilensi, loppu kaneetiksi mainittakoon että kun pyysimme kahvin ja konjakin, niin nuori tarjoilija kertoi avoimesti että hän ei tunne konjakkeja kun on vasta aloittanut täällä työpaikassa.
Mielestäni hintatasoon nähden ruoka ja palvelu eivät vastaa toisijaan.
Mietin myös nuorien työ-oloja sekä työaikoja ovatko nekään kohdallaan.
Ilta jäi hieman harmittamaan näiden asioiden tiimoilta.
Sinäkään et mitään hyvästä ruoasta ymmärrä, tuollaselle riittää kempurapihvikin ja jallu kahveen kanssa aivan nokko.
Et se sinäkään näköjään tiiä ku konjakin/jallun/brandyn maun tapat kahvilla..
Kiitos kommentistasi, se voi olla niinkin että en hyvän ruuan päällä mutta jos ruoka on kylmää sen vielä tunnen. Monesti minulle riittääkin kempurapihvi (mikä sitten lieneekin??) jos se on hyvin valmistettu. Hyvä että sinäkin arvostat yhrentähren jallua se on perinteinen suomalainen nautintoaine.
Ja nyt tämmöset pihalle päivän paisteeseen :)
Me käytiin omalla lomaviikolla siinä king crab housessa syömässä. Olihan viimisen päälle suuri pettymys. Ruoka oli kamalaa ja ei palvelukaan kovin loistavaa ollut. Hinnat sitä vastoin olivat täysin omaa luokkaansa suurudessaan. Toiste emme sinne mene emmekä voi paikkaa suositella kellekään.
Oltiin levillä lomailemassa helmikuu-maaliskuun vaihteessa, Narranista vai mikä lie on, tuli ruokamyrkytys, poronkäristystä syötiin, enskerralla en sinne mene. Ravintola Taivas oli kyllä paras.
Levillä olen käynyt melkein kaikki ruokapaikat läpi, jokaisessa on ollut hyvää ruokaa ja nerinomaista palvelua.

Enkä välitä mitä joillain on päällä, ei ole tapana arvostella ihmisiä vaan iloita iloisista ihmisistä siellä.
......HALOO RUOKAILIJAT...RUOKAHAN ON MAKUASIA.....KAIKKI RUOKA ON HYVÄÄ, JA OLKAAMME TYYTYVÄISIÄ. ETTÄ MEILLÄ YLEENSÄ VIELÄ SAADAAN RUOKAA KAUPOISTA JA VALMISTA ANNOKSIA RAVINTOLOISTA. TEHTYÄ RUOKAA, EI MITÄÄN EINES LÄMPIMYKSIÄ JA VALMIS PIZZAA.

AINAKIN MYLLYN ÄIJÄSTÄ SAA TOSI MUHKEAN JA REILUN SATSIN
HYVÄÄ RUOKAA, KÄYN USEIN PERUNAT JA LOHI PALAN IHANAN SITRUUNA KASTIIKKEEN KERA, JA JÄLKKÄRIKSI ITSE LEIVOTTUA TALONPIIRAKKAA KAHVIN KANSSA. KOKEILEPPA..ET PETY..JA VATSA TÄYTTYY....

EN TIEDÄ YHTÄÄN SAMAN VERTAISTA RUOKARAVINTOLAA LEVILLÄ MUITA...KOKEILTU ON..JA PETTYMYS SUURI....
MUUTAMAN KERRAN YRITETTIIN HULLUPORON RAVINTOLAAN, JOSSA PITI OLLA JOTAKIN VANHAN AIKAISTA ,EN MUISTA NIMEÄ.....
EIHÄN SE KOSKAAN OLE EDES AUKI...
JA YX SANO,ETTÄ RAAKOJA PUNAJUURI PALOJA JA VERIMAKKARAA OLI JA KYLMÄ ANNOS.....EN TIEDÄ...KUULO PUHEITA.....
VOISIN KÄYDÄ KOKEILEMASSA,MUTTA SE EI KOSKAAN OLE AUKI, AINAKAAN SILLOIN,KUN OLEN YRITTÄNYT SINNE.
OVESSA LAPPU,ETTÄ 4 AVATAAN...EI SE OLE SITTENKÄÄN OLLUT AUKI!!!
....RUOKA ON SIIS MAKU ASIA, JA SIITÄ EI VOI KIISTELLÄ....OLKOON SE EINESRUOKIA VAI ITSE VALMISTETTUJA.

JA ON AINAKIN PANO RAAMASSA MYÖS HYVÄT JA REILUT ANNOKSET....
KERRAN KÄYTY PERHEEN KANSSA SYÖMÄSSÄ.....

MUKAVATA JA RENTOUTTAVAA KEVÄTTÄ KAIKILLE....
Sinä joka sait "ruokamyrkytyksen" . HAHAH

Sinä ja sinun KRAPULASI . Sekä epähygienasi wc: n jälkeen sekä Levin kaltaisessa turistirysissä unohdat päissäsi käsienpesun, kun kosket kahvoja ym.

Sitä se sun "myrkytyksesi" oli, sekä kateutta ja krapulaa.............
anteeksi....kenelle morkotat....
en ole kovinkaa etelän vares...mutta en asu Kittilässä.
Totuus on ,että MYLLYN ÄIJÄSSÄ ON todella HYVÄÄ RUOKAA!
ISOLLA HOOLLA...HYVÄÄ.....
Kokeileppa käydä, edes kerran. niin tiät.
Äläkä höpötä tyhjää.

Ja kuten sanoin..ruokahan on makuasia.kuka tykkää tytöistä ja kuka äitteestä!!!
Mitä hemmettiä te jokka käyttä kerran 10 vuojesa levilä niii kitisellä täälä. A) tottakai siellä nyt on vittu hinnat katossa ko ootta sielä ko ei siellä oo kesällä mikään paikka auki koska ei oo turisteja koska turistit obn kaikki talvella. Jokanen teistäki ymmärtää tässä vaiheessa ajatella oman pörssin kautta.
B) Levi Hotelli on toiminu iät ja ikuisuudet lounas paikkana. Ja koska jokanen voi päätelläkki niin joka ikinen työmies joka levillä on EI ASU SIELLÄ ja ku meilä täällä on pikkusen pidemmät nuo välimatkat jokapaikkaan ko teillä sielä kehä kolmosen sisäpuolella niin ei yksin kertasesti ole vittu sen 30minuutin kestävän ruokkiksen aikana aikaa lähte ajamaan mihinkään Kittilhän tai Helphin syömään. Ymmärrä kuinka tyhmiä tet ihmiset oletta. C) jos levilä ei ole niitä HELEVETIN LAAATURAVINTOLOITA niin älkää syökö niissä , niissä ''luksusmökeissä'' missä kuvitteletta asuvanne on kyllä varmasti keittiöt missä voitta kokata itelle niitä luksusruokia ja pulittaa niistä tonnin jo tykkäättä, Vai onko Levin kaupoista ostettu ruoka laadutonta?? oikeasti ihmiset vetäkää se pää pois perseestä ja miettikää vähän !
Mitähän pitäisi miettiä ? Surkea paikka ei se laatu miettimällä parane.
sittenhän on oikhein soma pysyä siellä omassa kolossa;)
Hyvää? Missä sitä okeasti hyvää ruokaa on? Laatu vaihtelee
Missä hyvää ruokaa. LAITTAKAA KYLTTI KUKA TEKEE JA MISTÄ. Käytetäänkö puoli-ja valmistuotteita.
Käytän rahani vain hyvään ruokaan. Hullu porossa on joskus ollut ihan hyvä ruoka. Levihotelli on jo ajat sitten munannut maineesa hyvänä ruokapaikkana. Kannattaisi
satsata enemmän viisaampiin kokkeihin ja johtoon.
Kannattaa ajaa Äkäslompoloon Julli's Bar&Restaurantiin syömään.
Ai rapuako ?
Äi ko rapulankarkotukseen
Silloin kun valmis-ja puolivalmisruat sekä fatzer amica tulee ruokapaikoille voi lopettaa niissä käymisen. Todellisuus on että veestä ja jostain mauttomasta mössöstä sa maksaa kovan hinnan että yhtiöille jää paljon rahaa jaettavaksi osakkaille. Näkyy olevan jo rantautunut Levillekkin, kaivokselle jne tämä kulttuuri. Ruotsin puolella fatzer on valloittanut kaikki paikat halvimilla tarjouksillaan ja ruokaa ei voi enää ruaksi sanoa. Valitukset mitätöidään, ainahan joku nälkäinen käy kun muita paikkoja ei ole.
Kyllähän se parintonnin kuukausipalkalla lomailevaa kauluspaita köyhälistöö kyrpii kun viidentonnin haalarimies syö ravintolassa lounaansa.
Haalarit päällä olen siellä aina päivällä syöny ja niin syön eteenkinpäin.
ei oo ravintolan pitäjät koskaan ehotellu haalareitten vaihtoo. Veikkaan jotta se halpahallin kauluspaita köyhä lähtee ennen sieltä kun minä miehineni ja haalarit päällä.
Viime keväänä käytiin Narranissa, outoa palvelua, tarjoilijat eivät osanneet suomea ja ruoka ei tosiaaan ollut hintansa väärti. Sattumalta löydettiin myös Pannukakkutalo, uusi paikka Levillä. Maha tuli täyteen ja hyvää oli! Kerrankin sai rahalleen vastinetta.. Paikka ei välttämättä ole tarpeeksi hieno valkokaulus pukumiehille
Siellä käy niin paljon ulkomaalaisia, että ei sitä suomea välttämättä niin kauheasti tarvikaan osata, hahah...
Maailma muuttuu eskosein....!
pelleilyä, hienostelua, laiskuutta, osaamattomuutta, hölmöilyä on mielestäni yleensä käydä ravintolassa syömässä. Kaupasta voi ostaa ruuan ja syödä, ellei itse kalasta, viljele. Turhanpäiväiset ihmiset käyvät ravintoloissa syömässä. Itse olen muutamia kertoja käynyt, en käy enää, ei kiinosta. Juokaa ja syökää ravintoloissanne, jos se mielestänne on järkevää, onneksi se on vapaaehtoista.
Kittilässä oli 60- luvulla "Ellun baari", sielä me "rönsöt ja taikinahaukat" kävimme joskus jopa syömässä - ruoka oli hyvää ja halpaa ja annokset olivat riitävän suuret - nälkä lähti. Ei sellaisia enää ole missään - se vaatii persoonallisen pitäjän ja asiakaskunnan - joita ei Kittilästäkään enää parhaalla tahdollakaan löydy!!!!!
 /   /  /  / levin ruokapaikat

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta