Onko kokemuksia Avara Isännöinnistä Rovaniemellä?

Isännöitsiävaihtoon?

Hoitaako hommansa taloyhtiön hyväksi vai meneekö sieltä missä aita matalin? Kiinnostaako heillä esim osakkeen omistajan arkihuolet?

20

3306

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei avaraa

      Täällä pk-seudulla tuon avaran isännöimissä kohteissa on joka paikassa sama juttu, ei näy isännöitsijää, ei ole tavoitettavissa, ei osata mitään, rahastetaan kyllä!!!huonoa asiakaspalvelua ,todella surkeata!!
      Nykyään ei ole kunnon isännöitsijöitä missään samanlaisia luihuja kaikki, yhden miehen toimistot ovat hyviä mutta ne eivät ota kuin sen pari kohdetta ja niillä mennään...lisäksi ovat ylimielisiä ja juntteja koko sakki!!

      • 3

        Kannattaa asua uudessa kerrostalossa, jossa on kaksi rappua ja kuusi kerrosta päällekkäin. Tietysti kaukolämpö ja alakerrassassa Siwa taloyhtiön tiloissa. Parkkiruutuja sen verran kun asuntoja (melkein) ja isännöinti sujuu, koska kohde on kiinnostava. Siihen saa jo jonkun tekemään lumityötkin. Ja on ns. kiinteistönhoitojärjestelmä, muu kuin takoouhkailupakkotyö ja mielivalta. (Kuntoilu on mukavaa kun itse saa päättää. )

        Tuskin isännöitsijät ovat siihen Suomalaiseen vääristymään syyllisiä, että rakennellaan pikku rivareita ympäri peltoja, joissa uusavuttomat lämmittävät kämppiään sähköllä ja vihaavat naapureitaan.


    • Tyytyväinen avaraan

      Asuttiin ennen koillis-helsingissä, jossa avara isännöitsijänä ja palvelu kyllä toimi meidän talon kohdalla.
      Sähköpostiviesteihin vastattiin ripeästi ja puhelimitsekin asiointi toimi.
      Huoltoyhtiön kanssa tosin ei mennyt niin hyvin, mutta sehän ei ole isännöinti-yrityksen vika ja taloyhtiön yhteisestä päätöksestä sovittiinkin että huoltoyhtiö lähtee vaihtoon.

      Nyt muutettu uuteen asuntoon, jossa eri isännöinti mutta toivotaan että saadaan yhtä hyvää palvelua kuin edellisessä. :)

      • ITS...

        rakentuu pitkälti sen varaan kuinka hyvin oman talon isännöitsijä ehtii (ei liikaa asiakaita) ja viitsii (kiinnostaako ala) hoitaa tehtäviään. Sitten tulee taustaorganisaation toiminta joka voi pahimmillaan vesittää hyvän yksilösuorituksen, mutta harvoin yksin tekee isännöinnistä hyvää tai huonoa.

        Asioihin voi taloyhtiö vaikuttaa kun kiinnittää huomiota asiakasmäärään isännöitsijää kohden ja toimii omalta osaltaa hyvässä yhteistyössä, siihen kuuluu myös negatiivisista asioista puhuminen avoimesti eikä vaan nyrkki taskussa. Käsittämättömintä mielestäni on usein toistuva tilanne jossa hallitus pihalla haukkuu (itse hankkimaansa) isännöitsijää mutta ei uskalla puhua ongelmista isännöitsijän kanssa, sitä kestää vuosikaupalla ja sitten kun asiat on todella solmussa saadaan aikaan joku riita, jonka seurauksena voidaan irtisanoa sopimus. Ja kuka onkaan sitten syyllinen, tietysti se isännöitsijä joka saa tietää asioista vasta irtisanomisilmoituksen muodossa.


      • JannaS

        Oliko teillä isännöinti Avaran Malmin toimistossa? Meidän taloyhtiö on nyt kurkkuaan myöten täynnä nykyistä isännöintifirmaa ja vaihtoa on alettu pedata etsimällä tietoja mihin isännöintifirmaan voitaisiin vaihtaa. Olen lukenut Avarasta paljon huonoa, mutta kuullut nimenomaan tästä Koillis-Helsingin alueesta hyvää.

        Siksi pidämme sitä yhtenä vaihtoehtona.


      • Olpw231
        JannaS kirjoitti:

        Oliko teillä isännöinti Avaran Malmin toimistossa? Meidän taloyhtiö on nyt kurkkuaan myöten täynnä nykyistä isännöintifirmaa ja vaihtoa on alettu pedata etsimällä tietoja mihin isännöintifirmaan voitaisiin vaihtaa. Olen lukenut Avarasta paljon huonoa, mutta kuullut nimenomaan tästä Koillis-Helsingin alueesta hyvää.

        Siksi pidämme sitä yhtenä vaihtoehtona.

        Miksi kurkkua myöten täynnä? perustele?


      • uusi asukas
        Olpw231 kirjoitti:

        Miksi kurkkua myöten täynnä? perustele?

        Entä Avara Tampereella


    • vieläki jäässä

      AVARA OULU, ON KOKEMUSTA!!!! ei oo muutaku negatiivista sanottavaa... Kerrompa tarinani... Ensinnäki etsin kohteen netistä ja pääsin katsomaan asuntoa kun sovin asukkaiden kanssa näytön, Avaran toimistolta ei kukaan vaivautunut tulla paikan päälle tai niiden kanssa oli turha yrittää sopia.
      Muutettiin ja kaikki ok. Mutta huomattiin että saunan seinistä puski kylmä ilma läpi ja kylpyhuonekin niinkuin vanha kuisti, iha viiliä ja asteita mitattiin keskiarvo oli noin 7 astetta (normaali huoneen lämpö hipoo 22 astetta)
      Valitin asiasta, noh ei kuulemma voitu tehdä mitään. Lattialämmitys loppui kesken lattian ja hups heijakkaa koko vi*un saunasta puuttui eristeet saunasta, Päivällä saunoessa näki kuin aurinko paistoi nurkasta!! JES!!
      No AIKANI valitettua remppamies tuli; purki saunan ja tuuppas eristeet sisään. Lämpötila huoneessa nousu hurjaan 11 asteeseen. isännöitsijän mielestä tämä oli huomattava nousu, eikä enää ollut mitään tehtävissä. no mitään korvauksia en saanut ja päätin muuttaa pois. ihan hullua asua tuollaisessa. SAUNA OLI LÄMMITETTÄVÄ AINA KUN KÄVIN SUIHKUSSA!!!!! se oli ihan jäässä, voitte kvuvitella kun aamulla unisena herää ja menee suihkuun, kertakaikkiaan epämiellyttävää.
      Muutettuani sain sovittua että saan takuuvuokran takaisin koska asunto oli niin surkea, vaikka minulle se ei oikeasti kuuluisi koska olin sitoutunut vuoden määräaikaiseen sopimukseen. No olin tästä iha hyvilläni, mutta jätin aiemmin vuokria maksamatta koska vaadin korvauksia tästä. sekä siitä että sähkölaskuni oli kolminkertaistuneet!!!!
      Muuton jälkeen sain "loppulaskun" joka kuului näin; takuuvuokrasta ei jäänyt sinulle maksettavaa koska se meni SIIVOUSKULUIHIN JA VESILASKUIHIN. hahaha. Todella kieroa peliä.
      Tuttunu rakennusinsinööri kertoi että talo on rakennettu 2000-luvulla ja saunat tehdään aina lopussa kiireellä, joten luultavasti elementissä on reikä ja sen remontoiminen tulee maksamaan kymmeniä tuhansia euroja.. Siitäpä saavat.
      En todellakaan suosittele kellekään AVARAA.
      Pas...n maku jäi suuhun ja kolo kukkaroon.

      • susl

        EN SUOSITTELE AVARAAA !!!!
        Siivouslaskun sain, 195€
        Uuniin oli jääny pelti ja muistaakseni joku matto vessaan.

        Vittu mikä paska firma


      • Mie vaan
        susl kirjoitti:

        EN SUOSITTELE AVARAAA !!!!
        Siivouslaskun sain, 195€
        Uuniin oli jääny pelti ja muistaakseni joku matto vessaan.

        Vittu mikä paska firma

        Et tainnut olla osakkeenomistaja niin kuin ap ?


      • Mie vään

        Jos joku rakentaa pas.. niin isännöitsijän vikahan se sitten loppujen lopuksi on. Ei ihme että tulevaisuudessa isännöitsijöistä on pulaa kun ei kukaan tervejärkinen jaksa kuunneella sitä joka päiväistä valitusten määrää, kiitosta ei kuule!


      • valittaja30303

        Oliks tuo joku asumisoikeusasunto? Taloyhtiössä isommista korjauksista ei päätä isännöitsijä vaan hallitus ja yhtiökokous.


      • Frwtwr2
        susl kirjoitti:

        EN SUOSITTELE AVARAAA !!!!
        Siivouslaskun sain, 195€
        Uuniin oli jääny pelti ja muistaakseni joku matto vessaan.

        Vittu mikä paska firma

        Ihan hyvä että laskuttivat. Olisit siivonnut kämpän niin tuotakaan ongelmaa ei olisi ollut. ***** mikä ***** urpo.


    • MÄÄ VAAN TURUST

      Isännöinnissä asiat kulminoituu henkilöön, ei koko toimistoon, alalla on kuten myös muissa hommissa sinne sopimatonta porukkaa, suomessa tuntuu puuttuvan se terve nöyryys niin ostajan kuin myyjänkin puolelta, lenita airisto alkoi aikanaan vinkumaan että suomalaisten pitää valittaa ja nyt kansa valittaa, suomessa valituksen kohteena on ikuisesti, isännöinti, bussikuskit, hoitajat sekä tupakoitsijat, koska aletaan valittamaan poliisin, lääkärin, verottajan tai jonkin muuun virkatahon asioista!!!!!!!!!!!!!!!!

    • jämpti

      joo huonoja kokemuksia on minullakin Avaran isännöinnistä Rovaniemellä.Asiakaspalvelu alaarvoista aluepäällikköä myöten.Mikään yhteydenotto ei suju ja melkeimpä haistatellaan kun asiat ei luista heidän tavallaan.Ollaan ylimielisiä ja koppavia jos jostain valittaa.En ymmärrä että putinki vielä keikkuu markkinoilla.En suosittele...en todellakaan.

      • Asia todettu

        Jämpti on täysin oikeassa, tosin tämä surkeus on nyt eri paketissa. Ovenia-konserniin liittynyt Arenna Oy (ent. Avara Isännöinti Oy) on nyt Ovenia isännöinti.


      • örg

    • Ärtynyt

      Realian isännöitsijä on toiminut korkeintaan tyydyttävästi meidän taloyhtiössä.

    • Jyväskylässä näin

      Tehtiin vuokrasopimus Avaran kanssa ja muutimme Jyväskylän Heinälammelle. Kaiken piti olla kunnossa. Nyt paukahti 770,01€ vesilasku. Laskin, että kahdestaan puolison kanssa kulutamme vettä 400 litraa päivässä. Keskiverto Suomalainen kuluttaa 90-270 litraa päivässä yksin. Eli kulutuksemme ei ole mitenkään kohtuuton, koska meitä on kaksi. Lasku on seitsemältä ja puolelta kuukaudelta. Tämä tarkoittaisi sitä, että maksamme vedestä 1200€ vuodessa. Vuokraan voisi siis laskea tällaista piilokulua satasen kuussa lisää. Mielestäni aika epämukava yllätys.

    • Anonyymi

      Välttäkää viimeiseen asti Avaran asuntoja. Naapurissa käytetään huumeita ja juodaan viinaa, joka johtaa jatkuvaan riehumiseen niin käytävillä kuin häirikön omassa asunnossa. Musiikkia soitetaan ja huudetaan lähes joka yö 02:00 - 05:00 asti. Lukuisia poliisisoittoja ja häiriöilmoituksia kuukausien ajalta, eikä Avara ole saanut tehtyä asialle yhtään mitään.

      Soitto asiakaspalveluun selvitti, että asiaa ei ole edes viety eteenpäin.

      KIERTÄKÄÄ KAUKAA!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1241
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1130
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1115
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe