AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Uusi Offenbach Solingen Veitsisarja

Uusi Offenbach Solingen Veitsisarja

12 Vastausta 17 813 Lukukertaa

Veitsisarja

Moi

Tarjoan veitsisarjastasi 200 €.

Sain lahjaksi

No voi vitsit ! nyt tarttee katsella nuukana pitämääni sukulaista uusin silmin, sain syntymäpäivälahjaksi ko. veitsisarjan, ihmettelen vain mitä niillä tehdään ??? Onko ne tosiaan noin kalliita ? tiedän kyllä että saksissa toi Solingen on arvostettu merkki ! Myisin ne myös kun tiedän, että en tule niitä käyttämään, mutta toiselta saadun lahjan myyminen on vähä pahempi juttu ??!!

Huijausta

Henkilöt, jotka myyvät tämäntyyppisiä veitsisarjoja, ovat joko rikollisia (katso http://www.kochmesser.de/messersets.php) tai huijareita, jotka rikosilmoituksen tekemisen sijasta laittavat vahingon kiertämään. Mm. nämä "Offenbach Solingen" -sarjat ovat hollantilaisen euroopanlaajuisen rikollisketjun myymiä kiinalaisromuja, ja "ohjehinta" 849 euroa sekä "20 vuoden takuu" ovat täysin keksittyjä.

Millä erottaa?

Mistä voit erottaa onko aitoja? Juuri oli sellaisia kaupan ja vaikuttivat erittäin hyvälaatuisilta ja myyjätkin olivat vakuuttavia. Myös annetut yhteystiedot ja hotelli jossa asuvat pitivät paikkansa.

vaikeaa, mutta ehkä näin

No laatuveitsiä ei missään nimessä myydä auton takakontista, se on selvä. Hinnasta erottaa myös: tullimaksut ovat joka tapauksessa niin pieniä ja asiallinen myyntimies osaa nämä asiat hoitaa rutiinilla, että 90 % alennuksella ei veitsiä kannata myydä.
Oikeata kuittia ei saa, lisäksi Suomesta Suomeen myytäessä asiallinen liikkeenharjoittaja maksaa ALV:n, mitä näistä selvästikään ei makseta.

20 vuoden takuuta ei normaalijärjellä ole olemassakaan, ja kuten saksalaisella nettisaitilla todetaan, edes alkuperäiset saksalaiset valmistajat eivät anna mitään 20 vuoden takuuta.

Kannattaa vielä huomioida, että kuka tahansa voi perustaa kuvitteellisen nettisaitin tuotteilleen, eikä tuotteen tarvitse olla sitä mitä on. Miksi ko. hollantilaisen firman paperiesitteissä lukee "Solingen" ja nettisaitilla kirjaimet on peitetty suurimmaksi osaksi tähdillä? Tuskin taiteellisista syistä.

Kyllä mekin saimme tyypin kännykkänumeron, joka piti paikkansa. Ei se, että joku hotelli täsmää, tarkoita, että veitset ovat aitoja! Kannattaa ottaa huomioon, että kyseessä ovat ammattihuijarit - ovat erittäin uskottavia ja miellyttäviä. Ei kai huijaus olisi muuten näin euroopanlaajuista.

Lisäksi voi käydä googlaamassa vaikkapa hakusanoilla "kitchen knives +china" tai "knive sets" ja löytää heti satoja kiinalaisia saitteja, joissa vastaavia alumiinisalkullisia veitsisarjoja tarjotaan alle 10 USD:lla.
Ja näissä huonoissa veitsissähän on kaikenlaista vikaa: jopa katkeilevat, ei voi terottaa, irtoaa metallihippuja, ylipäätään eivät ole sitä mitä luvataan.

Pääasiallinen laaduntunnistuskeino: Ostetaan kaupasta ja halvalla ei saa hyvää.

Enkä usko hetkeäkään että nämä nettihuutokauppojen myyjät eivät tietäisi mistä tavarasta on oikeasti kyse!

tässä lisäsaitti

Tässä samaisen saitin ennen toukokuun alkua tulleita viestejä, joissa mainitaan myös juuri tämä "Offenbach Solingen" -tekele.

http://www.kochmesser.de/archiv/messersets/0310-0404.html

lisää hollantilaisista

Niin ja jos tsekkaat tuota ko. hollantilaisfirman nettisaittia, jonka tarjoaja on antanut, voi englanninkieltä osaava huomata, että kieli on uskomattoman tökeröä ja siinä on useita virheitä joka lauseessa (Tässä vain muutamia: etusivu: "If you have any wuestions"; tuotesivu: "We make knive sets where you can make the best dishes with."; "Our knife are made"; "These knive"; "are sharpen"; "is standard delivered by the whole..."

Tuntemani hollantilaiset (olen tekemisissä liiketoiminnan kautta ja myös yksityisesti) ovat erittäin sivistyneitä ja osaavat täydellistä englantia. Mikään normaali hollantilaisfirma ei päästäisi tällaisia kielikukkasia sivuilleen, varsinkaan kun puhutaan "laatutuotteista".

Ja huippulaadukkaita veitsiä tekevä firma ei varmaankaan kertoisi, että heidän veitsisalkkuaan voi käyttää myös "businesstarkoituksissa" !

Meidän työpaikallamme nämä hollantilaiset ovat käyneet jo 3 kertaa, joka kerta eri mies, ja sama tarina. Aika paljon näitä keittiömessuja täällä Suomessa!

Romurautaa

Romurautaa ja sillä siisti eikä mitään aitoa Solingen made in Germany merkkitavaraa. Tunnen ja tiedän mikä on aitoa Solingenia, koska olen tuonut sieltä maahan saksia ja veitsiä yli 20 vuotta. Katsopa vaikka huutonetistä hakusanalla solingen, niin löydät myynnissä olevaa aitoa solingen tavaraa. Jo hinnoissa sen huomaa, koska aito solingen ei ole halpaa. Löytyy sieltä ikävä kyllä tuota offenbachiakin. Joku on ilmeisesti tullut huijatuksi ja yrittää panna vahingon kiertämään. Sekin on huijausta.

Kaikki

on melkeimpä huijausta?! Ilmaa hintojen välissä ja kuinka paljon vaan firmat ilkivät ottaa kuluttajilta! Kaikissa tuotteissa..

Huijausveitsisarjat, kattilat ja aterioimisvälineet

Kaikkien, jotka ovat tulleet huijatuksi, olisi hyvä ilmoittaa poliisille asiasta. He eivät voi toimia elleivät saa ilmoitusta rikoksesta. Olisi aika saada kiinni koko liiga.
Sain yhden Offenbach veitsen ilmaiseksi ja kyllä sillä leipää leikkaa
 /   /  /  / Uusi Offenbach Solingen Veitsisarja

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta