AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Suomideitti.com

Suomideitti.com

21 Vastausta 2 814 Lukukertaa
Meinasin rekisteröityä tonne kun siinä lukee että täysin ilmainen, mutta kappas, pitää hyväksyä käyttöehdot joissa lukee jostain ihmeen maksamisesta ja laskuista??? Siis maksaako toi esim. jonkin ajan päästä kuitenkin jotain, vai sisältyykö siihen vaan jotain maksullisiakin lisäpalveluja?
http://suomideitti.com/page/tos/
Epäilyttää myös kun tuolla sanotaan heti alussa ettei palveluun sisälly peruutusoikeutta ja kohdassa irtisanominen lukee myös jostain maksuista?! Todella outoo...miks jauhaa jostain laskuista jos muka on ilmanen?

Minkä verran tuolla on jäseniä ja kuinka aktiivinen palsta se on?
Parantelemme parhaillaan käyttöehtosopimusta jotta se olisi helpommin ymmärrettävissä. Kuten etusivulla sanotaan Suomideitti.com on täysin ilmainen ja se siis tarkoittaa myös täysin ilmaista. Ja JOS tulevaisuudessa sivusto muuttuu maksulliseksi tai jos päätämme lisätä maksullisia lisäpalveluita niin profiilin voi poistaa, eihän kukaan voi pelkän emailin perusteella periä maksua. Rekisteröityessäsi EMME siis kysy nimeäsi, osoitettasi emmekä luottokorttitietojasi.

Otteita käyttöehdoista:
> SuomiDeitti voi tehdä muutoksia palvelun hintoihin, mutta SuomiDeitti ilmoittaa käyttäjälle näistä muutoksista ennen muutosten tekemistä.

> Jos käyttäjä ei hyväksy hinnanmuutoksia, käyttäjän tulee peruuttaa palvelu.

> Käyttäjä voi irtisanoa palvelun minä tahansa ajankohtana ilman erillistä syytä.

Terveisin,
Suomideitti.com
Onko suomideitti.com ilmaiseksi, ja myös mahdolisus otta toiset ihmiset yhteys? Minä en tälä hetkelä tarvi hanki netti panki. En on netti panki.
Testaapa suomideitti.fi. 100% maksuton. Liity ja jos ei ole ole mielestäsi hyvä paikka, niin eroaminen käy yhtä helposti kuin rekisteröityminen.

Etusivulta kun rullaa vähän alapäin, niin löytyy vähän taustaa miksi em. paikka on petustettu.
Naurettavan surkea sivu tuo suomideitti näyttää olevan. Jotta voisit edes katsoa jotain profiileja sieltä niin sinun on pakko rekisteriöityä (luultavasti 50 naista ja 5000 miestä) ja kun yrittää rekisteriöityä niin tulee joku viesti "Sinun tulee hyväksyä palvelun ehdot, jotta voit jatkaa rekisteröintiä." eikä näytä olevan mahdollista hyväksyä palvelun ehdot mistään. Luulisi että pitäisi laittaa ruksi johonkin ruutuun, mutta sellaista ei vaan ole, vaan ainostaan painike "Join Matchebony" ja kun klikkaa sitä niin tulee taas tuo sama viest.
Suomideitti.fi sivulla ei tarvitse rekisteröityä jos haluaa profiileita katsella, vain jos haluaa pitää muihin yhteyttä. COM-päätteisessä paikassa tarvitsee.

Tämä näin tarkennuksena..
Ei jaksa enää uusia deittisivustoja... Aivan samat ihmiset niistä kaikista loppujen lopuksi löytyy ja ihan samalla tavalla sieltä tuskin ketään oikeasti löytää, koska netissä kaikki ovat nirppanokkia.
PS. Hieno mainos.
Heh, voiko epäselvempää tekstiä enää olla :D Ja sitten tää "disclaimer"

"SuomiDeitti ei tarjoa palvelulle minkäänlaisia takuita. Tämä sopimus rajoittaa myös SuomiDeitin vastuuta"

Jumakauta, eli osta pussilinen p**kaa mutta emme takaa että se on sitäkään.
Näinkö tälläinen lause pitää ymmärtää?
Juu, tuo on myös 'ilmainen'. Eli toisin sanoen ilmainen kunnes käyttäjiä on muutama tuhat, sitten aletaan lypsää rahaa.
Liikaa luulemista ja liian vähän tietämistä!!
Nimenomaa liikaa luulemista kyllä suomideitti.com on ihan toimiva ja ilmainen.
sexdiaryblog.com on myös uusi ilmainen. et onhan noita ja kokoajan tulee lisää. pitää testata niin voi sitten kommentoida millainen fiilis jäi
Suomideitti.com on täyttä paskaa! "Tod. Suomalainen" buahaa <- paskasta naurua! Mitään ilmaista ei ole (sen varmaan vähempi älyinenkin tietää) palvelu kerää jäseniä ja täräyttää palvelun jossain vaiheessa maksulliseksi.
Mistä tiedät että alkaa maksuttamaan? Ootko niillä töissä? Luulet paljon mutta et tiedä mitään. Itse nautin ilmaisesta jäsenyydestä ja eihän kukaan voi pelkän emailin perusteella alkaa perimään maksua, joten ihan turvallistahan sitä on käyttää ja hyviä kokemuksia on.
Näistä kaikenmaailman palstoista on lukenu sen verran, että ensin mainostetaan kuinka ne on "ilmasia" ja sitten kun on höynäytetty liittyyn niin aletaankin vaatiin maksuja.. eikä näistä pääse välttämättä helposti eroonkaan! Että mieluummin vaikka ylivarovainenkin ja jättää liittymättä jos vähänkin haiskahtaa, kun rynnätä liittyyn mihin tahansa hämärille palstoille.. etenkään jos ei edes pysty ilman rekisteröintiä näkeen onko siellä ketään muita.
Käytä ilmaista ja anonyymiä sähköpostia ja jos ne alkaa piinaamaan niin heität s-postilla vesilintua. Yleisesti en ainekaan mitään sen henkilökohtasempaa ole joutunut antamaan kun s-postin. Ongelma ratkastu. Käytä ilmasta niin kauan kun on ilmasta.
Ilmainen anonyymi sähköposti... Siinä ilmaisten palveluiden heikkous. Luulet että juttelet 12 naiselle, mutta todellisuudessa viestittelet 12 tosi anonyymin miehen kanssa!
Mistä sinä tiedät ettei ala maksuttamaan? Ootko niillä töissä? Luulet paljon mutta et tiedä mitään.
7v toiminnassa ja parisataa profiilia. Ok.
Näköjään ainakin käyttäjien profiilit on julkisia ja esim. Googlella löydettävissä. Eli ei tarvitse rekisteröityä nähdäkseen ihmisten profiileja.
Liityin päivällä ja samana iltana sivulle mentäessä herjaa vaan et "You are not allowed to access this page." Ja eikä oo siitä kiinni etteikö profiilia ois vahvistettu linkistä joka tuli s-postiin. Eikä profiilia pysty siis poistamaankaan kun sinne ei enää näytä pääsevän vaikka yrittää kirjautua sisään. Joo, todella hyvä sivusto?
 /   /  / Suomideitti.com

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
35 v. Uusimaa
39 v. K-Suomi
36 v. Uusimaa
45 v. I-Uusimaa
49 v. Uusimaa
40 v. P-Häme

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.

Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta