Paras tapa mainostaa yritystä?

yrittäjä 888

Mikä olisi paras tapa mainostaa verkkokauppaa?

Onko kenelläkään kokemuksia netissä mainostamisesta?

Onko kallista?

Mitä suosittelette?

66

11275

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mainostaminen

      Ainakin meille ovat kaverit soitelee ja laittaneet tekstareita kun ovat availelet nettikauppojansa. On sitten käyty katsomassa, ja vähän melkein puolisäälistä joskus tilattukin jotakin vaikkei olisikaan tarvittu, jos on ollut tarpeeksi huonosti tehdyt ne alkajan sivut, ihan heti alkujaankin.

      Netissä mainostamistakin jotkut suosittelee ja sanoo että se olisi paljon halvempaa kuin mainostaa Helsingin Sanomissa ja muissa isoissa lehdissä. En tiedä sitten tämän tarkemmin, mutta tovottavasti sait näistä jotain vinkkiä.

    • lauantai-15-10-2011

      Siis perustit verkkokaupan, mutta et tiedä netissä mainostamisesta mitään? Kannattaa nyt ainakin ensin tutustua sellaisiin asioihin kuin hakukoneoptimointi ja vaikka Google AdWords. Paljon muitakin hyviä tapoja on netissä mainostamiseksi, mutta en nyt niitä tässä lähde luettelemaan.

      Lehdessä jotain pientä verkkokauppaa en ikinä lähtisi mainostamaan, se on täysin kankkulan kaivoon heitettyä rahaa, varsinkin silloin kun mainonta ei ole tarkasti kohdistettua lukijoille.

    • pyramidigoogle

      Google on ainakin huonoin.

    • mainosmies555

      Suosittelen ehdottomasti että käyt kurkkaamassa täältä http://www.rahaarahaarahaa.fi/Yrittäjille.php

      Mun mielestä paras tapa mainostaa yritystään! Jos mainonta ei tuota myyntiä niin silloin et maksa siitä, maksat vain toteutuneista myynneistä!

      Siinä saa paljon näkyvyyttä netissä periaatteessa ilmaiseksi, mainosten näytöstä ei tarvitse maksaa mitään, maksat vain silloin kun joku ostaa jotain.

      Kun taas verrataan googlen adwordsiin niin silloin maksat jokaisesta mainoksen klikkauksesta, siinä menee helposti rahaa aivan kankkulan kaivoon.

      • yrittäjä 888

        "Suosittelen ehdottomasti että käyt kurkkaamassa täältä http://www.rahaarahaarahaa.fi/Yrittäjille.php

        Mun mielestä paras tapa mainostaa yritystään! Jos mainonta ei tuota myyntiä niin silloin et maksa siitä, maksat vain toteutuneista myynneistä!"



        Kiitos näistä!

        Ehkä paras tapa mainostaa on tuo eli maksat vain kun mainonta tehoaa, jos ei tule myyntiä niin silloin ei tarvitse maksaakaan ja mikä parasta siinä saa silloin täysin ilmaista esillä oloa! Saapahan ainakin firman nimi tunnettavuutta ja sitä kautta tulee lisä kauppaa tulevaisuudessa.

        Täytyy kokeilla noita molempia!


      • akskhsdl

        joo ja noi "rahaarahaarahaa" on just ne mistä yrittäjän pitää pysyä todella kaukana!
        luvataa vähä liikaa.


    • reeeeeeewdd

      Facebook.com/ilmainentuotejokapaiva on linkki jonka täältä joskus bongasin, ja olen sitä kokeillut muutaman kerran. Toimii aika hyvin, ja kun ottaa huomioon että on täysin ilmainen, toimii älyttömän hyvin. Ei musta miljonääriä tullut, mutta myynti kasvoi.

      • Osaamaton ccccc

        Hei, kerros mulle kuinka tuo toimii. Yritin mainostaa siinä, mutta eipä siitä mitään tullut. En tainnut osata...


      • Anonyymi
        Osaamaton ccccc kirjoitti:

        Hei, kerros mulle kuinka tuo toimii. Yritin mainostaa siinä, mutta eipä siitä mitään tullut. En tainnut osata...

        Mitä kysymyksiä oloittajalla onkaan
        Ihan kuin laittaisi jonkun urpon pääministeriksi


    • velkaa 0, tase milli

      Voi voi. Kannattaisi nyt ensin miettiä, ennenkuin saat tilauksia ja tilaat tavaraa, mitä oikein verkkokaupaltasi odotat. Tee liiketoimintasuunnitelma, esim http://www.update.yrityssuomi.fi/ysforms/default.aspx?contentid=8683 sivulla on hyvä liiketoimintasuunnitelmapohja ja työkirja.

      Minä teen liiketoimintasuunnitelman jokaisesta! uudesta tuoteryhmästä ja mietin myös sitä kautta, mitä ja miten kannattaa myydä. On tyhmää vain kokeilla ajattelematta asiaa etukäteen. Siinä tulee ennenpitkää se yleisin konkurssin syy eteen eli käyttöpääoman puute. Ja jos lainaksi otat käyttöpääomaa ajattelemattomiin verkkokauppoihin, se on jo vakava paikka, tosin ei Kreikan veroinen vielä, vaikka syötyhän sielläkin on lainarahalla jo useampi vuosi...

    • jää kiekkoilija
    • kokemusta on

      paras tapa mainostaa yritystä on jättää maksut maksamatta.
      Silloin saat ILMAISEN mainoksen niin viralliseen lehteen kuin kauppalehteenkin.
      Siitä seuraa se hyöty että kaikki kaverisi ja tuttusi alkavat kertomaan asiasta omille tutuilleen ja näin yriytyksen nimi tulee tunnetuksi laajalla alueella, kohta koko suomessa, ja TÄMÄ KAIKKI TÄYSIN ILMAISEKSI.
      Yritys saa näin uusia asiakkaita ja vuoden päästä olet jo verolistoilla mutta positiivisella tuloksella.

      • Oli ja meni

        Meilläkin oli verkkokauppa.
        Jumalattoman huono systeemi ainakin sillä alalla jossa me toimimme.
        Saatiin myytyä se toiselle niin, ettei jäänyt velkoja.

        Nyt on sesonkikauppa.
        Tilaamme tavaran myyntisesongin ajaksi, myymme hullun lailla messuilla ja tapahtumissa.
        Kun sessu on ohi niin mahdollisesti myymättä jääneet kamppeet lempataan torikauppiaille hankintahinnalla... jopa allekin.
        Hyväkatteisella kuluttajamyynnillä teemme tuloksen, lemppauskauppa siistii loput tavarat varastoista ja korjaa mahdollisen hankinnassa syntyneen virheen.

        Paras myynti on muuten saavutettu eräällä tanssilavalla juhannuksena.

        Eipä tarvitse miettiä verkkokauppaa, eikä istuskella tietsikalla. Kesällä viikonloput ollaan usein töissä, mutta ei se haittaa. Ei haittaa sekään, että muutama viikko ennen joulua painetaan hommia tukka suorana.

        Syksyllä painellaan Lappiin katselemaan ruskaista maisemaa, joulut vietetään kotona ja talvella kellitään jossakin huitsintuutissa ja aletaan odotella kesäkamppeita.


    • Kerää niin paljon sähköpostisoitteta kuin löydät ja lähetä mailia kaikkiin.

      • Asdfghhjj

        No mistä niitä yksityisten henkilöiden sähköpostiosoitteita löytää?


      • erityisspämmiä
        Asdfghhjj kirjoitti:

        No mistä niitä yksityisten henkilöiden sähköpostiosoitteita löytää?

        Kun julkaisin erityisalan kirjan, etsin netistä sen alan ihmisiä ja kerroin julkaisusta. Se sai kirjan myynnin heti kasvuun. Kerroin viestin lopussa, että kyseessä oli kertaviesti ja että heidän osoitettaan ei käytettäisi uudestaan. Enkä käyttänyt. Tuli vain yksi vastausviesti - joku kysyi, mistä ihmeestä löysin hänen osoitteensa. Vietin monta viikkoa kahlaten nettisivuja; yrityksiä, järjestäjä, kerhoja, yksityisiä.

        Itse inhoan roskapostia, mutta jos tulee mainos paikasta, jossa myydään jotain erityistä, jota yritykseni tarvitsee (siis ei jotain yleistä, mitä jokainen yritys tarvitsee), olen iloinen viestistä. Kuvittelisin, että moni ajattelee näin. Laitoin viestin kahdelletuhannelle ja kirjaa myytiin ensimmäisenä vuonna lähes kaksituhatta. No, ilman mainostusta olisi ehkä mennyt joku kymen vain.


    • 100000000000000000€

      Tämä on ainakin halpa ja suht tehokas:

      www.founder.fi

    • Ilmaista rahaa OY

      Minä ainakin käytän tätä : http://leetclick.com?ref=327958
      sieltä kun laitan linkin niin saan paljon klikkaajia! ja tienaan siitä itse rahaa! Olen tienannut tuolla tavalla 100E viimesen viikon sisällä!!

      • tarmo tarmokas

        Maksaako tuo leetclick jotain. En ymmärrä enkkuu.


    • salomon2
    • Joni Purola

      Nettimarkkinoinnin paremmuus muihin medioihin nähden piileekin sen mitattavuudessa ja muita medioita paremmassa kohdennettavuudesta.

      Maailman tarkimmalla kiväärillä voi myös ampua ohi maalitaulusta jos ampuja vetää liipaisimesta ensimmäistä kertaa elämässään. Tosin maailman paras ampujakaan tuskin osuu maalitauluun ilman kunnollista tähtäintä. Tehokas verkkomarkkinointi siis pohjautuu markkinoinnin suunnittelijan ammattitaitoon ja kehittyneeseen kävijäseurantatyökaluun.

      Kun sinulla on edellämainitut asiat kunnossa, saat reaaliaikaista palautetta eri markkinointikanavien tuotosta - verkkokaupan tapauksessa jopa sentin tarkkuudella. Tiedon avulla voit sijoittaa rahasi tuottaviin mainoksiin.

      Markkinoilla on tarjolla hyviä kävijäseurantapalveluita ja jopa "tee se itse" -miehille sopivia ilmaisia työkaluja, joiden tuloksia oikein tulkitsemalla ja oikeita kehitystoimia tekemällä verkkobisnes saadaan toimimaan tehokkaasti.

      Suosittelenkin että opettelet käyttämään jotain kävijäseurantaa vastauksen löytämiseen tai pyydät apua ammattilaiselta.

      Kirjoitamme Internet-markkinoinnin mittaamiseen keskittyvässä blogissamme aiheista, joista tämän keskustelun lukijat varmasti saavat ilmaiseksi potkua verkkobusinekseen.

      www.snoobi.fi/akatemia/

    • lo999

      Paras tapa on hyvät ja toimivat nettisivut.

    • nettimainos
    • No Ads!!

      Onneksi on AdBlocker ja vastaavat mainostenblokkaajat niin pysyy ruutu siistinä. Aiemmin rasitti selailu kun kaikenmaailman bannerit ja tyrkyttimet vilkkui joka puolella. Myös koneen suorituskyky pysyy hyvänä kun kymmenet flash-kököt on torjuttu. Suosittelen lämpimästi käyttämään esim. AdBlockeria.

    • 98638690

      Riskitön mainosinvestointi, maksat vain haluamasi määrän haluamistasi tuloksista.

    • 5289748

      Tulospohjainen mainonta lisää myyntiä, TradeTracker tuo tuloksia

    • JaakkoVähäjärvi

      Olen mainostanut omaa yritystäni netissä melko paljon.Uusin mainosmenetelmä on meille paikallismedia mainonta eli siis sanomalehtimainokset. Olen huomannut että paikallismedioissa mainostamalle tavoittaa erittäin paljon potentiaalisia asiakkaita ja juuri oikeean aikaan.. Käy katsomassa tuolta sivulta esimerkiksi, mitä tuollainen paikallislehtimainonta paketti sisältää.. http://www.paikallismediat.fi/

    • Lisää mainos

      Parempaa mitä muut tarjoavat ilmaiseksi.


      Lisää linkki näyttävästi. Hinta 0€

      - omalla kotisivulogollasi
      - omalla logollasi
      - karttapaikalla

      Näin asiakas saa parhaan vaikutelman palveluksestasi jo ensisilmäyksellä.
      Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen palvelun.
      Parempaa mitä muut tarjoavat ilmaiseksi.

      http://www.kaupunkikierros.fi/linkkihakemisto

    • emo
    • jaakko5

      Varmin tapa on liittyä kumppanuusverkostoon jolloin maksat ainoastaan silloin jos joku ostaa kaupastasi tuotteen tai tuotteita.

      Aiheesta tietoa ja ohjeita alkuun esim: http://www.kumppanuusmarkkinointi.fi/

    • Mynttinen123

      Ei muuta kuin yritysprofiili suomi24seen ja päälle vielä kirjoitusvirheitä viliseviä mainostuksia keskusteluihin. On niin noloa, että varmasti saat sääliasiakkaita.

    • YrittäjäItsekkin

      Meillä on koettu sähköpostimarkkinointi edulliseksi boostiksi mainostamisessa. Sähköpostikamppis menemään aina muutaman kuukauden välein, jonka jälkeen ollaan saatu useita yhteydenottoja, joista osa on johtanut kauppoihin asti. Uutiskirjeen luonnissa ja lähetyksessä ollaan käytetty Mailchimp palvelua, joka on todella helppokäyttöinen. Sähköpostiosoitteet mainoskampanjoille ollaan ostettu taas http://www.yritysguru.fi/ palvelusta, joka oli huomattavasti edullisempi kuin esim Kauppalehti tai JM-Tieto.

    • Suomisen Jonne

      Yrittäjäitsekin, eli Yritysguru / solfin /swfin tmi:n Mikael Suominen, tottakai sinä mainostat tälläkin foorumilla omaa palveluasi ja roskapostituslistaasi. Listaa, jolta et poista yrityksiä pyynnöstä huolimatta. Listaa joka on sisällöltään siten lain vastainen.

      Lisäksi mainostat tuota Mailchimp -palvelua, joka käyttöehdoissaankin kieltää kehottamasi toiminnan.

      Tämä kertoo omalta osaltaan surullista tarinaa niin ammattitaidostasi kuin moraalistasikin.

    • Ilezu

      Hei.

      Voin auttaa sinua verkkokauppasi kanssa ja kertoa markkinointivinkkejäni. Jos jollain muulla tarvetta kasvattaa verkkokauppansa liikevaihtoa, niin minulta vain rohkeasti kysymään. Autan auttamisen halusta, eli ei maksa mitään enkä yritä myydä mitään :)

      https://www.facebook.com/helander.ile

    • Nea-Roosa

      Moikka,

      Eksyin sattumalta tälle keskustelupalstalle ja ajattelin kertoa omasta kokemuksestani nyt kun kerta täällä olen. :)

      Etsin tuossa taannoin yritykselleni kotisivujen tekijää. Yritin kovasti etsiä tietoja netistä miten saisin itse sivuni koottua, mutta tajusin ettei minulla riitä aika millään... Ja kaikki se domainien ja muiden etsiskely ja hankkiminen eri paikoista. Hermot siinä kiristyi. Kuulin sitten ystäväni kautta uudesta SaittiSetti -nimisestä paketista.

      Kotisivut kuitenkin saa tässä tapauksessa lopetettua heti jos siltä tuntuu, joten ajattelin, että mitä menetän jos kokeilen.

      Soitin heidän nettisivuiltaan löytyvään puhelinnumeroon ja tiedustelin asiasta hieman lisää... Vastassa oli todella huumorintajuiset, mutta asiani vakavasti työn alle ottavat ammattilaiset. Lähetin heille sivuille haluamani kuvat ja tekstit. He sitten muokkasivat tekstit ja kuvat järkeväksi kokonaisuudeksi ja hoitivatkin asiansa ripeästi. Sain pian sivut auki, ilman stressaamista. He hoitivat kaiken puolestani.

      Olen todella tyytyväinen heidän toimintaansa. Tajusin vasta nyt kotisivut hankkiessani, kuinka paljon se vaikuttaa kaikkeen... Asiakkaat löytävät yritykseni helposti, ja monet ovatkin kehuneet sivujani. :) Päivittelen niitä sitten tarpeen mukaan jossain kohtaa kun päivitettävää tulee. Tai no, en minä, vaan he. Ja sekös vasta miellyttävä tieto onkin! :P

      Mun mielestäni muutaman kympin menetys kukkarosta ei tunnu missään kun palkkiona saan rutkasti lisää asiakkaita. :)

      Laitan tähän vielä heidän sivujensa linkin, sieltä löytyy aika kattavasti tietoa tilauslomakkeen lisäksi. Toivottavasti tästä oli apua jollekkin. :) Mukavaa syksyä kaikille!

      http://saittisetti.fi/

      • Nyt on niin päivänselvää täydellistä tekstimainontaa että vähempi ois jo uskottavampaa. Ja mukavaa syksyä...kiitos kiitos


    • Oreo

      Tervetuloa uuteen habbo retroon jossa nuoret voivat kohdata toisensa ja rakentaa huoneita kisata ilmaisilla virtuaalimaailma kolikoilla ja tehdä kaikkea hauskaa! Oreo on hotelli jota valvoo koulutettu henkilökunta joka osaa tehtävänsä mahtavempaa mahtavin. Linkki Oreoon on http://oreo.ws Sinun täytyy rekisteröityä hotelliin jollain nimimerkillä mutta omaa nimeä ei suositella laittaa eikä myöskään sääntöjen vastaisia nimiä. Oreossa käy päivittäin 100 ihmisiä jotka etsivät itselleen virtuaalimaailma kaveria ja kaikille se löytyy melkein heti, kun hotelliin sisään astuu. Hotellia valvoo nämä henkilöt jotka ovat koulutettu hyvin. Shine, vastuualueina markkinoinnista ja moderoinnista vastaaminen.

      GahviBuru, vastuualueina hotellin grafiikasta sekä tapahtumista ja kilpailuista vastaaminen.

      Shorty, vastuualueena moderaattorin tehtävät.

      Matt, vastuualueina hotellin sisällöllinen tarjonta, sekä oikeanlaisen toiminnan varmistaminen.

      Abbaba, vastuualueena moderaattorin tehtävät. Saata lapsesi hotelliin ja ohjeista myös lapsellesi, että aina voi tulla kysymään apua henkilökunnan jäseneltä tai joko lähettämällä avunpyynnön esim. jos joku kiusaa ja seuraavin keinoin teet siitä avunpyynnön! Klikkaa hahmoa>Paina ilmoita>Paina ilmoita>Valitse syy>Kirjoita teksti ja kerro miten hän kiusasi sinua tai ihan mitä vaan kirjoitat siihen joka liittyy siihen hetkeen, kun sinua kiusattiin> Sitten paina "Kutsu apua" sitten avunpyyntösi on perillä ja hotellin henkilökunta vastaa siihen tuota pikaa! Oreon henkilö kunta toivottaa lapsesi tervetulleeksi hotelliin! http://oreo.ws/index

    • tylsistynyt1

      Hiivattu siellä on vaan 3 henkeä online.

    • pitäskö

      Hei mikä toi saittisetti homma on? varmaa joku uus juttu... Onks kokemuksia???? on meinaa aika halpa ku googletin tossa noita ni jotai tonneja maksaa :o

    • Halpa ratkaisu

      Laita kauniit facebook-sivut, jonne kerään vaikka silloin tällöin "uutisia" siitä missä mennään. Sinne saa nätisti kuvia (hyviä) ja pikkutekstin. Näin voi tiedottaa, jos on tullut uusia tuotteita. Jos saa kavereita, niin sekin voisi olla hyvä. Jotta ei tarvitse päivittää jatkuvasti, laita vain yleistä asiaa. No, ehkä joku tarjouksin.

      Esimerkkejä:
      https://www.facebook.com/lauranpikkuputiikki
      https://fi-fi.facebook.com/pages/Ravintola-Kirjakauppa/171627542909935
      https://www.facebook.com/pages/Suomalainen-Kirjakauppa/161353590667536
      https://fi-fi.facebook.com/Kimperi.JKL

    • ptc-click

      www.ptc-click.cz

    • toimimainos

      Voikun löystyiskin joku näppärä/ halpa mainos kautta markkinointi yrityksen tuotteille! Sekä saisiasiakkaita vielä käymään pyytämään tarjoiksia! Googlen Adwordsia käytin aikanaa melko paljon ja kyllä se tehosi kun laittoi klikkihinnat semmoisiksi että olli noin kolmen parhaan listalla, mutta nyt ajan ja kilpailunnoustessa klikki/kerta etä pääseekolmen panhaan joukkoon alkaolemaan melko kallista! Isot syö pienet

      • mehujää

        Käy kurkkaamas sauna-advertising.com
        Suomalainen firma - asialliset kaiffarit ja toteutti verkkomainonnan tehokkaasti. Eikä todellakaa oo hinnalla pilattu.
        Mun kamppis oli edullisempi ku mainostais jollain tietyn alan sivustolla ja näkyvyys oli omaa luokkaansa. Ne teki vielä mainoksetki mun puolesta.


    • ilmainenURL
    • juukannattaatilata

      www.ttsport.info

      tuossa olisi hy urheilu verkkokauppa.

    • City360

      Kaupunki-info ja kaupunkiopas. Lisää yrityksesi ilmaiseksi näyttävästi linkkihakuun. Jo yli 500 yritystä on täällä.
      http://www.linkkihaku.fi

    • host64
    • City360
    • NeronKeksintökö
    • GooglelgooG
      • Ecomfani

        Alkuun paras on Facebook-markkinointi, jos tuotteet ovat siihen sopivia. Sieltä saadaan tosi edullisesti kävijöitä ja myös kauppaa. Sitten kun suuri mainosbudjetti alkaa rasittamaan, niin kannattaa panostaa tosissaan hakukoneoptimointiin. Tässä hyvä esimerkkikirjoitus, miten Zalando nöyryyttää Googlea hakutuloksissa: https://hakukonekeisari.fi/zalando-laadukas-sisalto/


    • maria123467

      Tarjoamme lainat yksilöiden väliseen vakavaan

      Hei herra ja rouva Olemme vakavia ihmisiä, jotka tarjoavat lainoja 1000 € - 5000000 €
      tahansa voi maksaa korko 2% vuodessa useilla aloilla Meillä auttaa ymmärtämään projekteja ja ratkaisemaan erilaisia taloudellisia ongelmia.
      Ota yhteyttä tähän sähköpostiin: [email protected]

    • yrittäjä67

      Itse käännyin asiassa heti paikallisen mainostoimiston puoleen ja sain hienoja tuloksia.
      Suosittelen https://www.speciaali.fi

    • NuoriYrittäjä

      Riippuu erittäin paljon mm mitä myyt.. Ovatko tuotteet jotain mitä some saattaisi kiinnostua? Vai onko verkkokauppasi enemmän suunnattu yrityksille?

      Meidän firman suurin myyntikanava tällä hetkellä on facebook, ja siellä mainostetaan koko ajan (n 85% markkinointibudjetimme koostuu facebook ja instagram promotionista), ja se tuottaa aika hyvin. Emme ole vielä kokeilleet AdWordsia, mutta se on kuulemma aika hyvä markkinointikanava, jos sen osaa käyttää. Muuten voi olla aika kallista loppupeleissä.

      Muut markkinointikanavat ja strategiat mitä meidän firmalla on ovat mm bloggaajat, some-kampanjoita, yhteistyömarkkinointi muiden yrityksen kanssa, uutiskirjeitä, flyereita jne.

      Sanoisin ehkä niin, että keskity enemmän siihen verkkokaupan ulkonäön kehittämiseen, ja 4,5/5 ei riitä, vaan se pitää oikeesti olla 10/5. Kun tää on tehty, niin keskity markkinoimaan. Tyhmin asia mitä moni tekee on se, että ne lähtee markkinoimaan heidän nettisivut pumppaamalla satoja tai jopa tuhansia euroja markkinointiin, pistävät silmät kiinni, ja toivovat, että tulisi enemmän asiakkaita.

      Pahoittelut mun huonosta suomesta, mutta toivottavasti mun pointti tuli esille. Minulla on myös vaikeaa sanoa miten kannattaa markkinoida, kun en tiedä millainen bisnes sulla on :-) Tsemppiä ja hyvää kesän jatkoa!

    • Anonyymi

      Kannattaa katsoa www.parashaku.fi sinne saat yrityksen ilmoituksen edullisesti. Ei ole huijaus eikä tilausansa. Itse saa päättää, täyttää ja päivittää. Hinnat alk. 39,00€ alv KOKO VUOSI.

    • Anonyymi

      > Emme ole vielä kokeilleet AdWordsia, mutta se on kuulemma
      aika hyvä markkinointikanava, jos sen osaa käyttää. >

      Täällä ainakaan ei ole osattu käyttää Googlen Adwordsia ainakaan 5 vuoteen, jolloin se muuttui nykyiselle sekavalle mallillensa.

      Jos ajattelisi mainostaa Adwordsilla pienehköllä, vaikka 1000...2000 € vuosibudjetilla, niin ei tuolta löydy ohjeista mitään vaihtoehtoja. Pitäisi olla 10...20 kertaiset mainosbudjetit vähintään, että kukaan kiinnostuu.

      Facebookki taas ei oikein sovellu yritykseltä yritykselle mainontaan, meidän mielestämme. Siellä pitäisi jonkun firmasta (suunnilleen toimitusjohtajatasoa...) olla persoonineen ja kasvoineen koko ajan markkinoimassa ja some-keskustelemassa mukana.
      Ei löydy sopivaa ja asiasta kiinnostunutta kasvoa meiltä.

    • Kun perustimme meidän yriksen niin laitoimme noin 90% meidän markkinointi budjetista Google-mainontaan ja hakukoneoptimointiin pojan toiveesta (1500€ kuukaudessa).
      Noin kuukauden jälkeen saatiin jo about 90-110 tarjouspyyntöä kuukaudessa. Yrityksen nimi joka toteutti kampanjan oli Growth Marketing oy.
      Niitä kyllä suosittelisin!

    • Anonyymi

      Hakukoneoptimointi on tässäkin ketjussa useaan otteeseen mainittu, ja se alkaa olemaan näinä päivinä iso juttu. Oikeastaan digimarkkinointi kaikessa laajuudessaan tuottaa luultavasti parempia tuloksia kuin lehti- radio- tai televisiomainonta, etenkin kun hintaa ja laatua vertaa. Asiakkaat etsivät nykyisin palveluiden ja tuotteiden tarjoajia verkosta, ja pelkkä näkyvyys verkkohauissa on jo lähes suora kontakti yrityksen tarjoomasta valmiiksi kiinnostuneen asiakkaan ja yrityksen välillä. Näkyvyys ei siis kaiu kuuroille korville.

      Hakukoneoptimointi on myös pitkäjänteisempää. Näkyvyyttä ei saavuteta huippuunsa ensimmäisinä kuukausina, sillä koneisto ikäänkuin syöttää itse itseään. Parempi sijoitus hakukoneessa tuo enemmän asiakkaita ja kokemuksia. Nämä kokemukset taas muuntuvat arvosteluiksi, referensseiksi ja asiakaskertomuksiksi, jotka leviävät verkkoon ja entisestään parantavat näkyvyyttä. Hakukoneoptimoinnissa vaikutus on siis kumuloituva. Etenkin asiansa laadukkaasti hoitavilla yrityksillä hakukoneen kärkipaikoille pääsy on loistava tapa lisätä pysyvää asiakasvirtaa.

      Asiasta enemmän kiinnostuneille suosittelen laittamaan oheisen lomakkeen tulille: https://www.kranu.fi/yhteistyolomake/

      • Yritin but there were lot of promlems with my submissions
        Mun pitäis sitten luottaa, että osaatte optimointia kun tuokaan ei toimi sujuvasti?


      • Anonyymi

        Kannattaa aina tehdä kirjallinen sopimus näiden esim. hakukoneoptimointia tarjoavien firmojen kanssa niin, että jos ei sijoitus googlessa nouse tarpeeksi tietyn ajan kuluessa, niin tyhjästä ei sitten mitään maksetakaan.


    • Anonyymi

      Sijoitusten nousu Googlessakaan ei vielä takaa mitään. Suosittelen jonkinlaista sopimusta tai vähintään keskustelua kassan kilinästä.

      Kävin muuten testaamassa tuon https://www.kranu.fi lomakkeen ja kyllä sinne meni mun "asdf"-viestit, kun kiltisti jaksoin täyttää jokaisen kohdan :D

      Lienee tarkoitus vähentää renkaanpotkijat minimiin, koska lomakkeen täytössä menee pieni hetki.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      koodilla 3SNMXD5 4,00 € Wolt-krediittejä jokaista 3 ensimmäistä tilaustasi kohden kannattaa hyödyntää

    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      307
      3441
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1639
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1490
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      53
      1389
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1270
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1240
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1171
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1137
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      173
      1093
    Aihe