porkkanakakku

Auttakaa hyvät leipurit!Olen kahdesti tehnyt porkkanakakkua;siis sitä johon tulee juustokuorrurtus päälle.Olen tehnyt kahdella eri ohjeella.Mutta kummallakin kerralla pohjasta tuli tiivis;siis "kittimäinen".Uunista otettaessa kakku oli kohonnut,mutta sitten..Eli mistä voisi johtua pohjan tiivistyminen?
Ilmianna
Jaa

1 Vastaus


En ole kyllä leipuri ekspertti enkä osaa sanoa mistä tuo johtuu. Mutta itse olen tehnyt pirkka - arton porkkanakakku ohjeella, ja on onnistunut joka kerta. Tulee todella hyvää.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

porkkanakakku

Auttakaa hyvät leipurit!Olen kahdesti tehnyt porkkanakakkua;siis sitä johon tulee juustokuorrurtus päälle.Olen tehnyt kahdella eri ohjeella.Mutta kummallakin kerralla pohjasta tuli tiivis;siis "kittimäinen".Uunista otettaessa kakku oli kohonnut,mutta sitten..Eli mistä voisi johtua pohjan tiivistyminen?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta