Eilen kun mä tiennyt en - ja muita sponssien valheita

http://www.oikeus.fi/uploads/mnvzgtdiy5wfbca_1.pdf
Tröllykkä tuossa taannoin moitiskeli, että luen kovin huolettomasti pyhiä tekstejä. Muistin myös mummoani, kuinka hartaasti hän tankkasikaan sitä postillaansa. Sanoista siis tekoihin, etsin mummovainaan kaihilasit ja luin ajatuksella sekä hartaudella oikeuden päätöstä.

Siinä lukiessani myös päätin, että nämä kolme tuomaria ovat ammattoimiehiä ja minä vain virtuaaliavaruudessa pörräävä nikki. En siis arvostele tuomareita, vaan otan heidän sanansa oikeana ja lopullisena. Näinhän se Tröllykkä minua valisti.

” ...osa niin sanotuista "suursponsoreista" näyttää vuoden 2008 alussa tienneen tai ainakin aavistaneen klubin toiminnan olevan kohta päättymässä. Nämä henkilöt myivät toiminnan loppuvaiheessa suuria määriä lisenssejä klubin sisäisessä pörssissä ja kotiuttivat klubista suuria rahamääriä.”
Näin siis sponssin penteleet olivatkin mukana törkeässä petoksessa. Mitä minä sanoinkaan.

”On oletettavaa, että osa sponsoreista on joko nimenomaisesti tiennyt
klubin olevan huijausta tai ainakin he ovat tämän arvanneet tai ovat tätä
vahvasti epäilleet.”
Hyvä oikeus, hurraa! Oikeaa puhetta rosvoista.

” Myös muiden jäsenten kuin sponsorijäsenten osalta on oletettavaa, että
osa jäsenistä on tiennyt, arvannut tai epäillyt klubin olevan huijausta.”
Tietysti näin, voi saatavana sentään tätä kataluutta. Onneksi näitä tunkkeja voidaan nyt rangaista osallisuudesta törkeään petokseen.

” ...tässä oikeudenkäynnissä oikeudenkäynnin kohteena on ollut ainoastaan
kahden henkilön...tietoisuus klubin toiminnan todellisesta luonteesta. Muiden henkilöiden osalta käräjäoikeus ei voi nimeltä mainiten ottaa kantaa heidän mahdolliseen tietoisuuteensa.”
Näin oikein. Sponssien ja tunkkien veri punnitaan vasta tulevissa oikeudenkäynneissä.

No entäpä ne maisterit, juristit, ekonomit ja muu parempi väki. Tätähän se Trölli mainoisti, että kukaan ei tiennyt mitään.
” Kuitenkin klubin jäseninä oli myös matemaattisesti lahjakkaita henkilöitä, esimerkiksi henkilöitä, jotka olivat opiskelleet matematiikkaa yliopistossa. Ehkä selitys on ihmisten luontaisen rahanahneuden aiheuttama sokaistuminen.”
No tätähän minä saarnasin, että ahneus siinä voitti vähäisen järjen. Olisi pitänyt tietää, joopa joo.

Onkohan meillä sama versio oikeuden päätöksestä minulla ja Tröllykällä. Näin mummoni kaihilasien läpi tämä näyttää ihan muulta. Ja mummoni oli rehellinen ja kristillinen, jos kuka.

125

386

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hämmästyttää

      nämä täysin ilman omaa syytään petokseen osallistuneet sponsorit. He eivät aavistelleet petoksesta mitään syksyllä 2007. Tiedotusvälineissä varoitettiin WC:stä. Eikö kukaan käyttänyt Googlea? Sponsorin oli osattava käyttää tietokonetta niin paljon, että osasi kirjata uuden jäsenen ilman paperikuittia. Mutta ei osannut etsiä WC:stä muuta tietoa, kuin Hannun ja Kertun antamaa ?

      Google vinkkasi ekana Muro-keskusteluun, siitä olisi pitänyt tulla vähintään varovaiseksi. Muutakin WC:stä varoittavaa Google'sta tuli rivikaupalla.

      Kevään 2008 sponsorit ovat ilmiselviä rosvoja.

    • Harley, David & Son

      Päätit sitten vihdoin lukea aineiston, josta jo viikkoja sitten paatoksella saarnasit. Hienoa!

      Sinun tosin piti kirjoittaa siitä, miten sponsorit maksavat kaksi kertaa. Et sitten ilmeisesti saanut uskottavaa aineistoa kasaan... Arvasin.

      Olet sinä hassu poika! Jatka samaan malliin. :DDD

      ___D___

      > No tätähän minä saarnasin, että ahneus siinä voitti vähäisen järjen. Olisi pitänyt tietää, joopa joo.

      Irrotit taas tarkoituksella mainitsemasi lauseen asiayhteydestään. Vantaan KO kertoi lauseen yhteydessä, että "oli siis hyvin helppo havaita, että klubin selityksissä vivutetusta valuuttakaupasta ei ollut mitään järkeä."

      Tässä on kuitenkin hyvin selkeä asia-ristiriita, sillä alla kuvattu valuuttakauppaan liittyvä järkeily on osittain virheellinen: "Toisaalta mikään valuutta-alusta ei olisi suostunut antamaan suurille rahamäärille 100-kertaista vipua. Jos klubi olisi esimerkiksi halunnut käyttää 100-kertaista vipua koko kassalleen tilanteessa, jossa kassa oli 30 miljoonaa euroa, klubi olisi laittanut yhteen kauppaan vipu huomioon ottaen 3 miljardia euroa. Tällaiselle määrälle klubi ei olisi pystynyt edes antamaan vakuuksia."

      Myös suurille rahamäärille on mahdollista saada käyttöön 100-kertainen vipu, tai joka tapauksessa hyvinkin suurille rahamäärille 10-50 -kertainen vipu (suuri rahamäärä on jätetty avoimeksi); Klubi on ns. esitteidensä mukaan aina sanonut sijoittavansa yhteen kauppaan vain pienen murto-osan (kuten 14 %) kassastaan - ei koskaan koko kassaa; Kaupoissa vakuutena toimii aina itse alustalle sijoitettu rahamäärä - vivun käytöstä maksetaan vain ns. korko (tyypillisesti spread), joka ei vaadi koko kassan suuruista vakuutta; Edelleen esitteiden mukaan 100-kertainen vipu ei ole ollut ainoa esitetty, vaan esimerkiksi 30-kertaista vipua esitetään.

      http://www.savonsanomat.fi/multimedia/archive/00033/winClub_33003a.pdf

      http://www.savonsanomat.fi/multimedia/archive/00032/winC_32989a.pdf

      ___C___

      > Onneksi näitä tunkkeja voidaan nyt rangaista osallisuudesta törkeään petokseen.

      Jos kolme viikkoa sitten esitin sinulle alla olevan hypoteettisen mallin, mutta et vaivautunut siihen vastaamaan. Haluaisitko nyt yrittää uudelleen?

      Jos käsitellään tunkkeja yksinkertaistetusti kokonaisuutena, mihin rikokseen he ovat mahdollisesti syyllistyneet? Tunkit ovat siis pääsääntöisesti sijoittaneet rahojaan, jotta saisivat tuottoja.

      Kyseessä ei ole ollut rahankeräysrikos, vaan jäseniä on erehdytetty törkeällä petoksella. Näin sanoo Vantaan KO.

      Rouva 1. Jos hyvässä uskossa toiminut rivijäsen on tappiolla, mikä on rikos?

      Herra 2. Jos hyvässä uskossa toiminut rivijäsen on voitolla, mikä on rikos? Rivijäsen ei voi olla avunantajana petoksessa, koska hän on vain sijoittanut rahojaan. Vaikea on jakaa rangaistusta, jos herralla 2 on vain käynyt parempi tuuri kuin rouvalla 1.

      Herra 47. Jos tunkki on tiennyt toiminnan epärehelliseksi ja jäänyt tappiolle, niin mistä häntä rangaistaan? Hän on vain sijoittanut rahojaan.

      Neiti 18. Jos tunkki on tiennyt toiminnan epärehelliseksi ja päässyt voitolle, niin mistä häntä rangaistaan? Hänellä on vain käynyt parempi tuuri kuin herralla 47. Miten hän on avustanut petoksessa? Tuleeko kyseeseen rahanpesu, rahanpesurikkomus, tuottamuksellinen rahanpesu vai mikä?

      ___C___

      Sanot, että tunkkeja "voidaan rangaista osallisuudesta petokseen". Joudut taas selittelemään, kun puhuit ennen kuin ajattelit. Yksittäisen tunkin tuottamuksellinen rahanpesu ei varmuudella ole "osallisuutta petokseen".

      Annan sinulle vinkin siitä, että Neiti 18 voisi olla sinulle sopiva saalis rahanpesun osalta. Tulee vain pystyä osoittamaan, että että neiti on tiennyt toiminnan rikolliseksi tai osannut epäillä sitä vahvasti. Uskon että pidät tästä kysymyksestä ja johdannosta, koska sinulla on mahdollisuus jakaa jälleen rangaistuksia "suolimurotuomioistuimessa".

      ___C___

      Kaihilasiterveisin. ;DDD

    • Päätin pitäytyä siinä, että en usko olevani pätevämpi kuin kolme Vantaan ammattituomaria. Tämä oli myös sinun väitteesi, hyvä Tröllykkä. Siitä irtautuminen on tulkittava loogiseksi pöljyydeksi. Tämä sopinee sinulle?

      Trölli: ”Vantaan KO kertoi lauseen yhteydessä, että "oli siis hyvin helppo havaita, että klubin selityksissä vivutetusta valuuttakaupasta ei ollut mitään järkeä."
      Käytin kyseistä lainausta todisteena, koska Wincapita nimenomaan markkinoi rahan tulevan vivutetusta valuuttakaupasta. Jos koko viputeoria on järjetöntä höpötystä – kuten Vantaan käräjäoikeuden kanta oli - kaatuvat myös Wincapitan selitykset klubin tuloista. Jos viputeoria oli järjetön, normaalin järkevän ihmisen olisi pitänyt asia havaita.

      Tröllykkä: ”..sillä... alla kuvattu valuuttakauppaan liittyvä järkeily on osittain virheellinen”
      Kas, kas. Väitätkö sinä nyt, että virtuaaliavaruuden irtonikki ”amerikkalainen mopo” on luotettavampi kuin kolme ammattituomaria.
      Tröllykän aiempi väite: ”....en lähde mukaan sellaisiin pelleilyihin, joissa kehut olevasi pätevämpi juristi kuin Vantaan kolme tuomaria.”.
      Kas näin sitä Tröllykkä viipottaa taas takatukka hulmuten. ;)

      Lähtekäämme nyt siitä, että Wincapita oli törkeä petos.
      Tröllykkä: ” Yksittäisen tunkin tuottamuksellinen rahanpesu ei varmuudella ole "osallisuutta petokseen".
      Äläpä Sauli taas häslää.
      Enhän minä puhunut yhtään mitään rahanpesusta.
      Rahanpesuun voisi syyllistyä Hannu tai sponsori. Rahanpesurikoksen tekee pyykkäri - ei se, jonka rahoja pestään.

      Tröllykkä: ” Jo(s) kolme viikkoa sitten esitin sinulle alla olevan hypoteettisen mallin, mutta et vaivautunut siihen vastaamaan.”
      Voit sivellä hypoteettisen mallisi Tummelille ja piilottaa se parhaaksi katsomallasi tavalla. ;)

      Lähtekäämme siitä, että Wincapita oli törkeä petos.
      Vantaan käräjäoikeus arveli, että myös osa tunkeista on tiennyt toiminnan petokseksi: ” Myös muiden jäsenten kuin sponsorijäsenten osalta on oletettavaa, että osa jäsenistä on tiennyt, arvannut tai epäillyt klubin olevan huijausta.”

      Rikoslaki sanoo petoksesta: ” Joka, hankkiakseen itselleen.....oikeudetonta taloudellista hyötyä....erehdystä hyväksi käyttämällä...on tuomittava petoksesta sakkoon tai vankeuteen...”.
      Tällainen ”tietoinen” tunkki hankkii itselleen taloudellista hyötyä, hän käyttää hyväkseen sitä seikkaa, että hän tietää Winkkarin oikean luonteen, kun taas valtaosa jäsenistä oli vilpittömällä mielellä mukana. ”Tietoisella” tunkilla on valtava etu, hän osaa kotiuttaa rahansa ennen suurta sortumista. Kyllä teko on kiistatta rikollinen. Toinen, ja samalla vaikeampi kysymys on näyttää se, että tunkki tiesi asiasta.

      Ja tässä on hampurilaisen pihvi. Juuri tästä syystä Tröllykkä parkuu syyttömyyttään, ja tästä syystä tunkit ja sponssit eivät tienneet mistään mitään. Winkkarin jäsenistössä oli suuri määrä taparikollisia, jotka nyt yrittävät piileskellä suuren enemmistön selän takana.

      Kyllä kannatti etsiä mummoni kaihilasit. Wincapitan koko kuva, sen ystävälliset äidinkasvot ovat ainiaksi painuneet meidän sydämemme syvyyksiin. ;)

      • Harley...

        > Voit sivellä hypoteettisen mallisi Tummelille ja piilottaa se parhaaksi katsomallasi tavalla. ;)

        Hauskaa kuulla, kun akateeminen henkilö kirjoittaa parasta, mitä osaa. ;DDD

        ___D___

        > alla kuvattu valuuttakauppaan liittyvä järkeily on osittain virheellinen.

        Näin on. Tuomarit ovat lain asiantuntijoita, eivät valuuttakaupan. Vipua ja valuuttakauppaa koskeva lausunto on puutteellinen, jopa virheellinen. Se on fakta, ei laintulkintaa tai edes mielipide.

        ___C___

        > Kyllä teko on kiistatta rikollinen.

        Jaa, ja mitähän asiasta sanoo laki?

        "Joka, hankkiakseen itselleen tai toiselle oikeudetonta taloudellista hyötyä taikka toista vahingoittaakseen, erehdyttämällä tai erehdystä hyväksi käyttämällä saa toisen tekemään tai jättämään tekemättä jotakin ja siten aiheuttaa taloudellista vahinkoa erehtyneelle tai sille, jonka eduista tällä on ollut mahdollisuus määrätä, on tuomittava petoksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi."

        Kuvitellaan siis, että tunkki on mukana tietoisena petoksesta. Tunkki on siis sijoittanut myös omia rahojaan, ison tai pienen summan. Laki edellyttää, että

        a) joko tunkki on saanut toisen tekemään jotakin;
        b) tai tunkki on saanut toisen jättämään tekemättä jotakin.

        Mitä tuo tunkki, joka ei ketään mukaan ole sponsoroinut, on siis saanut TOISEN tekemään? Vaihtoehtoisesti, mitä tuo tunkki on saanut TOISEN jättämään tekemättä? Tunkkihan on vain sijoittanut ja nostanut rahoja.

        Tuota minä vaan ihmettelen - ehkä sinä sen keksit. Tuon ongelman vuoksi annoin sinulle tuottamuksellisen rahanpesun, mutta senhän sinä jo hylkäsit.

        Voi sinua, kun sinä aina kirjoitat, ennen kuin mietit! :DDD

        ___D___

        > Juuri tästä syystä Tröllykkä parkuu syyttömyyttään, ja tästä syystä tunkit ja sponssit eivät tienneet mistään mitään.

        Voi sinua hassua. Käy nyt ensin läpi tuo petoksen kuvaus.

        Kaihilasiterveisin. ;DDD

        ___D___

        Ps. Mikä on taparikollinen? Sanot minua rikolliseksi, mutta olenko myös taparikollinen? ;DDD


    • Tröllykkä: ” Tuomarit ovat lain asiantuntijoita, eivät valuuttakaupan.”
      Onhan se suloisen ihanan kutkuttavaa, miten somasti kompuroitkaan logiikkasi kanssa. Tällainen ilmaveivi Tröllykällä taas. ;)))

      Vantaan käräjäoikeus oli kuullut asiantuntijoita todistajina valuuttakauppa-asiassa. Oikeus toteaa: ” Todistajilla on koulutuksensa ja pitkän kokemuksensa ansiosta erittäin hyvä valuuttakaupan asiantuntemus. He ovat ehkä tämän alan parhaimmat asiantuntijat Suomessa.”
      Näin. Minunko pitäisi nyt uskoa nimetöntä puskasta huutelevaa nikkiä vai alan parhaimpia asiantuntijoita. ;)

      Oikeus kuulee todistajia ja tutustuu todistusaineistoon. Oikeus kuulee syyttäjän ja puolustuksen selittelyjä ja lopulta muotoilee sitten oman käsityksensä. On lapsellista väittää Vantaan käräjäoikeuden tuomiosta, että lakitieteelliset termit ovat kylläkin kohdallaan, mutta muuten ovat faktat ovat sitten sekaisin kuin seinäkello.

      Tähän loppuun on hyvä lainata Tröllykän omaa väitettä. ”Vantaan KO:n päätökseen on tältä osin hyvä nojautua.”
      Nojautukaamme yhdessä. ;)

      Lakiviitteesi oli muuten oikein, mutta tulkintasi väärin.
      1) Joka, hankkiakseen itselleen tai toiselle oikeudetonta taloudellista hyötyä
      > Hanski, tietoinen sponssi ja tietoinen tunkki hankkivat itselleen taloudellista hyötyä
      2) erehdyttämällä tai erehdystä hyväksi käyttämällä
      > Hanski ja sponssi hoitivat tuon erehdyttämisen
      > tunkki käytti Hanskin aiheuttamaan erehdystä omaksi hyväkseen

      3) saa toisen tekemään
      > Hanski ja sponssit saivat tyhmät liittymään winkkariin
      > Tunkki edelleen käytti Hanskin ja sponssin ahkeruutta omaksi hyödykseen

      4) siten aiheuttaa taloudellista vahinkoa erehtyneelle
      > Vahinkoa tuli kaikille, jotka liittyivät winkariin eivätkä ehtineet kyllin kotiuttaa

      Tietoinen tunkkihan on siipiveikko, täysillä mukana Hanskin petoksessa, täysillä hyötyy siitä. Tunkki vaan ei itse ole omin kätäsin tehnyt kaikki vaiheita. Älä turhaan mussuta. Näillä kriteereillä tunkki on mukana petoksessa, se on varmaa.

      Jaa mussutat. No miksi se Tauno, joka ottaa Teboilin hyllystä vain keppanan, tuomitaan ryöstöstä? No kun kaverit löivät huoltoaseman lasin rikki, avasivat oven ja tyhjensivät kassakoneen samalla. Tauno oli mukana ja hyväksyi teon.

      ” Mikä on taparikollinen?”
      Rikolliseen elämään mieltynyt asosiaalinen yksilö, joka ei aiemmista tuomioistaan tai läheltä piti tuomioistaa opi, vaan jatkaa rikollista elämäntapaansa.

      PS: ”Akateeminen henkilö, virkamies, asiallinen ja yksinkertaisena maallikko, ei voi päteä työssään, upseeri…”
      Minustahan kasvaa tällä menolla myyttinen henkilö rosvojen parissa - kuin Mustanaamio ikään. ;)

      • PSS.
        " Hauskaa kuulla, kun akateeminen henkilö kirjoittaa parasta, mitä osaa."

        Tummeli suojelee hypoteettista malliasi ilman kosteudelta ja auringon säteilyn haurastuttavalta vaikutukselta. Ajattelin, että malliasi säilytetään pitkään, koska tässä casessa sille ei ole enempää käyttöä.;)


      • Harley...

        > Älä turhaan mussuta.

        Totta kai mussutan, sen tiesit ihan oikein. Sinä olet asiassa taas väärässä. Sinä niin kovin toivot, että tunkit olisivat syyllistyneet petokseen, mutta sinä et pysty laista osoittamaan kohtaa. Laki on tuolta osin yksiselitteinen.

        Laki edellyttää, että

        a) joko tunkki on saanut toisen tekemään jotakin;
        b) tai tunkki on saanut toisen jättämään tekemättä jotakin.

        Koska et tuota kohtaa ilmeisesti ymmärtänyt, kerron sinulle saman vielä toisella tavalla suomeksi.

        Tunkki ei ole saanut ketään TOISTA tekemään mitään, mutta tunkki ei ole myöskään saanut ketään TOISTA jättämään tekemättä mitään.Tunkkihan on vain sijoittanut ja nostanut rahoja, joten tahallisen rikoksen (lue: petoksen) tunnusmerkit eivät täyty.

        Haluaisitko vielä yrittää. ;DDD

        ___C___

        > On lapsellista väittää Vantaan käräjäoikeuden tuomiosta, että lakitieteelliset termit ovat kylläkin kohdallaan, mutta muuten ovat faktat ovat sitten sekaisin kuin seinäkello.

        Lakitieteelliset termit ovat kyllä kohdallaan, juuri näin. ;DDD

        Fakta sen sijaan on se, että vipua koskeva fakta ei ollut fakta. Tuomarien käyttämät asiantuntijat eivät ole olleet ajan tasalla, joten kyseessä lienee kuvaamasi seinäkello.

        Vipu on keino käyttää lainattua rahaa kaupankäyntiin. Jos haluat avata 100 000$ toimeksiannon, omaa pääomaa tarvitaan vain 1000$, jos vipu on 100 - loppuosa on lainarahaa. Valuuttakaupan erikoisuus on, ettei siinä voi kuin poikkeustapauksissa hävitä enemmän kuin sijoitettu pääoma. Yllä kuvatussa tapauksessa 1000$, jos oletetaan että vaadittu stop-loss toimii, kuten sen kuvitellaan normaalisti toimivan.

        100 000 toimeksiannolle ei varmuudella vaadita 100 000 vakuutta! Vakuudeksi riittää yleensä 2-10 % avattavan valuuttaposition koosta ja vivun mukaan.

        Nyrkkisääntö valuuttakaupassa on, että yli 2-3% pääomasta ei kannata riskeerata yhteen kauppaan. MIksi siis sijoittaa kerralla koko pääoma?

        Ainakin MBT ja CitiFX Pro liikuttavat helposti 10 miljoonan toimeksiantoja (lot), ja peruspositiohan on 100 000.

        Ihan vapaasti voit olla eri mieltä, mutta se vain osoittaa sen, ettet ymmärrä valuuttakaupan perusteita.

        ___C___

        > Minustahan kasvaa tällä menolla myyttinen henkilö rosvojen parissa.

        Meidän tavallisten ihmisten parissa sinusta on kasvanut hassu poika, joka on lähes poikkeuksetta väärässä ja joka tarvittaessa valehtelee.

        Viputerveisin. :DDD


    • vipu vai kanki

      aivan sama onko käytetty 10m hirttä.
      aivan sama kuka on valuuttakauppa asiantuntija
      aivan sama montako % kassasta jne

      hannu kertoi itse, että valuuttakauppaa ei käyty (piste)

      • IDIOOOTIT

        Hannu kerto paljon muutakin,,HAHAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH


      • koskas uuet kierrok
        IDIOOOTIT kirjoitti:

        Hannu kerto paljon muutakin,,HAHAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

        Kyllähän siinä kerkes varmaan paljonkin kertomaan muutakin kun kerran ei valuuttakauppaa käyty, selviteltiin varmaan jonkinverran tuota käymätöntä kauppaa, kun sitä meinattiin ja varmasti varoiteli käymästä sitä kauppaa kun itsekkin kokeilussa menetti kaupparahansa mailmalle, oli siinäsuhteesa mukava mies kun seliti noinkin avoimesti juttunsa, liekö kellari opettanut.


    • Tröllykkä: "Tunkki ei ole saanut ketään TOISTA tekemään mitään, mutta tunkki ei ole myöskään saanut ketään TOISTA jättämään tekemättä mitään."

      Äläpä nyt tukehdu. Eikös rikoslaissa ole avuntoanto ja rkoskumppanuus pykälätkin? Eihän sinun kökkötulkintasi - a ja b, kissa kävelee - mitään tarkoita. Pohdi rauhassa tuota TB-huoltoaseman esimerkkiä ja tule sitten takaisin, kun sytyttää.

      Valuuttakaupasta huutelet: " Ihan vapaasti voit olla eri mieltä.."
      Enhän minä ole eri mieltä, Tröllykkä kulta. Suomen parhaat valuuttakaupan asiantuntijat ja Vantaan käräjäoikeus ne eri mieltä kanssasi ovat. Nyt minun pitää hirveästi pohtia, uskonko omilla nimillään oikeudessa esiintyneitä huippuasiantuntijoita ja Vantaan käräjäoikeutta vai irtonikillä bittiavaruudessa parkuvaa nimetöntä Tröllykkää.

      Taidanpa uskoa asiantuntjoita. ;)

      Mutta tämähän olikin vain pieni sormiharjoitus minulta. Halusin näyttää, että Tröllykkä, joka aiemmin vannoi uskovansa Vantaan käräjäoikeuden kolmen tuomarin viisautta, kerkeästi myös heidät kieltää.

      Niinhän sinä kielsit Vantaan käräjäoikeuden päätöksen kuin Pietari Jeesuksen. Eikä tässä tarvinnut odottaa edes kukon kiekumista. ;)

      • Harley...

        > Eihän sinun kökkötulkintasi - a ja b, kissa kävelee - mitään tarkoita.

        Hauskaa edelleen kuulla, kun akateeminen henkilö pistää parastaan. ;DDD

        Kökkötulkintani tarkoittaa ainoastaan sitä, että et pysty perustelemaan rikosta.

        Väität, että tunkki edelleen käytti Hanskin ja sponssin ahkeruutta omaksi hyödykseen, mutta tunkki ei saanut ketään tekemään mitään tai jättämään ketään tekemättä jotain.

        Tunkki ei voi hdotuksesi mukaan avustaa petoksessa sijoittamalla omia rahojaan ja nostamalla rahaa. Kai sinä sen ymmärrät, sinä hassu poika? ;DDD

        ___C___

        > Halusin näyttää, että Tröllykkä, joka aiemmin vannoi uskovansa Vantaan käräjäoikeuden kolmen tuomarin viisautta, kerkeästi myös heidät kieltää.

        Et halunnut. Kuten itse sanoit, ei heidän lain ymmärryksessään ole mitään puutteita, päin vastoin. Ja itse olen samaa mieltä.

        Tuo kohta on jutussa pelkkä sivujuonne, eikä se ratkaise jutussa juuta aikä jaata. Omin sanoinesi, kyseessä lienee vivun osalta kuvaamasi seinäkello. Järkeily oli osittain virheellinen, ja siitä löytyi asiaristiriita. Lopputulema oli silti oikea.

        > Niinhän sinä kielsit Vantaan käräjäoikeuden päätöksen kuin Pietari Jeesuksen.

        Missä kohtaa, sinä hassu poika? Vantaan käräjäoikeuden päätös oli ymmärtääkseni virheetön.

        ___C___

        > Taidanpa uskoa asiantuntjoita.

        Tästä asiasta olemme aivan samaa mieltä. Minä myös.


      • Harley... kirjoitti:

        > Eihän sinun kökkötulkintasi - a ja b, kissa kävelee - mitään tarkoita.

        Hauskaa edelleen kuulla, kun akateeminen henkilö pistää parastaan. ;DDD

        Kökkötulkintani tarkoittaa ainoastaan sitä, että et pysty perustelemaan rikosta.

        Väität, että tunkki edelleen käytti Hanskin ja sponssin ahkeruutta omaksi hyödykseen, mutta tunkki ei saanut ketään tekemään mitään tai jättämään ketään tekemättä jotain.

        Tunkki ei voi hdotuksesi mukaan avustaa petoksessa sijoittamalla omia rahojaan ja nostamalla rahaa. Kai sinä sen ymmärrät, sinä hassu poika? ;DDD

        ___C___

        > Halusin näyttää, että Tröllykkä, joka aiemmin vannoi uskovansa Vantaan käräjäoikeuden kolmen tuomarin viisautta, kerkeästi myös heidät kieltää.

        Et halunnut. Kuten itse sanoit, ei heidän lain ymmärryksessään ole mitään puutteita, päin vastoin. Ja itse olen samaa mieltä.

        Tuo kohta on jutussa pelkkä sivujuonne, eikä se ratkaise jutussa juuta aikä jaata. Omin sanoinesi, kyseessä lienee vivun osalta kuvaamasi seinäkello. Järkeily oli osittain virheellinen, ja siitä löytyi asiaristiriita. Lopputulema oli silti oikea.

        > Niinhän sinä kielsit Vantaan käräjäoikeuden päätöksen kuin Pietari Jeesuksen.

        Missä kohtaa, sinä hassu poika? Vantaan käräjäoikeuden päätös oli ymmärtääkseni virheetön.

        ___C___

        > Taidanpa uskoa asiantuntjoita.

        Tästä asiasta olemme aivan samaa mieltä. Minä myös.

        Tröllykkä: " Tunkki ei voi hdotuksesi mukaan avustaa petoksessa sijoittamalla omia rahojaan ja nostamalla rahaa."

        Tähän ihan pieni tarkennus: Nostamalla rahaa, jonka hän tiesi petoksella hankitun petoksen uhreilta. ;))))

        Tröllykkä: "Vantaan käräjäoikeuden päätös oli ymmärtääkseni virheetön. "

        Suostunet sitten ilmeisesti allekirjoittamaan tämänkin pohdiskelun:
        "Ehkä selitys on ihmisten luontaisen rahanahneuden aiheuttama sokaistuminen.”


      • Harley...
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Tröllykkä: " Tunkki ei voi hdotuksesi mukaan avustaa petoksessa sijoittamalla omia rahojaan ja nostamalla rahaa."

        Tähän ihan pieni tarkennus: Nostamalla rahaa, jonka hän tiesi petoksella hankitun petoksen uhreilta. ;))))

        Tröllykkä: "Vantaan käräjäoikeuden päätös oli ymmärtääkseni virheetön. "

        Suostunet sitten ilmeisesti allekirjoittamaan tämänkin pohdiskelun:
        "Ehkä selitys on ihmisten luontaisen rahanahneuden aiheuttama sokaistuminen.”

        Kerrot, että tunkki nosti rahaa, jonka hän tiesi petoksella hankitun petoksen uhreilta. Toteat myös, että "kyllä teko on kiistatta rikollinen".

        Mutta mikä tuossa on laitonta - se ei siis voi olla ehdottamasi petos eikä se voi olla avunanto petoksessa? Anna se lainkohta, kuten on ollut tapana, perustele ja uskon mielelläni sinua. Perustelun ei pitäisi olla vaikeaa, jos teko on "kiistatta rikollinen". Haluaisitko vielä yrittää?

        Annoin sinulle vinkiksi tuottamuksellisen rahanpesun, mutta sen sinä lakaisit maton alle heti alkuunsa. Miten on?

        ___C___

        > Suostunet sitten ilmeisesti allekirjoittamaan tämänkin pohdiskelun...

        Vantaan käräjäoikeuden päätös perusteluineen oli ymmärtääkseni virheetön. Lopputulema oli oikea siitä huolimatta, että kuvaamasi "pohdiskelu" ei ollut virheetön.


    • Harley....

      vai vielä vipua kuinkahan paljon hannu olis hävinnyt jos ois käyttänyt vipua kun nyt meni vaan 200k

    • Harley..........
    • Tröllykkä: " Anna se lainkohta, kuten on ollut tapana". Minulla on ollut tapana. Sinä vaan avuttomana neuvottomana huutelet lainkohtia siellä. ;)

      3 §/Rikoskumppanuus
      "Jos kaksi tai useammat ovat yhdessä tehneet tahallisen rikoksen, rangaistaan kutakin rikoksen tekijänä."

      Tuossahan tuo on. Kun yhdessä tehdään, niin yhdessä tuomitaan. Tekijöiden ei tarvitse kukin erikseen syyllistyä kaikiin osatekoihin. Tappoon riittää se, että pitelet uhria jalasta kiinni samalla kun kaveri hutkii kirveellä.

      Tämä myös vastaa sinun a ja b ihmettelyysi:
      " a) joko tunkki on saanut toisen tekemään jotakin;" -> Tunkin kaverina ollut Hanski sai rikoksen uhrin kantamaan rahat Winkkariin.

      Nyt olisi sitten sinun vuorosi toteuttaa tämä lupauksesi: "...ja uskon mielelläni sinua." ;)))

      Tröllykkä: " Vantaan käräjäoikeuden päätös perusteluineen oli ymmärtääkseni virheetön. Lopputulema oli oikea siitä huolimatta, että kuvaamasi "pohdiskelu" ei ollut virheetön."

      Runoilet niin vallattomasti, että tässä sinulle vaihtari.;)))

      Huimaa on Tröllykän logiikan lento - ajatus hento.
      Taas menit ryskyen puskaan - miks' tuota torveloa kuskaan?

      • Harley...

        > Tunkin kaverina ollut Hanski sai rikoksen uhrin kantamaan rahat Winkkariin.

        Siis tunkin kaverina ollut Hanski! Alan oikeasti epäillä sinun mielenterveyttäsi ja järkeäsi, kyllä ehdotuksesi alkavat olla niin toivottomia. Sutkauksistasi voi kohta tehdä kokonaisen vitsikirjan. ;DDD

        ___C___

        > Sinä vaan avuttomana neuvottomana huutelet lainkohtia siellä.

        Voi, voi. Taas sinulla yksi huonosti nukuttu yö takana, vai? Tilannehan on niin, että sinä arvailet asioita ja minä sitten korjaan virheesi. Pistän tuolla alla tulemaan sen mokailulistasi. Se on täysin ylivoimaisen hauska!

        > 3 §/Rikoskumppanuus... Kun yhdessä tehdään, niin yhdessä tuomitaan.

        Aluksi tunkit olivat kertomasi mukaan syyllistyneet itse petokseen. Koska kumosin sen, keksit seuraavaksi avunannon. Koska sekin ontui niin pahasti, keksit tämän rikoskumppanuuden. Olet sinä kyllä täysin ylivoimaisen hassu veitikka - ei voi muuta kuin nauraa sätkyttelyllesi. ;DDD

        Rikoskumppanuus syntyy, kun kaksi tai useampia henkilöitä osallistuu varsinaiseen rikoksen täytäntöönpanotoimeen. Rikoksen tekijöinä rikosvastuuseen joutuvat rikoskumppanit, jotka ovat yhdessä tehneet rikoksen.

        Kerropa nyt meille muille, millä tavalla nuo tunkit olivat Kailajärven rikoskumppaneita. Eikö paremminkin perustajakumppani Peri, Kailajärven veli tai naisystävä voisi olla rikoskumppaneita? Mutta että tunkit ovat täytäntöönpanneet yhdessä tuon petoksen. Ja veli, joka oli suunnittelussa mukana, ei ole syytettynä rikoskumppanuudesta.

        Miten tunkit ovat panneet rikoksen täytäntöön eli toimeenpanneet rikoksen?

        Miksi rikoskumppanit eivät olleet jo Vantaalla syytettyinä rikoskumppanuudesta? ;DDD

        ___C____

        Runoilet niin vallattomasti, että tässä sinulle oma vaihtarini, se vanha tuttu.

        Rautalankakauppias - sinä olet aina väärässä (osittainen lista)

        1. WinCapita on rahankeräysrikos - olit väärässä.

        2. Oikeudenkäymiskaari (ei tarvitse välittää pääjutusta) - olit väärässä.

        3. Tunkit ovat syyllistyneet rikolliseen toimintaan - olit väärässä, koska rahankeräykseen saa antaa omia rahojaan rajoituksetta.

        4. Lain esityöt - kysyit että mitä ne sellaiset ovat (tämä oli "Pappa Laatikainen - nimimerkillä" ihan paras!) ;DDD

        5. Valtion rahankeräysrikoksissa "konfiskoimista varoista voidaan ja tuleekin maksaa korvauksia" rikosvahingon kärsineille - olit väärässä.

        6. Väitit kivenkovaan, että sponsori maksaa "kaksinkertaisesti", ensin valtiolle ja sitten tunkille - olit väärässä.

        7. Väitit, että todisteena ei voi käyttää laittomasti hankittua aineistoa (Perry Mason) - olit väärässä, kyse on vain aineiston luotettavuudesta.

        8. Väitit, että Vantaan käräjäoikeuden päätös hylätä rahankeräysrikos perustui vain ja ainoastaan lain esitöiden tulkintaan - olit väärässä.

        Lisäksi muita parhaita paloja:

        9. "Lakimiesten, ekonomien ja pankinjohtajien tietoisuuden puute WinCapitassa katsottakoon erityisen tahalliseksi tai erityisen tuottamukselliseksi." (Rautalankakauppias aka Vosujen Vahti).

        10. "Pyramihuijaus on ja oli kriminalisoitua sekä vanhassa että uudessa laissa." (Vosujen vahti).

        11. "Sinun teoriasi kantaisi vain, jos wincapita saataisiin näytettyä jatkuvaksi (yhdeksi) rikokseksi 2003-2008.

        12. "Pragmaattinen syyttäjä - siis se tumpelo, saamaton, ammattitaidoton ja vaappuva - voi tehdä niin ilkeän tempun, että syyttää vain uuden rahankeräyslain aikaisesta touhusta."

        13. "Pragmaattinen syyttäjä voi tehdä temppuja."

        14. "En tiedä mitään syytä, miksi poliisin pitäisi tutkia wincapitaa 2003 saakka."

        15. "Nyt syyttäjä syyttää sitä rikollista sponssia vain vuosien 2006 -2008 välillä tehdystä rikoksesta. Aiemmin ei rikosta ollut tai se ei sovi rahankeräysrikoksen määrittelyn alle. "

        16. "Syyttäjällä taas ei ole ainespuita syyttää petoksesta vuosien 2003 - 2006 välillä koska ne rikosilmoitukset puuttuvat."

        ___C___

        Vantaan KO: Klubi toimi ensin nimellä GiiClub, sitten nimellä WinClub ja lopuksi nimellä WinCapita. Asiassa on riidatonta, että kysymyksessä oli nimenmuutoksista huolimatta koko ajan yksi ja sama klubi.


    • kiristelöö naruja

      Romukaappias meinoo näemä nylköö rollin ihan tuppeen. Ei tuumakoo nuoroo anna rollille van kiristelöö narua alvariinsa lissöö. Oiksko tämä niinikkään ku matikkanmies että raakanna vaan jääle koko luirake.

      • ett semmonen luirake

        Runoilet niin vallattomasti, että tässä sinulle oma vaihtarini, se vanha tuttu.

        Rautalankakauppias - sinä olet aina väärässä (osittainen lista)

        1. WinCapita on rahankeräysrikos - olit väärässä.

        2. Oikeudenkäymiskaari (ei tarvitse välittää pääjutusta) - olit väärässä.

        3. Tunkit ovat syyllistyneet rikolliseen toimintaan - olit väärässä, koska rahankeräykseen saa antaa omia rahojaan rajoituksetta.

        4. Lain esityöt - kysyit että mitä ne sellaiset ovat (tämä oli "Pappa Laatikainen - nimimerkillä" ihan paras!) ;DDD

        5. Valtion rahankeräysrikoksissa "konfiskoimista varoista voidaan ja tuleekin maksaa korvauksia" rikosvahingon kärsineille - olit väärässä.

        6. Väitit kivenkovaan, että sponsori maksaa "kaksinkertaisesti", ensin valtiolle ja sitten tunkille - olit väärässä.

        7. Väitit, että todisteena ei voi käyttää laittomasti hankittua aineistoa (Perry Mason) - olit väärässä, kyse on vain aineiston luotettavuudesta.

        8. Väitit, että Vantaan käräjäoikeuden päätös hylätä rahankeräysrikos perustui vain ja ainoastaan lain esitöiden tulkintaan - olit väärässä.

        Lisäksi muita parhaita paloja:

        9. "Lakimiesten, ekonomien ja pankinjohtajien tietoisuuden puute WinCapitassa katsottakoon erityisen tahalliseksi tai erityisen tuottamukselliseksi." (Rautalankakauppias aka Vosujen Vahti).

        10. "Pyramihuijaus on ja oli kriminalisoitua sekä vanhassa että uudessa laissa." (Vosujen vahti).

        11. "Sinun teoriasi kantaisi vain, jos wincapita saataisiin näytettyä jatkuvaksi (yhdeksi) rikokseksi 2003-2008.

        12. "Pragmaattinen syyttäjä - siis se tumpelo, saamaton, ammattitaidoton ja vaappuva - voi tehdä niin ilkeän tempun, että syyttää vain uuden rahankeräyslain aikaisesta touhusta."

        13. "Pragmaattinen syyttäjä voi tehdä temppuja."

        14. "En tiedä mitään syytä, miksi poliisin pitäisi tutkia wincapitaa 2003 saakka."

        15. "Nyt syyttäjä syyttää sitä rikollista sponssia vain vuosien 2006 -2008 välillä tehdystä rikoksesta. Aiemmin ei rikosta ollut tai se ei sovi rahankeräysrikoksen määrittelyn alle. "

        16. "Syyttäjällä taas ei ole ainespuita syyttää petoksesta vuosien 2003 - 2006 välillä koska ne rikosilmoitukset puuttuvat."


    • Tröllykkä: "Anna se lainkohta."
      Jos se et ollut sinä, niin kuka sinun nimimerkilläsi sitten huutelee antamaan niitä lainkohtia?

      Sinun muuten kannattaisi scannata tuo syntilistani ja pistää se vaikka Aijaa-sivuille haettavaksi. Olisi paljon lukijaystävällisempää pistää vain linkki listaan. Taisit muutenkin eksyä keskustelunaiheestakin, rikoskumppanuutta minä tässä pohdiskelin viimeksi. Tuo sinun listasi on jo aiemmin todettu tarkoitushakuiseksi ja valheelliseksi.

      Puhuimme siis "tietoisen" tunkin tapauksesta. Tunkki siis tiesi, että Winkkari on petosta vaan, mutta siitä huolimatta hän hyötymistarkoituksessa ryykäsi klubiin mukaan ja myös hyötyi asiassaan.

      " Siis tunkin kaverina ollut Hanski!"
      Eikös ollutkin näppärä ilmaisu? Hanski on tunkin kaveri ja tunkki Hanskin. Ystävyyssuhde on yleensä symmetrinen eikä esitysjärjestyksellä ole väliä. ;)

      Hanski hankki itselleen ja tunkille oikeudetonta taloudellista hyötyä, Hanski erehdytti ja käytti erehdystä hyväkseen. Hanski sai toiset liittymään Winkkariin. Hanski aiheutti taloudellista vahinkoa erehtyneelle.
      Tunkki hankki itselleen taloudellista hyötyä. Tunkki aiheutti toiminnallaan taloudellista vahinkoa erehtyneelle.
      Tunkki ja Hanski olivat mukana samassa teossa.

      Kyllä tämä rikoskumppanuudelta kovasti näyttää. Tunkki piti jalasta kiinni ja Hanski huimi sillä kirveellä, jos sallit triviaalin analogian. ;)

      En edes viitsi puhua sponssista mitään tässä yhteydessä. Hänellä oli kätösensä kiinni myös siinä kirveenvarressa.

      Äläpä nyt häslää taas selvässä asiassa. Ismot ja petrit eivät hankkineet itselleen taloudellista hyötyä, eivätkä siten hyötyneet toisen erehdyksestä. Kas kun Ismot ja Petrit eivät olleet winkkarin jäseniä. Näin ainakin, jos uskomme syyttäjää ja syytteen raukeamisesta esitettyjä perusteluja.

      Sinähän otat kierroksia kuin Poutiaisen mopo. ;)
      Mitä turhaan. Winkarihan oli vain törkeä petos ja sinä siinä mukana. Aina ei voi voittaa. ;)

      PS. Koettasit nyt jotenkin pysyä keskusteluaiheessa. Kun sinä kysyt, minä tietysti vastaan. Tämän jälkeen sinä huitelitkit jo ismoissa ja petreissä sekä omatekemissä syntilistoissasi. Tätä kutsutaan keskusteluaiheen pakoiluksi. ;)

      • Harley...

        > Tuo sinun listasi on jo aiemmin todettu tarkoitushakuiseksi ja valheelliseksi.

        Ei, ei, olet ymmärtänyt asian väärin. Se on täyttä totta. Sinun on vain vaikea katsoa omia virheitäsi, kun ne sinulle ystävällisesti näytöllä esitetään tuollaisena yhteenvetona. Kyllä minuakin tuollainen toilailu hävettäisi - niin kuin peiliin olisit katsomassa. ;DDD

        > Sinun muuten kannattaisi scannata tuo syntilistani ja pistää se vaikka Aijaa-sivuille haettavaksi.

        Tuo lista on ihan ookoo, mutta kiitos silti. Pidän listan tuollaisena.

        > Tunkki ja Hanski olivat mukana samassa teossa...Kyllä tämä rikoskumppanuudelta kovasti näyttää.

        Niin, varmasti, jos on sokea.

        Rikoskumppanuus syntyy, kun kaksi tai useampia henkilöitä osallistuu varsinaiseen rikoksen täytäntöönpanotoimeen. Rikoksen tekijöinä rikosvastuuseen joutuvat rikoskumppanit, jotka ovat yhdessä tehneet rikoksen. Tunkit eivät ole millään tavoin olleet petoksen toimeenpanijoita.

        > Sinähän otat kierroksia kuin Poutiaisen mopo.

        Olin ottamaisillani kierroksia, kunnes taas muistin kenen kanssa olenkaan kirjoittelemassa. Sinä kirjoitat näitä höpöjuttujasi vain hauskuuttaaksesi meitä muita. Kiitos siitä - jatka samaan hassuun malliin. :DDD

        ___C___

        > Winkarihan oli vain törkeä petos ja sinä siinä mukana... Kun sinä kysyt, minä tietysti vastaan.

        Ajattelen, että olet laatimassa vastauksistasi vitsikirjaa. Minä yritän pysyä asialinjalla, ja sinä käyt ehdottelemaan kaikenlaista ja vielä huumorimielellä. Tunkit tekivät petoksen? Ei. Tunkit olivat avunantajia petoksessa? No, ei. Tunkit olivat rikoskumppaneita? No, ei sekään. WinCapita oli rahankeräysrikos? Ei onnistu. Haluaisitko vielä yrittää jotakin muuta?

        ___C___

        Miten olisi liikennerikkomus?

        Kaihilasiterveisin. :DDD


    • Arvelin, että huutohan tuolta Tröllykältä nyt pullahtaa, Katsotaan nyt sekin, mitä hallituksen esitys sanoo rikoskumppanuudesta.
      http://www.eduskunta.fi/triphome/bin/akxhref2.sh?{KEY}=HE 44/2002

      " Rikoskumppanuutta koskevan säännösehdotuksen mukaan jos kaksi tai
      useammat ovat yhdessä tehneet tahallisen rikoksen, rangaistaan kutakin
      rikoksen tekijänä."
      Tämä on selvää, Hanski ja tietoinen tunkkihan ne yksimielisesti kahmivat hölmöjen rahat pois kuleksimasta.

      Mutta kun tuo Tröllykkä parkuu taas, että eihän se tunkki erehdyttänyt ketään.
      " Työnjakoon perustuva kumppanuusvastuu voidaan toteuttaa myös muissakin kuin yhdistetyissä rikoksissa. Esimerkiksi varkauden suunnittelu, vartiossa oleminen, omaisuuden kuljettaminen pois ja osallistuminen saaliin jakoon voi johtaa tekijävastuuseen, vaikkei henkilö olisi osallistunut itse anastustoimeen."

      Kas näin, anastuksen suoritti Hanski ja tunkki oli sitten mukana saaliin jaolla.
      Miten minä olenkaan näin teräväpäinen? ;)

      Mutta, mutta. Nyt tuli lieviä probleemeja.
      "…tilanne on mahdollinen, jolloin useampi henkilö voi toteuttaa teollaan saman
      rikoksen tunnusmerkistön, kuitenkin ilman tarvittavaa subjektiivista
      yhteyttä. Oikeuskirjallisuudessa tilanteesta käytetään nimitystä satunnainen
      rikoskumppanuus, jolla tarkoitetaan "kahden tai useamman henkilön
      myötävaikutusta saman rikoksellisen seurauksen aikaansaamisessa
      rikoskumppanuuden edellytysten puuttuessa". Tällöin kunkin
      myötävaikuttajan osuus arvioidaan itsenäisenä rikoksena."

      Annetaan Tröllille hieman siimaa. Voihan tämä "tietoisen" tunkin tapaus olla satunnaista rikoskumppanuuttakin, myönnetään. Silloin tunkki pääsee tuomiolle itsenäisestä rikoksesta, sanoo lainsäätäjä.

      Joo, ei ollut meidän Tröllykästä lakiasioista keskustelijaksi. Niinhän tuo taas nysvää henkilökohtaisuuksien tasolla vaikka asiasta piti puhuman. No kukin puhuu mitä osaa. ;)))

      Hyvä näin. Tämäkin asia tuli taas taputeltua.

      Mistähän sitä nyt puhuttaisiin. Ymmärtäisitkö sinä Tröllykkä jotakin taimikon ensiharvennuksesta?

      • Harley...

        > No kukin puhuu mitä osaa.

        Ilmankos ilma on jäljiltäsi sakeana lannasta.

        ___C___

        Olet niin uskomattoman kaukohakuinen (ei: kaukonäköinen) että ensimmäistä kertaa meinasin mennä lähes sanattomaksi...

        Sinä olet asiassa pelkkää näyttöä vaille aivan oikeassa!

        ___C___

        Rikoskumppanuutta koskevan säännösehdotuksen mukaan jos kaksi tai useammat ovat yhdessä tehneet tahallisen rikoksen, rangaistaan kutakin rikoksen tekijänä. Rikoksen tekijöinä rikosvastuuseen joutuvat rikoskumppanit, jotka ovat yhdessä tehneet rikoksen.

        Tekijävastuu edellyttää yhdessä tekemistä. Tekijävastuun edellytyksenä on, että osallisen työnjaon mukainen osuus on olennainen ja että hänen osuutensa täyttämistä on pidettävä kokonaisuuden kannalta merkityksellisenä.

        ___C___

        Minulla ei tietenkään voi olla tietoa jonkun yksittäisen jäsenen tekosista tai Kailajärven toiminnasta. Mikään olemassa oleva yksittäinen dokumentti ei anna riittävästi tietoa, joten miksi kävisinkään edes puolustelemaan kenenkään yksitttäisen jäsenen tekosia, sillä kaikkihan on mahdollista. Eikö niin?

        ___C___

        Kollektiivisena ryhmänä hyvässä uskossa toimineet ja rehelliset jäsenet tulevat kävelemään rangaistuksetta ja vapaina kuin taivaan tähdet.

        ___C___

        Tarkastellaan kuitenkin yksittäistä jäsentä, tunkkia, joka on tiennyt toiminnan rikolliseksi, ja kerännyt ison potin rahaa sponsoroimatta ketään.

        Tässä tilanteessa edes rikoskumppanuuden objektiivista suhdetta ei voida hylätä, koska yksittäinen tunkki on voinut olla Kailajärven kanssa samassa juonessa joka alusta saakka tai hetkestä t alkaen. Silloin tunkki on yksissä tuumin Kailajärven kanssa suunnitellut rikoksta ja toiminut siinä toimeenpanijana. Se on ehdottomasti mahdollista. Kailajärvi ja tunkki ovat yksissä tuumin sopineet tehtävänjaon, ja tunkki on jäänyt tunkiksi nostamaan rahaa. Kyllä se on mahdollista, että Kailajärvestä on tehty vain pelkkä syntipukki. Se on periaatteessa ehdottomasti mahdollista.

        Jos Kailajärvellä on objektiivisessa suhteessa oleva rikoskumppanitunkki, tuo rikoskumppani vastaa rikoksesta kuten omastaan. Kailajärvi ja rikoskumppani-tunkki ovat samalla viivalla, josta seuraa sama rangaistus.

        ___C___

        Rikoskumppanuuden subjektiivisessa suhteessa yhdessä tekeminen merkitsee vaatimusta yhteisymmärryksestä. Yhteisymmärrys merkitsee tietoisuutta siitä, että oma toiminta yhdessä muiden kanssa toteuttaa tunnusmerkistön. Subjektiivinen suhde ei edellytä sitä, että tekijä itse osallistuisi rikoksen toteuttamiseen.

        Yhteisymmärrysvaatimuksesta seuraa, että rikoskumppani ei vastaa vain oman toimintansa seurauksista, vaan teosta siihen saakka, mihin yhteisymmärrys ulottuu. Yhteisymmärrys rajaa vastuun koskemaan vain yhteisymmärryksessä suoritettuja tekoja.

        Tämä rikoskumppanuuden subjektiivinen suhde yhteisymmärrysvaatimuksineen tarkoittaa sitä, että rikoskumppanitunkki vastaa yhdessä koko teosta Kailajärven kanssa. Olethan sitä mieltä, että tunkin tuleekin vastata koko teosta kuten omasta teostaan? Jos yhteisymmärrys on alkanut jo GiiClubin aikana, tunkkia voidaan pitää yhtenä rikoksen perustajista.

        Tulisiko rikoskumppaneiden muuten tuntea toisensa?

        ___C___

        Sinä olet asiassa pelkää näyttöä vaille aivan oikeassa!

        Sinä olet ehdottoman hauska poika - jatka samaan malliin. ;DDD


    • Pannaanpa tämäkin keskustelu pakettiin, koska näytti tuolta Tröllykältä asia loppuvan heti kättelyssä.

      Tärkein argumenttini oli Vantaan käräjäoikeuden kommentti siitä, että sponssien tai tunkkien syyllisyys ratkaistaan erillisessä käsittelyssä eikä Vantaan käräjäoikeus tuomiossaan ota kantaa siihen.

      Oleellista rikollisessa teossa on sen tahallisuus. Vantaan käräjäoikeus aivan oikein kommentoi, että osa Winkkarin jäsenistä oli todennäköisesti tietoinen klubin rikollisesta luonteesta. Tämä kävi ilmi klubin loppuvaiheen hurjista kotiutuksista. Mikäli tällainen tietoisuus on osoitettavissa, siitä ei ole pitkä matka tahallisuuteen eikä siihen, että rikoksen tunnusmerkit täyttyvät. Luultavimmin puhutaan silloin petoksesta.

      Kävin hypoteettisen mielenkiinnon vuoksi keskustelua Tröllykän kanssa tunkin syyllisyydestä petokseen. Asia on sikäli teoriaa, että tunkin syyllisyydestä ei saada näyttöä. Oikeus ei voi avauttaa epäillyn kalloa ja tutkituttaa henkilön tarkoitusperiä.

      Sponssien syyllisyys on varmemmalla pohjalla. Aktiivinen värväystoiminta on osoitettavissa, henkilön aiempi nettijantteritausta on tutkittavissa, kotiutustaktiikassa näkyy käytännössä, tiesikö sponssi klubin sortuvan. Sponssin puheita ja tekoja on arvioitavissa yleisen elämänkokemuksen valossa. Sikäli kun sponssin teon tahallisuus näytettävissä, täyttyvät myös petoksen kaikki tunnusmerkit.

      Tröllykkä tuossa aiemmissa ketjuissa ylisti Vantaan käräjäoikeuden kolmen tuomarin ammattitaitoa. Tässä ketjussa Tröllykkä sitten sekosi suksiinsa. Käräjäoikeuden käyttämät valuuttakaupan asiantuntijat eivät ymmärräkään vivutetusta valuuttakaupasta mitään, vaan Tröllykkä pukkasi esiin oman ja pätevämmän kuvauksen. Kyllähän se suutani vetää hymyyn moinen kusiluistelu; asiantuntijat ovat asiantuntijoita vain, jos he ovat samaa mieltä Tröllykän kanssa.

      Täytyy rehellisyyden vuoksi tunnustaa, että tein tämän avauksen silkkaa ilkeyttäni. Kun Trölleröinen niin kiivaasti ylisti kolmea ammattituomaria, päätin tehdä pienen kokeen. Kiinnitin 2/0 lohiperhokoukun Tröllykän huuleen ja kiskoin venkulan hieman toiseen asentoon. Ja kas kummaa, niinhän se mielipide muuttuikin.
      Trölli: " Vantaan käräjäoikeuden päätös perusteluineen oli ymmärtääkseni virheetön. Lopputulema oli oikea siitä huolimatta, että kuvaamasi "pohdiskelu" ei ollut virheetön."

      Näin oikein. Kylläpä mummoni kaihilaseista olikin suuri hupi. ;).

      • Harley...

        > Täytyy rehellisyyden vuoksi tunnustaa, että tein tämän avauksen silkkaa ilkeyttäni.

        Höpö höpö. Luuletko sinä, että en ottanut tuota asiaa huomioon? Totta kai otin. Sen vuoksi sanankäänteeni olivat hyvin varovaiset. Sinä yritit saada minua samaan tilanteeseen, missä itse olit. Silloin(kin) kiemurtelit kuin liero koukussa.

        Mitä tulee vipuun, niin asiastahan oli jo eräs toinen "Aimo"-nimimerkki aikaisemmin kirjoittanut.

        > Käräjäoikeuden käyttämät valuuttakaupan asiantuntijat eivät ymmärräkään vivutetusta valuuttakaupasta mitään, vaan Tröllykkä pukkasi esiin oman ja pätevämmän kuvauksen.

        Kuten itse sanoit, ei tuomarien lain ymmärryksessä ole mitään puutteita, päin vastoin. Ja itse olen samaa mieltä.

        Tuo kohta on jutussa pelkkä sivujuonne, eikä se ratkaise jutussa juuta aikä jaata.

        ___C___

        Vantaan käräjäoikeuden päätös perusteluineen oli ymmärtääkseni virheetön. Lopputulema oli oikea siitä huolimatta, että kuvaamasi "pohdiskelu" ei ollutkaan virheetön.

        ___C___

        Kopiointi on imartelun eräs muoto. Onkin hauska nähdä, miten olen voinut opettaa sinulle nettikäytöstä, ja sinä kopioit sitä. Olen hyvilläni, että olet omaksunut opettamani keinot. Silloin pitää jatkuvasti kehittää jotakin uutta. :DDD


    • " Olet niin uskomattoman kaukohakuinen (ei: kaukonäköinen) että ensimmäistä kertaa meinasin mennä lähes sanattomaksi.

      Siihen nähden, että meinasit mennä sanattomaksi, olet kiitettävän monisanainen, etten sanoisi runsas.

      Kaukohakuisuus ja hyvä ilmavainu ovat kiitettäviä ominaisuuksia hyvällä jäniskoiralla. ;)

      Kuittaan tässä kaksi viestiäsi yhdellä lätkäisyllä, jos sopii.

      Tuo tunkkijuttu ei ole relevanttia. Sitä on turha teoretisoida, koskaan yksikään tunkki ei myönnä, tai tule myöntämään, että kylläpä hän winkkarin tiesi petolliseksi touhuksi. Evp. upseeri hölmöyttään hieman huuteli tähän viistoon, mutta ei siinäkään ole ainespuita syytteeksi saakka. Minun puolestani tunkit hypelkööt vapaina, kunhan hyppelevät ilman rikoshyötyä.

      Sponssien tilanne on mielenkiintoisempi. Syyteharkinnassa on ihan riittävästi sakkia, ja luotan kyllä siihen, että myös tuomioita ropisee. Sponssien kohdalla voi myös karvaasti toteutua se kahteen kertaan maksamisen dilemma. Palaan siihen myöhemmin paremmalla ajalla.

      Tröllykkä: "Tulisiko rikoskumppaneiden muuten tuntea toisensa?"
      Noin teoreettisena kysymyksenä en näe tätä tarpeellisena. Voin vallan hyvin lyöttäytyä yhteen tuntemattoman miehen kanssa rautatieasemalla ja käydä varastamassa aseman parkista maastopyörän. Kuulustelupöytäkirjat ovat väärällään tällaisia tapauksia.

      "Sinä yritit saada minua samaan tilanteeseen, missä itse olit."
      Taidat käsittää hieman väärin. Sinähän se vetosit erehtymättömiin auktoriteetteihin, jotka jouduit kuitenkin kieltämään myöhemmin. Jos itse haluat kutsua käytöstäsi kiemurteluksi, niin valinta lienee sinun. ;)

      " Olen hyvilläni, että olet omaksunut opettamani keinot."
      Loivasti hävettää, että vetelin sinua huulesta pitkin tanssilattiaa. Mutta tällainen tämä palsta on, on piipitettävä hiirien kanssa tai oltava hiljaa.;)))

      • Harley...

        > Onneksi näitä tunkkeja voidaan nyt rangaista osallisuudesta törkeään petokseen... Kyllä teko on kiistatta rikollinen... Tuo tunkkijuttu ei ole relevanttia... Minun puolestani tunkit hypelkööt vapaina, kunhan hyppelevät ilman rikoshyötyä.

        Ensiksi sanoit, että näitä tunkkeja rangaistaan törkeästä petoksesta. Kun kumosin sen väitteen, heitit voltin ja sanoit, että heitä voidaan rangaista osallisuudesta (ilmeisesti avunannosta) petokseen. Kun kumosin tuonkin väitteen, keksit, että tunkit ovatkin rikoskumppaneita. Kumottuani tuon viimeisimmänkin väitteesi, sanot että tunkkijuttu ei ole relevanttia.

        Että tällaista tällä kertaa - olet sinä kyllä perin hassu veitikka. Sinullehan pitää nauraa jo aivan kippurassa!

        > Loivasti hävettää...

        Varmasti tuon rangaistus-relevanttius -kohdan jälkeen hävettääkin. Huomasit lopulta, että huuli, josta luulit veteleväsi, olikin oma huulesi ja tanssilattialla olit yksin. Musiikkiakaan ei enää ollut, joten yleisö nauroi sinulle kippurassa tanssilattian seinustalla. ;DDD

        ___C___

        Jatka samaan malliin. Odotan innolla sitä tuplamaksujuttuasi. Jos siinä onnistuisit paremmin. Not! ;DDD


    • erilleen poimittua

      Olisiko nämä niitä aikansa onnellisia pyttyläisiä, jotka olisivat antaneet homman pyöriä pitempäänkin.

      >Tuo tunkkijuttu ei ole relevanttia. Sitä on turha teoretisoida, koskaan yksikään tunkki ei myönnä, tai tule myöntämään, että kylläpä hän winkkarin tiesi petolliseksi touhuksi. Evp. upseeri hölmöyttään hieman huuteli tähän viistoon, mutta ei siinäkään ole ainespuita syytteeksi saakka. Minun puolestani tunkit hypelkööt vapaina, kunhan hyppelevät ilman rikoshyötyä.

    • Ehkäpä haluaisit lainata mummoni kaihilaseja? Sillä tunkkien rikollisuudesta totesin myös tämän: ”Kävin hypoteettisen mielenkiinnon vuoksi keskustelua Tröllykän kanssa tunkin syyllisyydestä petokseen. Asia on sikäli teoriaa, että tunkin syyllisyydestä ei saada näyttöä.” Jäi varmaan näkemättä.

      ”Kun kumosin tuonkin väitteen...” Luetaankohan me samaa ketjua nyt Trölli kulta?
      Sinähän keskityit parkumaan, että anna viite, anna viite. Kun viitteen sait, lähettelit koottuja syntilistoja. Oletko nyt ihan varma, että tällainen on väitteen kumoamista?

      Ajattelitkos muuten loppuelämäsi jyrsiä sitä kananjalkaa, jonka huvikseni ja teoreettisen mielenkiinnon vuoksi sinulle heitin?

      Miksipä et halua kommentoida keskeistä väitettäni: ”...sponssien tai tunkkien syyllisyys ratkaistaan erillisessä käsittelyssä eikä Vantaan käräjäoikeus tuomiossaan ota kantaa.” Älä kommentoi, tiedänhän minä, että sinua nyt harmittaa.

      Älkäämme sentään eksykö pääasiasta, vaikka aihe onkin sinulle vastenmielinen.
      Tröllykkä: ” Käräjäoikeus pitää ilmeisenä ja selvitettynä, että suurin osa jäsenistä on luottanut klubin toiminnan rehellisyyteen. Kyllä minä mieluummin luotan käräjäoikeuden kolmeen ammattituomariin kuin nimettömään maallikkoon...”

      Tämänhän oli sinun taisteluhuutosi, iltarukoksesi ja ylistyslaulusi Vantaan käräjäoikeudelle. Niinhän sinä tässä ketjussa ja korvat punoittaen jouduit kiistämään aiemmin niin raudanlujan luottamuksesi. Voi, voi, sattuipas hupsusti. ;)

      Jos nyt varmasti naurattaa ihan kippurassa, niin nauretaan toki yhdessä. Harvoin minä olen nähnyt näin ripeää älyllistä kuperkeikkaa. ;)))

      • Harley...

        > Ajattelitkos muuten loppuelämäsi jyrsiä sitä kananjalkaa, jonka huvikseni ja teoreettisen mielenkiinnon vuoksi sinulle heitin?

        Teoreettisen mielenkiinnon vuoksiko sinä myös sanoit jo pari vuotta sitten, että WinCapita on rahankeräysrikos ja puolustit sitä hulluuden partaalle viime viikkoon saakka? Teoreettisen mielenkiinnon vuoksiko sinä väitit, että oikeutta voidaan käydä juuri silloin, kun sitä pragmaattisen syyttäjän puolesta halutaan? Teoreettisen mielenkiinnon vuoksiko sinä et tunnistanut lain esitöitä?

        No, tietenkin juuri sen vuoksi. Kyllähän minä nyt huumoria ymmärrän. Leikkiähän sinä olet laskenut jo muutaman vuoden - ei kai nyt kukaan kananjalan kanssa muuten kulkisi vuosikausia. Kyllä kaikki lukijat sen ymmärtävät, että sinä vain hassuttelet. ;DDD

        ___C___

        > Sponssien tai tunkkien syyllisyys ratkaistaan erillisessä käsittelyssä eikä Vantaan käräjäoikeus tuomiossaan ota kantaa.

        Juuri näin. Eihän tuohon mitään muuta mahdollisuutta olekaan, sinä hupsu. Ajattelitko ensin, että annetaan kaikille sama rangaistus yhteisestä, kollektiivisesta rikoksesta?

        > Käräjäoikeus pitää ilmeisenä ja selvitettynä, että suurin osa jäsenistä on luottanut klubin toiminnan rehellisyyteen. Kyllä minä mieluummin luotan käräjäoikeuden kolmeen ammattituomariin kuin nimettömään maallikkoon.

        Maltatkos asiaa sen paremmin sanoa, minä olen ihan samaa mieltä.

        ___C___

        > Jos nyt varmasti naurattaa ihan kippurassa, niin nauretaan toki yhdessä.

        Nauretaan vain. Heittele taas niita teoreettisia kananjalkoja, ja me muut kuvittelemme jyrsivämme niitä. ;DDD


      • Harley... kirjoitti:

        > Ajattelitkos muuten loppuelämäsi jyrsiä sitä kananjalkaa, jonka huvikseni ja teoreettisen mielenkiinnon vuoksi sinulle heitin?

        Teoreettisen mielenkiinnon vuoksiko sinä myös sanoit jo pari vuotta sitten, että WinCapita on rahankeräysrikos ja puolustit sitä hulluuden partaalle viime viikkoon saakka? Teoreettisen mielenkiinnon vuoksiko sinä väitit, että oikeutta voidaan käydä juuri silloin, kun sitä pragmaattisen syyttäjän puolesta halutaan? Teoreettisen mielenkiinnon vuoksiko sinä et tunnistanut lain esitöitä?

        No, tietenkin juuri sen vuoksi. Kyllähän minä nyt huumoria ymmärrän. Leikkiähän sinä olet laskenut jo muutaman vuoden - ei kai nyt kukaan kananjalan kanssa muuten kulkisi vuosikausia. Kyllä kaikki lukijat sen ymmärtävät, että sinä vain hassuttelet. ;DDD

        ___C___

        > Sponssien tai tunkkien syyllisyys ratkaistaan erillisessä käsittelyssä eikä Vantaan käräjäoikeus tuomiossaan ota kantaa.

        Juuri näin. Eihän tuohon mitään muuta mahdollisuutta olekaan, sinä hupsu. Ajattelitko ensin, että annetaan kaikille sama rangaistus yhteisestä, kollektiivisesta rikoksesta?

        > Käräjäoikeus pitää ilmeisenä ja selvitettynä, että suurin osa jäsenistä on luottanut klubin toiminnan rehellisyyteen. Kyllä minä mieluummin luotan käräjäoikeuden kolmeen ammattituomariin kuin nimettömään maallikkoon.

        Maltatkos asiaa sen paremmin sanoa, minä olen ihan samaa mieltä.

        ___C___

        > Jos nyt varmasti naurattaa ihan kippurassa, niin nauretaan toki yhdessä.

        Nauretaan vain. Heittele taas niita teoreettisia kananjalkoja, ja me muut kuvittelemme jyrsivämme niitä. ;DDD

        Ottihan se Poutiaisen mopo kierroksia. ;)))

        Suhtaudut turhan tosikkomaisesti elämään, pelkkää winkkaria tämä vaan on. ;)


      • Kierroksia?
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Ottihan se Poutiaisen mopo kierroksia. ;)))

        Suhtaudut turhan tosikkomaisesti elämään, pelkkää winkkaria tämä vaan on. ;)

        Tosikkomaisesti?

        Eihän tuon rauhallisemmin enää asiaansa voi esittää, kuin miten Harley sen esitti. Lieneekö PERÄSUOLIKAUPPIAAN lukemisenymmärtämisessä jälleen vikaa?

        ...vai olisiko kyseessä perituikitavallinen hävinneen väittelyn osapuolen viimeinen rypistys koettaa lyödä koko asiaa leikiksi (kuten jo koetitkin muutamaan otteeseen tehdä tässä ketjussa) ja sen epäonnistuessaan, aletaan aiheetta syyttelemään väittelyn toista, voittanutta, osapuolta kierroksien ottamisesta.

        Harmittaako, PERÄSUOLIKAUPPIAS, olla aina väittelyssä alimmaisena ja turpaansa ottaneena? Näin ulkopuolisen lukijan silmin tuntuisi siltä että väittelyssä häviäminen ottaa luonteellesi kovasti, ja se myös heijastuu kirjoituksiisi. Puhumattakaan siitä, että kovin usein tunnut häviävän väittelyt.


      • Kierroksia? kirjoitti:

        Tosikkomaisesti?

        Eihän tuon rauhallisemmin enää asiaansa voi esittää, kuin miten Harley sen esitti. Lieneekö PERÄSUOLIKAUPPIAAN lukemisenymmärtämisessä jälleen vikaa?

        ...vai olisiko kyseessä perituikitavallinen hävinneen väittelyn osapuolen viimeinen rypistys koettaa lyödä koko asiaa leikiksi (kuten jo koetitkin muutamaan otteeseen tehdä tässä ketjussa) ja sen epäonnistuessaan, aletaan aiheetta syyttelemään väittelyn toista, voittanutta, osapuolta kierroksien ottamisesta.

        Harmittaako, PERÄSUOLIKAUPPIAS, olla aina väittelyssä alimmaisena ja turpaansa ottaneena? Näin ulkopuolisen lukijan silmin tuntuisi siltä että väittelyssä häviäminen ottaa luonteellesi kovasti, ja se myös heijastuu kirjoituksiisi. Puhumattakaan siitä, että kovin usein tunnut häviävän väittelyt.

        "Näin ulkopuolisen lukijan silmin..."

        Hihhooo, poikahan pukkaa ykkösluokan huumoria. ;DDD


      • Hmmm. Huumorista
        valuuttakauppias kirjoitti:

        "Näin ulkopuolisen lukijan silmin..."

        Hihhooo, poikahan pukkaa ykkösluokan huumoria. ;DDD

        en tiedä, mutta PERÄSUOLIKAUPPIAS painoi menemään jälleen niin musertavan vastauksen että aiempi analyysini PERÄSUOLIKAUPPIAAN motiiveista koettaa lyödä asia leikiksi pitää näemmä paikkansa.

        Eikö PERÄSUOLIKAUPPIAAN osamaksulla pankista hankkima tulenpunainen FERRARI olekaan riittävä hymyn tuoja, kun PERÄSUOLIKAUPPIAAN pitää lyödä omatkin tekstinsä huumoriksi? Ymmärtäähän sen toisaalta, kun on lueskellut - näin ulkopuolisen silmin - PERÄSUOLIKAUPPIAAN ja Harleyn kisailua. Vääntämiseksi, tai väittelyksi sitä ei voi edes kutsua, sen verran pahasti on PERÄSUOLIKAUPPIAS aina kuokkaansa noissa tiimelöissä ottanut.

        Onneksi - siis SUUREKSI ONNEKSI, pankit ovat pitäneet PERÄSUOLIKAUPPIAAN mukavasti leivän syrjässä kiinni, vaikka alensivatkin PERÄSUOLIKAUPPIAAN tuottoprosentteja per vuosi. Eihän se PERÄSUOLIKAUPPIASTA haitannut, hän otti vaan maksimimäärän velkaa (ja pisti isäpapan takaamaan) pankin tarjoamalla 3%:n marginaalilla (joka oli HUIMAAKIN HUIMEMPI tarjous pankilta, sekä suuri kädenojennus) ja osti FERRARIIN uudet hevostarrat suoraan FERRARIN tehtailta.

        Jos PERÄSUOKAUPPIA ei olisi saanut neuvoteltua noin HIENOA sopimusta pankkien kanssa, olisi PERÄSUOKAUPPIAAN elämänilo huomattavasti vähäisempi, ja PERÄSUOLIKAUPPIAS mitä luultavimmin joko murjottaisi tai käyttäisi hyvin alatyylistä tapaa puhua hävitessään aina nämä keskinäiset tiimelöt Harleyn kanssa. Nyt kun PERÄSUOLIKAUPPIAS voi aina startata punaisen FERRARINSA, joka on ostettu osamaksulla pankkien ERITTÄIN halvalla korolla, jaksaa hän koettaa kääntää vielä täälläkin oman tappionsa muka huumiripitoiseksi kirjoitteluksi.

        Hyvä niin, ehkä PERÄSUOLIKAUPPIAS jaksaakin siten punnertaa aina päivä kerrallaan, kohti uusia nöyryytyksiä.


      • Hmmm. Huumorista kirjoitti:

        en tiedä, mutta PERÄSUOLIKAUPPIAS painoi menemään jälleen niin musertavan vastauksen että aiempi analyysini PERÄSUOLIKAUPPIAAN motiiveista koettaa lyödä asia leikiksi pitää näemmä paikkansa.

        Eikö PERÄSUOLIKAUPPIAAN osamaksulla pankista hankkima tulenpunainen FERRARI olekaan riittävä hymyn tuoja, kun PERÄSUOLIKAUPPIAAN pitää lyödä omatkin tekstinsä huumoriksi? Ymmärtäähän sen toisaalta, kun on lueskellut - näin ulkopuolisen silmin - PERÄSUOLIKAUPPIAAN ja Harleyn kisailua. Vääntämiseksi, tai väittelyksi sitä ei voi edes kutsua, sen verran pahasti on PERÄSUOLIKAUPPIAS aina kuokkaansa noissa tiimelöissä ottanut.

        Onneksi - siis SUUREKSI ONNEKSI, pankit ovat pitäneet PERÄSUOLIKAUPPIAAN mukavasti leivän syrjässä kiinni, vaikka alensivatkin PERÄSUOLIKAUPPIAAN tuottoprosentteja per vuosi. Eihän se PERÄSUOLIKAUPPIASTA haitannut, hän otti vaan maksimimäärän velkaa (ja pisti isäpapan takaamaan) pankin tarjoamalla 3%:n marginaalilla (joka oli HUIMAAKIN HUIMEMPI tarjous pankilta, sekä suuri kädenojennus) ja osti FERRARIIN uudet hevostarrat suoraan FERRARIN tehtailta.

        Jos PERÄSUOKAUPPIA ei olisi saanut neuvoteltua noin HIENOA sopimusta pankkien kanssa, olisi PERÄSUOKAUPPIAAN elämänilo huomattavasti vähäisempi, ja PERÄSUOLIKAUPPIAS mitä luultavimmin joko murjottaisi tai käyttäisi hyvin alatyylistä tapaa puhua hävitessään aina nämä keskinäiset tiimelöt Harleyn kanssa. Nyt kun PERÄSUOLIKAUPPIAS voi aina startata punaisen FERRARINSA, joka on ostettu osamaksulla pankkien ERITTÄIN halvalla korolla, jaksaa hän koettaa kääntää vielä täälläkin oman tappionsa muka huumiripitoiseksi kirjoitteluksi.

        Hyvä niin, ehkä PERÄSUOLIKAUPPIAS jaksaakin siten punnertaa aina päivä kerrallaan, kohti uusia nöyryytyksiä.

        Hihoo, huumoriosaston kultaisia ja timanttisia tähdenlentoja taas.

        "Runoilet tosi vallattomasti". ;DDDD


      • Kiitos runsaasta
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Hihoo, huumoriosaston kultaisia ja timanttisia tähdenlentoja taas.

        "Runoilet tosi vallattomasti". ;DDDD

        palautteesta. Mukavaa nähdä, että analyysini osui oikeaan.

        Lopuille SUOLIMUROILLE, kipi kipi pankkeihin!!! PERÄSUOLIKAUPPIAS kerää jo kolmatta vuotta niitä HUIMAAKIN HUIMEMPIA pankkien tuottoja!!


    • Harley, David & Son

      Vantaan KO:lla lakitieteelliset termit ovat mainiosti kohdallaan. Sen kaikki ovat myöntäneet.

      Olen kuitenkin sanonut, että Vantaan KO:n valuuttakauppa-osion osalta fakta olisi se, että vipua koskeva fakta ei olisikaan fakta.

      Otettuani asiasta tarkemmin selvää joudun tarkentamaan lausuntoani.

      ___C___

      Vantaan KO: Toisaalta mikään valuutta-alusta ei olisi suostunut antamaan suurille rahamäärille 100-kertaista vipua.

      Tämä on niin totta!

      Elleivät rahamäärät olisi niin suuria rahamääriä, esimerkiksi Alpari (UK) Limited toimii seuraavasti (institutionaaliset sijoittajat ovat asia erikseen):

      Alpari antaa 500-kertaisen vivun kolmen miljoonan (3M USD) positioille, jolloin oman rahoituksen osuus on 6 000 USD.

      Alpari antaa edelleen 100-kertaisen vivun ainoastaan kymmenen miljoonan (10M USD) positioille, jolloin oman rahoituksen osuus on 50 000 USD.

      Jos position koko on suurempi kuin kymmenen miljoonaa (10M USD), tarjottava vipu on ainoastaan 33.

      ___C___

      Jos siis haluaa käyttää yli kymmenen miljoonan positioita, joutuu tyytymään 33-kertaiseen vipuun. Olisiko muuten yhdeksän (9) miljoonaa iso rahamäärä?

      Tuossa yllä olevasta tulee lisäksi mieleen, että jos haluaisi kayttää vieläkin suurempia rahasummia, niin voisiko niitä jakaa useampiin osiin, useammille valuutta-alustoille tai käyttää institutionaalisen toimijan oikeuksia? Sitä minä vaan mietin, että voisiko silloin saada vivun "tasan sata".

      ___C___

      Vantaan KO: Jos klubi olisi esimerkiksi halunnut käyttää 100-kertaista vipua koko kassalleen tilanteessa, jossa kassa oli 30 miljoonaa euroa, klubi olisi laittanut yhteen kauppaan vipu huomioon ottaen 3 miljardia euroa.

      Tämä on niin totta!

      Valuuttakaupan perussääntö on, että yhteen kauppaan käytetään vain muutamia prosentteja koko kassan koosta. Mutta jos koko kassa olisi ollut 30 miljoonaa ja kaikki sijoittaa kerralla vivulla 100, yhteen kauppaan olisi sijoitettu 3 miljardia euroa. Tämä on täysin oikein suoritettu kertolasku.

      ___C___

      Vantaan KO: Tällaiselle määrälle (oma kassa 30 miljoonaa ja vipu 100) klubi ei olisi pystynyt edes antamaan vakuuksia.

      Tämänkin on oltava niin totta, koska edellä Vantaan KO aivan oikein toteaa, että suurille rahamäärille valuutta-alusta ei olisi tarjonnut 100-kertaista vipua.

      Ellei tuo 100-kertainen vipu olisi ollut ongelma, niin vakuudeksi eli marginaaliksi olisi normaaliolosuhteissa riittänyt muutama prosentti avattavan valuuttaposition koosta.

      ___C___

      Edellä kuvatun pohjalta Vantaan KO:n perustelut ovat virheettömät.

      Tosikkomaisin kaihilasiterveisin. ;DDD

    • Vantaan käräjäoikeus tyytyy toteamaan:
      " Oli siis hyvin helppo havaita, että klubin selityksissä vivutetusta valuuttakaupasta ei ollut mitään järkeä. Kuitenkin klubin jäseninä oli myös matemaattisesti lahjakkaita henkilöitä, esimerkiksi henkilöitä, jotka olivat opiskelleet matematiikkaa yliopistossa. Ehkä selitys on ihmisten
      luontaisen rahanahneuden aiheuttama sokaistuminen."

      Tröllykkä joutuu toteamaan: " Otettuani asiasta tarkemmin selvää joudun tarkentamaan lausuntoani."

      Minä saan todeta: Se, että ihminen joutuu korjaamaan mielipidettään, osoittaa vain pelkää hyvää ihmisestä. Lopulliset totuudet ovat harvoin lopullisia. Järkevä ihminen tunnustaa muuttuneet realiteetit.

      Winkkarin selitykset klubin tuotoista ja valuuttakaupoista olivat niin sekavaa soosia, että oli ylipäätään ihme, että normaalin järkevät ihmiset uskoivat klubin selityksiä. Näin aamun ankeassa valossa minulle on aivan turha tulla kertomaan 400% tai 100% tai 50% voitoista jossakin bisneksessä. Ei sellaisia ole olemassakaan. Kerran elämässä onnenkantamoisia toki tapahtuu; Applen osake ampuu pilviin, joku voittaa lotossa, Amerikan eno kuolee. Eihän järkevää liiketoimintaa suunnitella onnenkantamoisen varaan.

      Winkkarin suurin looginen ristiriita oli tämä. Klubi väitti tahkoavansa useiden satojen prosenttien tuottoa. Mihin siinä tarvitaan pers'aukisen Petterin kymppitonnia? Kuka tahansa saa pankista hakemalla kympin ja useimmat meistä satkun. Tällä lainapääomallakin ja Hanskin lupaamalla tuotolla firma kasvaa miljardeihin muutamassa vuodessa, ei siinä tarvita kakun jakajia mukaan.

      Muistan kyllä senkin jutun, että Hannu oli niin hyväsydäminen, että halusi myös tavallisen talleron rikastuvan. Niinpä juuri. Kuka meistä on koskaan nähnyt elävässä elämässä tällaista filantrooppia? Viimeisin filantrooppi naulattiin lankkuun kaksituhatta vuotta sitten

      Mutta mummoni kaihilaseista olen onnellinen. Niinhän se ystäväni Tröllin näkökyky parani kerralla 400%. Kannatti lainata niitä laseja. ;)

      • Harley...

        > Niinhän se ystäväni Tröllin näkökyky parani kerralla 400%.

        No, ei varsinaisesti. Tiesin tuon alla olevan jo entuudestaan - halusin sen vain kertoa myös sinulle, tietämättömälle. Tekstihän ei siis varsinaisesti ole minun tekstiäni, kerron vain mitä Alpari itse kertoo. ;DDD

        http://www.alpari.co.uk/

        ___C___

        Alpari (UK) Limited toimii seuraavasti (institutionaaliset sijoittajat ovat asia erikseen):

        Alpari antaa 500-kertaisen vivun kolmen miljoonan (3M USD) positioille, jolloin oman rahoituksen osuus on 6 000 USD.

        Alpari antaa edelleen 100-kertaisen vivun ainoastaan kymmenen miljoonan (10M USD) positioille, jolloin oman rahoituksen osuus on 50 000 USD.

        Jos position koko on suurempi kuin kymmenen miljoonaa (10M USD), tarjottava vipu on ainoastaan 33.

        ___C___

        Valuuttakaupan perussääntö on, että yhteen kauppaan käytetään vain muutamia prosentteja koko kassan koosta.

        ___C___

        Valuuttakaupassa vakuudeksi eli marginaaliksi riittää normaaliolosuhteissa muutama prosentti avattavan valuuttaposition koosta.

        ___C___

        Valuuttakaihilasiterveisin. :DDD


      • Harley... kirjoitti:

        > Niinhän se ystäväni Tröllin näkökyky parani kerralla 400%.

        No, ei varsinaisesti. Tiesin tuon alla olevan jo entuudestaan - halusin sen vain kertoa myös sinulle, tietämättömälle. Tekstihän ei siis varsinaisesti ole minun tekstiäni, kerron vain mitä Alpari itse kertoo. ;DDD

        http://www.alpari.co.uk/

        ___C___

        Alpari (UK) Limited toimii seuraavasti (institutionaaliset sijoittajat ovat asia erikseen):

        Alpari antaa 500-kertaisen vivun kolmen miljoonan (3M USD) positioille, jolloin oman rahoituksen osuus on 6 000 USD.

        Alpari antaa edelleen 100-kertaisen vivun ainoastaan kymmenen miljoonan (10M USD) positioille, jolloin oman rahoituksen osuus on 50 000 USD.

        Jos position koko on suurempi kuin kymmenen miljoonaa (10M USD), tarjottava vipu on ainoastaan 33.

        ___C___

        Valuuttakaupan perussääntö on, että yhteen kauppaan käytetään vain muutamia prosentteja koko kassan koosta.

        ___C___

        Valuuttakaupassa vakuudeksi eli marginaaliksi riittää normaaliolosuhteissa muutama prosentti avattavan valuuttaposition koosta.

        ___C___

        Valuuttakaihilasiterveisin. :DDD

        "MT4 is one of the most popular Forex trading platforms in the world and the Alpari companies are among the largest MT4 brokers."

        Huokaus. Näitä pelihulluja torveloita pitäisi paimentaa kuin kapallista kirppuja. Täältä, ja kaikilta maailman ziljoonista forex-sivuiltahan, se totuus valuuttakaupasta löytyy.

        Juoposta saa raittiin, kun piilottaa kaiken lähistöltä löytyvän viinan. Näitä pelihulluja ei pitele mikään.


      • SponssiSepe
        valuuttakauppias kirjoitti:

        "MT4 is one of the most popular Forex trading platforms in the world and the Alpari companies are among the largest MT4 brokers."

        Huokaus. Näitä pelihulluja torveloita pitäisi paimentaa kuin kapallista kirppuja. Täältä, ja kaikilta maailman ziljoonista forex-sivuiltahan, se totuus valuuttakaupasta löytyy.

        Juoposta saa raittiin, kun piilottaa kaiken lähistöltä löytyvän viinan. Näitä pelihulluja ei pitele mikään.

        Miksi WinCapitan yhteydessä keskustellaan valuuttakaupasta kun se ei kerta sitä tehnyt Handen persiilleenmennyttä kokeilua lukuunottamatta?


      • Kapitrolli...
        Harley... kirjoitti:

        > Niinhän se ystäväni Tröllin näkökyky parani kerralla 400%.

        No, ei varsinaisesti. Tiesin tuon alla olevan jo entuudestaan - halusin sen vain kertoa myös sinulle, tietämättömälle. Tekstihän ei siis varsinaisesti ole minun tekstiäni, kerron vain mitä Alpari itse kertoo. ;DDD

        http://www.alpari.co.uk/

        ___C___

        Alpari (UK) Limited toimii seuraavasti (institutionaaliset sijoittajat ovat asia erikseen):

        Alpari antaa 500-kertaisen vivun kolmen miljoonan (3M USD) positioille, jolloin oman rahoituksen osuus on 6 000 USD.

        Alpari antaa edelleen 100-kertaisen vivun ainoastaan kymmenen miljoonan (10M USD) positioille, jolloin oman rahoituksen osuus on 50 000 USD.

        Jos position koko on suurempi kuin kymmenen miljoonaa (10M USD), tarjottava vipu on ainoastaan 33.

        ___C___

        Valuuttakaupan perussääntö on, että yhteen kauppaan käytetään vain muutamia prosentteja koko kassan koosta.

        ___C___

        Valuuttakaupassa vakuudeksi eli marginaaliksi riittää normaaliolosuhteissa muutama prosentti avattavan valuuttaposition koosta.

        ___C___

        Valuuttakaihilasiterveisin. :DDD

        Tuttua tavaraa
        http://www.alpari.co.uk/en/market-theories/japanese-candlesticks.html


      • Harley...
        valuuttakauppias kirjoitti:

        "MT4 is one of the most popular Forex trading platforms in the world and the Alpari companies are among the largest MT4 brokers."

        Huokaus. Näitä pelihulluja torveloita pitäisi paimentaa kuin kapallista kirppuja. Täältä, ja kaikilta maailman ziljoonista forex-sivuiltahan, se totuus valuuttakaupasta löytyy.

        Juoposta saa raittiin, kun piilottaa kaiken lähistöltä löytyvän viinan. Näitä pelihulluja ei pitele mikään.

        >Täältä, ja kaikilta maailman ziljoonista forex-sivuiltahan, se totuus valuuttakaupasta löytyy.

        Olet niin oikeassa - kyllä se käytännön totuus sieltä löytyy, kun osaa etsiä!

        > Juoposta saa raittiin, kun piilottaa kaiken lähistöltä löytyvän viinan.

        No, miksi vaimosi ei piilota viinojasi, vaan olet päivät pitkät umpihumalassa?

        ___C___

        Kelpaisiko sinulle Deutsche Bank? Kelpaisikohan tänne isommatkin rahat? :DDD

        http://globalmarkets.db.com/fx/dbfx.html

        ___C___

        Tai CitiGroup? Eihän ne perusperiaatteet siitä juuri muutu.

        http://www.citifxpro.com/spreads

        ___C___

        Ota kaihilasit päähän ja lopeta ryypiskely edes hetkeksi. ;DDD


      • TunkkiTane
        SponssiSepe kirjoitti:

        Miksi WinCapitan yhteydessä keskustellaan valuuttakaupasta kun se ei kerta sitä tehnyt Handen persiilleenmennyttä kokeilua lukuunottamatta?

        Kai kyse on siitä, mitä jäsenet saatiin uskomaan ja mikä on totta ja mikä voisi olla totta. Kyseessähän oli petos.


      • TyytyväinenJäsen 324
        Kapitrolli... kirjoitti:

        Tuttua tavaraa
        http://www.alpari.co.uk/en/market-theories/japanese-candlesticks.html

        No tämä kyllä ratkaisi, ei muuta kun kaikki rahat ja lainavaratkin likoon. Tätä kynttilästrategiaahan suositteli jo joku proffessoristason valuuttakaupan erityisasiantuntija VPuttonen vai mikä se meidän WinCapitan tähtitodistaja nyt olikaan?


      • Tosiasiat peliin...
        TyytyväinenJäsen 324 kirjoitti:

        No tämä kyllä ratkaisi, ei muuta kun kaikki rahat ja lainavaratkin likoon. Tätä kynttilästrategiaahan suositteli jo joku proffessoristason valuuttakaupan erityisasiantuntija VPuttonen vai mikä se meidän WinCapitan tähtitodistaja nyt olikaan?

        V-P Poutanen se oli WCn "tähtitodistaja", Puttonen tosiaankin on oikea asiantuntija..
        "Tähtitodistaja" ei vaan käyttänyt WCn signaalia muuten kuin silloin kun se näytti samaa mitä muut signaalit eli noin arvomalla joka toisen kerta (samaa tekniikkkaa mitä WCn signaalikin käytti)


      • Harley... kirjoitti:

        >Täältä, ja kaikilta maailman ziljoonista forex-sivuiltahan, se totuus valuuttakaupasta löytyy.

        Olet niin oikeassa - kyllä se käytännön totuus sieltä löytyy, kun osaa etsiä!

        > Juoposta saa raittiin, kun piilottaa kaiken lähistöltä löytyvän viinan.

        No, miksi vaimosi ei piilota viinojasi, vaan olet päivät pitkät umpihumalassa?

        ___C___

        Kelpaisiko sinulle Deutsche Bank? Kelpaisikohan tänne isommatkin rahat? :DDD

        http://globalmarkets.db.com/fx/dbfx.html

        ___C___

        Tai CitiGroup? Eihän ne perusperiaatteet siitä juuri muutu.

        http://www.citifxpro.com/spreads

        ___C___

        Ota kaihilasit päähän ja lopeta ryypiskely edes hetkeksi. ;DDD

        Näille japanilaisille kynttilätikkumiehille lienee turha puhua järkeä. Viisaammiin tekisin, jos tyytyisin vain opettamaan lumikolaani jodlaamaan.;D


      • Harley...
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Näille japanilaisille kynttilätikkumiehille lienee turha puhua järkeä. Viisaammiin tekisin, jos tyytyisin vain opettamaan lumikolaani jodlaamaan.;D

        Kelpaisiko sinulle Deutsche Bank? Tai CitiGroup

        > Viisaammiin tekisin, jos tyytyisin vain opettamaan lumikolaani jodlaamaan.

        Kumpikaan noista yrityksistä ei ole sveitsiläinen.

        > Näille japanilaisille kynttilätikkumiehille lienee turha puhua järkeä.

        Ei nuo firmat ole edes japanilaisia, vaikka molemmilla on toimintaa Japanissa.

        ___C___

        Hyvin vaatimatonta oli huumorisi tällä kertaa. Mutta helppo sinun on tekeytyä ymmärtämättömäksi, koska sehän sinä olet. ;DDD


    • voihan näitä

      Pytyssä oli niin monta vaahtojaa jotka tällä valuutanvaito humulla höyläsi monelta taskuihinsa ja siitä tää virsi on jäänyt päälle,

      Niinkuin tälle romutauta kauppiaalle joka jeesustellen keimailee ja nimimerkikin on valuutakauppias, yksinäisyys tekee joillekin tepposia.

      • romut järjestykseen

        Vielä jotta tämä romurauan kysymyksiin vastaaja on tosihyvä asioitten johdattelia ja lakiasiantuntija pitäisi vain olla tietävämpi kysyjä mitä tämä romu jolla on mummon kaihilasit ensiksikin jotta siitä voi kysynnän tason päätellä ja joka karkaa sitten häräntullen mateen jahtiin.


      • romut järjestykseen kirjoitti:

        Vielä jotta tämä romurauan kysymyksiin vastaaja on tosihyvä asioitten johdattelia ja lakiasiantuntija pitäisi vain olla tietävämpi kysyjä mitä tämä romu jolla on mummon kaihilasit ensiksikin jotta siitä voi kysynnän tason päätellä ja joka karkaa sitten häräntullen mateen jahtiin.

        Kyllä ne mummon kaihilasit nyt viimeksi Tröllykällä oli. Minä hyvän hyvyyttäni lainasin. Olen samaa mieltä, että Tröllin kaukonäköisyys lisääntyi 400% heti. ;)


      • 985423
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Kyllä ne mummon kaihilasit nyt viimeksi Tröllykällä oli. Minä hyvän hyvyyttäni lainasin. Olen samaa mieltä, että Tröllin kaukonäköisyys lisääntyi 400% heti. ;)

        Korostatkos itseäs tuolla nimimerkilläs vai tuotkos tyhmyytäs esille kun kerran ei käyty tuota kauppaa vaan sillä livulla muita kusetettiin haluatko olla tuo pääpukari veijari ei sun touhusi kaas niin puhasta ole ettei kannata touhusta vittuilla valuutan muodoissa.


      • 6541
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Kyllä ne mummon kaihilasit nyt viimeksi Tröllykällä oli. Minä hyvän hyvyyttäni lainasin. Olen samaa mieltä, että Tröllin kaukonäköisyys lisääntyi 400% heti. ;)

        On laajalti tunnettu kaveri ja oma persoona


      • Harley...
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Kyllä ne mummon kaihilasit nyt viimeksi Tröllykällä oli. Minä hyvän hyvyyttäni lainasin. Olen samaa mieltä, että Tröllin kaukonäköisyys lisääntyi 400% heti. ;)

        > Tröllin kaukonäköisyys lisääntyi 400% heti.

        No, löysin ainakin nämä tekemäsi virheet niillä laseilla:

        Ensiksi sanoit, että näitä tunkkeja rangaistaan törkeästä petoksesta. Kun kumosin sen väitteen, heitit voltin ja sanoit, että heitä voidaan rangaista osallisuudesta (ilmeisesti avunannosta) petokseen. Kun kumosin tuonkin väitteen, keksit, että tunkit ovatkin rikoskumppaneita. Kumottuani tuon viimeisimmänkin väitteesi, sanot että tunkkijuttu ei ole relevanttia.

        :DDD

        ___C___

        Kun olit pakotettu luopumaan noista petosväitteistäsi, loppukeskustelusi menikin sveitsiläisiin kynttilänjalkoihin ja japanilaisiin lumikoliin. Niissä olet ilmeisimmin oikea asiantuntija, ja mikäs sen mukavampaa.

        Että tällaista tällä kertaa - olet sinä kyllä perin hassu veitikka. Sinullehan saa taas nauraa ihan kippurassa! ;DDD


      • 986541
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Kyllä ne mummon kaihilasit nyt viimeksi Tröllykällä oli. Minä hyvän hyvyyttäni lainasin. Olen samaa mieltä, että Tröllin kaukonäköisyys lisääntyi 400% heti. ;)

        Olet täysin ontto vastapuolesi kansa kun tuo esille nää empatiat touhuhan ratkotaa täysin lakipykälien mukaan ja siitä loppu jää ratkomatta ja niin edelleen.


      • 985423 kirjoitti:

        Korostatkos itseäs tuolla nimimerkilläs vai tuotkos tyhmyytäs esille kun kerran ei käyty tuota kauppaa vaan sillä livulla muita kusetettiin haluatko olla tuo pääpukari veijari ei sun touhusi kaas niin puhasta ole ettei kannata touhusta vittuilla valuutan muodoissa.

        Nimimerkkini on puoliksi vahinko, näin luulen. Aiempi rekattu nikkini joutui raivopäisen poistovimman kohteeksi ja hautasin sen raskain mielin. Kirjoitin hetken muutamalla irtinikillä, mutta hetken päästä nikinussuttajat omivat sen ihan totaalisesti. Nyt on sitten tämä nikki.

        Olen toki kiinnostunut valuuttakaupasta ilmiönä. Onhan se mielenkiintoista, kun koulupudokas Tarjoustalon läppärillä uskoo lyövänsä amerikkalaisen pankin valuuttaosastolle luun kurkkuun.


      • Harley... kirjoitti:

        > Tröllin kaukonäköisyys lisääntyi 400% heti.

        No, löysin ainakin nämä tekemäsi virheet niillä laseilla:

        Ensiksi sanoit, että näitä tunkkeja rangaistaan törkeästä petoksesta. Kun kumosin sen väitteen, heitit voltin ja sanoit, että heitä voidaan rangaista osallisuudesta (ilmeisesti avunannosta) petokseen. Kun kumosin tuonkin väitteen, keksit, että tunkit ovatkin rikoskumppaneita. Kumottuani tuon viimeisimmänkin väitteesi, sanot että tunkkijuttu ei ole relevanttia.

        :DDD

        ___C___

        Kun olit pakotettu luopumaan noista petosväitteistäsi, loppukeskustelusi menikin sveitsiläisiin kynttilänjalkoihin ja japanilaisiin lumikoliin. Niissä olet ilmeisimmin oikea asiantuntija, ja mikäs sen mukavampaa.

        Että tällaista tällä kertaa - olet sinä kyllä perin hassu veitikka. Sinullehan saa taas nauraa ihan kippurassa! ;DDD

        Joudun toistamaan aiemman kummasteluni, Trölli hyvä.

        > ”Kun kumosin tuonkin väitteen...” Luetaankohan me samaa ketjua nyt Trölli kulta?
        Sinähän keskityit parkumaan, että anna viite, anna viite. Kun viitteen sait, lähettelit koottuja syntilistoja. Oletko nyt ihan varma, että tällainen on väitteen kumoamista?


      • 6952
        Harley... kirjoitti:

        > Tröllin kaukonäköisyys lisääntyi 400% heti.

        No, löysin ainakin nämä tekemäsi virheet niillä laseilla:

        Ensiksi sanoit, että näitä tunkkeja rangaistaan törkeästä petoksesta. Kun kumosin sen väitteen, heitit voltin ja sanoit, että heitä voidaan rangaista osallisuudesta (ilmeisesti avunannosta) petokseen. Kun kumosin tuonkin väitteen, keksit, että tunkit ovatkin rikoskumppaneita. Kumottuani tuon viimeisimmänkin väitteesi, sanot että tunkkijuttu ei ole relevanttia.

        :DDD

        ___C___

        Kun olit pakotettu luopumaan noista petosväitteistäsi, loppukeskustelusi menikin sveitsiläisiin kynttilänjalkoihin ja japanilaisiin lumikoliin. Niissä olet ilmeisimmin oikea asiantuntija, ja mikäs sen mukavampaa.

        Että tällaista tällä kertaa - olet sinä kyllä perin hassu veitikka. Sinullehan saa taas nauraa ihan kippurassa! ;DDD

        Taitaa olla samaa kimppaa ei tavallinen immeinen puhele 400%- tuotoista jotta romu touhuissa se saattaa kyllä onnistua muttakun summat on senttejä jotta niillä ei ole mitään merkitystä vaikka olisi toi maakinen 728 %-joiku juu, niin veetu kun ottaa rahin huomiin niin miinukselle meni.


      • 9652
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Joudun toistamaan aiemman kummasteluni, Trölli hyvä.

        > ”Kun kumosin tuonkin väitteen...” Luetaankohan me samaa ketjua nyt Trölli kulta?
        Sinähän keskityit parkumaan, että anna viite, anna viite. Kun viitteen sait, lähettelit koottuja syntilistoja. Oletko nyt ihan varma, että tällainen on väitteen kumoamista?

        Mitee kutimet joot kukas valkaa värit ja kierteet ja mihin kohtaan lyyään vasaralla kun oikkeen myyntituotetta värkätään.


      • 6952
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Nimimerkkini on puoliksi vahinko, näin luulen. Aiempi rekattu nikkini joutui raivopäisen poistovimman kohteeksi ja hautasin sen raskain mielin. Kirjoitin hetken muutamalla irtinikillä, mutta hetken päästä nikinussuttajat omivat sen ihan totaalisesti. Nyt on sitten tämä nikki.

        Olen toki kiinnostunut valuuttakaupasta ilmiönä. Onhan se mielenkiintoista, kun koulupudokas Tarjoustalon läppärillä uskoo lyövänsä amerikkalaisen pankin valuuttaosastolle luun kurkkuun.

        Niinhän sitä entinenkin hiipailija sanoi että reissuni on ihan vahiko kun pollarit kaupasta yllättivät sulkemisajan jälkeen


      • Harley...
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Joudun toistamaan aiemman kummasteluni, Trölli hyvä.

        > ”Kun kumosin tuonkin väitteen...” Luetaankohan me samaa ketjua nyt Trölli kulta?
        Sinähän keskityit parkumaan, että anna viite, anna viite. Kun viitteen sait, lähettelit koottuja syntilistoja. Oletko nyt ihan varma, että tällainen on väitteen kumoamista?

        > Onneksi näitä tunkkeja voidaan nyt rangaista osallisuudesta törkeään petokseen...

        > Kas näin, anastuksen suoritti Hanski ja tunkki oli sitten mukana saaliin jaolla.
        Miten minä olenkaan näin teräväpäinen?

        > Kyllä teko on kiistatta rikollinen...

        > Tuo tunkkijuttu ei ole relevanttia... Minun puolestani tunkit hypelkööt vapaina, kunhan hyppelevät ilman rikoshyötyä.

        Siinäpä taas Rautalankakauppias vauhdissa! :DDD

        ___C___

        Ensiksi parun kitarisat sinisinä, että tunkit ovat rikollisia; sitten parut, että tunkkeja voidaan rangaista osallisuudesta törkeään petokseen; sitten aloit parkua että tunkit olivat Hannun rikoskumppaneita; sitten lopulta myönnyit kovassa paineessa eli tunkkijuttu ei olekaan nyt relevantti - sinä olit vaan laskenut leikkiä koko ajan.

        Minä luulet että et sinä laskenut leikkiä - sinä laskit allesi! ;DDD


      • Korjaus.
        Harley... kirjoitti:

        > Onneksi näitä tunkkeja voidaan nyt rangaista osallisuudesta törkeään petokseen...

        > Kas näin, anastuksen suoritti Hanski ja tunkki oli sitten mukana saaliin jaolla.
        Miten minä olenkaan näin teräväpäinen?

        > Kyllä teko on kiistatta rikollinen...

        > Tuo tunkkijuttu ei ole relevanttia... Minun puolestani tunkit hypelkööt vapaina, kunhan hyppelevät ilman rikoshyötyä.

        Siinäpä taas Rautalankakauppias vauhdissa! :DDD

        ___C___

        Ensiksi parun kitarisat sinisinä, että tunkit ovat rikollisia; sitten parut, että tunkkeja voidaan rangaista osallisuudesta törkeään petokseen; sitten aloit parkua että tunkit olivat Hannun rikoskumppaneita; sitten lopulta myönnyit kovassa paineessa eli tunkkijuttu ei olekaan nyt relevantti - sinä olit vaan laskenut leikkiä koko ajan.

        Minä luulet että et sinä laskenut leikkiä - sinä laskit allesi! ;DDD

        > Ensiksi parun kitarisat sinisinä...

        Pitäisi olla:

        Ensiksi parut kitarisat sinisinä...


      • Korjaus. kirjoitti:

        > Ensiksi parun kitarisat sinisinä...

        Pitäisi olla:

        Ensiksi parut kitarisat sinisinä...

        Kyllä minä taas mieleni pahoitin. Tröllykkä, joka vallan tyystin perui omat puheensa Vantaan käräjäoikeuden kolmen ammattituomarin erehtymättömyydestä, keskittyi puhumaan asian vierestä, lähetteli helkutin pitkiä syntilistoja ja parkui lakiviiteitä, panettelee lisäksi minua mitä alentavin sanankääntein.

        Pullauttaisinko itkun?

        Tässä nenäliinaa hakiessani muistin yht’äkkiä, että enkös minä ole ihan omin korvin kuullut Tröllykän itse valittavan moista vääryyttä.

        Tröllykkä: ”Aika monella suolimurolla ajatus on se, että kun altavastaajaa (lue nyt: pulustaja) tarpeeksi haukutaan, niin kaveri antaa periksi, eikä jaksa tapella haukkujia vastaan....Sen takia sinullakaan ei ole vakio-nikkiä - voisit joutua vastaamaan puheistasi ja tyydytkin huutelemaan puskista tai komppaamaan fiksumpiasi.”

        Näinpä se olikin. Heti tuli parempi mieli.Sehän olikin vain tämä takinkäännön ja älyllisten kuperkeikkojen kruunamaton mestari, joka kokeilee tällaisia vanhoja kikkoja taas.

        Voi sinua, ystäni Trölli. ;(


      • Harley...
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Kyllä minä taas mieleni pahoitin. Tröllykkä, joka vallan tyystin perui omat puheensa Vantaan käräjäoikeuden kolmen ammattituomarin erehtymättömyydestä, keskittyi puhumaan asian vierestä, lähetteli helkutin pitkiä syntilistoja ja parkui lakiviiteitä, panettelee lisäksi minua mitä alentavin sanankääntein.

        Pullauttaisinko itkun?

        Tässä nenäliinaa hakiessani muistin yht’äkkiä, että enkös minä ole ihan omin korvin kuullut Tröllykän itse valittavan moista vääryyttä.

        Tröllykkä: ”Aika monella suolimurolla ajatus on se, että kun altavastaajaa (lue nyt: pulustaja) tarpeeksi haukutaan, niin kaveri antaa periksi, eikä jaksa tapella haukkujia vastaan....Sen takia sinullakaan ei ole vakio-nikkiä - voisit joutua vastaamaan puheistasi ja tyydytkin huutelemaan puskista tai komppaamaan fiksumpiasi.”

        Näinpä se olikin. Heti tuli parempi mieli.Sehän olikin vain tämä takinkäännön ja älyllisten kuperkeikkojen kruunamaton mestari, joka kokeilee tällaisia vanhoja kikkoja taas.

        Voi sinua, ystäni Trölli. ;(

        > Kyllä minä taas mieleni pahoitin... Pullauttaisinko itkun?

        Ihan vapaasti, sinä hassu poika.

        > vallan tyystin perui omat puheensa Vantaan käräjäoikeuden kolmen ammattituomarin erehtymättömyydestä.

        En perunut, sinä hassu poika, olet ymmärtänyt väärin. Kyllä päätös perusteluineen oli virheetön.

        Mitä mieltä sinä itse olet päätöksistä/perusteluista? Ai niin, sinähän sanoit, että päätökset olivat kummallisia ja erikoisia.


      • 6952 kirjoitti:

        Niinhän sitä entinenkin hiipailija sanoi että reissuni on ihan vahiko kun pollarit kaupasta yllättivät sulkemisajan jälkeen

        Sitä vaan, että jos ovi ei ole reikelissä tai vähintään pönkkä, voi sitä kulkija vahingossa kauppaankin joutua.

        Rovaniemen Alkon myymälänhoitajalle Kuikalle soitettiin perjantai-illalla, että koska se viinakauppa aukeaa.
        * maanantaina klo 10, tervetuloa sitten: Kukka sanoi ja lättäsi luurin kiinni
        Eikö sama ukko soita kohta ja sama asia.
        * se on vieläki kuule niin, että maanantaina vasta
        Kolmannen soiton jälkeen Kuikka jo huusi suoraa huutoa luuriin:
        * etkä sinä saaterin lanipää usko, että maanantaina aukeaa
        Pitkän hiljaisuuden jälkeen ukko sai varovasti sanottua.
        * vaan kun pitäisi päästä ulos eikä sisään


      • Harley... kirjoitti:

        > Kyllä minä taas mieleni pahoitin... Pullauttaisinko itkun?

        Ihan vapaasti, sinä hassu poika.

        > vallan tyystin perui omat puheensa Vantaan käräjäoikeuden kolmen ammattituomarin erehtymättömyydestä.

        En perunut, sinä hassu poika, olet ymmärtänyt väärin. Kyllä päätös perusteluineen oli virheetön.

        Mitä mieltä sinä itse olet päätöksistä/perusteluista? Ai niin, sinähän sanoit, että päätökset olivat kummallisia ja erikoisia.

        "Mitä mieltä sinä itse olet päätöksistä/perusteluista?"

        Oletan, että kun rahankeräysrikossyytteen hylkääminen käsitellään uudelleen hovioikeudessa, siinä kuullaan mielenkiintoisia laintulkintoja.

        Pienenä detaljina kummeksuin myös sitä, miten Vantaan käräjäoikeus oli käsitellyt vastikkeen käsitettä. Toivon, että hovioikeus selventää tulkintaa. Nyt käräjäoikeuden järkeily ei oikein avautunut minulle.

        Mitä mieltä itse olit vanhoista ajatuksistasi siitä, kun altavastaajaa tarpeeksi haukutaan, niin kaveri antaa periksi? ;)


      • Harley...
        valuuttakauppias kirjoitti:

        "Mitä mieltä sinä itse olet päätöksistä/perusteluista?"

        Oletan, että kun rahankeräysrikossyytteen hylkääminen käsitellään uudelleen hovioikeudessa, siinä kuullaan mielenkiintoisia laintulkintoja.

        Pienenä detaljina kummeksuin myös sitä, miten Vantaan käräjäoikeus oli käsitellyt vastikkeen käsitettä. Toivon, että hovioikeus selventää tulkintaa. Nyt käräjäoikeuden järkeily ei oikein avautunut minulle.

        Mitä mieltä itse olit vanhoista ajatuksistasi siitä, kun altavastaajaa tarpeeksi haukutaan, niin kaveri antaa periksi? ;)

        > siinä kuullaan mielenkiintoisia laintulkintoja.

        Ellei uusia ja hyväksyttäviä todisteita ilmene, siellä ei tulla kuulemaan mitään mielenkiintoisia laintulkintoja.

        > Mitä mieltä itse olit vanhoista ajatuksistasi...

        En ymmärrä asiayhteyttä.

        Minä olen aina ollut WC-jäsenten puolella suolimuroja ja ennalta-syyllistämistä vastaan. Koska minä puolustan jäseniä suolimurotuomioistuimessa ennaltasyyllistämistä vastaan, sinä nimittelet minua rikolliseksi. "Rikollinenkin" saa pitää puolensa - ja sillä tiellähän tässä ollaan.

        En minä haukkumisiasi ota vakavasti, sillä sinä olet vain hassu poika, joka on kaukana kotoa. ;DDD


      • Harley... kirjoitti:

        > siinä kuullaan mielenkiintoisia laintulkintoja.

        Ellei uusia ja hyväksyttäviä todisteita ilmene, siellä ei tulla kuulemaan mitään mielenkiintoisia laintulkintoja.

        > Mitä mieltä itse olit vanhoista ajatuksistasi...

        En ymmärrä asiayhteyttä.

        Minä olen aina ollut WC-jäsenten puolella suolimuroja ja ennalta-syyllistämistä vastaan. Koska minä puolustan jäseniä suolimurotuomioistuimessa ennaltasyyllistämistä vastaan, sinä nimittelet minua rikolliseksi. "Rikollinenkin" saa pitää puolensa - ja sillä tiellähän tässä ollaan.

        En minä haukkumisiasi ota vakavasti, sillä sinä olet vain hassu poika, joka on kaukana kotoa. ;DDD

        "Ellei uusia ja hyväksyttäviä todisteita ilmene, siellä ei tulla kuulemaan mitään mielenkiintoisia laintulkintoja."

        Tässä meillä on selvä erimielisyys. Laintulkinta ei sinällään vaadi uusia todisteita vaan silkkaa lakikirjan lukemista ja jo olemassa olevan aineiston pohdiskelua.En viitsi enää opettaa oppimatonta. Tämähän asia ratkeaa aikanaan hovioikeudesssa.

        "En ymmärrä asiayhteyttä."
        Valitettava puute muuten niin mukavassa miehessä. ;)


    • 562

      Ei visiin ollut evp myytitykillä hajua millä konsteilla ja nimellä hommaa hoidetaan eteenpäin joo kun on nämä omat esilletulo tavoitteet etusijalla.

      tuli tunaroitua tolla valuutan vaiholla mitä ei todellakaan tehty juu kuin häviöksi juu

      • vallua ei käyty tosi

        Näin on kotona oon kunkku ja akka saa kulukia laipioota ja nukkua missä tykkää kunhan mun valuuttani tulevat esille pitkän vartaan päässä Railikin tuossa taannoin puollusti jotta antaa pojan puhua asiaa ---mitä asiaa valuuttakaupasta hän tämä minkkaa kokoajan jota ei käyty ei käyty vai miten se oli tämä jankkaa vaan valuuttakaupasta jee ja su ss maar kun ei sitä kertakaikkiaan käyty kuin kerran ja sekin häviöksi.?

        romu on hausa, tuumaisi vähän tekemisiään juu


    • 96584210,

      Joo täähän hyökkää het kun herkeää näiltä pyy-yksiltään ja uusin tuumin jotta kuinkas siinä valuutan vaihossa oikeen menikään tulikos siinä tyottoja se tuhat ja sata vai katkesko vetoakseli heti ensi kiihdytyksessä mutta kuminkin valuutan vaihto on mielessä eikä se.

    • 89652

      Valuutakauppias täällä työntää tuota valuuttaa markinoille oikein nimimerkin huumassa mitehän siellä vaimoveitikka kestää tätä vaihtohuumaa joka kokoajan leijuu ilmassa, kuiss siin laskenta pysyypi peässä.

    • 56210

      Valuutan vaihtaja nimimerkiä kyllä kaikkien pitäisi kaihtaa kun sehän tään touhun kompastuskivi onkin , samaten kuin murhamies kun tällaisen tampun olisi tehnyt eit kai sellaista teemaa nimimerkkiä kannattaisi käyttää aateles nyt vähän itekkin ylistätkös sinä tätä vinoutunutta valuutanvaihto puheita jota ei käyty sanoisinko tietämättäs kun en viitsi karskiminkaan sanoa, oli tossa ennemin ja pyysin poistamaan ja poistui.

    • 65210

      Äijät on saaneet foorumin itelleen ei täällä kenkään viitsi vierailla saatika ottaa kantaa loiset mateet vain luikertelee joo

      • Innostun kyllä kirjoittelemaan, se on totta. Pahoittelen, jos olet saanut vaikutelman, että yrittäisin omia palstaa. Yritän olla vast'edes ainakin lyhytsanaisempi.

        Sinällään kaikilla on näppis nokkansa edessä ja merkit eivät lopu takuulla lopu kesken keneltäkään. Pidä puolesi ja pistä tulemaan vaikka elämänkertaa tänne. Lupaan omalta osaltani tehdä tilaa sen minkä osaan.

        PS. Tämä ylenpalttinen lupaukseni ei tietysti koske Tröllykkää. Hänen puujalkateorioitaan polttelen vast'edeskin saunan pesässä.


    • +965210

      Tallainen omahyväinen selkänsä kääntävä kekustelunne ei johda mihkää niin hyvää kun se olisikin, niinkuin kahdestaan hyökkäisitte vihollista vastaan jotta ei siitä mitään seutaa telisittevain heti teilatuksi ymmärretekö mitä sanoin jotta ei te kokonaisuutee nähden hääppösiä ole niinkuin tämä romumies tietää jo entuudestaan itestään ettei ole suuden suuri tuli vain taasen esille.

    • Kopioidaan

      Hänen puujalkateorioitaan polttelen vast'edeskin saunan pesässä. En viitsi enää opettaa oppimatonta.

      Rautalankakauppias - sinä olet aina väärässä (osittainen lista)

      1. WinCapita on rahankeräysrikos - olit väärässä.

      2. Oikeudenkäymiskaari (ei tarvitse välittää pääjutusta) - olit väärässä.

      3. Tunkit ovat syyllistyneet rikolliseen toimintaan - olit väärässä, koska rahankeräykseen saa antaa omia rahojaan rajoituksetta.

      4. Lain esityöt - kysyit että mitä ne sellaiset ovat (tämä oli "Pappa Laatikainen - nimimerkillä" ihan paras!) ;DDD

      5. Valtion rahankeräysrikoksissa "konfiskoimista varoista voidaan ja tuleekin maksaa korvauksia" rikosvahingon kärsineille - olit väärässä.

      6. Väitit kivenkovaan, että sponsori maksaa "kaksinkertaisesti", ensin valtiolle ja sitten tunkille - olit väärässä.

      7. Väitit, että todisteena ei voi käyttää laittomasti hankittua aineistoa (Perry Mason) - olit väärässä, kyse on vain aineiston luotettavuudesta.

      8. Väitit, että Vantaan käräjäoikeuden päätös hylätä rahankeräysrikos perustui vain ja ainoastaan lain esitöiden tulkintaan - olit väärässä.

      Lisäksi muita parhaita paloja:

      9. "Lakimiesten, ekonomien ja pankinjohtajien tietoisuuden puute WinCapitassa katsottakoon erityisen tahalliseksi tai erityisen tuottamukselliseksi." (Rautalankakauppias aka Vosujen Vahti).

      10. "Pyramihuijaus on ja oli kriminalisoitua sekä vanhassa että uudessa laissa." (Vosujen vahti).

      11. "Sinun teoriasi kantaisi vain, jos wincapita saataisiin näytettyä jatkuvaksi (yhdeksi) rikokseksi 2003-2008.

      12. "Pragmaattinen syyttäjä - siis se tumpelo, saamaton, ammattitaidoton ja vaappuva - voi tehdä niin ilkeän tempun, että syyttää vain uuden rahankeräyslain aikaisesta touhusta."

      13. "Pragmaattinen syyttäjä voi tehdä temppuja."

      14. "En tiedä mitään syytä, miksi poliisin pitäisi tutkia wincapitaa 2003 saakka."

      15. "Nyt syyttäjä syyttää sitä rikollista sponssia vain vuosien 2006 -2008 välillä tehdystä rikoksesta. Aiemmin ei rikosta ollut tai se ei sovi rahankeräysrikoksen määrittelyn alle. "

      16. "Syyttäjällä taas ei ole ainespuita syyttää petoksesta vuosien 2003 - 2006 välillä koska ne rikosilmoitukset puuttuvat."

      17. "Rikoskumppanuus. Kun yhdessä tehdään, niin yhdessä tuomitaan. Tunkin kaverina ollut Hanski sai rikoksen uhrin kantamaan rahat Winkkariin. Kyllä teko on kiistatta rikollinen."

    • Aika näyttävän listan olet suutaroinut kokoon, kiitettävää ahkeruutta. Yritän puolestani auttaa, että saat nyt ainakin 20 pointtia kasaan. Kuka kerää mitäkin. Mummovainaalla oli helkutinmoinen loota aitassa täynnä vanhoja nahkakenkiä, vanhimmat varmaan sota-ajalta. Sitä kun ei tiedä milloin nahkapula taas iskee. ;)

      Eihän sitä jankuttamalla asiat muuksi muutu, mutta sinä ainakin jaksat jankuttaa, veljeni Jankutin-Janne.

      Kuivia puujalkoja on hyvä käyttää lämmityksen, turhaanpa siitä pahastuit.;)

    • Näyttävästä ei ole

      tietoa mutta ainakin tuo lista on todellinen. Korrelaatio sanomasi kanssa ("Hänen puujalkateorioitaan polttelen vast'edeskin saunan pesässä.") on vähintäänkin epäuskottava, kun katsoo tuota lähes 20 kohdan listaa jossa olet kaikissa ollut väärässä.

      Miten vielä edes kehtaat kirjoitella tänne, kaiken tuon valehtelun jälkeen?

      • mites kylillä liikut

        Eihän tuossa 20-kohdassa ole muutakuin pieni murto-osa jutuista, juttujahan kertyisi ainakin se 7000 kappaletata jos enemmänki, --kyllä puollustuksen henkäykset ovat käyneet vähäisiksi ja heikoiksi.


      • "Miten vielä edes kehtaat kirjoitella tänne, kaiken tuon valehtelun jälkeen?"

        Kiitos kysymästä, kehtaamisen kanssa ei ole pienintäkään ongelmaa.

        Kurkistelin juuri lompakkooni, joka jessuksen euro on ihan ikioma, yhtäkään ei ole naapurilta nusaistu. Ulosottomies, Pelkosen Eki muuten, nostaa kättä kaupassa, mutta muuta asiaa ei näytä silläkään olevan. Kirjattuja kirjeitä ei ole näkynyt postilaatikossa vuoteen. Viimeisin taisi olla maanmittari, joka taikinoi pyörätiensä kanssa. Kunnanperkelettö rosvosi hyvän siivun tontistani pyörätiehen. Poliisia en ole nähnyt herran aikoihin, mitähän nekin touhuaa taas?

        Joo, ei kehtaamisen kanssa ole mitään vaikeuksia.

        Älä ota tuota Tröllykän listaa liian vakavasti. Se on laadittu silmät pahasti kierossa, ettei vallan umpisokeana. En kehtaa Tröllykkää tuosta listasta kovistella, sillä on muutenkin paha mieli.


    • Kirjoitin tämä ketjun innoittaman epäsuoran tulen käyttöohjeista.

      Osoitin käytännön esimerkein, että kummallisia puskasta-ampuja tupsahtaa paikalle kuin tyhjästä ja taisinpa aiheellisesti epäillä, että Trökkykkäkään ei aivan viaton moiseen pelleilyyn ole.

      Ja mitä tapahtuikaan. Viesti hävi palstalta - viuh ja vauh kävi sensuurin suuri luuta. Taisinpa taas koskea arkaan paikkaan. Menkääpä nyt sinne graaliaan leikkimään sijoittajaa ja antakaan aikamiesten keskustella asioista täällä. Pyyntöni koskee myös Tröllykkää. ;)

      • et siis ymmärrä viel

        Tämä jeppe jauhoi tämän foorumin aivan tuppeen Vantaan käräjäoikeus jutuilla ja vieläkin nostaa päätään on ne nämä yksinäiset yhenmiehen puliut jotenkin pitää olla esillä, kyllä tuomarit tuon käräjöinnin osaa jottei suun vähäisellä järellä kannata siihen puuttua.


    • Tämäkin lehmämiestä matkiva mökellystyyli oli siellä tulitukiohjesäännössä. Sääli, että hyvä ohje poistettiin.

      Runoilet taas niin vallattomasti. ;))))

    • Koeta nyt

      vaan ampua tuo Harleyn lista alas, vaikka kohta kohdalta, jos se on mielestäsi kerran virheellinen.

      Älä suotta Harleyta siinä mieti, sinunhan "kunniasi" tässä on kyseessä.

      • Kenen kunnia ???

        Kyllä Valuuttakauppias yritti parhaansa. Nuo sanonnat on annettu vaan jossakin tilanteessa eikä niitä voi irrottaa asiayhteyksistään. Esim. kohta wc ei ole rahankeräysrikos niin se päätetään ylemmissä oikeuksissa. Tai että syyttäjä voi tehdä temppuja niin voi hän tehdä temppuja. Ja kyllä voi maksaa kaksinkertaisesti tai enemmänkin. Valuuttakauppias on oikeassa että hänellä ei ole tuulitakki kasvoilla ja hän yritti parhaansa.


      • Kuvalinkki
        Kenen kunnia ??? kirjoitti:

        Kyllä Valuuttakauppias yritti parhaansa. Nuo sanonnat on annettu vaan jossakin tilanteessa eikä niitä voi irrottaa asiayhteyksistään. Esim. kohta wc ei ole rahankeräysrikos niin se päätetään ylemmissä oikeuksissa. Tai että syyttäjä voi tehdä temppuja niin voi hän tehdä temppuja. Ja kyllä voi maksaa kaksinkertaisesti tai enemmänkin. Valuuttakauppias on oikeassa että hänellä ei ole tuulitakki kasvoilla ja hän yritti parhaansa.

        Varmasti yritti kaikkensa kukaan ei epäile sitä.


      • Kuvalinkki kirjoitti:

        Varmasti yritti kaikkensa kukaan ei epäile sitä.

        Mutta kuka yritti enemmän kuin kaikkensa ja nusaisi vielä sen epäsuoran tulen ohjesäännönkin? Sitä ohjesäännön nusuttajaa minä tässä kaipailen. Kiinnostasi tietää, mikä siinä oli niin kirvelevää, että poistopyyntöä heti. ;DDD

        Hyvin sinä taas runoilet. ;)


      • Antoi palaa
        Kenen kunnia ??? kirjoitti:

        Kyllä Valuuttakauppias yritti parhaansa. Nuo sanonnat on annettu vaan jossakin tilanteessa eikä niitä voi irrottaa asiayhteyksistään. Esim. kohta wc ei ole rahankeräysrikos niin se päätetään ylemmissä oikeuksissa. Tai että syyttäjä voi tehdä temppuja niin voi hän tehdä temppuja. Ja kyllä voi maksaa kaksinkertaisesti tai enemmänkin. Valuuttakauppias on oikeassa että hänellä ei ole tuulitakki kasvoilla ja hän yritti parhaansa.

        Ja sieltä palaa ihan epäsuoran tulen ohjesäännön mukaan.


      • Antoi palaa kirjoitti:

        Ja sieltä palaa ihan epäsuoran tulen ohjesäännön mukaan.

        Kyllähän se heti kajahtaa, mutta ampuu vain kertoja. Odotan mielenkiinnolla ammutaanko isku tai este ja koska tulee.

        Tuolla aiemmin tuli 4 peräkkäin samasta tuliasemasta. Krh:n ohjesääntö ei tunne tällaista neljä peräkkäin, ristikäämme se vaikka "tuhnuksi".

        Näin vanhasta muistista muistan krh:n tulimuotoja kerta (1), isku (18) ja este (36). Taisi siellä olla muitakin, mutta eiköhän näilläkin ensialkuun.


      • floridaa
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Kyllähän se heti kajahtaa, mutta ampuu vain kertoja. Odotan mielenkiinnolla ammutaanko isku tai este ja koska tulee.

        Tuolla aiemmin tuli 4 peräkkäin samasta tuliasemasta. Krh:n ohjesääntö ei tunne tällaista neljä peräkkäin, ristikäämme se vaikka "tuhnuksi".

        Näin vanhasta muistista muistan krh:n tulimuotoja kerta (1), isku (18) ja este (36). Taisi siellä olla muitakin, mutta eiköhän näilläkin ensialkuun.

        vastasit väärälle


      • floridaa kirjoitti:

        vastasit väärälle

        Meinasitkos, että ei ollut tykistön tai krh:n mies?


    • ”...sinunhan "kunniasi" tässä on kyseessä...”
      Hoohooo – tillitallin takatukka.;)
      Eihän minun omaisuutta ole takavarikossa, eihän minulta ulosottomies tule kyselemää rahaa, enhän minä siellä oikeudessa yritä kiskoa tuulipusakkaa kasvojen eteen, eihän minua naapurit katsele verhojen raosta päätään puistellen.

      Vai vielä kunnia vaarassa. ;DDD

      ”...ampua tuo Harleyn lista alas...”
      Miksi? Enhän minä käy tuossa rautatieasemallakaan juoppoja neuvomaan. Sielläpä örisköön omia juttujaan, eipä niissäkään ole järjen häivää.

      Pitikö sinun nusaista se tulitukiohjesääntökin? Taisipa sattua 120 Krh 92 isku keskelle majoitusaluettasi. ;)

    • Mistä tulisäännöistä

      sinä puhut? Etkö osaa vastata sinulle esitettyyn kysymykseen? Vai onko niin, että siitä "kunniasta" ei ole enää ripaustakaan jäljellä, eikä sitä tarvitse siten pelastaakaan?

      Veikkaan jälkimmäistä.

      • Puhun epäsuoran tulituen ammunnan ohjeesta. Laadin sellaisen kaikkien puskasta ampujien iloksi. Kyseinen teksti poistettiin välittömästi täältä. Taisi sattuu ihan häränsilmään tämä tikka. ;)

        "Etkö osaa vastata sinulle esitettyyn kysymykseen?"
        Ei ole minkäänlaista mielenkiintoa lähetä ruotimaan Tröllykän omassa päässään keittämiä valheellisia listoja. Ensinnäkään sinä et ole Trölli. Toiseksi, vastaappa sinä ensin: Paljonko kusetit?

        "…siitä "kunniasta" ei ole enää ripaustakaan jäljellä.."
        Taisi jäädä lukematta tai ainakin ymmärtämättä minun edellinen viestini. Rikollisessa toiminnassa mukana olleen winkkarin jäsenen ei kannata niin kovin terhakkana kysellä kenenkään toisen kunniasta. Terve menettely on se, että kipaiset Siwaan ja ostat taskupeilin. Siihen peiliin kurkistellen sitten kyselet näitä kunniajuttujasi ;))


      • hoh hoh
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Puhun epäsuoran tulituen ammunnan ohjeesta. Laadin sellaisen kaikkien puskasta ampujien iloksi. Kyseinen teksti poistettiin välittömästi täältä. Taisi sattuu ihan häränsilmään tämä tikka. ;)

        "Etkö osaa vastata sinulle esitettyyn kysymykseen?"
        Ei ole minkäänlaista mielenkiintoa lähetä ruotimaan Tröllykän omassa päässään keittämiä valheellisia listoja. Ensinnäkään sinä et ole Trölli. Toiseksi, vastaappa sinä ensin: Paljonko kusetit?

        "…siitä "kunniasta" ei ole enää ripaustakaan jäljellä.."
        Taisi jäädä lukematta tai ainakin ymmärtämättä minun edellinen viestini. Rikollisessa toiminnassa mukana olleen winkkarin jäsenen ei kannata niin kovin terhakkana kysellä kenenkään toisen kunniasta. Terve menettely on se, että kipaiset Siwaan ja ostat taskupeilin. Siihen peiliin kurkistellen sitten kyselet näitä kunniajuttujasi ;))

        Eikö yhtään ala kyllästyttää tuo jauhaminen ?


      • hoh hoh kirjoitti:

        Eikö yhtään ala kyllästyttää tuo jauhaminen ?

        Rehellinen vastaus: Kyllä tämä jo tympäsee ja kyllästyttää.

        Mutta minkäs teet. Kaiken maailman valuuttavempulat ja winkkarin laillisuuden puolustelijat pomppaa heti framille, jos minä en olisi pahimpia valheita luutimassa pois.;)


    • Kopion kopia

      Rautalankakauppias - sinä olet aina väärässä (osittainen lista)

      1. WinCapita on rahankeräysrikos - olit väärässä.

      2. Oikeudenkäymiskaari (ei tarvitse välittää pääjutusta) - olit väärässä.

      3. Tunkit ovat syyllistyneet rikolliseen toimintaan - olit väärässä, koska rahankeräykseen saa antaa omia rahojaan rajoituksetta.

      4. Lain esityöt - kysyit että mitä ne sellaiset ovat (tämä oli "Pappa Laatikainen - nimimerkillä" ihan paras!) ;DDD

      5. Valtion rahankeräysrikoksissa "konfiskoimista varoista voidaan ja tuleekin maksaa korvauksia" rikosvahingon kärsineille - olit väärässä.

      6. Väitit kivenkovaan, että sponsori maksaa "kaksinkertaisesti", ensin valtiolle ja sitten tunkille - olit väärässä.

      7. Väitit, että todisteena ei voi käyttää laittomasti hankittua aineistoa (Perry Mason) - olit väärässä, kyse on vain aineiston luotettavuudesta.

      8. Väitit, että Vantaan käräjäoikeuden päätös hylätä rahankeräysrikos perustui vain ja ainoastaan lain esitöiden tulkintaan - olit väärässä.

      Lisäksi muita parhaita paloja:

      9. "Lakimiesten, ekonomien ja pankinjohtajien tietoisuuden puute WinCapitassa katsottakoon erityisen tahalliseksi tai erityisen tuottamukselliseksi." (Rautalankakauppias aka Vosujen Vahti).

      10. "Pyramihuijaus on ja oli kriminalisoitua sekä vanhassa että uudessa laissa." (Vosujen vahti).

      11. "Sinun teoriasi kantaisi vain, jos wincapita saataisiin näytettyä jatkuvaksi (yhdeksi) rikokseksi 2003-2008.

      12. "Pragmaattinen syyttäjä - siis se tumpelo, saamaton, ammattitaidoton ja vaappuva - voi tehdä niin ilkeän tempun, että syyttää vain uuden rahankeräyslain aikaisesta touhusta."

      13. "Pragmaattinen syyttäjä voi tehdä temppuja."

      14. "En tiedä mitään syytä, miksi poliisin pitäisi tutkia wincapitaa 2003 saakka."

      15. "Nyt syyttäjä syyttää sitä rikollista sponssia vain vuosien 2006 -2008 välillä tehdystä rikoksesta. Aiemmin ei rikosta ollut tai se ei sovi rahankeräysrikoksen määrittelyn alle. "

      16. "Syyttäjällä taas ei ole ainespuita syyttää petoksesta vuosien 2003 - 2006 välillä koska ne rikosilmoitukset puuttuvat."

      17. "Rikoskumppanuus. Kun yhdessä tehdään, niin yhdessä tuomitaan. Tunkin kaverina ollut Hanski sai rikoksen uhrin kantamaan rahat Winkkariin. Kyllä teko on kiistatta rikollinen."

      • "osittainen lista".

        Olisiko tämä jo neljäs kerta kun tätä Tröllykän suutaroimaan yksisilmäisyyden korkeaveisua copypastaan tähän ketjuun? Näin sitä jankuttamalla asia muuttuu totuudeksi, jos uskoisimme capinautteja. No, emme usko.;)))

        Olisiko jo aika laatia täydellinen listaus, alan kyllästyä näihin osittaisiin listauksiin.

        PS. Muista ostaa se taskupeili.;)


      • Hyvä lista

        Hyvä alku tuo lista on mutta jäänyt lyhyeksi.

        Jatka samalla tavalla


    • Et sitten edelleen

      koettanut ampua noita mielestäsi vääriä väittämiä alas? :D

      No, ei se mitään. Ymmärränhän minä että varmaa asiaa on hankalaa lähteä valheeksi muuttamaan, eli et halua edes koettaa puolustautua tuota Harleyn tekemää listaa vastaan koska se on pelkkää faktaa.

      • Nimimerkki "Et sitten edelleenkään" on niin hellyttävän sinnikäs puskasta tulittaja, että näytetään yksi väärä väittämä näin esimerkin vuoksi.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10411873#comment-53459699
        Tämä keskustelunpätkässä on Tröllin omakätinen referaatti aiemmin käymästä keskustelustamme.
        ____ C_____

        CLeet: Vakiintunut käytäntö on, että jos tehdyllä laittomalla toimenpiteellä voidaan ratkaista jokin muu, vakavampi rikos, laiton toimenpide on sallittu.

        Rautalankakauppias: Taas olet katsottu Perry Mason sarjoja telkusta.
        ___C_____

        Trölli referoi ensinnäkin valheellisesti keskusteluamme. Koko kommenttini kuuluukin näin:
        " Taas olet katsottu Perry Mason sarjoja telkusta ja nyt puhut jo rikosten ratkaisemisesta. Jätäppä nyt veli hyvä nämä rikosten ratkaisemiset vain poliisin asiaksi.;)"

        Tästä keskustelunpätkästä Tröllykkä kehitti seuraavan väitteensä
        " 7. Väitit, että todisteena ei voi käyttää laittomasti hankittua aineistoa (Perry Mason) - olit väärässä, kyse on vain aineiston luotettavuudesta."

        Tröllin väite on törkeän valheellinen. En omassa kommentissani vielä ottanut kantaa laittomaan toimenpiteeseen vaan rikosten ratkaisemiseen.

        Samassa keskustelussa oli myös todellinen kommenttini:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10294779#comment-52599257
        " Oikeushyvää voidaan toki puolustaa ja siinä puolustautuessa rikkoa laillisestikin jonkin toisen oikeushyvää, Tätä kun tehdään, niin lakiin on myös kirjattu vaatimus intressivertailusta: On arvioitava, onko puolustautumiskeino oikeassa suhteessa tilanteesen kokonaisuutena. On arviotava myös suojattavan oikeushyvän ja muut mahdollisit suojautumiskeinot."

        Huolimatta oikaisustani, Trölli jankuttaa viiksitamalin sinnikkyydellä kyseistä väitettään. Nyt kysymys kuuluu. Mitä järkeä on oikoa patologisen valehtelijan valheita? Jos Tröllykkä, syntilistan kirjoittaja, ei suostu näkemään virhettään, miksi perustelisin yhtään mitään sinulle?

        Tunnustan voimattomuuteni tässä asiassa. Kun väittelen kusettajan kanssa, totuudella tai faktoilla ei ole mitään väliä, kusettaja kääntää kaiken edukseen ja kieltäytyy tunnustamasta yhtään mitään - eipä hän muuten kusettaja olisikaan.

        Et sitten kehdannut tunnustaa edes sitä, että nusaisit minun epäsuoran tulen ohjesäännön.;)


      • Hyvä alku
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Nimimerkki "Et sitten edelleenkään" on niin hellyttävän sinnikäs puskasta tulittaja, että näytetään yksi väärä väittämä näin esimerkin vuoksi.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10411873#comment-53459699
        Tämä keskustelunpätkässä on Tröllin omakätinen referaatti aiemmin käymästä keskustelustamme.
        ____ C_____

        CLeet: Vakiintunut käytäntö on, että jos tehdyllä laittomalla toimenpiteellä voidaan ratkaista jokin muu, vakavampi rikos, laiton toimenpide on sallittu.

        Rautalankakauppias: Taas olet katsottu Perry Mason sarjoja telkusta.
        ___C_____

        Trölli referoi ensinnäkin valheellisesti keskusteluamme. Koko kommenttini kuuluukin näin:
        " Taas olet katsottu Perry Mason sarjoja telkusta ja nyt puhut jo rikosten ratkaisemisesta. Jätäppä nyt veli hyvä nämä rikosten ratkaisemiset vain poliisin asiaksi.;)"

        Tästä keskustelunpätkästä Tröllykkä kehitti seuraavan väitteensä
        " 7. Väitit, että todisteena ei voi käyttää laittomasti hankittua aineistoa (Perry Mason) - olit väärässä, kyse on vain aineiston luotettavuudesta."

        Tröllin väite on törkeän valheellinen. En omassa kommentissani vielä ottanut kantaa laittomaan toimenpiteeseen vaan rikosten ratkaisemiseen.

        Samassa keskustelussa oli myös todellinen kommenttini:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10294779#comment-52599257
        " Oikeushyvää voidaan toki puolustaa ja siinä puolustautuessa rikkoa laillisestikin jonkin toisen oikeushyvää, Tätä kun tehdään, niin lakiin on myös kirjattu vaatimus intressivertailusta: On arvioitava, onko puolustautumiskeino oikeassa suhteessa tilanteesen kokonaisuutena. On arviotava myös suojattavan oikeushyvän ja muut mahdollisit suojautumiskeinot."

        Huolimatta oikaisustani, Trölli jankuttaa viiksitamalin sinnikkyydellä kyseistä väitettään. Nyt kysymys kuuluu. Mitä järkeä on oikoa patologisen valehtelijan valheita? Jos Tröllykkä, syntilistan kirjoittaja, ei suostu näkemään virhettään, miksi perustelisin yhtään mitään sinulle?

        Tunnustan voimattomuuteni tässä asiassa. Kun väittelen kusettajan kanssa, totuudella tai faktoilla ei ole mitään väliä, kusettaja kääntää kaiken edukseen ja kieltäytyy tunnustamasta yhtään mitään - eipä hän muuten kusettaja olisikaan.

        Et sitten kehdannut tunnustaa edes sitä, että nusaisit minun epäsuoran tulen ohjesäännön.;)

        Tämä oli hyvä alku. Enää 18 kohtaa jäljellä. Hyvin sä puolustit itseäsi.


      • Hyvä alku kirjoitti:

        Tämä oli hyvä alku. Enää 18 kohtaa jäljellä. Hyvin sä puolustit itseäsi.

        Ajattelitkos jatkaa hullun kirveeseen vartta.;)

        Ei, ei, minäkö viitisin kohta kohdalta seuloa Tröllin keittämää sekavaa huttua. Jos vilkaiset tuonne pari riviä alemmaksi, sekava hutunkeittäjä on tällä välin soosannut listaansa pari kappaletta taas lisää. Ja entiset pöljyydet, olivatpa ne oikein tai väärin, pysyvät listalla kuin palsternakka kasvimaalla.


    • kevättä rintaan

      Kyllä tämä keissi on jo ratkaistu, ratkaisun toteutus vain puuttuu, jotta ei meidän kannata vaivata epävarmuudella päätämme, kyllä tuomarit hommelin hoitelee maxsimi ajassa vain ja tulokset, kyllä kaikki tietävät, pensselit on ainakin hyvin sannassa, ettei niillä kovasti maalailla enää, kunhan juipitelevat mennyttä kaistaista aikaa.

    • Päivitetty lista

      Rautalankakauppias - sinä olet aina väärässä (päivitetty lista)

      1. WinCapita on rahankeräysrikos - olit väärässä.

      2. Oikeudenkäymiskaari (ei tarvitse välittää pääjutusta) - olit väärässä.

      3. Tunkit ovat syyllistyneet rikolliseen toimintaan - olit väärässä, koska rahankeräykseen saa antaa omia rahojaan rajoituksetta.

      4. Lain esityöt - kysyit että mitä ne sellaiset ovat (tämä oli "Pappa Laatikainen - nimimerkillä" ihan paras!) ;DDD

      5. Valtion rahankeräysrikoksissa "konfiskoimista varoista voidaan ja tuleekin maksaa korvauksia" rikosvahingon kärsineille - olit väärässä.

      6. Väitit kivenkovaan, että sponsori maksaa "kaksinkertaisesti", ensin valtiolle ja sitten tunkille - olit väärässä.

      7. Väitit, että todisteena ei voi käyttää laittomasti hankittua aineistoa (Perry Mason) - olit väärässä, kyse on vain aineiston luotettavuudesta.

      8. Väitit, että Vantaan käräjäoikeuden päätös hylätä rahankeräysrikos perustui vain ja ainoastaan lain esitöiden tulkintaan - olit väärässä.

      9. Väitit, että rikoshyödystä ei saa tehdä vähennyksiä? Winkkarijäsen ei voi vähentää tuotosta omaa sijoitustaan (Komppanialakimies, huume vs. alkoholi -keskustelu) - olit väärässä.

      10. Väitit, että rikoslain mukaan rikoksen valmistelukin on rikos (Komppanialakimies). Lakiahan vasta valmistellaan ja on olemassa vain muutamia poikkeuksia, joissa valmistelu on rikos - olit väärässä.

      Lisäksi muita parhaita paloja:

      11. "Lakimiesten, ekonomien ja pankinjohtajien tietoisuuden puute WinCapitassa katsottakoon erityisen tahalliseksi tai erityisen tuottamukselliseksi." (Rautalankakauppias aka Vosujen Vahti).

      12. "Pyramihuijaus on ja oli kriminalisoitua sekä vanhassa että uudessa laissa." (Vosujen vahti).

      13. "Sinun teoriasi kantaisi vain, jos wincapita saataisiin näytettyä jatkuvaksi (yhdeksi) rikokseksi 2003-2008.

      14. "Pragmaattinen syyttäjä - siis se tumpelo, saamaton, ammattitaidoton ja vaappuva - voi tehdä niin ilkeän tempun, että syyttää vain uuden rahankeräyslain aikaisesta touhusta."

      15. "Pragmaattinen syyttäjä voi tehdä temppuja."

      16. "En tiedä mitään syytä, miksi poliisin pitäisi tutkia wincapitaa 2003 saakka."

      17. "Nyt syyttäjä syyttää sitä rikollista sponssia vain vuosien 2006 -2008 välillä tehdystä rikoksesta. Aiemmin ei rikosta ollut tai se ei sovi rahankeräysrikoksen määrittelyn alle. "

      18. "Syyttäjällä taas ei ole ainespuita syyttää petoksesta vuosien 2003 - 2006 välillä koska ne rikosilmoitukset puuttuvat."

      19. "Rikoskumppanuus. Kun yhdessä tehdään, niin yhdessä tuomitaan. Tunkin kaverina ollut Hanski sai rikoksen uhrin kantamaan rahat Winkkariin. Kyllä teko on kiistatta rikollinen."

    • juipelot tuli esiinn

      Vastaan puolesta ettei jehuilla ole mitään pako mahdollisuuta asiat etenee listojen mukaan, lanka vastaa varmaan kunhan ehtii kiireiltään.

    • vehkeillä sitä pelat

      Täähän on täysin tunnetua sakkia, jotta niistä poimimalla voi päätellä, ken täällä rienaa ja haluaisi lisää kampittaa, että silleen, jäi vissiin jotain paitsi näillä tyhjätaskuilla.

    • melken otan osaa

      Joo ja arvaankin jo, ken tuossa rienoo -ei ole häävit lähtökohdat, kun kämppäkin on noin kylmä ja muuta joo.... pilvin pimein essä.

      • Kysyn vain?

        Miten tämä liittyy aiheeseen?

        Kirjoittaja pyrkii esiintymään neljänä eri kirjoittajana. Kirjoitustyyliksi on valittu lehmämiehen kummallinen hyppely asian ohi, mutta originaalia lehmämiestä nämä eivät ole. Kellonajat paljastavat keskityksen tulleen samasta tuliasemasta.

        Näin. Olemme nyt nähneet miten epäsuora tuli toimii. Miten siltä suojaudutaan parhaiten? Suojaudu maastoon, kirjoita vain irtinikeillä. Jos joudut epäsuoran tulen kohteeksi, pinkaise karkuun.

        Mukava ja viihdyttävä tämä Suomi24 palsta on. Täällä sitä oppii kaikkea uutta ihmisestä. ;)


      • jotta kuntoa tarvita

        Siinä on se pointti, jotta rautalanka kesti kovaa polemiikia ja tiesin sen tällä saatiin nämä härpäkät vähän liikkeelle täytyy paljastaa näitä juonia, kun tuntuu jotta jauhetaan vain samaa selvää päätinkiä odotellessa, rautalanka on paljon maailmaa nähnyt, jotta ei aivanheti pakosalle lähde vaikka suojautuukin järkevänä ihmisenä vihelleyksen kuulessaan.


      • seuraan vaan vauhdil
        Kysyn vain? kirjoitti:

        Miten tämä liittyy aiheeseen?

        Kirjoittaja pyrkii esiintymään neljänä eri kirjoittajana. Kirjoitustyyliksi on valittu lehmämiehen kummallinen hyppely asian ohi, mutta originaalia lehmämiestä nämä eivät ole. Kellonajat paljastavat keskityksen tulleen samasta tuliasemasta.

        Näin. Olemme nyt nähneet miten epäsuora tuli toimii. Miten siltä suojaudutaan parhaiten? Suojaudu maastoon, kirjoita vain irtinikeillä. Jos joudut epäsuoran tulen kohteeksi, pinkaise karkuun.

        Mukava ja viihdyttävä tämä Suomi24 palsta on. Täällä sitä oppii kaikkea uutta ihmisestä. ;)

        Opin lisäksi katsii tuoda palan itestäänkin keskusteluihin, kaikki sallitaan ja vähän viisaanmatkin aatokset sopii sekaan.


      • Sanot että
        jotta kuntoa tarvita kirjoitti:

        Siinä on se pointti, jotta rautalanka kesti kovaa polemiikia ja tiesin sen tällä saatiin nämä härpäkät vähän liikkeelle täytyy paljastaa näitä juonia, kun tuntuu jotta jauhetaan vain samaa selvää päätinkiä odotellessa, rautalanka on paljon maailmaa nähnyt, jotta ei aivanheti pakosalle lähde vaikka suojautuukin järkevänä ihmisenä vihelleyksen kuulessaan.

        rautalanka on paljon maailmaa nähnyt, jotta ei aivanheti pakosalle lähde vaikka suojautuukin järkevänä ihmisenä vihelleyksen kuulessaan.

        Miksi rautalanka ei sitten pysty puolustautumaan esitettyjä väittämiä vastaan? Ei tule muuta kuin isokaliperisia puolustuslinjoja kuten epäsuora tuli, vihellyksen kuultuaan, isku, este... Samoja isojen pysyyjen termejä sinäkin käytät joten sen takiako häntä puolustat?


      • vähän muillekin tiet
        jotta kuntoa tarvita kirjoitti:

        Siinä on se pointti, jotta rautalanka kesti kovaa polemiikia ja tiesin sen tällä saatiin nämä härpäkät vähän liikkeelle täytyy paljastaa näitä juonia, kun tuntuu jotta jauhetaan vain samaa selvää päätinkiä odotellessa, rautalanka on paljon maailmaa nähnyt, jotta ei aivanheti pakosalle lähde vaikka suojautuukin järkevänä ihmisenä vihelleyksen kuulessaan.

        Iso päisiltä kannattaa kysyä nyt, ovat varustautuneet tuleviin käräjiin ja ovat terävänä, jotta sieltä sätii -kun ovat asian omistajia.


      • Kirjoittaja pyrkii
        vähän muillekin tiet kirjoitti:

        Iso päisiltä kannattaa kysyä nyt, ovat varustautuneet tuleviin käräjiin ja ovat terävänä, jotta sieltä sätii -kun ovat asian omistajia.

        esiintymään neljänä eri kirjoittajana. Kirjoitustyyliksi on valittu lehmämiehen kummallinen hyppely asian ohi, mutta originaalia lehmämiestä nämä eivät ole. Kellonajat paljastavat keskityksen tulleen samasta tuliasemasta. Miksi siis puolustat rautalankaa?


      • Kysyn vain? kirjoitti:

        Miten tämä liittyy aiheeseen?

        Kirjoittaja pyrkii esiintymään neljänä eri kirjoittajana. Kirjoitustyyliksi on valittu lehmämiehen kummallinen hyppely asian ohi, mutta originaalia lehmämiestä nämä eivät ole. Kellonajat paljastavat keskityksen tulleen samasta tuliasemasta.

        Näin. Olemme nyt nähneet miten epäsuora tuli toimii. Miten siltä suojaudutaan parhaiten? Suojaudu maastoon, kirjoita vain irtinikeillä. Jos joudut epäsuoran tulen kohteeksi, pinkaise karkuun.

        Mukava ja viihdyttävä tämä Suomi24 palsta on. Täällä sitä oppii kaikkea uutta ihmisestä. ;)

        Kas vain, nimimerkki "Kysyn vain" on pongannut keskeisen kohdan epäsuoran tulituen ohjesäännöstö.;)

        Sikäli on vielä muistettava, että krh ampuu yläkulmilla, suhteellisen lähellä kohdetta ja on helposti paikannettavissa. Tuollaisen tuli-iskun jälkeen kannattaa pakata putket kainaloon ja kipaista uusiin asemiin. ;)))


    • eväät vähissä

      Pytyn pyörittäjillä on kyllä aika heikko siivu nyt puollustautua, vaikka ovatkin käteviä sanaseppiä ja toisten manipuloijia, jotta sieltäpäin ei kannata, kuin tästälähtien puollustautua.

      • ulosotto lähenee.

        --Pytyn pyörittäjillä on kyllä aika heikko siivu nyt puollustautua--

        Tämä ei vaan ole oikea paikka puolustautua vaan oikeudessa sen pitäisi tapahtua, ei vaan ole mitään millä puolustautua.


      • kaikille tilaa löyty
        ulosotto lähenee. kirjoitti:

        --Pytyn pyörittäjillä on kyllä aika heikko siivu nyt puollustautua--

        Tämä ei vaan ole oikea paikka puolustautua vaan oikeudessa sen pitäisi tapahtua, ei vaan ole mitään millä puolustautua.

        Jutut täällä on vähän yli ammuttuja, kun on noita viimeisiä puollustajia hiljennetty jotta tietysti loppuun asti jauhavat, kun kerran tietoisesti lähtivät hommelia vetämään, -mutta seassa on aivan tavallisia Matti meikäläisiä, enkä minä heihin ainakaan ritiikiäni kohdista, jotta eiköhän siitä kukin järkevällä toiminnalla selviä eteenpäin, kaikki me joskus ollaan haksahdettu jotka täällä rienaamme, semppiä vaan eteenpäin itse kullekkin.


    • on oikea karpaasi

      Kyllä lanka asiansa tietää, on vaan niin kova kirjoittamaan, jotta vie sanat muitten suusta, ei yksinkertaisesti ehdi puuttua keskusteluihin ja on hyvin pitänyt rynnistelijät matalana.

      • Kiitos eno tulituesta. Tuon lauantaina taas saunapullon.;)


    • Näyttää tämä keskustelu juuttuvan paikalleen juupas-eipäs-linjalle. Ja ystäni Tröllykkäkin nysvää vain tuota yhäti pitevää syntilistaani. Kohta on 20 pinnaa kasassa vaikka toviin en ole ehtinyt lakikirjaani edes selata.

      Haluan ojentaa ystävän käden ja neuvoa Tröllykkää taas. Ottakaamme oppia tästä aiemmasta keskustelustamme:
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/9973283
      ” Rautalankakauppiaan uskottavuuden salto mortale”

      Mitenpä olisi, jos kipaisisitte tämän listanne kanssa taas sinne matematiikka palstalle ja esiintyisitte minuna? Uskon, että matematiikkapalstalta saisitte nusaistua nipun hienoja lauseita, joilla sitten sopii minua kivittää. Minä lupaan puolestani ihmetellä silmät ymmyrkäisinä, että mikä ihmeen älykkyyden lisääntymien taas onkaan meneillään ja mistä näitä hienoja termejä pukkaa.

      Bon Jovi ja malttia sinne ;)

    • Matikkapäivitys unohtui. Hara oli, oli alakuu ja piti olla hullunvarma madepolku. Eikä mitään. Naapurin ukolla oli siinä haran päällä sivuperukkeessa vielä silakkasyöttikin. Jumalan kiitos, ei naapurikaan saanut mitään.

      Se valkoiseksi maalattu madehara matkii naarasmateen vatsaa. Silakka on tietysti ruokaa. Minä sille naapurin äijälle mutisin, että pannaanko syöttiin vielä kossupullokin mukaan. Tyrkyllä olisi sitten seksiä, ruokaa tai viinaa- ihan maun mukaan. On se perskuttia, että ei mateelle mikään kelpaa.

    • Helppoooo

      Helppo puhua asian vierestä kun ei onnistu itse asiassa tai esitetään jotain vähän pahaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1445
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1147
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      103
      1022
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      887
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      850
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      64
      760
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      747
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      702
    Aihe