Vesnom Oy.

Kokemuksia kyseisestä firmasta?

106

17870

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maksoin kipeäksi

      Miksi ostaa putkiasennuspalvelua välikäsien kautta kun saman palvelun saan ehkä jopa puoleen hintaan Vesnomiin verrattuna kun sen hankkii suoraan LVI-liikkeeltä? Vesnom itsekin käyttää kilpailuttamiaan LVI-liikkeitä työmaillaan, ja kallis hinta johtuu mm. siitä, että välikäsillekin tätyy jäädä fyffää.

      • Laadukas Vesiremontt

        Saatko myös samaanhintaan LVI-suunnitelman, vastuuvakuutukset ja varmuuden, että vesiremontti on nyt tehty laadukkaasti, laadukkailla komponenteilla. Halvin ei tiettävästi ole koskaa ollut paras ja luotettavin.


      • Putkari itse
        Laadukas Vesiremontt kirjoitti:

        Saatko myös samaanhintaan LVI-suunnitelman, vastuuvakuutukset ja varmuuden, että vesiremontti on nyt tehty laadukkaasti, laadukkailla komponenteilla. Halvin ei tiettävästi ole koskaa ollut paras ja luotettavin.

        Voit miettiä sitä et mitä teet niillä älyttömän hintasilla 3D kuvilla?? Kuvilla jotka on piirretty miten sattuu, aina saa olla muuttamassa kun vedot menis älyttömissä paikoissa! Kaikki vakuutukset pätee kaikille työntekijöille. Työstä ja osista saa lakisääteisen takuun. Itse olen noita jokusen kymmenen väsänny tuolle firmalle, joka kerta tehny asiakkaan kans itse melkein suunnitelmat uusiks, koska myyjän suunnitelmilla ei tee yhtää mitää. Ja sillon viimestää sen asiakas myös huomaa. Työn laatu on todella hyvää (tälle firmalle tehny reilu 10 kämppää ja ei oo reklamointia kuulunu)

        Pointti oli se että tämä firma käyttää alihankkijoita ja alihankkijat tekee saman työn AINAKIN kolmasosan halvemmalla, samoilla osilla, suunnitelma tulee ja takuut myös. Joten ihmisiä huijataan maksamaan turhasta!!

        Esim. 1krs Talo jonne meni putkea n. 55m ja yks uus hana, läpivientejä about 10. Hinta oli karvan alle 7000. Töitä meni 2mieheltä se pari päivää. Laskin siinä suurinpiirtei metrien mukaa et 5000 on aika lähellä tän firman kautta mis työskentelen. Ja tuo esimerkki on aika lievä vielä. Riippuu myyjän provikka ahneudesta. Älkää ostako mitää myyntifirmoilta! Suoraan tekijöiltä.
        KILPAILUTTAKAA hyvät ihmiset!


      • hallituksen jäsen

        Olin rivariyhtiön hallituksessa päättämässä putkirempasta. Pyysimme n 15 tarjousta käyttövesiputkien uusimisesta pintavetona.
        Olipas järkytys kun tarjouksia alkoi tulla, pari firmaa onneksi laski kalusteet ja putket eriteltynä joten saimme hyvän käsityksen siitä mitä työ oikeasti maksaa ;
        - tarvikkeet 12500e ( sikakatteella kuten myöhemmin ilmeni )
        - työ 8000 euroa ( vielä sikamaisella hinnalla kuten taas myöhemmin ilmeni )

        No mitäkö teimme :
        - kalustelistan mukaiset osat Onniselta, hintaan 7100e,sis alv
        - t:mi putkari yhtiöön kolmeksi päiväksi kytkemään, hintaan 45e/h x 25h= n 1200 e
        - valvojan lasku 250e
        Itse tehtynä :
        kalusteiden purku, läpivientien teko, kotelointi ja pesuhuoneiden panelointien alaslaskujen purku asennus. Kulut talkoina n 600 e , sis talkooviinat ja paistit.

        Alkuperäiset "Tiukat tarjoukset" 18-20.000e
        Toteutuneet kulut vajaa 9000e

        Että tehkää laiskat porsaat taloyhtiöissänne ja asunnoissanne ihan itse vähän talkootöitä ja lvi-ostoksia, kyllä putkimiehiä löytyy näinä aikoina jonoksi asti 35-50e tuntihinnalla hommiin.


      • Anonyymi

        Naapuri tilasi Vesnomilta käyttövesiputkiremontin. Minä saman paikalliselta LVI-firmalta. Identtiset talot meillä. Vesnomin remontti oli 3800 euroa kalliimpi. Vertasimme sitten jälkeenpäin laskuja naapurin kanssa ja esim. täsmälleen sama lämiinvesivaraaja maksoi Vesnomilla tasan kaksi kertaa enemmän kuin paikallisella firmalla. Kaikki muut osat ihan samoin olivat selvästi kalliimpia, Työkulut olivat lahes samat, joten kotitalousvähennystä saimme saman verran. En voi suositella tuota firmaa.


    • sinkopate

      Kaveri on siellä asentajana. Itse ainakin sain kuvan, että tekevät omilla asentajilla kun kerran palkankin sieltä saa.

      Tää mies työskentelee Helsingissä.

      • työmies1

        Paljon maksavat tunnille?


      • Anonyymi
        työmies1 kirjoitti:

        Paljon maksavat tunnille?

        40€


    • Rmt70

      Vesnom ei käytä aliurakoitsijoita ollenkaan vaan kaikki työntekijät ovat talon palkkalistoilla.

      Jos jonkun mielestä on kallista ostaa avaimet-käteen ratkaisu, niin sitten vaihtoehdoksi jää hankkia tarveaineet, työkalut itse ja varata riittävästi aikaa puuhailuun. Itse tein valinnan perheen yhteisen ajan ja em. omakohtaisen puuhastelun välillä ja tilasin koko paketin valmiina. Oli mukava tulla töistä kotiin kun illat jäivät vapaiksi lähteä esim. perheen junioreiden kanssa kalaan. Siitä hyvästä maksoin laskut hymyssä suin :)

      • Ppuhetta

        Väärin, Vesnomilla on todellakin myyjät erikseen. Meille kauppasi muka Vesnomin oma myyntimies ja kun soitin Vesnomin käyntikortilla varustetulle myyntimiehelle, sieltä vastattiin putkiliike Hakala, miksikähän?


      • Mainospuhe

        Oli sitten kalliita kalareisssuja, jos teksti ei ole firman mainospuhe. Mikäs siinä, jos maksukyä löytyy. Tavallisella palkansaajalle 5000 euron remppa on jo niin iso, jotta siihen kannattaa keskittyä vaikka viikoksi.


      • Hakakakala
        Ppuhetta kirjoitti:

        Väärin, Vesnomilla on todellakin myyjät erikseen. Meille kauppasi muka Vesnomin oma myyntimies ja kun soitin Vesnomin käyntikortilla varustetulle myyntimiehelle, sieltä vastattiin putkiliike Hakala, miksikähän?

        Ettei vaan ois vastannu: "Putkiliike Vesnom, Hakala" :D


    • prkl

      Mielenkiintoista keskustelua, jonka sattumoisin löysin kun googlasin mokoman firman. Mekin teimme sopimuksen Vesnomin kanssa putkiston uusimisesta ja kuinka ollakaan: pihalle ilmestyi toiselta paikkakunnalta aivan oudon LVI-firman auto. Kyseinen LVI-liike tekee alihankkijana Vesnomin töitä Pohjanmaalla. Maksoimme urakasta 4500 euroa, ja Vesnomin oman aluepäällikön mukaan olisimme hyvinkin voineet saada urakan suoraan LVI-liikkeestä 3000 eurolla. Hölmöyttämme menimme sopimuksen tekemään.

      Keskustelin myös kyseisen aliurakoitsijan kanssa, ja hän myönsi, että iso urakasta jää välikäsille, mutta ne hankkivat heille säännöllisesti töitä.

      Täysin selvää, että meille ei vesnomit tule enää ilmoisina ikinä huijaamaan, ja muutenkin on parempi pysyä terveellisellä etäisyydellä. Tuo edellinen kirjoitus voi olla Vesnomin oman toimihenkilön kirjoittama.

    • Vesnom

      Vesnomista saa halutessa paljon lisätietoa oheisesta linkistä:

      http://www.facebook.com/vesnom

      Hinnasta voidaan olla hyvin montaa mieltä ja sen keskustelun jätän teille suomi24 "raadille" pohdittavaksi. Kuukauden kuluttua tulos sekä tase ilmestyvät Suomen Asiakastiedon sivulle, joista jokainen voi luoda oman käsityksensä yrityksen hinnoittelusta. Siellähän voi esimerkiksi verrata useita Lvi-alan toimijoita ja kannattavuutta.
      Organisaatiomme työllistää tänä päivänä 75 henkilöä.

      Vesnomissa olemme ylpeitä toimitusvarmuudesta sekä siitä, että työ suoritetaan aina yhtäjaksoisesti valmiiksi, laadusta tinkimättä.

      Kilpailutustilanteessa omakotitalon putkitöitoihin liittyen, vertailussa huomioon otettavia seikkoja ovat esim. poraukset, tarvittavat "timanttityöt", huolellinen suunnittelu kohteessa, vakiopaineventtiili, uusi syöttösekoitusventtiiili, loppusiivous, roskien poiskuljetus, kaikki tarvikkeet, asennustyö jne.

      Suomessa Vesnomin saneerauksista tekee alihankkijat noin 10 % ja kuluttaja maksaa ostaessaan saman hinnan, riippumatta kuka työn suorittaa. Käytössämme on vain yksi hinnasto. Teemme aina kirjallisen tarjouksen, josta jokainen kuluttaja voi tehdä oman päätöksensä. (Ostaa tai olla ostamatta)

      Tämä kirjoitus on Vesnomin ensinmäinen ja viimeinen tälle palstalle. Halutessanne asioista lisätietoa, vastaan mielelläni kyselyihin suoraan sähköpostilla, facebook-sivustolla tai puhelimitse. Gsm 0400 466341. [email protected]

      Ps.Nimimerkki PRKL --> Soita ihmeessä jos on jäänyt hampaankoloon hinnasta tai muutoin toiminnastamme. Haluamme palvella ja olla asiakastyytyväisyydessä edelläkävijöitä. Olemme nuori yritys ja on vara myöntää, että kaikessa toiminnassa emme ole onnistuneet 100 %.

      • Nahkiainen

        Huolellinen suunnittelu on ainakin jäänyt puolitiehen. Työmiehillä ei ole tarkkaa tietoa siitä mitä myyntimies on puheissaan luvannut. Putkien reitityskin voisi olla järkevämmin suunniteltu kun kerran ammattimiehen tekosia.


      • hallituksen jäsen

        Juu, nuori ja kasvuhakuinen yritys. Lyhytikäinen tuolla hinnoittelulla. Kirjoittelin juuri äsken tuonne ylemmäksi viestiä taloyhtiön putkirempan todellisista toteutuneista kuluista kun jätetään "välikäsiä" pois.
        Vesnom oli nopein vastaamaan tarjouspyyntöön mutta kirkkaasti kallein tarjouksen tekijä, ei mikään meriitti kilpailutilanteessa kun varsinaista lisäarvoa ei työn ylihinnoittelulla saavuteta,,,


      • selailija221

        Tää on lähes sanasta sanaan samanlainen kirjoitus kun Kotisun Oy:stä kirjoitettiin suomi24 keskustelussa...outoa..


      • Inkilä

        Kuopiossa meni kaikki pieleen. Rekku ja uudestaan kaikki. Hirvee työ. En suositteke missään nimes. Ammattitaidoton kin saa parempaa jälkeä.


      • Angryforvesnom

        Kuusamossa ovensuukauppias painosti isääni niin kauan että tilasi vesnomilta työn jonka olisi saanut paikalliselta firmalta puoleen hintaan. Ja laatua ja osaavaa työvoimaa ei tullut. Suunnitelma huono, mm. Yhden makuuhuoneen kautta vedetty kaikki lämpö- ja lämminvesiputket, jolloin huone lämpiää niin että ikkuna pitää olla auki talvellakin, vaikka patteri on kiinni. Takuuaikana Reklamoitiin siitä ja kylmästä kellarista ja paikalle tuli firman parikymppinen rekkamies joka kehui firman työtä. Reklamoitiin uudestaan firman johdolle asti ja saatiin kellari lämpimäksi kun oikea mies kävi. Lämpimän makuuhuoneen putket eristettiin niin haisevilla eristeillä, ettei huonetta voitu käyttää. Reklamoin, eikä siihen vastattu. 3 viikon päästä revin eristeet pois, jotta huonetta voi käyttää.
        Muutenkin rakennusaikana työssä oli nuoria suoraan koulusta otettuja, välillä ainoa henkilö työmaalla oli harjoittelija! Luvattiin ammattilaisia. Vanhat kupariputket ja patterit vietiin luvatta työmaalta. Putket on vedetty niin että jalkalistojen laitto lähes mahdotonta ja läpivientiä ei tiivistetty.
        Sanoisin, että en tilaisi koskaan enää ko firmalta mitään. Suunnitteluvirheitä, huonoa työjälkeä ja huonoa asiakaspalvelua.


    • Lässikkä

      Meillä putkea meni noin 70 metriä ja toinen wc pönttö sekä kaksi hanaa uusittiin. Materiaalinana siis uponorin komposiitti putki. Hintaa rempalle kertyi 4150 euroa ja yksi mies hoiti homman 5 päivässä. Kyseessä on pieni putkiliike Kuopiosta. Mielestäni toimivat siististi ja tehokkaasti.

    • x

      xxxxxxxxxxx

    • turkulainen4

      Minullekin sanoivat että putket on alkuperäiset eli vuodelta 1965. Vaikka todellisuudessa putket on vaihdettu 2004! Yksinasuva nainen kun olen uskoin myyjää ja aloin epäillä kiinteistönvälittäjää. Onneksi kuitenkin otin myös toisen tarjouksen jonka mukaan putkia ei tarvitse vaihtaa. Ja nyt kun kylppääriremonttia tehdään näen myös omin silmin että ne alkuperäiset putket on siellä seinän välissä. Myyjä kehui olevansa asiantuntia ja itsekin tehnyt monta putkiremonttia.

    • Ei sikaa säkissä

      Harmi,kun ihmiset tuntevat itsensä "petetyiksi".Mistähän se johtuu?Onko vika myyjissä vai.....?

      • joka-alanasiantuntija

        Eikös nämä Vesnom ihmiset olleet oman alansa asiantuntijoita, pitääkö jokaisen olla putkimies, teettääkseen putkirempan.


      • rehelisyys

        Myytimiehet kertovat että kotitalousvähenys on työnosuus jonka saa väventää verotuksesta mutta pitäsi kertoa myös kertoa että minkä verottaja maksaa rahana eli 45%-100 kotitalousvähennys summasta.


      • rehelisyyttä

        Vanhuksin narraajat vesn.. myytimiehet.


      • näinpäin

        vesnom hävisi riidan kuluttajariitalautakunnassa. Virheitä oli lukuisia ja toimitusjohtajaa myöten oltiin ylimielisiä, en suosittele kokeilemaan


      • LLLPajalasta1500v

        leastadiluksia tämäkin...


    • joka-alanasiantuntija

      Ei toiminut avaimet käteen putkiremontti Vesnomilla. Ei tullut sillä heidän hinnallaan laatua ja avaimia käteen. Tuli toiselta paikkakunnalta putkimiehet eli laadun sijaan maksettua tuli mm matkakorvauksia ja hotellimajoituksia yms. Vieläkään ei ole niitä luvattuja cad-kuvia. Samoin reitityksistä ei ollut putkipojilla oikein tietoa, vaikka piti olla "kuvat" työnjohtaja ei käynyt kertaakaan. Reklamaatio on nyt tehty kun ei heru oikein kuumaa vettäkään. Kaksi viikkoa on mennyt, kukaan ei ole ottanut yhteyttä. En voi suositella.

    • Kysyvä ei eksy

      Mikä firma olisi hyvä tekemään näitä putkitöitä täällä savossa?Voisitteko suositella jotain!

      • Sinulla on jo homma varmasti selvillä. Kannattaa pieniin hommiin kysyä jotakin pientä toimijaa läheltä, jolla on kokemusta. Normi omakotitalon kokoisen rakennuksen käyttövesi ja viemärityöt tekee kokenut asentaja ilman mitään suunnitelmia. Kannattaaa kysyä myös tutuilta kokemuksia.

        Huvittaa kyllä hienot suunnitelmat ja 3D-kuvat vanhoissa kohteissa:)! Kuka hullu niitä lupaa? Jotta voisi kunnolla suunnitella, pitäisi olla piirustukset olemassa olevasta rakennuksesta ja järjestelmistä. Tämän perusteella voisi sitten suunnitella uutta. Jokainen voi itse miettiä löytyykö näitä esim. 50-luvun talosta, johon on saatettu pari kertaa tehdä remppa?

        Pieniin hommiin ei kannata sotkea liian ison organisaation firmaa. Sama kuin tilaisi YIT:ltä kesämökin huussin katon tekemisen. Kyllä hintaa tulee, kun kustannuksiin on pakko laskea kaikki kiinteät kulut ja riittävän monen johtotason pomon palkka, joka ei ole aivan pieni.


    • keminkasvatti

      12.9-13 pitäisi tulla miehen tutkimaan taloni käyttövesiputkistoa ? vastustelin tulemista mutta annoin periksi kun oli hyvä esittelijä ? ei ole rahaa tonnien remonttiin , taidan sanoa ei uirakalle ? tänne pohjoiseenkin tekijät tulee aina keskisuomesta oli mikä homma tahansa , ei paikalliset ole kiinnostuneet ?

    • justjoo

      Kokemuksia VESNOM palvelusta

      -myyjä myy käyttövesiremontin, jossa sovittiin että kaikki käyttövesiputkille ja myös lämpöputkille liittyvät poraukset tehdään samalla kertaa ja suunnitelmat käydään läpi ennen remontin alkua. Kirjoitettu sopimukseen.
      -sopimuksen allekirjoituksen 16.5. jälkeen ei kuulunut mitään.
      - pe 7.6.13 tulee tekstiviesti työnjohtajalta. "Terve. onnistuuko aloittaa maanantaina putkiremontti. t. xx xxx vesnom Oy. Hetken päästä tulee soitto, jossa kysytään samaa asiaa. Kerron osapuolelle että suunnitelmaa ei ole käyty läpi, kuten sopimuksessa sovittiin, miten voitte aloittaa työt? Hän sanoo soittavansa pari puhelua ja palaavansa asiaan. Mitään ei kuulu koko päivänä.
      - ma 10.6.13 soittaa asentaja että ovat tulossa Oulusta. Heillä on joku piirustelma tehtävästä työstä. Ei niitä paljon mainostettuja CAD-kuvia. Esittelen heille taloa. Käy ilmi että suunnitelmat ovat hiukan toiset kuin sovittu.
      -ti 11.6.13 soitto myyjä xx xxx Tampereelle: kysytään piirustuksia ja muita sovittuja asioita. Ei oikein osaa vastata, muistaa kuitenkin sovitun vesikiertoisen pyyhekuivaimen.
      - mitään ei pyyhekuivaimen / kuuman veden paluuputken eteen kuitenkaan työmaalla tehdä.
      - pe 14.6.13 tulee soitto klo 12:00 jälkeen että maanantaina pitäisi olla kuoppa kaivettuna, että timanttiporamies pääsee töihin. Selvittelen asiaa ja kuin ihmeenkaupalla, näin myöhään ilmoitettuna saan asian kuitenkin hoitumaan. Sopimus oli avaimet käteen sis. myös kaivuuhomman. Suunnitelman etukäteispalaverissa piti tämäkin asia sopia kuka hoitaa.
      - ma 17.6.13 varmistan vielä että lvi-kanaaliputki sisältää sovitut asiat.
      - 18.6.13 laittaa myyjä xx xxx tampereelta teksitiviestin ja ehdottaa että vesikiertoisen pyyhekuivaimen tilalle laitetaan sähköinen: Suostun siihen, jos se sisältyy urakkaan.
      Muistutan vielä myyjää asuinkerrokselle tulevista lämpöputkireijistä, ei kuulu vastausta.
      - ti 18.6.13 joku on tehnyt virhelaskelmat ja kanaaliputki nouseekin ylös lattiasta noin 90 cm sivuun siitä, mitä oli sovittu.
      Tämän päälle niistä myyjän mainostamista hienoista pölyn imevistä koneista tuli ihan tolkuton vanhan ajan piikkauspöly.
      Vesnom Oy:n piti olla oman alansa asiantuntija ja ammattilaiset käytössä. Käsittääkseni tämän asiantuntemuksen piti olla käytössä - ihan rahasta. Ei pidä unohtaa että asiakas saa olla amatööri.
      Kaiken tapahtuneen jälkeen olisi pitänyt allekirjoittaa käyttöönottopöytäkirja tyytyväisenä.

    • Renee

      Karua meininkiä.

    • Takuukin toimii

      Kasvava, vakavarainen, kehittyvä yritys.

    • eläkemestari

      En ota kantaa kyseiseen yritykseen mutta olen kymmeniä vuosia toiminut rakennuksilla vastaavana mestarina, ja sillä kokemuksella seuraavat kommentit. Se on tosiasia että kannattaa putkirempassakin ensin vaatia nähtäväksi LVISA suunnitelman ja asennus suunnitelman ja pienurakkasopparissa mahdollisimman tarkka aikataulu joka sitoo maksupostit. Nykyään ei rakennuksilla ole näitä kossupullomestareita, mutta erittäin halvalla saa pätevän valvojan joka tarkistaa suunnitelmat, sopimuksen ja valvoo että niitä noudatetaan. Kohteita missä olen ollut elämäni aikana on yli tuhat ja kaikki riidat, erimielisyydet ja tulkita eroavaisuudet johtuvat siitä ettei ne ole paperilla tarpeeksi selvästi. Omista kohteista ei ole ollut YHTÄÄN sellaista etteikö joku koita luistaa velvotteistaan. Kaikki jotka tekevät työtä niin tekevät virheitä, sellainen vaan maailma on. Ja aina on halvempia kun etsitään ensin pikkufirmat, Virolaiset, ja Puolan pojat ja lopuksi haetaan Romaniasta niille ei tarvi maksaa kuin 0,20 euroa tunti

    • xxoo1

      Hienot on lupaukset ja myyntimies mairea. Sitten kun allekirjoitat sopimuksen tämän Vesnomin kanssa ja olet ongelmissa heidän työnsä alkumetreiltä lähtien, sanotaan että ovatko ihmiset tyhmiä kun uskovat lupauksiin ja pettyvät...

    • lpr1 isäntä

      Asiallista puhetta eläkemestarilta. Tässä tositarina.

      Ostimme Vesnomilta remontin juuri näiden suunnitelmien vuoksi. Kysyimme tarjouksia kolmelta yritykseltä ja ainut jossa tehtiin huolellinen sekä asiantunteva suunnittelu.

      Hinnat meni seuraavasti: urakoitsija 1) 4550 euroa, Vesnom 5400 euroa ja urakoitsija 3) 7900 euroa. (laadullisesti sisällöt hyvin samanlaisia)

      Kun asentaja tuli töihin, oli LVI-suunnitelma piirretty puhtaaksi ja saimme sen mitä olimme aikanaan suunnitelleet tehtäväksi.

      Laadukas lopputulos ja olemme tyytyväisiä asiakkaita.

      Ps. Kotitalousvähennys todistuksen saaminen kesti sovitusta 2 viikkoa yli.

      • Kallis piirustus

        Eli puhtaaksipiirto maksoi Vesnomin kautta 850 euroa? Oliko se sen arvoinen:)? Asiat on tietysti hyvä olla dokumentoituna, mutta monta kertaa riittää pikku hommissa alustavat suunnitelmat ja sitten lopputyön dokumentointi esim. kuvien avulla. Tavallinen palkansaaja saa tehdä hommia jonkin aikaa, jotta tilillä on tuo 850 euroa.


    • outokumpu

      Onko tämä näitä lestadiolaisten väkisinmyynti bisneksiä?

      • nojoo20

        Lestadiolaisia löytyy esim. Pirkanmaalta paljon. Ne on tullut pohjanmaalta Tampereen seudulle esim. Sadex, taloteko, hämeen laaturemontti vesnom, yms Jolu "sika" on myös lestadiolainen


      • LarsLeevinPorukkaa

        ON ja kiihkeitä


    • Vihainen asiakas

      Tilasimme vesnom oy:ltä käyttö vesi putkiensaneerauksen, niin täytyy sanoa että ei ole kyllä ikinä tarvinnut pettyä niin pahasti. Liittimet asentajien ammattitaidottomuudesta johtuen poksahti 2 kohdasta auki ja tuli iso vesivahinko. Pitkän tappelun jälkeen miehet tulivat korjaamaan virheensä jonka jälkeen olemme saaneet vielä käyttä toista yritysä hommien loppuun viemiseksi..

      Ja kuulo puheiden perusteella en ole ainoa kenelle on käynyt jotain vastaavaa

      En voi kyllä missään tapauksessa suositella vesnom oy:tä kenellekkään

      • tyytyväinen

        Meille jäi hyvä maku putkiremontista. Uusittiin käyttövesiputket viime kesänä ja lämmitysputket ja patterit sitten myöhemmin syksyllä, koska olimme tyytyväisiä käyttövesiremontiin, niin uskalsimme ottaa myös lämpöputkien uusimisen samalta yritykseltä. Asentaja oli erittäin ammattitaitoinen. Itse sähköasennuksia ikäni tehneenä osaan arvioida tekijöitä, oli siinä lähelle kolmeakymppiä ja kotoisin pirkkalasta jos oikeen muistelen... Me ainakin suosittelemme kyseistä yritystä.


      • `Loistavaa palvelua
        tyytyväinen kirjoitti:

        Meille jäi hyvä maku putkiremontista. Uusittiin käyttövesiputket viime kesänä ja lämmitysputket ja patterit sitten myöhemmin syksyllä, koska olimme tyytyväisiä käyttövesiremontiin, niin uskalsimme ottaa myös lämpöputkien uusimisen samalta yritykseltä. Asentaja oli erittäin ammattitaitoinen. Itse sähköasennuksia ikäni tehneenä osaan arvioida tekijöitä, oli siinä lähelle kolmeakymppiä ja kotoisin pirkkalasta jos oikeen muistelen... Me ainakin suosittelemme kyseistä yritystä.

        ...kirjoittaa Vesnomin työntekijä:).

        Selvikö mistä firmasta asentaja oli:)?! Miksi et kysynyt jatkohommaa suoraan tästä firmasta


    • Epätietoinen??!!!

      Jos menee allekirjoittamaan yleensäkkin sopimuksen - miten "pysvä" se on..eli voiko sitä purkaa ...nin tietää etukäteen varautua....Kiitos!

      • joojoomies1

        kuulostaa fiksulta.


      • pera Lieto

        14 päivää on aiaa purkaa sopimus allekirjoituksesta ja aika alkaa seuraavasta päivästä kun nimet on laitettu..pikkupräntissä aikankin lukee niin


      • pakkimestari

        Onko tapanasi yleensäkin mennä allekirjoitelemaan sopimuksia vähän kuin puolivahingossa? Kuulostaa kohtuu turhalta jos suunnittelee remonttia ja päällimmäisenä on mielessä kuinka sen voi purkaa.


      • Äly-hoi???!!!!!!
        pakkimestari kirjoitti:

        Onko tapanasi yleensäkin mennä allekirjoitelemaan sopimuksia vähän kuin puolivahingossa? Kuulostaa kohtuu turhalta jos suunnittelee remonttia ja päällimmäisenä on mielessä kuinka sen voi purkaa.

        Ihan kuulostat siltä että olet alan "putkimies"...vai kuinka???? Katos kysymyksenä oli "miten pysyvä-vaikea on sopimuksen purku"??? eli vastaa kysymykseen.-tästä lähtien..opi se!


      • asiaanperehtynyt
        pera Lieto kirjoitti:

        14 päivää on aiaa purkaa sopimus allekirjoituksesta ja aika alkaa seuraavasta päivästä kun nimet on laitettu..pikkupräntissä aikankin lukee niin

        Purkuaika on nykyisen lain mukaan nolla, jos tilaus on räätälöity. Esim. ikkunat mitattu ja tilaus tehty "tehtaalle" tabletilla, kun allekirjoitus on saatu "suunnitelmaan".


    • en tarvii

      On vesnomin numeroista kahtena päivänä soittaa ränkyttäneet. En ole vastannut enkä vastaa. Näkyy olevan rahat pois nopeasti- tyylillä toimiva tyhjiä lupauksia jakava yritys.

    • Vm.1955

      Vesnom rahastaa tietämättömiltä valtavasti. Intrnetistä voi saada tarveaineiden hinnat ja samalla voit laskea kuinka paljon tuntiveloitus tarveaineet kustantavat. Vesnomi antoi urakkatarjouksen 5650€. Samasta urakasta tein suoran tarjouspyynnön ammattiputkiliikkeen kanssa ja heidän tarjous oli 1569€!!! Erotus 4081€!!!! Tarveaineet ja tarvikkeet aivan saman valmistajan tuotteita. Mielestäni vesnomin hinnoittelussa on todellinen "kusetuksen maku". En todellakaan luota ko. yritykseen!!!

    • LVI ins.

      Ylihinnoitelluinta putkiremonttia, mitä olen koskaan nähnyt. Itse olen vienyt Vesnomilta monta kauppaa, koska vetävät tarjouksensa ihan överiksi. Niin joo, ja myyjäthän eivät todellakaan ole mitään alan ammattilaisia. Heidän päätehtävänsä on myydä, ei ymmärtää myymäänsä.

      Nimimerkillä

      Keskisuuren LVI-asennusliikkeen työnjohtaja

      • LVI ins,

        kannattaa tutkia hiukan yrityksen taseita ja sitten tehdä johtopäätöksiä asiassa. Vesnomin tulos 4-6 %, joten ei se nyt niin metsässä ole alan muista toimijoista. Tervettä bisnestä, mutta ei missään tapauksessa ylihinnoittelua.


      • tulos on "linjassa"
        LVI ins, kirjoitti:

        kannattaa tutkia hiukan yrityksen taseita ja sitten tehdä johtopäätöksiä asiassa. Vesnomin tulos 4-6 %, joten ei se nyt niin metsässä ole alan muista toimijoista. Tervettä bisnestä, mutta ei missään tapauksessa ylihinnoittelua.

        Tulos pysyy "normaalin" rajoissa jos firman kulut on riittävän kovat, ja niitä kulujahan syntyy esim. johtajien palkkioista ja firman pikkujouluista yms...


      • LVI- ins.
        tulos on "linjassa" kirjoitti:

        Tulos pysyy "normaalin" rajoissa jos firman kulut on riittävän kovat, ja niitä kulujahan syntyy esim. johtajien palkkioista ja firman pikkujouluista yms...

        Kannattaa sillon jättää tulosraportit väliin jos ei löydä henkilöstön palkkoja sieltä, materiaali ostoja jne.. Näillä tiedoilla voi vertailla yritysten ottamaa hintaa.


    • LVI ins.

      Mulle on ihan se ja sama, kuinka kannattavaa tai kannattamatonta toimintaa Vesnom pyörittää. Se riittää mulle, että ovat meidän yritykseemme verrattuna ylihintaisia.

    • tarkkako?

      Firma tekee ensimmäisen tarjouksen tahallaan liian korkeaksi. Soittavat parin päivän päästä tekemään korjatun version väärin laskemistaan putkien määrästä.
      Näin kävi meille ja naapurille.
      Jos heidän tarjouksen tekijänsä tekee noin 1000 euron virheen ensimmäisissä laskelmissaan, miten remontin tekijät osaavat hommansa?
      Alusta asti epäilyttävää...

    • eläkevaari

      Saimme tarjouksen käyttövesi-ja lämmitysputkiston remontista 15000 €. Mökkimme on n 90 neliötä, hanoja 5, ja pattereita 12, kumpiakaan ei tarvitse uusia remontin yhteydessä, siis vain putket uusitaan. En ymmärrä putkiremonteista mitään. Onkohan hinta missään suhteessa remonttiin. Mökki on ja putket ovat n. 43 v vanhat.

      • apua8

        Järkeväähän siellä on remontoida putkien iän puolesta. Ihmetettyttää kuitenkin se, että miksi tulet täältä etsimään vastauksia? Soita läheiseen putkiliikkeeseen ja kysy henkilö paikan päälle tekemään kirjallinen tarjous ja kertomaan lisää saneerausmenetelmästä.


      • Minä Vaan

        Sanoisin, että hintavahko. Miksi patteriputket pitää uusia? Meneekö ne lattian alla? Vuotaako? Onko ilmeinen vuotoriski olemassa? Patteriputket kestää yleensä kauan, jos ei ole mitään oleellista virhettä. Lattian alla olevat putket voivat ruostua myös ulkoapäin.

        Hanojen ja pattereiden uusimien ei lisäisi työtä paljoa tuossa urakassa. Toki kustannuksia niistä tulisi. Työn hinta voisi olla edullisempi, jos ne uusittaisiin. Saisi asennusfirma niistäkin kunnon katteen.

        Kysy tarjous jostakin toisesta firmasta. Jos tarjous on annettu puhelimessa näkemättä kohdetta, niin tuskin kovin tiukalle sitä on hinnoiteltu:).

        Hinta voisi olla edullisempi, jos työn voisi tehdä hiljaisempaan aikaan vuodesta.


    • jtp1

      Ei uskoisi että Vesnomilla on Rakentamisen laatu-sertifikaatti, Rakentamisen laatu ry:n myöntämä.. Paljonko ovat ressut maksaneet siitä ja mikä on RALA joka moiselle on sen myöntänyt. Itse katson ainakin tästä eteenpäin mitä enemmän sertifikaatteja sen epäluuloisempi olen.

    • yollo101

      kannattaa tutkia hiukan yrityksen taseita ja sitten tehdä johtopäätöksiä asiassa. Vesnomin tulos 4-6 %, joten ei se nyt niin metsässä ole alan muista toimijoista. Tervettä bisnestä, mutta ei missään tapauksessa ylihinnoittelua.

      Sanoo tollo Vesnomilainen. Myyjiä tulee ja menee, mutta mitä siitä

      • Turha noita tuloksia pelkästään on tuijotella:)! Kannattaa selvittää yrityksen omistajat ja heidän vuosiansiot. Firman tulos kannattaa pitää alhaisena, niin asiakkaat kokee yrityksen hinnat järkevinä. Nostaa itselle sitten reilumpaa palkkaa.

        Mitäpä se toisaalta asiakkaille kuuluu, mitä tulosta yritys tekee. Hinta ja laatu kiinnostaa. Ei nuo putkihommat ole tähtitiedettä. Paikallinen putkiyrittäjä osaa okt-kokoluokan hommat varmasti. Sitten kannattaa suunnitella ja tehdä työstä oikea projekti, jos jotakin isompaa lähdetään tekemään.

        Tässä on se ongelma, että paikalliset putkiyrittäjät eivät osaa markkinoida! Pitäisi laittaa silloin tällöin ilmoitus lehteen!


      • 122333 kirjoitti:

        Turha noita tuloksia pelkästään on tuijotella:)! Kannattaa selvittää yrityksen omistajat ja heidän vuosiansiot. Firman tulos kannattaa pitää alhaisena, niin asiakkaat kokee yrityksen hinnat järkevinä. Nostaa itselle sitten reilumpaa palkkaa.

        Mitäpä se toisaalta asiakkaille kuuluu, mitä tulosta yritys tekee. Hinta ja laatu kiinnostaa. Ei nuo putkihommat ole tähtitiedettä. Paikallinen putkiyrittäjä osaa okt-kokoluokan hommat varmasti. Sitten kannattaa suunnitella ja tehdä työstä oikea projekti, jos jotakin isompaa lähdetään tekemään.

        Tässä on se ongelma, että paikalliset putkiyrittäjät eivät osaa markkinoida! Pitäisi laittaa silloin tällöin ilmoitus lehteen!

        Tässä yrityksen henkilöistä julkista tietoa:
        http://www.finder.fi/LVI-alan työt/Vesnom Oy/KUOPIO/paattajat/2472954

        Noiden nimien verotuloja kun katsoo aikaisemmilta vuosilta, niin ainakin rahaa on käytettävissä yrityksen pyörittämiseen ja yritysostoihin. Kun ostaa pienet toimijat pois, niin saa isona toimijana hinnoitella itse urakat, kun ei ole muita tarjoajia. Tämä ei ole yrittäjien kannalta lainkaan huono asia:).

        Samat henkilöt ovat myös mukana yrityksissä Vesnom Energia ja Vesnom Group.


    • Kusettaja Firma

      Uskokaa hyvät omakotitaloasukkaat
      Jos Vesnomi laskee urakan Käyttövesi tai Lämmitysjärjestelmästä paikan päällä ja kertoo asiakkaalle hinnan uusista putkituksista heti niin jokainen kai tajuaa, että hinta on aika pilvissä. Kyllä kannattaa kilpailuttaa myös paikalliset lvi liikkeet uskon että joka paikkakunnalla paikallinen putkifirma tekee työn PALJON HALVEMMALLA ja samanlaisilla putkistolla.
      Varmaan 85% Vesnomin asiakkaista on eläkeläisiä ja hintatiedottomia jotka ei tietä Hintatasoa

      • Ihan Uuno

        Mistä tietää, pitääkö 29-vuotiaaseen taloon teettää käyttövesiputkien remontti?


    • Iskit kätesi pa...

      Tässä kysessä olevat yritykset käyttävät suunnittelijaharjoittelijoita kohteissaan,

      • Se nyt on vain...

        Se nyt on vain tyhmää käyttää kokeneempaa/kalliimpaa suunnittelijaa yksinkertaisissa hommissa. Eri henkilöt suunnittelee isot kokonaisuudet. Hananvaihdot osaa suunnitella harjoittelijat. Hyvä puoli on myös se, että asentajat osaa kyllä korjata suunnitteluvirheet yksinkertaisissa hommissa. Näin se menee muillakin teollisuuden aloilla.


      • Ass built
        Se nyt on vain... kirjoitti:

        Se nyt on vain tyhmää käyttää kokeneempaa/kalliimpaa suunnittelijaa yksinkertaisissa hommissa. Eri henkilöt suunnittelee isot kokonaisuudet. Hananvaihdot osaa suunnitella harjoittelijat. Hyvä puoli on myös se, että asentajat osaa kyllä korjata suunnitteluvirheet yksinkertaisissa hommissa. Näin se menee muillakin teollisuuden aloilla.

        Suunnitelkaa sitten hanan vaihtoja, tosin tällaisista toimeksiannoista en ole kuullutkaan. Taitaa harjoittelupaikkasi liikevaihto olla useissa kympeissä. Et ole tainnut kuulla LVI-suunnitelman hyväksyjän pätevyysvaatimuksesta. Asentajien tehtäviin ei kuulu piirustusten revisiointi tai korjaussuunnitelmien laatiminen.


    • ammatti ostaja

      meillä Vesnom oli tarjotuista ylivoimaisesti halvin.

      En ole eläkkeelle, mutta kilpailuttaa osaan.

    • 100A

      Tuota eli pelkkä laatoitustyö maksoi teille 5600€.
      Ilman mitään kosteuseristyksiä laasteja laattoja ja muita kylppäritarvikkeita ala 3 neliön pintaan??

      Aika kallista

    • Varo Vesnomia

      Suosittelen välttämään Vesnom Oy:tä viimeiseen asti. Mainostavat helppoa avaimet käteen-palvelua, mutta todellisuus oli ainakin meidän osalla jotain aivan muuta. Helpommalla ja puolet halvemmalla olisi päässyt, jos olisi teettänyt putket perinteisen putkifirman kanssa.

      Suurimmat ongelmat tiivistettynä:
      - Eivät vastaa yhteydenottoihin, jolloin asiat eivät koskaan etene.
      - Myyjä lupaili perättömiä. Myyjän kanssa tehty suunnitelma oli asentajien mukaan toteutuskelvoton. Vesikalusteet poikkesivat sovitusta.
      - Maksat maltaita helposta, nopeasta ja vaivattomasta avaimet käteen-palvelusta, jossa asiakkaan ei tarvitse tietää mitään, hoitaa mitään tai huolehtia mistään, mutta totuus oli aivan toinen.

      Homma on tällä hetkellä (18.8.2014) kuluttajaneuvonnassa pähkäiltävänä.)

      19.2.2014 Kauppojen solmiminen

      31.3.2014 Ilmoitus asennuksesta seuraavalle päivälle (ei siis muutamaa päivää ennen kuten sovittu, lisäksi puhelut väärälle henkilölle toisin kuin sovittu)

      1.4.-2.4.2014 Asennustyöt valmiiksi poislukien vesivuotovahti jäi asentamatta, koska Vesnom ei ollut toimittanut sitä perille ajoissa. Asentajat kertoivat vesnomin hoitavan asian, kun laite saapuu.

      3.4.2014 Vesivuotovahti saapui.

      14.4.2014 Kirjoitimme sähköpostia vesnomin asiakaspalveluun ja kerroimme laitteen odottaneen asennusta jo kaksi viikkoa ja tiedustelimme koska työ tullaan tekemään valmiiksi. Sähköpostiin ei reagoitu mitenkään.

      26.4.2014 Myyntirahoituspaperi eli lasku tuli postitse kuukautta sovittua aikaisemmin. Laitoimme sähköpostia asiakaspalveluun sekä tällä kertaa myös tiedoksi myyjälle, että lasku tuli ennen aikojaan ja työ ei vieläkään ole valmis. Tähänkään sähköpostiin ei
      reagoitu millään tavalla.

      8.5.2014 Soitimme OP-Pohjolaan ja kysyimme, että onko virhe heidän. He ilmoittivat, että toimivat myyjäliikkeeltä saamien tietojen perusteella. Tämän jälkeen soitimme Vesnomin asiakaspalveluun ja asia luvattiin selvittää. Saimme puhelun asennusliikkeestä, josta luvattiin tulla asentamaan vuotovahti seuraavalla viikolla sekä puhelun asiakaspalvelusta, jossa kerrottiin, että lasku on aiheeton ja sen voi tuhota ja, että oikea lasku tulee ajallaan. Pyysimme tämän vielä kirjallisena sähköpostitse. Asiakaspalvelija lupasi näin toimia, mutta moista sähköpostia ei koskaan saapunut.

      26.5.2014 Seuraava lasku tuli postitse. Työn loppuunsaattamisesta ei ollut kuulunut mitään. Lisäksi laskuun oli ilmestynyt käsittelykuluja, joita ei myöskään pitänyt olla. Laitoimme asiasta sähköpostia sekä asiakaspalveluun sekä tällä kertaa tiedoksi myös vesnomin toimitusjohtajalle. Asiakaspalveluun lähetettyyn sähköpostiin vastattiin. Vastauksessa pahoiteltiin, ilmoitettiin, että vesnom hoitaa ylimääräiset kulut, rahoitukseen liittyen ja meidän tarvitsee maksaa ainoastaan kauppasumma, kuten oli alunperin sovittukin. Lisäksi työ tultaisiin tekemään valmiiksi 28.5.

      28.5.2014 Asentaja sekä Vesnomin edustaja kävivät paikanpäällä. Vesnomin edustaja tarjosi sataa euroa hyvitykseksi "sähläyksestä", ja kun tähän ei suostuttu, kun työ ei ollut edes valmis, pyysi hän lähettämään reklamaation mahdollisimman nopeasti. Vuotovahtia ei edelleenkään saatu asennettua. Tällöin syy oli väärät liitokset. Lisäksi kävi ilmi, että pitää tehdä uusi pistorasia.

      30.5.2014 Myyjä soitti ja halusi sopia tapaamista ja kertoi, että hänelle ei sovi maanantai-aamu, jolloin muut ovat tulossa. Ilmoitin hänelle, että toinen edustaja oli kertonut olevansa yhteyshenkilömme, eikä meillä ole mahdollisuutta järjestää ylimääräisiä tapaamisia hänen myyjän kanssa, kun kerran hän ei ole enää yhteyshenkilömmekään.

      31.5.2014 Lähetimme vapaamuotoisen reklamaation vesnomille, heidän pyynnöstään, vaikkei työ ollut vielä edes valmis. Tähän ei koskaan otettu mitään kantaa.

      2.6.2014 Vesivuotovahti asennettiin.

      23.7.2014 kun yrityksestä ei ollut kuulunut yhtään mitään, muuta kuin sekoilua rahoitussopimuksesta ja sähkömiehen työn maksamisesta, kirjoittiin yritykselle virallisen valituksen virheellisestä palvelusta, joka on tässä liitteenä.

      Tähän päivään 18.8.2014 mennessä vesnom ei ole reagoinut reklamaatioon mitenkään.

      • packard1

        Nimimerkki Varo Vesnomia.
        Onko tämä juttu jo kunnossa?


    • KILPAILUTTAKAA

      Kilpailuttakaa ihmiset kilpailuttakaa. Meillä Vesnomin tarjous vähän vajaa 8000€, lopulta teetimme rempan samoilla komponenteilla paikallisella keskisuurella putkifirmalla, hintaan 5000€

    • rymättylän väki

      meillä kokemus kahden kuukauden takaa. Olimme saaneet tajouksen paikalliselta ja eräältä "ovi"kauppiaalta. Vesnom tarjosi viimeisenä ja saimme patterit sekä putket taloomme 1700 euroa halvemmalla kuin paikalliselta. Tämä tapahtui siis torniossa.

      työmiehet teki kaiken, mitä lvi-suunnittelija oli piirustuksiin raapustanut. Vanhat patterit olisi saaneet ottaa mukaan kun painavat niin paljon!

    • Törkeää käytöstä

      Vesnom tyrkyttää ylihintaisia paketteja. Vanhukset varokaa!!!! Törkeää rahastusta harkintakykynsä menettäneiltä ja muistamattomilta vanhuksilta, jotka eivät näe edes tilaussopimusta lukea. Myyjä sanoo: "eihän tuota kukaan lue". Kun vanhukset huomaavat erehdyksensä, firma vaatii kohtuuttomat sopimuksen purkumaksut.
      Kiinnostaisikohan Yle:n MOT:ta firman menettelytavat?

      • Pekka11

        Pitää paikkansa, eivät jätä tarjousta, eikä ole esitteitä, eikä anna käyntikortteja.
        On menossa riitatapaus.
        Pettynyt


      • Törkeää rahastusta
        Pekka11 kirjoitti:

        Pitää paikkansa, eivät jätä tarjousta, eikä ole esitteitä, eikä anna käyntikortteja.
        On menossa riitatapaus.
        Pettynyt

        Manipuloivat myyjät saivat vanhukset allekirjoittamaan remonttisopimuksen. Paikallisessa firmassa puolet halvempi
        Sopimus peruttiin vaativat kymmenen prosenttia remontista peruutusmaksuna.


    • heimon poika kari

      Minun vanhemmille tekivät kauppaa, niin pyysivät minut mukaan tarjouksen esittelyyn. Tästä elkeestä nostan hattua yritykselle. Vanhempani ovat 74 ja 76 vuotiaita.

    • Yksityytyväinen

      Hyvä kuva jäi vesnomista. Työ hoidettii niinku sovittiin. 5/5.

    • järkyttynyt

      Varokaa tätä firmaa. Ilmoittaa ettei yli 75 vuotialle kauppaa, mutta silti tehnyt kauppaa ikäihmisille yli 75 vuotiaille. Huolehtikaa, ettei läheisillenne tämä firma tule myymään mitään ja olkaa välittömästi kuluttaja-asiamiheen yhteydessä. Käyttävät erityisen aggressiivisia kotimyyjiä, jotka eivät lähde ennenkuin olet nimen kirjoittanut sopimuspaperiin. Aggressiivinen kauppa ei sallittua. Käyttävät uutta lakia väärin ja pitää putkiremonttia mittatilaustyönä, johon ei voi soveltaa 14 päivän peruutusoikeutta kuten kotimyynnissä yleensä. Perusteluna on cad piirustukset, jotka asiakas saa vasta työn jälkeen. Putkiremontti ei missään nimessä ole mittatilaustyötä. Piirustukset on tehty aivan väärin, sillä piirtäjä ei edes käy paikan päällä eikä myyjä ole asiantuntija. Hyvä esimerkki: piirustukseen on piirretty putket sähköpääkeskuksen läpi. Hinta työlle on 10000 euroa enemmän mitä paikallisen ammattilaisen tekemä tai minkään muun firman tekemä. Myy muka alennetulla hinnalla ja erotus tulisi normihinnassa 13000 muiden firmojen hintaan. Käskee vielä ostajan olevan hiljaa tästä hyvästä tarjouksesta. Todella käsittämätöntä.

      • Kille10

        Vesnomin tarjousten laskijat eivät ole perillä putki suunnittelusta. Tekivät ylisuuret ja virheelliset suunnitelmat. Laskutuksesta ei poistettu ylimääräisiä kohteita. Vetosivat vain aina, että asentaja tietää. Asentajat osasivat työnsä ja tekivät aivan eri lailla mitä suunnitelmat olivat. Työ oli hyvä ja on systeemit toimineet jo puolitoista vuotta häiriöittä. Vesiputket lämpöputkisto ja kaukolämpö paketti maksoi 26000 ja risat. Kotitalousvähennys oli 4800, joista tuli 4600 (omavastuu 200 pois). Pirun kallis, mutta hyvä työ. Jospa kestäisi vielä 30 vuotta ongelmitta. Työaika 85 tuntia yhteensä. Työn tuntipalkka 170e. En suosittele ovi myyjältä ostamista ja äkkinäisiä päätöksiä miltään tarjoajalta. Pitää vertailla markkinoilla olevien tarjouksia.


      • Henkka64
        Kille10 kirjoitti:

        Vesnomin tarjousten laskijat eivät ole perillä putki suunnittelusta. Tekivät ylisuuret ja virheelliset suunnitelmat. Laskutuksesta ei poistettu ylimääräisiä kohteita. Vetosivat vain aina, että asentaja tietää. Asentajat osasivat työnsä ja tekivät aivan eri lailla mitä suunnitelmat olivat. Työ oli hyvä ja on systeemit toimineet jo puolitoista vuotta häiriöittä. Vesiputket lämpöputkisto ja kaukolämpö paketti maksoi 26000 ja risat. Kotitalousvähennys oli 4800, joista tuli 4600 (omavastuu 200 pois). Pirun kallis, mutta hyvä työ. Jospa kestäisi vielä 30 vuotta ongelmitta. Työaika 85 tuntia yhteensä. Työn tuntipalkka 170e. En suosittele ovi myyjältä ostamista ja äkkinäisiä päätöksiä miltään tarjoajalta. Pitää vertailla markkinoilla olevien tarjouksia.

        Selvää veronkiertoa Vesnom Oy:llä. Ylihinnotellaan työ , asiakkaale sanotaan että saat kotitalousvähennyksen 50%. Työ on ylihinnoiteltu 100,00 euroa tunti. Kohtuullinen tuntiveloitus olisi 70,00 eroa tunti. Kyllä tähän pitäisi verottajan puuttua. Kyllä toki tästä menee Lestadiolaisille toki osa, kun virman toimitusjohtaja on lestadiolainen.


    • eissas

      Hei. Sain puhelun täysin Vesnomin edustajalta ja sovimme tapaamisen. Yritys oli meille täysin tuntematon. Asiansa osaava edustaja teki kartoitusta minkä silmillä voi todeta ja neuvottelun jälkeen teki suunnitelman ja tarjouksen. Työ alkoi sovitusta ja asentajan työ moitteetonta. Kaikki meni niin kuin oli sovittu tai oikeastaan vielä paremmin. Edustajalla ja asentajalla on yrityksen kasvot. Suosittelen.

    • Kiittäen

      Meille Vesnom kävi tekemässä taloon uudet vesi ja lämmitysputket. Tarjouksia oli alla muutama, hinnat hyvin lähellä toisiaan. Tosin muissa tarjouksissa ei ollut uusia pattereita. Mielestäni myyjä oli ammattitaitoinen . Uskaltaa kyllä suositella.

    • Huijataanvanhuksia

      Pysykää kaukana tästä firmasta ja jos teillä on iäkkäitä omaisia varoittakaa näistä huijareista. Aggressiivisesti myydään, käydään kuvaamassa putkia ja todetaan että nyt on kiire tehdä asialle jotain, jos sopimus tehdään tänään niin hinta on teille muutaman tonnin alhaisempi. Vanhat ihmiset menevät tähän lankaan ja sitten onkin sopimus kirjoitettu. Toisen firman arvioimana hinta olisi alle puolet kyseisen firman hinnoista. Vetoavat ettei kauppaa voi purkaa kun on mittatilaustyötä.....tarkoittanevat ammattitaidottoman myyjän metrimitalla tekemiä ylimalkaisia mittoja. Kuluttaja-asiamieheltä löytyy pitkä lista valituksia kyseisestä firmasta. Pysykää kaukana!!!

    • HKasn

      Meillä kävivät tekemässä tarjouksen käyttövesiputki remontista, hinta 4600€. Toisesta paikasta tarjous samasta työstä 1650€!! Voitte vaan arvata kumman kanssa tein sopparin. Työ tehtiin ajallaan ja hintakin piti paikkansa. Hyvä että netin kautta pystyy katsonaan esim. tarvikkeiden hinnat joten kannattaa kilpailuttaa ja siirtää huijarikauppiaat roskiin!!

    • Liianhyväuskoinen

      Kun en omannut vielä tarpeeksi kokemusta omakotiremonteista, sai Vesnomin edustaja huijattua hyvällä ja asiantuntevalla selityksellään ottamaan käyttövesiremontin heiltä.
      Remontin aloitus piti olla juuri tietyllä viikolla, koska mukamas lähialueella tehdään remontit juuri tuohon aikaan ja vain tuohon aikaan ja Vesnomin omat asentajat tekevät työn ammattitaitoisesti. Aloitus myöhästyi kuitenkin kuudella viikolla ja aloituskin sovittiin vain tekstiviestillä, eikä tekijäkään ollut Vesnomilta vaan alihankkija.
      Ensimmäisinä töinään nuori asentaja pyysi mittanauhaa ja poranterää lainaan, kun ei ollut omia sattunut tulemaan mukaan.
      Asentaja välillä kyseli neuvoa mistä putket pitäisi vetää ja koska myyjän tekemästä "piirrustuksesta" oli esim. pesukoneen hana jäänyt pois niin ei sitä kuulemma silloin asenneta, paitsi että asennettiin kun alkoi jo itseltäni pinna kiristymään.
      Vesikatkoskin piti myyjän mukaan kestää vain pari tuntia, joka olikin 12 tuntia yön yli.
      Asennusjälkiäkin jäi ihan riittävästi vaikka putket paikoilleen tulivatkin, paitsi että paineenrajoitusventtiili tuli väärinpäin minkä kuitenkin tulivat yllätyksekseni korjaamaan parin päivän sisällä.
      Minkäänlaista jälkitarkastusta ei suoritettu.
      Hintaa tuollaiselle asennukselle tuli 4800€ joten kaikesti oppii, mutta liian kalliisti.
      Lämmitysputkien vaihto olisi tehtävä seuraavaksi, mutta
      EN KOSKAAN ENÄÄ KÄYTÄ KYSEISEN ENKÄ MUIDENKAAN VASTAAVANLAISTEN RAHATPOIS FIRMOJEN SURKEITA PALVELUKSIA,
      vain ja ainoastaan paikkakunnan omien oikeitten putkifirmojen tai asentajien palveluksia.

    • ingmar

      Meillä valmistui patteriputkiremontti neljässä päivässä ja lopputulos hieno,asentaja erittäin ammattitaitoinen ja kaikki läpiviennit peitetty siististi ja vanhat putket tulpattu hyvin.minulla ei mitään moitittavaa Vesnomista,suosittelen

    • eskolaj

      Miksi kyseisessä firmassa myyntipälliköt vaihtuvat tiheään? Myyntijohtajan pitää olla monessa paikkaa yhtäaikaa. Uskaltaako hakea tuonne töihin? kertooko tämä jotain yrityksen johtamisesta?

    • LVIespoo

      Saman olen huomannut, Mikko myyntijohtaja useassa paikkaa yhtäaikaa.

    • Mikkopois

      olen työskennellyt yrityksessä. Jotenki tuntuu, että homma ei myynnin parissa pelaa. Asiakas tapaamisia ei saada sovittua. Uskon että tällä firmalla ei ole kovin hyvä tulevaisuus. Aluemyyntijohtajakin poistunut yrityksestä.

      Minun mielestä myyntijohtaja on kaiken takana, ihmiset eivät viihdy siellä. Hyvä tuote ja asiakkaat tyytyväisiä suurinosalta.

      On varmaan viisainta jättää uppoa laiva ennen kuin on myöhäistä.

      • Anonyymi

        Monenlaista tavaraa olen myynyt monenlaisissa firmoissa, mutta vesnomin touhua ei minun moraalini kestänyt


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Monenlaista tavaraa olen myynyt monenlaisissa firmoissa, mutta vesnomin touhua ei minun moraalini kestänyt

        Täällä joku kilpailija huutelee. Työskennellyt yrityksessä ja Vesnom vetää todella hyvällä moraalilla. Jos joku näistä keskustelupalstoista vetää mitään johtopäätöksiä, niin kertoo vain siitä ihmisenä. Porukka anonyyminä kommentoi tietämättä mistään mitään, kilpailijat huutelee, kateelliset naukuu ja ne harvat tyytymättömät asiakkaat purkaa pahan olonsa tänne. Kasvakaa, hakekaa tyydytys muualta ja menkää töihin.


    • Anonyymi

      minäkin lähdin pois Vesnomilta, loppua kohden myynti kävi koko suomessa huonosti. Ajattelin, että parempi vielä vaihtaa kun ehtii. tälläinen yritys ei selviä seuraavaa 2 vuotta nykyisellä johtamisella.

      Hyvästi Vesnom!

      • Anonyymi

        taitaa **** olla katkera kun potkut sai:D


    • Anonyymi

      Mitä mieltä ootte vesnomin asiakashankkijoista?
      Minun mielestä hoitavat työn hienosti ja ovat todella mukavia. Kertokaa omis kokemuksia!

    • Anonyymi

      Taitaa toiminta olla hyvin pientä nykyisin. Nettisivuilla myyntimiehiä vähäisen. Lopun alkua kun katsoo tilinpäätöstietoja.

      Myyntijohtaja kummiskin osattu vaihtaa niin saattaa vaikka selvitäkkin tästä :)


      Jere

      • Anonyymi

        Konkassa alkaa jo firma olemaan,välttäisin firmaa.


    • Anonyymi

      Vesnom on hakenut jo velkasaneeraukseen, eli käytännössä yritys on menossa konkurssiin jos ei hyväksytä velkasaneerausta.

      YRITYSSANEERAUSASIA

      Velallinen: Vesnom Oy
      Y-tunnus: 2590045-1
      Lähiosoite: Idealinja 13
      Postinumero: 90410
      Postitoimipaikka: OULU
      Kotikunta: Helsinki



      HAKEMUKSET

      Saneerausmenettelyhakemus

      Tuomioistuin: Oulun käräjäoikeus
      Lähiosoite: Rata-aukio 2, PL 141
      Postinumero: 90100
      Postitoimipaikka: Oulu
      Puhelin: 029 56 49500
      Fax: 029 56 49615
      Sähköposti: [email protected]
      Diaarinumero: 2020/4019
      Vireilletulopäivä: 25.2.2020
      Tuomioistuimen kv-toimivalta (EU 2015/848): Ei tiedossa



      Hakija

      Nimi: Vesnom Oy
      Y-tunnus: 2590045-1
      c/o: Asianajotoimisto Botnia Oy, AA Eero Hyytinen
      Lähiosoite: Hallituskatu 21, 4. krs
      Postinumero: 90100
      Postitoimipaikka: OULU
      Kotikunta: Helsinki
      Puhelin: 0207 797 500
      Fax: 0207 797 501
      Sähköposti: [email protected]


      https://www.finder.fi/LVI-alan työt/Vesnom Oy/Oulu/yhteystiedot/2857616

      • Anonyymi

        Eikä ongelmat lopu vieläkään jos firma menee konkkaan,mmVesnom asentanu israelissa valmistettua komposiittiputke johon Ei saa enää mitään liittimiä koska myös Golan Alu Universal putkitehdas siellä on mennyt konkkaan!
        Tuota lutkea asennettiin kuulemma vuoden 2012 alkuun asti ja juurikin taistellaan yhdessä talossa kun ei saa liittimiä jos ei sitten Vesnomilta enää löydy...
        Että tämmöstäkin voipi sattua,putkimiehen mukaan komposiittiputkea on ties minkälaista koska siihen ei päde mikään standardi kuten muihin putkiin.
        Että olkaa tarkkana ja vaatikaa ainakin NYT uusiin asennuksiin Uponorin valmistavaa putkea,sekin kyllä tehdää muualla kuin Suomessa.
        Tämä asia tuli nyt esiin kun pitäisi saada kytkettyä entisen putken väliin uusia kalusteita ja aiheuttaa kohtuutonta hankaluutta!


    • Anonyymi

      Vesnom on juuri mennyt konkurssiin. Kyllä nämä konkurssit on aina harmillisia juttuja. Taitaa Taloturva ja lvi-turva olla kohta myös, nyt ovat saneerauksessa, mutta tilastollisesti saneerausmenettely johtaa yleensä konkurssiin.

    • Anonyymi

      Kempeleen ääniharava lestatiolainen alakärppä pääpuuhaaja.. paljon jäi ihmisiltä rahoja saamatta?
      Näin kempeleessä kepu ja huijarit

      • Anonyymi

        Katkeraa kalkkia..


    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1796
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1376
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe