Bodarille tyttöystävä?

aminohapot

Elikkäs päätin vihdoinkin laittaa kysymyksen tänne. Olen siis 21v ravintoasiantuntija ja kuntosaliohjaaja. Kehonrakennusta olen harrastanut nyt 4 vuotta ja painoa on 97kg ja pituutta 189cm, rasvat on siinä 9 paikkeilla.

En ole ikinä seurustellut tai mitään, olen aika ujo. Joskus lukioaikoina olin ihastunut pariinkiin tyttöön mutta he eivät olleet minuun D: Mistä sitä tyttöystävää voisi etsiä? En keksi yhtään mitään paikkaakaan kun en baareissa käy (olen absolutisti)...

11

455

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mun idea

      No sieltä salilta vaikka. itse olen oman muijani löytänyt salilta vaikka enole mikään bodari. Olen vaan 165cm pitkä ja 73 kg. Taidat olla aika avuton jos olet kuntosaliohjaaja et tapaile naisia. Jos tapaat siellä salilla naisen jota ohjaat niin juttele sille mukavia ja kehut sitä. Kehut sen luonnetta ja kroppaa. Naiset tykkää kehuista ja huomiosta. Jos nainen saa huomiota mieheltä niin nainen kiinnostuu ja haluu tututstuu. Jos et osaa kehua naista ja puhua niin huonompi homma.

    • Huoahahsidohf

      Kuntosalilta todennäköisesti. Sieltä voisi löytyä tyttöjä/naisia joilla oikeasti kiinnostaakin sinun rasvaprosenttisi.

    • lyrtsä

      "Jos tapaat siellä salilla naisen jota ohjaat niin juttele sille mukavia ja kehut sitä. Kehut sen luonnetta ja kroppaa. Naiset tykkää kehuista ja huomiosta. Jos nainen saa huomiota mieheltä niin nainen kiinnostuu ja haluu tututstuu."

      No älä ainakaan iske sitä kelle teet töitä ellei nappaa tosi hyvin sen kanssa. Se voi olla tosi rasittavaa jos on palkannut jonkun joka koittaa iskeä.

      No voihan sinne baariinkin mennä kavereitten kanssa viettää aikaa ei ole pakko juoda. Olet varmaankin aika hyvännäköinen eli sinun pitää vain voittaa pelkosi ja jutella niille tytöille. Ei ne tytöt tuu sulle puhuu.

    • king corvax

      Samalla tavalla saat tyttöystävän kuin miten sait lihakset. Sinun pitää mennä baariin (vrt sali) vaikket jaksaisi just tänään, sinun täytyy tanssia vaikka et aluksi osaa (venytys), ja on aivan pakko jutella tytöille vaikka ne haistattelevat (vrt painavat painot ja rasitus ).

      Juo ginger alea tai kolaa ja et paljasta absolutismia. Olet autolla (jos et omista, kaverisi lainasi autosi kun olette lähdössä naisen kanssa pois).Tytöt kaatuu sun syliin kun jutun ohessa kerrot olevasi ohjaaja. Saa se kuulostamaan hauskalta kuten naistenlehdissä, älä paljasta että se on oikeasti tarkkaa hommaa sillä se on naisista ikävystyttävää.

      Harjoittele. Ulkoasu on vahvasti puolellasi. Voi olla että naiset lähestyykin sua. Älä katsele naisia baarissa ja kyylää. Sinun täytyy vain iskeä tarpeeksi montaa. Jos vaan yhteen naiseen tyydyt (miksi?) niin sul on puolen vuoden päästä muija.

      Vaikutat muuten kaverilta joka jänistäisi seksistä. Älä aliarvioi saliohjaajan mulkkuvoimaa!

    • senainens

      Rasvat 9 paikkeilla? ketä kiinnostaa millä paikkeilla miehen rasvat on? no ehkä jotain fitnes muijia. Meejonkun seurakunnan nuorteniltaan. mee opetteleen tanssia. mee jonnekin missä ollaan selvinpäin harrastamaan. Äläkä puhu hirveesti kuntoilujutuista ja ravinnosta.. Et kai puhu niistä vaan.Jos ihmistä ei kiinnosta ne ei liikaa kannata puhua, koska jotkut pitää ravintohörhönä ja tyhjäpäänä. En tarkoita pahalla, sulla on hieno ammatti mutta kaikkia ei vaan kiinnosta kun ne ei tajua et nää jutut on aika tärkeitäkin. keksi muita aiheita, ole kiinnostunut naisesta ja hänen asioistaan. Yleensäkin miehet älkää jauhako itsestänne ja omista tekemissitänne vaan kuunnelkka naista ja kysykää. huomioimista nainen kaipaa ja siitä hän syttyy.

    • vähän ujo n

      Ujo vaan harjoittelemaan naisille puhumista..EI me purra jos tulet juttusille..Minä olisin ihan täpinöissäni (vaikka yritän näyttää coolilta) jos sinunlaisesi komistus huomaisi minut..: D Voit keksiä jutunjuurta vaikka mistä..kokeilepas..

    • Sportman125

      Salilta löydät samanhenkisiä. Ja muista.. itse olen 189cm, ja 95kg. Olen treenannut 15 vuotta sinun 4 vuoden sijaan. Eli.. painosi voi olla toki rakenteellistakin mutta jos haluat naisen ja normaalin elämän/ seksielämän, ä l ä koske mömmöihin. Jo Fittness tukusta myytävistä aineista on löytynyt kiellettyjä aineita.

      • Sportman125.

        Meinaan.. jos neljässä vuodessa olet saanut tuollaisen lihasmassan että painoindeksi lähentelee kolmeakymmentä, rasvojen ollessa alle 9 niin kuullostaa kyllä siltä että pöperöitä on nautittu.

        Mömmöt:
        -Sekoittaa pään. Tervepäisestä kaverista saattaa tulla tappaja (steroidit).
        -Tappaa sekä stondiksen että ennenpitkää kyvyn lisääntyä.
        -Aiheuttaa masennusta, ahdistusta ym.
        -Aiheuttaa voimakkaan riippuvuuden.


    • aminohapot

      Ohhoho, onpa tullu paljon vastauksia - kiitos siitä. Eikait se sitten auta muu kuin käydä kokeilemassa baaria, jonka king corvax mainitsikin. Tai voisihan sitä saliakin kokeilla, mutta omaa asiakastani en todellakaan lähde iskemään, saattais olla pikkasen kiusallista jos sitte ei natsaakkaan.

      Mitään aineita en ole koskaan käyttänyt. Ruokavaliossanu on rasvaa 40-50g ja joskus tulee käytettyä rasvanpolttajia (esim. CLA).

    • nnana-.

      Olen nuori nainen ja käyn ahkeraan salilla ja terveellinen elämäntapa on minun juttu. Harvoin käyn baarissa ja kerran pari vuodessa tulee juotua alkomahoolia. Mulle kuulostat ihan täydellisesltä mieheltä :) Baarista et välttämättä löydä itsellesi samanhenkistä seuraa, vaan baareissa viihtyvää siideripissiksen, jonka on pakko käydä joka v-loppu juomassa ja bilettämässä.

      Missä päin suomea aminohappo asuu? :)

    • aminohapot

      Jaha nytkö sitä pilluva on luvassa??? :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe