WinCapita, Pitkänen ja Järviradio

oikeus ei toteudu

Juuri nyt Ilkka Pitkänen uudestaan Järviradiossa kertoo miten KRP sulki rahaliikentaan WinCapitasta sekä jäsenistön painostamista. KAIKKI ILMAN NÄYTTÖÄ!!

90

643

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olet oikeassa

      "Pitkänen uudestaan Järviradiossa kertoo miten KRP sulki rahaliikentaan WinCapitasta sekä jäsenistön painostamista. KAIKKI ILMAN NÄYTTÖÄ!!"

      Olet oikeassa, Pitkänen selittelee asioita ilman mitään näyttöä.

      • Appelsiini666

        Näyttö löytyy. Mustaa valkoisena. Vieläpä nimikirjoituksella vahvistettuna.


    • 6+2

      Yksi mielenkiintoinen tarkastelun aihe on epäyhtälö, johon tulisi jotenkin mahduttaa KRP, Englanti ja Moneybookers.

      Selvennän tässä kirjoituksessa sitä virheellisiä käsitystä, jonka mukaan Suomen KRP olisi jossain vaiheessa toiminut mallikkaasti yhteistyössä Englannin viranomaisten kanssa, saaden aikaan jotakin positiivista ja merkittävää.

      WinCapitan laajaan n. 50000 sivua käsittävään esitutkinta-aineistoon ei sisälly ainuttakaan dokumenttia KRP:n Englannissa suorittamista tutkimuksista eikä myöskään mitään tietoja Englannin viranomaisten suorittamista WinCapita-tutkimuksista.

      Näin monen vuoden jälkeen on jo faktaksi todettu, että mikään viranomaistaho ei ole koko aikana suorittanut Englannissa minkäänlaista virallista WinCapitaan liittyvää tutkintaa, vaikka kaikki rahaliikenne WinCapitaan sisälle ja WinCapitasta ulos on tapahtunut Englannissa.

      Todistajan roolissa kuultu KRP:n tutkinnanjohtaja Seppo Rautava on myös kahteen otteeseen käräjäoikeudessa valan nojalla kertonut, että KRP ei ole suorittanut Englannissa ainuttakaan kuulustelua case WinCapitan osalta.

      Kaiken sekamelskan keskellä KRP samalla vähättelee omaa rooliaan WinCapitan Moneybookers-tilin sulkemisessa.

      Myötähäpeää herättää mm. se asia, että KRP on hätäpäissään jopa väittänyt, että tieto WinCapitan Moneybookers-tilin sulkemisesta olisi kantautunut Englannista suullisesti Oulun KRP:lle (!?).

      Omiin korviini KRP:n epäloogiset selittelyt kuulostavat säälittäviltä hätävalheilta.

      Olen saanut jo vuosia sitten saanut kuulla WinCapitaan sijoittaneilta, että Moneybookers pyysi sijoitusklubin jäsenistöä olemaan yhteydessä Oulun KRP:hen, välittömästi WinCapitan Moneybookers-tilin jäädyttämisen jälkeen.

      Moneybookers ja Englannissa jäädytysasiaa hoitaneen Crown Prosecution Servicen syyttäjä John Elliot kyllä tietävät, että mikään aloite WinCapitan suhteen ei ole saanut alkuaan Englannista. Sijoitusklubin päätilin jäädytyksen hakeminen ja muutkin toimet on suoritettu pelkästään Suomen aloitteesta.

      KRP on ollut härkkimässä ja masinoimassa WinCapitan MB-tilin jäädyttämistä ilman, että koko asiaa olisi paremmin tutkittu niin Suomessa kuin maailmallakaan. Komisario Korkiatupa on myöhemmin todistajan roolissa ollessaan vahvistanut, että KRP:llä ei ollut WinCapitan toiminnasta juuri mitään tietoa maaliskuussa 2008. KRP:n Rautavan mukaan MB-tilitiedot saatiin Suomeen vasta touko-kesäkuun vaihteessa 2008.

      Jokainen tietää, että yksikään organisaatio ei voi jatkaa toimintaa, jos välttämättömät pankkiyhteydet yllättäin katkaistaan. Pankkitilin odottamaton jäädyttäminen koitui myös WinCapitan kohtaloksi. On syytä muistaa, että rahaa WinCapitan kassaan jäi jäädytyshetkellä n.5 miljoonaa euroa.

      On tullut jälkikäteen selväksi, että WinCapitalle ei annettu edes teoreettista mahdollisuutta puolustaa itseään suomalaisten viranomaisten suorittamaa, sijoitusklubin Moneybookers-tilin sulkemista vastaan!!?

      KRP vaikenee asiasta ja suuren yleisön mielenkiinto on johdonmukaisesti ohjattu pois tästä kipeästä, koko tapahtumaketjun laukaisseesta asiasta.

      Kiistaton tosiasia on myös se, että WinCapita toimi moitteettomasti ja ihmiset sai rahansa, aina Moneybookers-tilin jäädyttämiseen asti.

      Kertauksena vielä todettakoon, että englantilaiselta syyttäjältä saatujen tietojen mukaan, suomalaiset viranomaiset hakivat WinCapitan Moneybookers-tilin jäädyttämistä eikä kukaan muu. Marssijärjestys meni niin, että ensin kaadettiin WinCapita ja vasta sitten alettiin "selvittämään", mikä WinCapita oikeasti oli.

      WinCapita on näiden vuosien aikana onnistettu varsin taidokkaasti puristamaan ennalta päätettyyn rikolliseen muottiin, hylkäämällä todistusaineistoa ja kieltämällä lukuisat tosiasiat. Verovaroilla rahoitettu ja valtamedioiden hiljaisesti hyväksymä viranomaisoperaatio, ei kuitenkaan kaikilta osin ole mennyt alkuperäisen käsikirjoituksen mukaisesti.

      Nykyisten tietojen valossa KRP tuhosi WinCapitan.

      • 44+55

        Wincapitan 400% tuotolla tällainen miljoonavaillinki korvataan käden käänteessä ja haetaan uusi pankkiyhteys seka pidetään sivut auki jäsenten nähtävissä


      • Connery & rahasampo
        44+55 kirjoitti:

        Wincapitan 400% tuotolla tällainen miljoonavaillinki korvataan käden käänteessä ja haetaan uusi pankkiyhteys seka pidetään sivut auki jäsenten nähtävissä

        --Wincapitan 400% tuotolla tällainen miljoonavaillinki korvataan käden käänteessä--

        Ja kraakliasta saaduilla hurjilla tuotoilla pistetään viran nomais kolliset kuriin Pätkän voimalla.


      • 1000 sivua olisi rii

        ja vielä 50 000 sivua huh .


    • mutta ravit pyörii

      Veivät osaksi näiltä vähäisemmiltä juonien ja nyt selittelevät, miten saisivat ne pitää, kyllä siinä härskiä taitoa tarvitaan, -tätä puolta esittää.

    • OIKEUS menee eu.hun

      Tässä lyhyesti tiivistettynä joitakin faktoja, jotka osoittavat kiistatta, että Suomella ei ole toimivaltaa WinCapita-asiassa:

      1. Suomella ei ole ollut toimivaltaa vastoin "sähköisestä kaupankäynnistä annetun EU-direktiivin 31/EU/2000 (lakikirjassa SiEU 402)" vaatimuksia ryhtyä puuttumaan Englannissa toimineen WinCapita-sijoitusklubin toiminaan.

      2. Suomella ei ole "tietoyhteiskunnan palvelujen tarjonnasta annetun lain 458/2002 (Si 405) 5§:n 1 momentin” määräysten vastaisesti ryhtyä rajoittamaan toiseen ETA-valtioon sijoittautuneen palveluntarjoajan toimintaa eikä varsinkaan ennen sanotun pykälän 2 momentin edellyttämää sijoittautumisvaltion viranomaisille ensin esitettyä toimintapyyntöä.

      3. Sen paremmin KRP kuin kihlakunnan syyttäjätkään eivät kuulu niihin viranomaisiin, joilla on "rajat ylilittävästä kieltomenettelystä annetun lain 1189/2000 (Yr 515) 4§:n" mukaan kerrotunlaisen kanteen vireillepanoon tarvittava toimivalta.

      4. WinCapitan Moneybookers-tilin rekisteröity omistaja on Worldwide Investments Corporation LLC-niminen osakeyhtiö, jonka toiminnan on myöhemmin ilmoitettu siirtyneen panamalaiselle Worldwide Investments Company Ltd-nimiselle yhtiölle, ja että Hannu Kailajärvi ei kuulu kummankaan yhtiön hallitukseen, vaikka hänellä onkin ollut tilin käyttöoikeus 6.3.2005 lähtien.

      5. Moneybookersin sisällä tapahtunut rahaliikenne kuuluu Englannin lainsäädännön piiriin. Jäsenten omilta Moneybookers-tileiltä tapahtuneet, ympäri maailmaa menneet kotiutukset eivät mitenkään oikeuta varojen takavarikoimiseen Suomeen.

      6. Hannu Kailajärven kotipaikkana on ollut Marbella, Espanja. Suomen kansalaisuus ei tässä yhteydessä oikeuta Suomen valtiota keräämään väitettyä "rikoshyötyä" Suomeen.

      7. WinCapitassa on ollut paljon jäsenistöä ympäri maailmaa. Suomi ei mitenkään ole oikeuttu keräämään itselleen toisten valtioiden kansalaisten sijoittamia tai kotiuttamia rahoja. Voiko tämän vielä jotenkin ymmärtää toisin?

      • Ob servaattori

        Joopa joo, jäseniä ympäri maailman. Monenko ulkolaisen ponzorin voitot ovat varikossa ja jaossa suomalaisille tunkeille?


      • Ei-kielletty

        Pitkäsen vaatimukset sähköisestä kaupankäynnistä annetun direktiivin osalta ovat täysin perusteettomia.

        Syy on yksinkertainen. Suomessa ei mikään viranomainen ole missään vaiheessa yrittänyt kieltää Wincapitan toimintaa. Sitä ei ole tapahtunut missään muussakaan maassa. Wincapita sai toimia vapaasti aina siihen saakka, kunnes Moneybookers sulki Wincapitan tilin Lontoossa. (Tilin sulkemisen jälkeenkin Wincapita olisi saanut vapaasti toimia, mutta ilman rahaa on toki vaikea jatkaa toimintaa.)

        Toiminta loppui Hannu Kailajärven itse lopetettua toiminnan lopettamalla Wincapitan internetsivut ja tyhjentämällä serverin Luxemburgissa. Kukaan ei häntä ole kieltänyt toimimasta.

        Niinpä on ihan turhaa pohdiskella jonkin sähköisen kaupankäynnin kieltokanteen nostamispaikkaa ja olisiko Suomen viranomaisella toimivaltaa tällaisen kanteen nostamiseen. Wincapita ei ole toiminut sitten maaliskuun 2008 jälkeen.

        Sähköisestä kaupankäynnistä annetulla direktiivillä ei ole mitään merkitystä suomalaiseen rikosoikeudenkäynnin toimivaltakysymyksiin. Suomen viranomaisten toimivalta määrityy Suomen rikoslain 1 luvun mukaan. Sama toimivalta koskee myös rikoshyödyn menettämistä.

        Täysin väärää tietoa on myös puhua asiassa jostakin saantosuojasta, koska Wincapitan ja sen jäsenten välillä ei käyty mitään kauppaa. Kun ei ole käyty kauppaa, ei ole tietenkään mitään saantoakaan eikä saantosuojaa. Mahdollisesti jäsenten keskinäisiin irtaimen kauppoihin voisi soveltaa saantosuojaa.

        Wincapitan toimintaa voisi verrata yksinkertaisella esimerkillä siten, että Hannu keräsi rahaa Matilta ja Maijalta, ja sen jälkeen siirsi kerättyjä rahoja Tiinalle ja Markolle. Hannu petti Mattia ja Maijaa kertomalla tuottomahdollisuuksista ja hyöty meni Hannulle itselleen sekä Tiinalle ja Markolle. Rikoshyöty voidaan ottaa takaisin niin petokseen syyllistyneeltä Hannulta kuin Tiinalta ja Markoltakin. Tiina ja Marko eivät ostaneet mitään Hannulta.


      • Gauss
        Ei-kielletty kirjoitti:

        Pitkäsen vaatimukset sähköisestä kaupankäynnistä annetun direktiivin osalta ovat täysin perusteettomia.

        Syy on yksinkertainen. Suomessa ei mikään viranomainen ole missään vaiheessa yrittänyt kieltää Wincapitan toimintaa. Sitä ei ole tapahtunut missään muussakaan maassa. Wincapita sai toimia vapaasti aina siihen saakka, kunnes Moneybookers sulki Wincapitan tilin Lontoossa. (Tilin sulkemisen jälkeenkin Wincapita olisi saanut vapaasti toimia, mutta ilman rahaa on toki vaikea jatkaa toimintaa.)

        Toiminta loppui Hannu Kailajärven itse lopetettua toiminnan lopettamalla Wincapitan internetsivut ja tyhjentämällä serverin Luxemburgissa. Kukaan ei häntä ole kieltänyt toimimasta.

        Niinpä on ihan turhaa pohdiskella jonkin sähköisen kaupankäynnin kieltokanteen nostamispaikkaa ja olisiko Suomen viranomaisella toimivaltaa tällaisen kanteen nostamiseen. Wincapita ei ole toiminut sitten maaliskuun 2008 jälkeen.

        Sähköisestä kaupankäynnistä annetulla direktiivillä ei ole mitään merkitystä suomalaiseen rikosoikeudenkäynnin toimivaltakysymyksiin. Suomen viranomaisten toimivalta määrityy Suomen rikoslain 1 luvun mukaan. Sama toimivalta koskee myös rikoshyödyn menettämistä.

        Täysin väärää tietoa on myös puhua asiassa jostakin saantosuojasta, koska Wincapitan ja sen jäsenten välillä ei käyty mitään kauppaa. Kun ei ole käyty kauppaa, ei ole tietenkään mitään saantoakaan eikä saantosuojaa. Mahdollisesti jäsenten keskinäisiin irtaimen kauppoihin voisi soveltaa saantosuojaa.

        Wincapitan toimintaa voisi verrata yksinkertaisella esimerkillä siten, että Hannu keräsi rahaa Matilta ja Maijalta, ja sen jälkeen siirsi kerättyjä rahoja Tiinalle ja Markolle. Hannu petti Mattia ja Maijaa kertomalla tuottomahdollisuuksista ja hyöty meni Hannulle itselleen sekä Tiinalle ja Markolle. Rikoshyöty voidaan ottaa takaisin niin petokseen syyllistyneeltä Hannulta kuin Tiinalta ja Markoltakin. Tiina ja Marko eivät ostaneet mitään Hannulta.

        --Wincapitan toimintaa voisi verrata yksinkertaisella esimerkillä siten, että Hannu keräsi rahaa Matilta ja Maijalta, ja sen jälkeen siirsi kerättyjä rahoja Tiinalle ja Markolle. Hannu petti Mattia ja Maijaa kertomalla tuottomahdollisuuksista ja hyöty meni Hannulle itselleen sekä Tiinalle ja Markolle. Rikoshyöty voidaan ottaa takaisin niin petokseen syyllistyneeltä Hannulta kuin Tiinalta ja Markoltakin. Tiina ja Marko eivät ostaneet mitään Hannulta.

        Väärin. Hannu petti kaikkia. Tiina ja Marko olivat yhtä suuren taloudellisen menetyksen vaarassa kuin Matti ja Maijakin.

        Hannu ei antanut mitään kenellekään. Rahojen nostaminen pois omalta wincapita tililtä oli jäsenen oma päätös samoin kuten pankkitilissä. Rahojen nostaminen tililtä ja sen käyttäminen ei tee kenestäkään rikollista. Suurin osa jäsenistä on käyttänyt rahat eli niitä ei ole enää olemassa.

        Rikoshyödyn käsite tässä on tulkinnanvarainen koska petosta ei tehty muiden jäsenten hyväksi eikä heidän voi katsoa hyötyneen vuonna 2008 rahaa sijoittaneen ja ne menettäneen sijoituksesta jos he olivat nostaneet rahaa esim.2006-2007.

        Jos varainkeräystuomio kumotaan korkeimmassa oikeudessa, Hannu K:n petostuomioon liittyvien korvausvaatimusten suuruus on 32eur eli noin 20-30% rahaliikenteestä. Tätä suurempaan rahankeruuseen ei ole oikeudellista pohjaa.


      • Vouti hoitaa
        Gauss kirjoitti:

        --Wincapitan toimintaa voisi verrata yksinkertaisella esimerkillä siten, että Hannu keräsi rahaa Matilta ja Maijalta, ja sen jälkeen siirsi kerättyjä rahoja Tiinalle ja Markolle. Hannu petti Mattia ja Maijaa kertomalla tuottomahdollisuuksista ja hyöty meni Hannulle itselleen sekä Tiinalle ja Markolle. Rikoshyöty voidaan ottaa takaisin niin petokseen syyllistyneeltä Hannulta kuin Tiinalta ja Markoltakin. Tiina ja Marko eivät ostaneet mitään Hannulta.

        Väärin. Hannu petti kaikkia. Tiina ja Marko olivat yhtä suuren taloudellisen menetyksen vaarassa kuin Matti ja Maijakin.

        Hannu ei antanut mitään kenellekään. Rahojen nostaminen pois omalta wincapita tililtä oli jäsenen oma päätös samoin kuten pankkitilissä. Rahojen nostaminen tililtä ja sen käyttäminen ei tee kenestäkään rikollista. Suurin osa jäsenistä on käyttänyt rahat eli niitä ei ole enää olemassa.

        Rikoshyödyn käsite tässä on tulkinnanvarainen koska petosta ei tehty muiden jäsenten hyväksi eikä heidän voi katsoa hyötyneen vuonna 2008 rahaa sijoittaneen ja ne menettäneen sijoituksesta jos he olivat nostaneet rahaa esim.2006-2007.

        Jos varainkeräystuomio kumotaan korkeimmassa oikeudessa, Hannu K:n petostuomioon liittyvien korvausvaatimusten suuruus on 32eur eli noin 20-30% rahaliikenteestä. Tätä suurempaan rahankeruuseen ei ole oikeudellista pohjaa.

        Laki sanoo, että kukaan ei saa hyötyä toisen tekemästä rikoksesta. Jos rikoshyödyllä saadut rahat on jo tuhlattu vouti kyllä realisoi omaisuutta tai ulosmittaa rahat hyötyjän tuloista.


      • Gauss
        Vouti hoitaa kirjoitti:

        Laki sanoo, että kukaan ei saa hyötyä toisen tekemästä rikoksesta. Jos rikoshyödyllä saadut rahat on jo tuhlattu vouti kyllä realisoi omaisuutta tai ulosmittaa rahat hyötyjän tuloista.

        Hannu K:n petoksesta on poliisille ilmoitetut korvausvaatimukset 32 Meur. Se on maksimi joka voidaan periä joillei rahankeryytuomio pidä korkeimmassa oikeudessa.

        Vilpitön mieli ja kohtuullistaminen. Eihän esim. pankissa tapahtuneesta pankinjohtajan tekemästä kavalluksestakaan voi syyttää muita, rahansa tarpeeseensa nostaneita pankin asiakkaita.


    • ja ravit rattost pyö

      Veivät osaksi näiltä vähäisemmiltä juonien ja nyt selittelevät, miten saisivat ne pitää, kyllä siinä härskiä taitoa tarvitaan, -tätä puolta esittää.

    • Kovaa tunkutusta

      Jaaha, rassukat meinaavat että jos jatkavat samojen vanhojen näkemystensä tunkuttamista uudessa ketjussa, niin lukija ei muista että nämä väitteet on jo moneen kertaan kommentoitu ja kumottu edellisissä ketjuissa. Vähän niin kuin optinen juttu tämä copy-paste hokeminen. Vanhat väitteet uudelleen esiin tähän ketjuun ja vastaväitteet jäävät vanhoihin ketjuihin. Hokkuspokkus, capinauttien väitteet muka vastaväitteittä voitolla. Ei se pojjaat niin mene! Teidän sössötyksenne tähänkin ketjuun on monet kerrat jo ammuttu alas. Menkää aiempiin ketjuihin lukemaan, ellette muista miten teidän kävi.

    • valesta maailman tap

      Joo varmaan tiiätte ketkä näitten keissit makselee, mukavahan se on tämän yhteisen pussukan päältä heitellä mitävaan härskisti, kun tietää selvän hyvän tulon ja tätä juonta jatketaan ja jatketaan mailman tappiin jos ei jokunen sitä oysäytä.

      • loppuu ne leikit.

        Voisi kohta puoliin laittaa pisteen näille vedättäjien leikeille, on niille verovaroille muutakin käyttöä.


    • markussetä

      Appelsin kuulemma nauranut pitkäsen jutuilla=)))

      • no jaaha

        Siitä asiasta sinä et tiedä kuulemma mitään.


    • markussetä

      pitkäsen jorinat eivät vaikuta mitään, hyvät räkäset naurut ne vaan tarjoaa=)

      • herää pahvi

        sinä et tiedä apelsiinin jutuista mitään.


      • Ob servaattori
        herää pahvi kirjoitti:

        sinä et tiedä apelsiinin jutuista mitään.

        Junkuttaja pitkänen se jaksaa junkata kaupankäynnistä. Lukis tauno yli 2 tuhannen tunkin kuulustelukertomukset. Jos vaikka sitten hoksaisi, että valuuttakauppaa täkynä käytetystä ponzista oli kysymys.
        No tietäähän se sen, mutta muutamalla ponzorilla on vielä pätäkkää kynittäväksi. Pitäähän se kerätä pois.


    • 12 + 10

      Varmasti suututtaa mummoja pappoja, jotka näille säästönsä nuanvaan menettivät !

    • salla kehiin

      MTV3 aloitti WinCapitan mustamaalaamisen jo syksyllä 2007. WinCapita jatkoi menestyksekästä toimintaansa tämän jälkeen vielä n. puolen vuoden ajan. Mustamaalauskampanjan alussa WinCapita tarjosi medialle ja poliisille suoraa mahdollisuutta saada lisätietoja clubista mutta jostain syystä virkavalta ei kuitenkaan "halunnut" lisätietoja. Miksi ei?


      KRP siis kertoi, että MuroBBS -palsta on auttanut heitäkin rikostutkinnassa. Miten ihmeessä heikkotasoinen keskustelupalstakirjoittelu on voinut auttaa virallisessa rikostutkinnassa? Myös MTV3:n Salla Vuorikoski kertoi tutkineensa WinCapitaa keskustelupalstojen avulla. En todellakaan ymmärrä miten tapausta voi tutkia Muropalstan/Suomi24 avulla sillä keskustelut eri foorumeilla vastaavat lähinnä poikasten nahistelua hiekkalaatikolla. AdaFlinkin ja Cluso628:n osaaminen kun ei minua millään vakuuta. Tuskin nämä kymmeniä viestejä päivässä suoltavat keskustelijat vakuuttavat tiedoillansa ketään muutakaan vai olenko väärässä? Totuus on se ettei todellinen tieto päädy keskustelupalstoille.


      http://columbonblogi.blogspot.fi/2009/09/todisteet-esiin-tai-kadet-pystyyn.html

      • Jäsen 937

        Hetihän terveellä järjellä varustettu jäsen huomasi, kun oli mukaan päässyt, että ponzi tämä on. Piti vain toivoa kuten kentsukin , että härdelli ei luhistu ennen kotiutuspäivää.


      • jäsen kertoo

      • 3+3
        jäsen kertoo kirjoitti:

        http://www.jarviradio.net/index.php?option=com_content&view=article&id=506:audioritala130731&catid=37:aanileikkeet&Itemid=70

        Tässä kerrotaan eri tavalla

        tämä jäsen ei ole ihan täysin perillä asiasta, vaikka paljon tietääkin.


      • se menee miten jot
        3+3 kirjoitti:

        tämä jäsen ei ole ihan täysin perillä asiasta, vaikka paljon tietääkin.

        sinäkin tiedät asioista mutta et ole kaikesta perillä


      • 9+3
        se menee miten jot kirjoitti:

        sinäkin tiedät asioista mutta et ole kaikesta perillä

        Sulla ei lamppu syty, vaan viedään kuin pässiä narussa.
        Eikö yhtään ihmetytä mitä kaikkea krp on tehnyt. Rikkonut lakia ja ihmisoikeuksia.
        WinCapita koitettii valtavalla mustamaalauskamppanjalla tehdä rikolliseksi toiminnaksi. Jäseniä on riepoteltu täysin tarpeettomasti.

        http://www.hs.fi/kotimaa/WinCapitaan sijoittanut uskoo yhä sijoitusklubiin/a1360987705466


    • pissa sukassa

      Media voisi julkaista tästä aiheesta kunnon juttuja.

      PS. voisi saada oikeutetusti JOURNALISTIPALKINNON

    • 7+3

      Nyt olis näytön paikka SALLA.

    • Pöntön haju.

      --Nyt olis näytön paikka SALLA. --

      Mitenhän se Salla liittyy kultamunan WC huijaukseen ?

      • Hyvä SALLA

        "Salla sai journalistipalkinnon kun paljasti tämän Pätkän,Hannun, Pedon, Ripan vedätyksen "

        Ilman sallaa kuseetus jatkuisi edelleen ja lisää hävinneiteit tulis ²


      • Vänkärin vivutus
        Hyvä SALLA kirjoitti:

        "Salla sai journalistipalkinnon kun paljasti tämän Pätkän,Hannun, Pedon, Ripan vedätyksen "

        Ilman sallaa kuseetus jatkuisi edelleen ja lisää hävinneiteit tulis ²

        --Ilman sallaa kuseetus jatkuisi edelleen--

        No sekös se näitä kuseetusrintaman vänkäreitä vivuttaakin, meni sallukan takia petosrahaa paljon ihan sivu suun.


      • pissa sukassa
        Vänkärin vivutus kirjoitti:

        --Ilman sallaa kuseetus jatkuisi edelleen--

        No sekös se näitä kuseetusrintaman vänkäreitä vivuttaakin, meni sallukan takia petosrahaa paljon ihan sivu suun.

        Sallalle olis nyt tarjolla todellinen uutinen, miten virkavalta on kaatanut WinCapitan ja riepotellut jäsenistöä ihmisoikeuksista piittaamatta.

        Journalistipalkinto ansaitusti tulisi nyt.


    • syyttömät tuomiolla

      outoa , miksi poliisi

    • columbo kirjoittaa

      WinCapitan jäsenet ja muut sidosryhmät olivat erittäin tyytyväisiä WinCapitan toimintaan koko klubin toiminta-ajan. Kaikki tuloutukset maksettiin ajallansa ja jokainen sai sen, mitä sääntöjen mukaan kenellekin kuului.

      Harmillista kokonaisuuden kannalta oli se, että KRP ja muutamat muut ulkopuoliset tahot eivät sietäneet WinCapitan olemassaoloa ja näistä lähtökohdista WinCapitan kimppuun päätettiin hyökätä.

      • Lapuan tunkki

        Kyllä vaan, kivalta näytti, kun huussitili kasvoi 7 tonnista 24 tonniin 5 kuukaudessa. Kuukauden päästä olisin kotiuttanut koko potin. Onneksi zonta vetäisi töpselin seinästä kuukautta ennen. Vivuttaisi istua ponzoreiden penkillä rosiksessa.


      • älä tee pellee
        Lapuan tunkki kirjoitti:

        Kyllä vaan, kivalta näytti, kun huussitili kasvoi 7 tonnista 24 tonniin 5 kuukaudessa. Kuukauden päästä olisin kotiuttanut koko potin. Onneksi zonta vetäisi töpselin seinästä kuukautta ennen. Vivuttaisi istua ponzoreiden penkillä rosiksessa.

        Vastauksesta päätellen et tiedä asiasta mitään ja olet toisten vietävissä. Oma tahto puuttuu ja sen kyllä huomaa.

        Jos sinun pään käyttö ei pysty parempaan, niin voisi olla parempi ettei kirjoittele asiasta enempää.


      • Lapuan tunkki
        älä tee pellee kirjoitti:

        Vastauksesta päätellen et tiedä asiasta mitään ja olet toisten vietävissä. Oma tahto puuttuu ja sen kyllä huomaa.

        Jos sinun pään käyttö ei pysty parempaan, niin voisi olla parempi ettei kirjoittele asiasta enempää.

        Niin ja tuli vielä voittoja huussitilille lisenssikaupoista. En jaksa kaivella tarkkoja lukuja esiin.
        Puheet 400 rossan tuotoista olivat ulkopuolisten jorinaa. Huussi tili näytti kovempia tuottoja, kuin Nokia parhaina aikoinaan. Lapuan pauli puhui videolla jopa yli 700 prossan tuotosta puolessa vuodessa.
        Hyvä, että zonta veti töpselin seinästä Maaliskuun alussa eikä lopussa.


      • meidän kaikkien eok
        Lapuan tunkki kirjoitti:

        Niin ja tuli vielä voittoja huussitilille lisenssikaupoista. En jaksa kaivella tarkkoja lukuja esiin.
        Puheet 400 rossan tuotoista olivat ulkopuolisten jorinaa. Huussi tili näytti kovempia tuottoja, kuin Nokia parhaina aikoinaan. Lapuan pauli puhui videolla jopa yli 700 prossan tuotosta puolessa vuodessa.
        Hyvä, että zonta veti töpselin seinästä Maaliskuun alussa eikä lopussa.

        Myyvät tuulitrpiineita myös, onkohan tässä hävinnyt EOK-turpiini

        http://www.jarviradio.net/index.php?option=com_content&view=article&id=427:ajankohtuuli&catid=34:ajankohtaista


      • ota selvää
        Lapuan tunkki kirjoitti:

        Niin ja tuli vielä voittoja huussitilille lisenssikaupoista. En jaksa kaivella tarkkoja lukuja esiin.
        Puheet 400 rossan tuotoista olivat ulkopuolisten jorinaa. Huussi tili näytti kovempia tuottoja, kuin Nokia parhaina aikoinaan. Lapuan pauli puhui videolla jopa yli 700 prossan tuotosta puolessa vuodessa.
        Hyvä, että zonta veti töpselin seinästä Maaliskuun alussa eikä lopussa.

        Tuolloin oli oikeasti yli 700%.n tuottoja.
        Kukaan ei luvannut yhtään mitään tuottoja, mikä on kanssa virheellistä tietoa.


    • salla columbo

      Tulossa on vielä sellainen jymypaukku, jossa maailma näkee kuinka mätä suomi on.

      • Sonnanhaju.

        --Tulossa on vielä sellainen jymypaukku--

        Hajusta päätellen jymypaukku on jo laskettu ilmoille.


    • eu vastaan suomi

      Pitkänen sanoo WinCapita asian menevän EU tuomioistuimeen. Silloin en ole ylpeä suomesta, vaan todella pettynyt tällaiseen "oikeusvaltioon".

      • Turska

        Kuinka kovia kakkuja EU jakaa ponzihuijauksista?


      • Korjaus.

        --eu vastaan suomi--

        Tarkoitat kai Valuuttakusettajat vastaan Suomi


      • laki sama
        Korjaus. kirjoitti:

        --eu vastaan suomi--

        Tarkoitat kai Valuuttakusettajat vastaan Suomi

        EU tuomioistuimeen mennään aivan varmati. Suomen virkakoneisto on rikkonut lakia ja ihmisoikeuksia.

        Miten jäsen voi olla syyllinen/ korvausvelvollinen, kun on ollut täysin vilpitön?

        ESIM. Madoff huijauksessa ei jäsenet eli pankit joutuneet korvaamaan mitään. ( nordea)


      • ottaa koville
        laki sama kirjoitti:

        EU tuomioistuimeen mennään aivan varmati. Suomen virkakoneisto on rikkonut lakia ja ihmisoikeuksia.

        Miten jäsen voi olla syyllinen/ korvausvelvollinen, kun on ollut täysin vilpitön?

        ESIM. Madoff huijauksessa ei jäsenet eli pankit joutuneet korvaamaan mitään. ( nordea)

        Juuri näin, kun totuus on paljastunut, niin media ja täällä päivystävä peräkammarinpoika on hiljaa.


    • laki+oikeus ei sama

      On todella nöyryyttävää olla suomalainen.
      Suomi on olevinaan oikeusvaltio, mutta faktat puhuu aivan toista kieltä.

      • Niin nöyrä

        Voitko jakaa ne faktat täällä?


      • Täysin tupauuno
        Niin nöyrä kirjoitti:

        Voitko jakaa ne faktat täällä?

        Sulle ei mene perille yhtään mikään. Et tajua koko asiasta mitään, vaikka eteen löisi millaista FAKTAA.


      • Yritä edes
        Täysin tupauuno kirjoitti:

        Sulle ei mene perille yhtään mikään. Et tajua koko asiasta mitään, vaikka eteen löisi millaista FAKTAA.

        Tämän hetken faktat löytyy oikeus.fi


      • Pipsireikä raollaan

        --mutta faktat puhuu aivan toista kieltä. --

        Niin siis mitkä faktat ? Missä ne faktat on ? Joko valuuttavänkyrä lyö kohta faktat pöytään ? Mikä maksaa ? vivuttaako ?


      • hohhoi...
        Pipsireikä raollaan kirjoitti:

        --mutta faktat puhuu aivan toista kieltä. --

        Niin siis mitkä faktat ? Missä ne faktat on ? Joko valuuttavänkyrä lyö kohta faktat pöytään ? Mikä maksaa ? vivuttaako ?

        Juuri tuollainen ihminen veivaa täällä loputtomiin samaa asiaa, eikä edes ymmärrä kokonaisuutta.


      • ihan kohta..........
        hohhoi... kirjoitti:

        Juuri tuollainen ihminen veivaa täällä loputtomiin samaa asiaa, eikä edes ymmärrä kokonaisuutta.

        --ymmärrä kokonaisuutta--

        Et sitten vaivautunut vastaamaan missä ne faktat on ? joko ne kohta esitellään ? Ehtiikö niitä näkemään kukaan elinaikanaan ?


      • Conneryn logiikka
        hohhoi... kirjoitti:

        Juuri tuollainen ihminen veivaa täällä loputtomiin samaa asiaa, eikä edes ymmärrä kokonaisuutta.

        --eikä edes ymmärrä kokonaisuutta.--

        Minä hävisin rahani huijauksessasi. Milloin palautat rahani vai annatko ne vasta ravien jälkeen? Minä myönnän että olin ahne ja tyhmä mutta milloin sinä myönnät olleesi myös rikollinen?


      • Joopa joo
        hohhoi... kirjoitti:

        Juuri tuollainen ihminen veivaa täällä loputtomiin samaa asiaa, eikä edes ymmärrä kokonaisuutta.

        Missä ne faktat ovat?


      • Pluntsuille
        Conneryn logiikka kirjoitti:

        --eikä edes ymmärrä kokonaisuutta.--

        Minä hävisin rahani huijauksessasi. Milloin palautat rahani vai annatko ne vasta ravien jälkeen? Minä myönnän että olin ahne ja tyhmä mutta milloin sinä myönnät olleesi myös rikollinen?

        Paljonko hävisit ja miksi lähdit mukaan?


      • tupauuno...
        ihan kohta.......... kirjoitti:

        --ymmärrä kokonaisuutta--

        Et sitten vaivautunut vastaamaan missä ne faktat on ? joko ne kohta esitellään ? Ehtiikö niitä näkemään kukaan elinaikanaan ?

        Sulle ei taida mennä jakeluun yhtään mikään, mikä vaatii aivoilta kapasiteettiä.
        Vuosia olet notkunut täällä, eikä kokonaisuus ole auennut vieläkään.

        Kun et näköjään vieläkään ymmärrä asiasta mitään, niin on aivan turha tuollaisen kanssa kiistellä mistään.


    • totuus krp.stä

      Onneksi on EOK, muuten krp olisi saanut helposti ajettua asian läpi. EOK.n ansiosta paljastuu krp.n rikkeet WinCapit ja jäsenistöä kohtaan.

      • Closo- 627

        Oeok on ihan pilipali seura, johdossa entinen mielisairaanhoitaja. Ottanut hienon tittelin itselleen, tajuamatta, että tekee itsestään naurunalaisen ropellipellen.
        Ainut järkihenkilö sai tietysti kenkää jo 2008 kun ei halunnut osallistua ponzoreiden hyysäämiseen jäsenistön kustannuksella. Järjestön voisi lakkauttaa.


      • kohta suomi vapisee.

        --EOK.n ansiosta paljastuu krp.n rikkeet WinCapit ja jäsenistöä kohtaan. --

        Ja todisteet esitätte varmaankin iiiiiiiiiihan kohta.


      • tajuamaton
        kohta suomi vapisee. kirjoitti:

        --EOK.n ansiosta paljastuu krp.n rikkeet WinCapit ja jäsenistöä kohtaan. --

        Ja todisteet esitätte varmaankin iiiiiiiiiihan kohta.

        Sinä et tunnu ymmärtävän mitään. Omat aivot puutuu.

        "Minusta se oli pelkkää kiusantekoa ja haluttiin pelotella jäseniä. Sillä haluttiin vaikeuttaa meidän toimintaa. Ouluun meneminen maksaa paljon."

        "Pahin moka oli, että 80-vuotias pappa oli viikkoja tutkintavankeudessa. Välillä hänet vietiin sairaalaan, kun hän oli niin huonossa kunnossa. Minusta se oli todella törkeää viranomaisilta."

        "Olin sitä mieltä, että en ole mitään rikosta tehnyt. Ei ole näyttöä tahallisuudesta. Sen verran lakia minäkin tunnen."

        Mutta on Röppänen myös pettynyt: viranomaisiin ja mediaan. "Poliisi sai median kautta heti yleisen hyväksynnän sille, että olemme kaikki syyllisiä ja osallistuneet rikolliseen toimintaan. On hyvä, että asia selvitetään, mutta koskaan ei pitäisi syyttää ihmisiä ennen kuin asia on tutkittu."

        "On tämä varmasti monen tavallisen ihmisen silmät avannut, että millaista viranomaistoiminta on. 99:ää prosenttia meistä ei ole syytetty minkäänlaisesta rikoksesta ja silti varat ovat olleet viisi vuotta jäädytettyinä. Se on käsittämätöntä."

        http://www.hs.fi/kotimaa/WinCapitaan sijoittanut uskoo yhä sijoitusklubiin/a1360987705466


      • Mites tämä ?
        tajuamaton kirjoitti:

        Sinä et tunnu ymmärtävän mitään. Omat aivot puutuu.

        "Minusta se oli pelkkää kiusantekoa ja haluttiin pelotella jäseniä. Sillä haluttiin vaikeuttaa meidän toimintaa. Ouluun meneminen maksaa paljon."

        "Pahin moka oli, että 80-vuotias pappa oli viikkoja tutkintavankeudessa. Välillä hänet vietiin sairaalaan, kun hän oli niin huonossa kunnossa. Minusta se oli todella törkeää viranomaisilta."

        "Olin sitä mieltä, että en ole mitään rikosta tehnyt. Ei ole näyttöä tahallisuudesta. Sen verran lakia minäkin tunnen."

        Mutta on Röppänen myös pettynyt: viranomaisiin ja mediaan. "Poliisi sai median kautta heti yleisen hyväksynnän sille, että olemme kaikki syyllisiä ja osallistuneet rikolliseen toimintaan. On hyvä, että asia selvitetään, mutta koskaan ei pitäisi syyttää ihmisiä ennen kuin asia on tutkittu."

        "On tämä varmasti monen tavallisen ihmisen silmät avannut, että millaista viranomaistoiminta on. 99:ää prosenttia meistä ei ole syytetty minkäänlaisesta rikoksesta ja silti varat ovat olleet viisi vuotta jäädytettyinä. Se on käsittämätöntä."

        http://www.hs.fi/kotimaa/WinCapitaan sijoittanut uskoo yhä sijoitusklubiin/a1360987705466

        Röppäne:, en auttanut poliiseja, en alkanut vasikoimaan muita...

        outoa puhetta rehelliseltä mieheltä..


      • Luson hommia
        Mites tämä ? kirjoitti:

        Röppäne:, en auttanut poliiseja, en alkanut vasikoimaan muita...

        outoa puhetta rehelliseltä mieheltä..

        Röppänen kertoi omista sijoituksistaan, ja poliisi ilmoitti, että häntä saatetaan myöhemmin alkaa epäillä rikoksesta.

        Epäillyn asema selvisi Röppäselle pian ensimmäisen kuulustelun jälkeen huoltoasemalla.

        "Yritin maksaa bensaa kortilla, mutta se ei sitten toiminutkaan. Koska minulla on virkamiestaustaa, osasin arvata, että tilini on jäädytetty. Pankki ei ilmoittanut asiasta."

        Pankista selvisi, että viranomaiset olivat tyhjentäneet tilit. Röppäsen piti avata uusi tili eläkettään varten. Ulosottovirasto iski aluksi kiinni siihenkin.

        "Piti maksaa lasku, mutta siellä ei ollutkaan rahaa. Rovaniemen ulosottovirasto oli ottanut rahat tililtä. Kukaan ei selittänyt mitään."


      • Palauta rikoshyöty.
        tajuamaton kirjoitti:

        Sinä et tunnu ymmärtävän mitään. Omat aivot puutuu.

        "Minusta se oli pelkkää kiusantekoa ja haluttiin pelotella jäseniä. Sillä haluttiin vaikeuttaa meidän toimintaa. Ouluun meneminen maksaa paljon."

        "Pahin moka oli, että 80-vuotias pappa oli viikkoja tutkintavankeudessa. Välillä hänet vietiin sairaalaan, kun hän oli niin huonossa kunnossa. Minusta se oli todella törkeää viranomaisilta."

        "Olin sitä mieltä, että en ole mitään rikosta tehnyt. Ei ole näyttöä tahallisuudesta. Sen verran lakia minäkin tunnen."

        Mutta on Röppänen myös pettynyt: viranomaisiin ja mediaan. "Poliisi sai median kautta heti yleisen hyväksynnän sille, että olemme kaikki syyllisiä ja osallistuneet rikolliseen toimintaan. On hyvä, että asia selvitetään, mutta koskaan ei pitäisi syyttää ihmisiä ennen kuin asia on tutkittu."

        "On tämä varmasti monen tavallisen ihmisen silmät avannut, että millaista viranomaistoiminta on. 99:ää prosenttia meistä ei ole syytetty minkäänlaisesta rikoksesta ja silti varat ovat olleet viisi vuotta jäädytettyinä. Se on käsittämätöntä."

        http://www.hs.fi/kotimaa/WinCapitaan sijoittanut uskoo yhä sijoitusklubiin/a1360987705466

        --silti varat ovat olleet viisi vuotta jäädytettyinä. Se on käsittämätöntä."--

        Onkos Röppäsen ukko niin tyhmä ettei tajua että petoksella saadut varat peritään takaisin, ukko Röppänen ajatteli tietysti elellä leveästi eläkepäivänsä muiden rahoilla.


      • Kummallista ?
        Mites tämä ? kirjoitti:

        Röppäne:, en auttanut poliiseja, en alkanut vasikoimaan muita...

        outoa puhetta rehelliseltä mieheltä..

        --Röppäne:, en auttanut poliiseja, en alkanut vasikoimaan muita...--

        Jos on kyseessä rehellinen sijoitustoiminta niin miten siinä voi vasikoida ketään ?
        Vasikointihan kuuluu rikolliseen toimintaan.


      • dork,
        Palauta rikoshyöty. kirjoitti:

        --silti varat ovat olleet viisi vuotta jäädytettyinä. Se on käsittämätöntä."--

        Onkos Röppäsen ukko niin tyhmä ettei tajua että petoksella saadut varat peritään takaisin, ukko Röppänen ajatteli tietysti elellä leveästi eläkepäivänsä muiden rahoilla.

        Madoff jutussakaan ei jäsenet, eli pankit (nordea) ei joutunut mihinkään korvauksiin, vaan oli "uhri".


      • sopuliparvi
        dork, kirjoitti:

        Madoff jutussakaan ei jäsenet, eli pankit (nordea) ei joutunut mihinkään korvauksiin, vaan oli "uhri".

        Miksi media on tästä asiasta hiljaa. Ei uskalleta haastaa jutuillaan mihinkään, vaan kopioidaan toisten juttuja.


    • näkökyvytön

      Ajojahdit eivät tästä maasta lopu, Laihon kaltaisten virkamiesten saadessa riehua ja rellestää mielikuvitusmaailmassa. Kyseinen erikoismies on nähnyt pyramideja viime vuosina enemmän, kuin niitä on koko ihmiskunnan historiassa edes ehditty rakentamaan.

    • juoksuttaja osaaaaaa

      Hyvin ovat osanneet latistaa 10000- rahansamenettänyttä hiljaiseksi,

      mistähän putkahtaa seuraava juoksutus.

    • eok auttaa

      Pitkänen puhuu todella hyvin siitä mikä on jäänyt täysin huomiotta valtamediassa.
      Eli jäsenistön ahdinko virkavallan käsittelyssä, joka on ollut täysin tarpeetonta.

    • markussetä

      poliisin pitää tässä valtakunnassa puuttua rikolliseen toimintaan
      wincapita oli huijjaus pyrämidi

      • 1+1

        Huijaus tapahtui krp.n toimesta.


    • 6+4

      Haastattelussa Pitkänen toteaa mm. seuraavasti:
      ”Jäsenistö ei ole saanut esittää aiemmin todisteita WinCapitan toiminnasta, kun todisteita on vihdoinkin päästy esittämään niin tulosta on syntynyt.”


      ”Syyttäjät ovat itse ajaneet itsensä tilanteeseen, jossa jäsenten oikeudet on sivuutettu vuosiksi. Viisi vuotta kestänyt syyttäjien rupeama ei ole ollut jäsenistön auttamista.”


      ”Olen ilahtunut, että hovioikeustasolta on saatu näin hyvin perusteltu ratkaisu.”


      ”Monet ovat joutuneet todella kovia kärsimään.”


      ”Syyttäjien näkemykset saavat hyvin palstatilaa.”


      Olen saanut Itä-Suomen hovioikeuden päätöksen jo aiemmin tarkasteltavaksi ja tulen myöhemmin avaamaan yksityiskohtia perusteluista, jotka johtivat aiemmin uutisoituun, jäsenistön kannalta myönteiseen lopputulokseen.

    • miksi+0

      MTV3 valehteli kansalle. KRP sulki . ok

    • markussetä

      ja huijauksenko olis pitänyt sitten saada vaan jatkua?

      • 1+1

        Kaikki jotka olivat oikeutettuja rahojen kotiutukseen WinCapitasta saivat tasan sen summan tililleen minkä näpytteli koneelle.

        WinCapita loppui koska krp sulki sen rahaliikenteen ja hakkeroi sen sivustot.


      • Lapuan tunkki
        1+1 kirjoitti:

        Kaikki jotka olivat oikeutettuja rahojen kotiutukseen WinCapitasta saivat tasan sen summan tililleen minkä näpytteli koneelle.

        WinCapita loppui koska krp sulki sen rahaliikenteen ja hakkeroi sen sivustot.

        Zonta sulki huussin keskustelufoorumin Helmikuun puolivälissä ja lähti tappajia pakoon Hlmikuun lopussa. Lähtiessään vetäisi töpselin sinästä ja tuhosi huussin kirjanpidon.


      • oma pää
        Lapuan tunkki kirjoitti:

        Zonta sulki huussin keskustelufoorumin Helmikuun puolivälissä ja lähti tappajia pakoon Hlmikuun lopussa. Lähtiessään vetäisi töpselin sinästä ja tuhosi huussin kirjanpidon.

        Keskutele nyt tuollaisen kanssa. Ei mitää järkeä sun teksteissä. Satika OMAA ajattelua, vaan toistetaan samaa p.askaa mitä media on toistanut.


      • Rahaa noudetaan
        oma pää kirjoitti:

        Keskutele nyt tuollaisen kanssa. Ei mitää järkeä sun teksteissä. Satika OMAA ajattelua, vaan toistetaan samaa p.askaa mitä media on toistanut.

        Hannu pääsee kohta koevapauteen, uusi nimi, tupee ja aanustappi, reikä jonne aurinko ei paista eikä kuu kumota on vankireissulla suurentunut, entinen tappi hölskyy..
        Parta tietysti pitäs kasvattaa, mutta sanonta, "ei parta konnille kasva" pätee myös hannuun, tupee liimataan bostikilla kiinni, ettei irtoa jos joutuu euroopan turneelle robluutin kanssa.


      • luuseri.
        Rahaa noudetaan kirjoitti:

        Hannu pääsee kohta koevapauteen, uusi nimi, tupee ja aanustappi, reikä jonne aurinko ei paista eikä kuu kumota on vankireissulla suurentunut, entinen tappi hölskyy..
        Parta tietysti pitäs kasvattaa, mutta sanonta, "ei parta konnille kasva" pätee myös hannuun, tupee liimataan bostikilla kiinni, ettei irtoa jos joutuu euroopan turneelle robluutin kanssa.

        Olipas sulla todella sanomaa. Kertoo todella paljon millaista porukkaa täällä pyörii.


    • Pätäkkää.naisia.riitti

      Mukava näitä menneitä muistella. Eiks vaan.

    • Capo.di.capo

      Jokohan EOK ja Pitkänen ovat lähettäneet EU: lle valituksen WC tuomioista?

    • KelläDementia

      Kannattaa lukea MB-rahakukkaron tiedoite Englannista joka tuli kaikille kellä oli tili.

      Joudumme sulkemaan kaikki Wincapitan tilit, koska emme ole saaneet selvitystä Hannu Kailajärveltä. 5.3.2008.

      ja nimet alla.
      -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      Puolusasianajajat !
      Miksi asiassa pitää valehdella ja mitä sillä ajetaan takaa ?

      Kailajärvi on itsekin myötäntänyt ettei vastannut kysymyksiin.

      • EiOikeuttaSAA

        "Kailajärvi kertoo, että ennen rahaliikenteen päättymistä kaikille varojen kotiuttamista pyytäneille maksettiin sijoitustuloja. Lisäksi Kailajärvi on ilmoittanut, että jos ulkopuolisia hyökkäyksiä ei olisi tullut, niin kaikki muutkin sijoittajat olisivat saaneet saavuttamansa voitot.
        "
        Kailajärvi puhuu potaskaa. Rahaa oli tilillä vajaat 5 miljoonaa ja MB:ssä kotiuttajia oli jonossa 23 miljoonan edestä.
        "Joskus tuntui siltä, että tää päättyy, kuitenkin aina jostain tuli rahaa ja sain maksettua kotiutukset
        Maaliskuun alussa rahat loppuivat totaalisesti. MB ihmetteli ja en viitsinyt vastata heidän pyyntöihin"

        Näinhän se meni, KPR:n olisi pitänyt sulkea tilit jo syyskuussa 2007...Kailajärveä ei voi syyttää enään 2007 syyskuun jälkeisistä asioista, kun polisikin antoi luvan jatkaa..


    • ruututakissa

      Valitusta työstetään kunhan tunkkien rahojen laskennalta keretään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      58
      4377
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      24
      1402
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1205
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe