Hyvä lielahden gigantti

No joo

Olen elämäni aikana nähnyt ja tavannut niin pimeen viinan myyjiä kuin pilven myyjiäkin. Niillä sentään joku taito myydä jotain. Lietsun gigantin myyjät on eri juttu. Kun kauppaan menee ostaja joka myöntää ettei tiedä tietokoneista juuri mitään. No gigantin myyjähän toko tietää sitten kaikesta kaiken. Myy koneen ja kauppaa mukaan MAAILMAN PARHAAN viirustorjunta ohjelman. Muuten hyvä mutta kun koneessa EI OLE cd/dvd asemaa niin viirusturva ohjelma myydään levynä ja sanotaan että kotona asennukseen menee noin 10 min. No joo miten sen asennat kun koneessa ei asemaa mikä levyä lukee? No huomenna tästä kuulee kuluttaja asiamies ja keskiviikkona kuulee aika äänellä lietsun gigantin myymälä päälikkö että kuinka MAHTAVAN HYVIÄ JA KAIKEN TIETÄVIÄ myyjiä siä on töissä. Eli varokaa jos menette sinne ostaan leivänpaahdinta ja sanotte että sillä pitää voida paahtaa tummaa leipää niin ne NEROT myy teille pian kiertoilma uunin ja pesukoneen. Suosittelen kaikille asiointia kyseisessä liikkeessä.

13

333

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Haloo häh?

      Kotonako vasta tajusit, ettei koneessa ole CD-asemaa?

      Näköjään meuhkaaminen tulee siitä, kun itse olet niin tyhmä, ettet tiedä mitä olit ostanut.

      Nauraahan sinulle naurismaan aidatkin, kun tulet tänne leijumaan.

      Vinkki: Ulkoisen CD-aseman saa ostaa muutamalla kympillä.

    • cvbnmnbvcx

      Nyt kannattaa vähän rauhoittua. En ole ikinä hankkinut erillistä "viirusturvaa" levynä, etkä sinäkään sellaista tarvitse.

    • No joo

      Joo kyse ei ole siitä että olisin itse siä ollut. Kysymyksessä iäkkäänpi ihminen joka nimen omaan sanoi ettei tiedä koneista juuri mitään. Kysymys onkin siitä että millä pokalla myyjä tarjoaa ja myy sellaista mitä ei voi käyttää ja vielä suosittelee. Ja tuo levyn hankinta niin gigantin myyjä osaa kyllä puhua 56 vuotiaalla naiselle kuinka erittäin tärkeä maksullinen viirusturva on ja oikeastaan se on ihan ehdoton jos niiltä kysyt. Itse toimin jenkki auto asentajana eli aivan sama kun mulle tuotais vaikka nyt seat että siinä on käyntihäiriö niin puhun ja puhun että otetaan koko kone pois ja laitetaan tilalle 7,2 litranen V 8 moottori. Ei se sinne sovi mutta tönää kottareilla edessäs. Ei kaikkien v anhempien ihmisten tarvi kaikkea valmiiks tietää eikö myyjät ole just sitä varten että ne neuvoo eikä vaan yritä myydä kaikkea ylimääräistä ja vielä tuirhaa. Vai onko gigantin myyjät viä prossa palkalla? Ja viä sulle haloo häh. Myyjä ei ollut puhunut yhtään mitään ulkoisen aseman tarpeesta tai kysynyt onko sellaista vaan sanoi että kotona noin 10 min homma asentaa,

      • oiuytrertyuiolkiujyh

        Jos et ole itse ollut paikalla, et tiedä miten keskustelu on todellisuudessa edennyt, voi olla, että se 56 vuotias nainen on välttämättä halunnut sen levykkeen, myyjän on pakko silloin myydä, muuten taas joku valittaa jossakin.

        56 vuotias nainen ei ole vanhus, vaan sen ikäinen, jolta voi edellyttää jonkinlaista kykyä päättää itse, mitä on ostamassa.


    • ATk-insinööri

      Itse olen saanut ylimielistä palvelua kyseisessä liikkeessä nuorelta pojalta. Tiedän aika paljon tekniikasta ja huvitti kun yritti pakkomyydä puhelimen kylkeen kaikkea turhaa paskaa. Asenne oli se mikä jäi mieleen ja sen vuoksi asioin jatkossa Kalevan Gigantissa.

      • Se nyt on vain tyhmä

        Onkohan tuo nyt liikkeestä kiinni? Eikö Lielahdessa ole muita myyjiä? Laita nyt samantien koko Gigantti boikottiin ja osta jostain muualta kalliimmalla!


    • s s

      Kun avaat sen torjuntapaketin niin siellä on hyvin todennäköisesti ohjeet kuinka saat ladattua kyseisen ohjelman netistä lisensseilläsi. Virustentorjuntaohjelmiin tulee päivittäin päivityksiä joten pelkällä levyllä ei pärjää.

    • Valitse kauppa

      Joo onhan niissä paljonkin myyjiä. Mutta kun yks iskee sun kylkeen kiinni niin ei ne muut siihen väliin tule. Ja toi osta muualta kalliimmalla on n ykyään tarua. Monet tavarat on muualla jo halvenpia kun gigantissa. ja toi että välttämättä halus ostaa levyn. Gigantissa ei tarvi haluta ostaa mitään. Ne kyllä yrittää myydä sulle ihan kaikki mikä asiaan liittyy ja vaikkei liitykkään. Ihan kuten Atk-inssi kirjoitti. Olin itse paikalla kun 18v poikani osti 47e sähköhammasharjan niin väkisin yritettiin myydä mukaan 2 vuoden vakuutusturvaa VAAN 96e. sitten viä sulle s s jos kerran ostaja sanoo että ymmärtää tietokoneista sen että päälle osaa laittaa ja laskut maksaa niin eikö sellaiselle pitäis antaa tarkat ohjeet tosta netistä lataamisesta ja koodien käytöstä eikä vaan sanoa että kotona 10 min homma ja jo toimii. Ja on vaan tyhmä. Niin eikö senkin alan myyjän pidä tietää mitä myy? Jos meet kauppahalliin ja sanot että haluat kilon Kuha fileitä niin voit olla kotona aika pettynyt kyun sun paketissa on kilo silakoita.

      • s s

        Ne ohjeet on siinä paketissa mukana...


    • Kuinka sitten?

      Entäs sitten kun myyjä tietää ja asikas ei tiedä? No asiakkaalle myydään just semmonen kone, mihin asiakas ei tule olemaan tyytyväinen, sillä myyjä tietää hyvin sen että mikä niistä kaikista on se paskin.
      Entäs sitten kun kumpikaan, ei myyjä eikä asiakas tiedä niistä koneista mitään; on epäpätevä myyjä ja epäpätevä ostaja?

    • epistä

      Ainakin parin vuoden takaa vois kehua puhelinpuolen myyjää, Sami etunimi. Puhelimista tiesi sen oleellisen ja sa minut vaihtamaan paremman mallin kyselemällä mihin sitä ajattelin käyttää jne. Parempi eli sopivampi malli oli vielä hieman edullisempikin kuin se mitä halusin.
      Eli ainakin joku osaa, mielestäni kyllä muutkin.
      Alkuperäiselle mielensäpahoittajalle neuvo että ottaa jonkun edes hieman asioista tietävän mukaan ostoksille, ethän se 56v nainen varmaan autoakaan osta myyjän kehujen perusteella?

    • onnellinen kuluttaja

      ostakee,ostakee,paskoo.sitä on paljon kaupan joka paikassa.

    • näin gigantti toimii

      Pam: Gigantille kymppitonnien lasku laittomista potkuista


      Keskiviikko 12.2.2014 klo 21.35

      Helsingin käräjäoikeus on tuominnut kodinkoneketju Gigantin maksamaan irtisanomalleen työntekijälle valtavat korvaukset, kertoo Pam-lehti.

      Palvelualojen ammattiliiton Pam-lehti kertoo, että Gigantti tuomittiin maksamaan miehelle 33 600 euroa laittomista potkuista. Lisäksi kodinkoneketju joutuu vastaamaan oikeudenkäyntikuluista 15 000 euron edestä.

      Lehti kertoo, että työntekijä oli loukannut selkänsä työtapaturmassa vuonna 2009. Hän oli joutunut yli vuoden sairauslomalle. Gigantti ei suostunut siihen, että mies palaisi tämän jälkeen myyjäksi. Hän oli toiminut myyjänä aiemmin ja soveltui tehtävään edelleen testien perusteella hyvin.

      Työntekijä oli siirretty yksipuoleisella ilmoituksella myyntityöstä varastotyöhön alkuvuodesta 2009. Työsuojeluvaltuutettuna toiminut mies koki tämän luottamustehtävien hoitamiseen liittyvänä rangaistuksena.

      Miehen sairausloma jatkui toisen sairauden ja sen vaatiman leikkaushoidon vuoksi. Hänet irtisanottiin helmikuussa 2012, vain muutamaa viikkoa sen jälkeen, kun työsyrjintäsyytteet Giganttia kohtaan oli hylätty.

      Käräjäoikeus perusteli tuoretta päätöstään korvauksista muun muassa miehelle tehdyllä testillä, jonka perusteella hän olisi ollut kykeneväinen kaikkiin myyjälle kuuluviin töihin.

      - Tuomiossa korostuu laissa oleva työnantajan velvollisuus järjestää muuta työtä, jos työntekijä ei terveyssyistä pysty vanhaan työhönsä, Pamin oikeudellisen yksikön päällikkö Markku Kuoppamäki sanoo Pam-lehdelle.

      Lähde: Pam-lehti

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      181
      1929
    2. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      272
      1448
    3. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1295
    4. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      36
      1087
    5. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      66
      1016
    6. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      76
      991
    7. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      163
      955
    8. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      40
      838
    9. Sun pitää mies unohtaa

      Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
      Ikävä
      63
      815
    10. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      2
      809
    Aihe