Hyvät nettitreffisivut? kootaan tänne vinkkejä

Deittailija88

Kootaan tänne vinkkejä? millä sivulla olet tutustunut mukaviin tyyppeihin ja millä sivulla taas pettynyt?

Tässä omia kokemuksia ensialkuun:

suomi24treffit. Ok porukkaa, mutta joukossa myös varattuja naimisissa olevia miehiä mikä oli ikävä yllätys sinkulle. Etsimällä voisi ehkä löytää helmen, kukaties.

Badoo. Täynnä miehiä jotka tuputtavat minulle toista uskontoaan, en ole uskonnollinen mutta en myöskään aio vaihtaa uskontoani. Sama juttu kuin ekassa helmen voisi ehkä löytää, jos "päiväkaudet" etsisi. Joukossa myös harvinaisen paljon pelimiehiä ja sellaisia, joita ei suhde kiinnosta.

Pof. Liikaa miehiä joita ei kiinnosta vastata viesteihini, en tiedä mistä tämä johtuu, oli profiilissa kuvat tai ei. Itse kyllä kirjoitan, mutta vastauksia tuli harvoin ja poistuin sen takia. Sivulla on mätsäys-systeemi joka ei ollenkaan toiminut, ei toivotunlaista tulosta "sopivasta" kumppaniehdokkaasta. Mistään ei näe käykö kukaan edes lukemassa viestejä.

Mingle. Näistä ehkäpä surkein. Voi saada viestin joltain itseään 40 vuotta vanhemmalta ihmiseltä joka asuu toisella puolen maapalloa eikä etsi mitään sen kummempaa. Kaiken lisäksi kuvat todella pieniä ja viestejä melko mahdoton kontrolloida, jos haluaa paljon viestejä niin tällä sivulla niitä kyllä tulee.

Hi5/tagged. Onnenonkijoita ja tuskin kovin paljoa mitään vakavaa etsiviä, mutta parempi kuin tuo kokeilemani mingle2


Kertokaa lisää, haluan tietää

27

530

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sumua ilmassa

      Jos puhutaan vain mukavista, niin e-kontaktissa niitä riittää. Vaan en
      etsi pelkästään mukavaa, sillä se ei yksin riitä.

      Kyllä suomi24 on ollut paras, en ole vielä törmännyt hihhuleihin, tai varattuihin,
      no eivät ainakaa ole jääneet kiini.

      • barbababba

        Vähän samanlaisia kokemuksia täälläkin. Ja Happy Pancakesta olen myös löytänyt hyvin seuraa.

        Löysin joskus aika hyvän listan toimivista treffipalstoista. http://www.deittiseuraa.net/ Tuolta löytyy, jos kiinnostaa asia. Siellä on aika hyvin kerrottu minkälaiseen seuranhakuun mikäkin palsta on paras valinta. On vähän eri asia hakeeko kumppania loppuelämäksi vai seksiseuraa yhdeksi illaksi.


    • vain ilmaisia

      Iskurista on tullu ylivoimasesti eniten treffejä. Enimmäkseenhän siellä on jotain vakiovastaajia, seksinvonkaajia ym. feikkejä, mutta kyllä sieltä sillon tällön niitä helmiäkin löytyy.
      Jonkin verran Suomi24:nkin kautta ollu joitakin treffejä, mutta hiljeni aikalailla viestienkin osalta uudistuksen jälkeen. Lisäksi kokeillu lukuisia ilmaissivustoja (vähintään muutamasta kk:sta yli vuoteen), mutta näissä yhteydenototkin on useimmissa nollissa tai maksimitahtia pari yht.ottoa/kk, nekin yleensä ihan toisenlaiselta mitä hakee.
      Treffipalstoilla naisen ei kannattas olla yli 35-vuotias..

    • Eräs nainen

      Match.com oli kyllä suurin pettymys ikinä. Jotenkin kuvittelin, että siellä on paljon ihmisiä ja kaikki liikkeellä vakavissaan, olin niin väärässä. Olen saanut kolmen kuukauden aikana alle kymmenen yhteydenottoa, eikä niissäkään yhtään oikeasti potentiaalista. Osa on ollut varattuja, jotka tekeytyneet vapaiksi, osa katoaa yhtäkkiä jne. Ja kun verrataan tähän suomi24:n treffipalstaan, olen ollut täällä nyt reilun vuorokauden ja saanut jo yli sata viestiä.
      Eli en todellakaan suosittele match.comia, kallis ja huono.

    • "tavis jamppa"

      Omasta mielestä E-kontakti on toimivampi näin miehen näkökulmasta katsoen kun se on maksullinen mutta se ei maailmaa mullistavampi summa ole.
      Se pieni panos jo osoittaa että nainenkin on jonkin verran tositarkoituksella toista kuin suomi24 sivuille tehty sunnuntai illan pikainen profiili millä käydään mittaamassa sitä omaa naisellisuutta ja kysyntää miesmarkkinoillamuutaman päivän välein lukaisemassa viestit itse olematta se aktiivinenkin osapuoli.
      Treffeillekkin olen päässyt useammin ja helpommin E-kontaktin kautta kuin tämän suolen kautta....

      Se mitä täälläkin on jauhettu monta keskustelua on että viestiä te saatte näiltä pelimiehiltä ja varatuilta ukkomiehiltä koska he ovat niitä aktiivisimpia kun tämä tavis jamppa hukkuu sinne teidän viesteihinne ja te sivuutattatte ne niin tämäkin jamppa heittää pyyhkeen kehään siirtyy passiivisuuden puolelle.

      Se keille te sitten osoitatte sitä aktiivisuutta tekemällä jopa niitä aloitteita on niitä joista ne kymmenet muutkin naiset on kiinnostuneita kun naisilla on se eräänlainen kilpailuvietti toisia naisia kohtaan ja se näyttämisen vimma kavereilleen että katsos minkälaisen helmen löysinkin!

      Se minkälaisiin naisten profiileihin törmään jatkuvasti näin vähän vanhempana miehenä (45) on näitä pitkänkin liiton juuri kariutuneita juuri eronneita tai juuri eroamassa olevia kun se yhteinen kämppäkin on myymättä...tai sitten vuostolkulla sinkkuelämää viettäneitä lasten varjolla ja haluaa jatkaakin sitä "itsekästäkinelämää" kun lapset on niin jo isoja että nyt on sitä omaa aikaa koirankusetuksineen....niin luo sitten näiden kanssa jotain muuta kuin sitä yhden illan juttuja...on muuten paljon varattujakin naisia liikkeellä lisätäkseni.

      On sitten näitä varteenotettaviakin naisia mutta vaikka kuinka kirjoitat näille lyhyempiä tai pidempiä A4 viestejä päästäksemme pidemmälle edes niille treffeille niin saat muutaman (5pv) välein lyhyen vastauksen "kivat jutut sulla mutta mitä sulle nyt kuuluu" että pidä siinä nyt juttua yllä.

      Olkaa naiset itse aktiivisia ja lähettäkää todellakin niille ns. oman tasonne miehille niitä aloitteita ja näyttäkää se omakin kiinnostuksenne toista kohtaan jo ihan viesti kirjoituksissanne,

      • Onpas mukavaa kuulla Tavis Jamppa mielipiteestäsi E-kontakti.fistä!

        Tuohon viestittelyyn sanoisin, että olen itsekin nähnyt noita a4-pituisia vastauksia ja kysymyslistoja, eivätkä ne oikein tunnu toimivan.

        Hyvä nettideittiviestin pituus on vain noin 500 merkkiä tutkimuksen mukaan, se on aika napakka!

        Kannattaa myös muistaa, että entistä useampi lukee viestejä puhelimellaan, ja siellä lyhyt ilmaisu on aina parempaa kuin tuollainen valtavan pitkä kirje.

        T: Heli E-kontakti.fi


      • 17+8
        e-kontakti.fi kirjoitti:

        Onpas mukavaa kuulla Tavis Jamppa mielipiteestäsi E-kontakti.fistä!

        Tuohon viestittelyyn sanoisin, että olen itsekin nähnyt noita a4-pituisia vastauksia ja kysymyslistoja, eivätkä ne oikein tunnu toimivan.

        Hyvä nettideittiviestin pituus on vain noin 500 merkkiä tutkimuksen mukaan, se on aika napakka!

        Kannattaa myös muistaa, että entistä useampi lukee viestejä puhelimellaan, ja siellä lyhyt ilmaisu on aina parempaa kuin tuollainen valtavan pitkä kirje.

        T: Heli E-kontakti.fi

        Miten tutkittiin?


      • 17+8 kirjoitti:

        Miten tutkittiin?

        Jenkkiläinen OKcupid-nettisivusto on itseasiassa matemaatikkojen perustama :D He tutkivat.

        t: Heli E-kontakti.fi


    • 2525

      Tavis jamppa kuulostaa nyt hieman katkeroituneelta. Ei kannattaisi, sillä se karkottaa loputkin naiset läheltäsi.

      Ja mitähän vikaa on siinä, jos on ollut vuosikausia sinkkuna "lasten varjolla"? Ennemmin mä arvostaisin sellaista ihmistä, joka on eron jälkeen keskittynyt rakentamaan omaa elämäänsä ja kasvattamaan lapsensa isoiksi kuin sellaista, joka hyppää samantien jonkun uuden kanssa yhteen ja lasten elämässä vaihtuu uudet aikuiset useamman kerran vuodessa.

      Onneksi muhun ottavat yhteyttä fiksut ja asialliset miehet, joilla ei ole katkeroituneita ajatuksia siitä, millaisia "kaikki naiset ovat".

      • ei muuta

        Katkeruus on häiriköiden ja kiusaajien vakiosana.


      • epätavis

        Nykyään tuntuu olevan sellainen trendi kuin kaikkien ihmisten pitäisi aivan viiripäisenä ryntäillä suhteesta toiseen kyetäkseen ylläpitämään jonkinlaista CV:tä jossa ne kaikki suhteessaolemiset nähdään plussana. Merkkinä siitä että on sosiaalinen ja tulee toisten kanssa toimeen, oikeaa materiaalia siis seuraavaan suhteeseen. Ja jos et ole jokuseen aikaan, vaikkapa useaan vuoteen, seurustellut, olet epäilyttävä ihminen. "Miksi sulla on seurusteluhistoriassa tällainen aukko? Etkö tule toisten kanssa toimeen? OLETKO NIRSO?!"

        Hui kamala... En ymmärrä miksei kukaan näistä nirsoksi haukkuvista koskaan tule ajatelleeksi että ne jotka pariutuvat nopeasti yleensä myös eroavat nopeasti, ja jotain vikaahan ihmisessä kaiketi on jos ei kykene vuosikausien suhteeseen. Olisikohan tullut valittua liian hätäisesti täysin sopimaton kumppani?

        Itse en koe olevani ns. tavis nainen. Se ei tarkoita sitä että kuvittelen olevani parempi kuin muut. Se tarkoittaa vain sitä että joissain asioissa en ole ihan samanlainen kuin muut, ja luonnollisesti minun on vaikeaa löytää juuri sellainen mies joka olisi kaltaiseni. Useimmiten kun otan mieheen yhteyttä hänellä on joku sellainen piirre joka viittaisi siihen että olisimme ns. hengenheimolaisia, mutta koska nämä miehet eivät vastaa, ilmeisesti en sitten ulkonäöltäni olekaan sen miehen tyyppiä jonka harrastusten vuoksi olisimme sopineet yhteen. Enhän minäkään välittömästi ole lääpälläni mieheen joka kertoo että meillä on joku yhteinen juttu, jos hän sitten ulkoisesti ei ole mieleiseni.

        Kaikkien osatekijöiden napsahtaminen kohdilleen on työn ja tuskan takana, ja loppujen lopuksi kuitenkin onnesta kiinni. Se on turha katkerana syyllistää kokonaista vastakkaista sukupuolta, jos vaan on niin huono arpaonni ettei tule vastaan se oma sielunveli tahi -sisar.


    • epätavis

      Suomi24: nykyään täysin kuollut. Miehet eivät vastaa ainakaan minulle, jos näihin ikäisiini miehiin yhteyttä otan. Minuun päin ottavat yhteyttä vain väärältä paikkakunnalta olevat ja vääränikäiset.

      Iskuri: saitille pesiytynyt katkeroituneiden ukkojen klaani käy haukkumassa jokaisen naisen, ja useampaan kertaan jos ilmoittelet itsestäsi pitkään. Välillä väsähtävät, sitten jäkätys alkaa alusta. Vaihtelevasti täyspäisiäkin joukossa, ynnä läjäpäin yksinkertaisesti tylsiä tyyppejä jotka kuitenkin saattavat kilahtaa ja katkeroitua jos heille sanoo nätisti että ei kiitos. Parempi siis että vastaa vain ehdottomasti kiinnostavalta vaikuttaville ja asiallisille, hyvää suomea kirjoittaville miehille.

      Deitti.net: en ole muutamaan vuoteen enää tähän koskenut, koska se on nuorten aikuisten saitti. Muu(mio)t ovat siellä täysin turhaan.

      Badoo: jonninjoutava pällistelysaitti. Kai sieltä haetaan vain seksiseuraa.

      Sekalainen läjä kaikenlaisia pienempiä saitteja: täysin turhia. Kun luot ilmoituksen, muutama sopivanikäinen ottaa yhteyttä, mutta osoittautuu täysin mitäänsanomattomaksi juntiksi. Myöhemmin vain papparaiset juttelevat.

      • 90000e/v

        Niin, olet arvattavasti 40 nainen ja et ole vain vielä valmis hyväksymään sitä tosiasiaa että markkina-arvosi ei ole enää sama kuin 20 vuotiaana.

        Sinun ikähaarukassasi se on mies joka valitsee, ainakin jos kyseessä on mies jolla asiat ovat kunnossa.

        Joku voi parkua että se on huutava vääryys. Olen samaa mieltä, kyllä 20 v naisten pitäisi olla joviaalimpeja miehiä kohtaan eikä vain rusinapullailla.


      • knoalknebakl
        90000e/v kirjoitti:

        Niin, olet arvattavasti 40 nainen ja et ole vain vielä valmis hyväksymään sitä tosiasiaa että markkina-arvosi ei ole enää sama kuin 20 vuotiaana.

        Sinun ikähaarukassasi se on mies joka valitsee, ainakin jos kyseessä on mies jolla asiat ovat kunnossa.

        Joku voi parkua että se on huutava vääryys. Olen samaa mieltä, kyllä 20 v naisten pitäisi olla joviaalimpeja miehiä kohtaan eikä vain rusinapullailla.

        No jopas ...vai että vielä markkina-arvoa pitäis löytyä!?
        Kyllä niillä miehilläkin markkina-arvo laskee...vaikka olis paksu lompakko niin käytöstavat ratkaisee "huolinko" minä miehen!

        Vaikka sitä Iskuria kuinka parjataan niin parhaat treffikumppanit oon sitä kautta löytänyt...
        tosin kun 20 viestin joukosta valikoi ne kiinnostavimmat ja fiksuimmalta kuulostavat niin muutamilla treffeillä joutuu käymään ennekuin "tärppää"


    • Yksi parhaista on

      Okcupid.

    • nettideittailija

      Kannattaa lukea arvostelut osoitteesta: www.nettideitti.net ja harkita tarkkaan mikä sivu on paras ennenkuin lähtee maksamaan jäsenyydestä. Itse suosikkini on parjattu match.com.

      • Älä maksa turhasta

        Vielä fiksumpaa on käyttää hyviä täysin ilmaisia sivustoja, jollainen on esim. edellä mainittu OkCupid.


    • etsiietsii

      parhaista. se on. sinun naapurin talosta. se oikea.

    • Ruotsalainen (maksullinen) sivusto Mötesplatsen kannattaa tsekata; löytyy myös erimaalaisia ihmisiä valtavat määrät. En ole päivääkään katunut profiilini laittamista :D

    • Nettideittailija

      Ilmaisilla sivuilla eivät ihmiset välttämättä hae seuraa niin tosissaan.. Siksi itse suosin maksullisia

      • nyk. ent. deittaaja

        Valitettavasti, minulla on päinvastaisia kokemuksia. Maksullisella
        sivustolla oli vain näitä kirjekavereita. Aikaa tapaamiseen, ei löytynyt
        millään.


    • Ei mätsää

      Kukahan osaisi neuvoa, miksi profiilitekstiä ei hyväksytä match.com:ssa? Ilmoitus tulee heti tallettaessa, joten kyse on jostain tekstin erikoismerkistä tms. Ei siis ehdi mennä edes manuaalitarkastukseen. Tosi outoa, kun pituus ei ylitä maksimia ja mukana ei ole kiellettyjä sähköpostiosoitteita, nimiä tms. Onko tallennuksessa joku rajaus, ettei tekstiä saa muuttaa esim. kaksi kertaa vuorokaudessa?
      Muutenkin perseestä, kun tarkastukset kestää tosi kauan ja et voi korjailla odotusaikana mitään. Yhteydenottoja kyllä tulee ympäri maailmaa, eikä niitä saa blokattua pois kuin lisämaksusta. Huono systeemi, epätoivoisia ihmisiä on helppo rahastaa huonolla sovelluksella.

    • .37.

      Aivan turha käyttää maksullisia sivustoja, ellei halua vältellä köyhempiä ihmisiä.

      Esim. iskuri.net on teknisesti edelleen aivan ylivoimainen, ei ole pilattu millään flash-grafiikalla joka kyykyttää koneen.

    • Seinäruusu

      Olen ollut kohta kuukauden täälläkin kovasti kehutussa Okcupidissa, mutta kukaan ei ole vielä tullut "hakemaan"..

    • moi mie suosittelen twoota ku itekki olin siellä mut en ole enää ku en ole enää sinkku

    • Anonyymi

      Suomi24: varattuja, päästä viiraa ja sitten sellaisia ensin mukavan oloisia, mutta kumminkin enemmän tai vähemmän "pikkuvikaisia" miehiä (kuten sitoutumiskammo, vaikea persoonallisuus, naisen ulkonäkö/ikä älytömän tärkeitä yms.)

      HappyPancake: Järjestäen outoja ja paljon vanhempia miehiä otti yhteyttä jostain toiselta puolelta Suomea. Paikassa ei oikeastaan edes tuntunut olevan kovin paljon ihmisiä. Mutta niin vaan tapasin siellä sen yhden poikkeuksen säännöstä, jonka kanssa nyt neljättä kuukautta suhteessa. Paha sanoa, että pitäisikö suositella vai ei :D.

    • globalisti

      Miltä sivuilta voisi etsiä Virosta ja Venäjän Karjalasta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe