Stubb myy Suomen pohjavedet

stopttip

Mikäli EU:n ja USA:n vapaakauppasopimus toteutuu kokoomuksen uusliberaalin politiikan mukaisesti, Suomen pohjavedet yksityistetään ja myydään Amerikkalaisille suuryhtiöille.

http://harritkiiskinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/159788-euusa-vapaakauppasopimus-pohjavedet-suuryhtioiden-rahastettavaksi

Nestlen toimista maailmalla
http://www.bottledlifefilm.com/index.php/the-story.html

Nestlen puheenjohtajan mielestä oikeus veteen ei ole ihmisoikeus.
http://www.globalresearch.ca/the-privatisation-of-water-nestle-denies-that-water-is-a-fundamental-human-right/5332238

Lisäksi Suomessa aletaan myydä USA:laista geenimanipuloitua viljaa, kasviksia ja lihaa. Suurin osa lajikkeista on Monsanton tai muiden suuryritysten patentoimia ja omistamia.

Pysäytetään TTIP-sopimus vielä kun voidaan!

90

890

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kbihhi

      Asiaa,,,Eduskuntaa ei kiinnosta tärkeät asiat tippaakaan. Oman edun tavoittelu heille tärkeämpää. Ahneella/ahneilla on paska loppu!!

      • syöpäpuolue

        Kokoomuslaiset ovat tsombeja,heillä ei ole huumorintajua jos olette huomanneet he ovat narssisseja ja palvovat juutalaisvaltio USAta kuin tuhatvuotista valtakuntaa.Heidän suurin vihollinen on Venäjä koska se pitää kiinni sopimuksista ja suvereeniteetistä ja on virallisesti kristillinen valtio.


      • Kuningas laulaa
        syöpäpuolue kirjoitti:

        Kokoomuslaiset ovat tsombeja,heillä ei ole huumorintajua jos olette huomanneet he ovat narssisseja ja palvovat juutalaisvaltio USAta kuin tuhatvuotista valtakuntaa.Heidän suurin vihollinen on Venäjä koska se pitää kiinni sopimuksista ja suvereeniteetistä ja on virallisesti kristillinen valtio.

        https://www.youtube.com/watch?v=CeihHdD3e38


      • Että_silleen

        Ai hirvikivääriä olet rassannut?


      • NäinKäy

        Porvarin ahneus on sairaanloista ahneutta, mikään ei riitä. tulevat näkemään lopun ja tuhon! Kansa kyllästyy rosvoamiseen ja kostaa verisesti !


    • tvittaillaan

      Onko EEfloppi taas asialla,, pankaa se perke*e äkkiä pihalle,,

      Miten se voi myydä YHTEISTÄ omaisuutta,, Amerikkalaisilla on öljyä,, MEILLÄ puhdasta vettä..

      Menköön pentujensa kans belgiaan ja jääköön sinne..

      TERVE MENOA eikä pyydetä takaisin.

    • waler.

      Ihmetyttä vaan se,kun kaikki täältä myydään,mitä tänne jää?

      Vaikka mitä minä mistään tietäisin

      • EU = ryöstökoneisto.

        Tämä TTIP-sopimus tarkoittaisi että Suomen valtio ei saa suojella luonnonvarojaan ryöstäjiltä. Tottakai meidän kannattaisi itse myydä vesiämme maailmalle, miljardibisnes vuositasolla.

        Mutta koska nyt on talous-sota, niin kansainväliset korporaatiot jotka sotivat valtioiden itsemääräämisoikeutta vastaan t'äysin kylmäverisesti ja tappavasti, aikovat napata suht puhtoiset vetemme omia kvartaalituloksiaan varten


      • nnxnflfkflfxlflfol

        "mitä tänne jää?"

        Se kuuluisa valonkatkaisin, josta viimeinen voi sammuttaa valot? Pitäisi vain saada siihen niin yksinkertainen käyttöliittymä, että kokoomuslainenkin osaisi sitä käyttää..


      • BOICOt
        EU = ryöstökoneisto. kirjoitti:

        Tämä TTIP-sopimus tarkoittaisi että Suomen valtio ei saa suojella luonnonvarojaan ryöstäjiltä. Tottakai meidän kannattaisi itse myydä vesiämme maailmalle, miljardibisnes vuositasolla.

        Mutta koska nyt on talous-sota, niin kansainväliset korporaatiot jotka sotivat valtioiden itsemääräämisoikeutta vastaan t'äysin kylmäverisesti ja tappavasti, aikovat napata suht puhtoiset vetemme omia kvartaalituloksiaan varten

        Cokis murhautti ryöstöoperaatioidensa vastustajia:

        https://www.youtube.com/watch?v=yEnNwwVAdnM


      • salailu

        "Erkki Liikanen sanoi ettei saa puhua kellekään pohjavesistä tai niiden myymisestä!!"

        http://mitavittua.fi/2015/03/erkki-liikanen-sanoi-ettei-saa-puhua-kellekaan-pohjavesista-tai-niiden-myymisesta/

        "EU/USA vapaakauppasopimus: Suomen pohjavedet suuryhtiöiden rahastettavaksi!!

        Kansainväliset yhtiöt ovat jo saaneet jalansijaa suomen pohjattomilla vesimarkkinoilla. Meillä on jo nyt vedenottamoita, joissa osakkaina on sellaisia vesirosvoja, kuin Coca-Cola, Danone, Nestle ja Unilever. Ko."

        http://mitavittua.fi/2015/03/euusa-vapaakauppasopimus-pohjavedet-suuryhtioiden-rahastettavaksi/


      • JESSEVENTURAVESI

    • ahyagagag

      Passaapi tulla mun vesikaivolle. Heitän tulijat paskakaivoon

      • KINGOFTHEWORLDEU

        NE PUMPPAA POHJAVEDET POIS.

        vesikaivossas ei oo senjälkeen edes hyttystäkään...


    • liikaa varmaan

      Millä vesi viedään sinne Amerikkaan voi olla laivoillakin vähän hidasta ja kallista kuljettaa, putkelle tulee pituutta

      • Fascist pedigree..

      • STUBBLERBUBBLER

        RAHAA SATAA, KUN SINÄKIN JOUDUT OSTAAN VESITIPPAS KALLIIMMALLA KUIN BENSA TÄNÄÄN!!!!


        ÄLY HOI-

        FASISTIT ON RIISTÄJIÄÖ JA LAHTAREIT AAINA OLLUT JA RKOP-kokomus-kepulit pelaa samaa kansanmurhaa kuin 1918- sillopisen EU-nousun aikoihin, jossa Hittleristä hetiin EU.-presidenttiä-...


    • Vettä riittää

      Suomesta tulee tulevaisuudessa vähän niin kuin Saudi Arabia nykyään?

    • Tervemenoakhj

      USA :sta tulee jättitehdas joka imee pohjavedet. ELY -keskus tietysti myöntää kiimassaan kaikki luvat, josko edes ymmärtävät jenkkien juutalais-lakimiehien sopimukset.

      • Totuuskomissio!

        Aloittajan ja komppaajien ajatukset eivät ole tuulesta temmattuja, osa Amerikan öljyparoneista on juoninut sikäläisten poliittisten marionettiensa avulla pohjavesi-alueita kaupalliseen käyttöön.

        Samaa on tehty myös banaanivaltioissa bisnesmaailman toimesta. Vesibisnes on kannattavampaa kuin öljybisnes, riskit ovat pienemmät.

        Kokoomus ja "yhtäköyttäyhdistyksen" muut poliittiset toimijat voivat tehdä elollisten juomavesi oikeudesta maksullisen täälläkin, yksityistämisen kiima on kova.

        Kansan olisi syytä herätä ajoissa miettimään tätäkin kauhuskenaariota.


    • korruptiosiat alas

      Kansan olisi korkea aika viimeistään nyt ruveta keinoja kaihtamatta tuhoamaan lopullisesti niitä rosvojohtajia, jotka keinoja kaihtamatta yrittävät alistaa ja tuhota kansan omien korruptiovoittojensa vuoksi.

    • kansalle ei kerrota

      Tästäkään sopimuksesta ei kerrota kansalle eikä kansa saa itseään koskevasta asiasta päättää, vaan asioista päättää taas muutama eliitin edustaja joille on kenties luvattu vaikka mitä tukiaisia/ suojatyöpaikkoja palkinnoksi maansa myynnistä. Näin tämä touhu on edennyt jo vuosia täällä "demokratian kehdossa". Kansalle jää pelkkä ihmettely ja maksajan rooli kun selviää mihin taas on sitouduttu..!

      Kuten sanottu, demokratiaa ei ole. On vain lume-demokratiaa joka näennäisesti vaikuttaa ulospäin "kansanvallalta", vaikka kansan"edustajat" on pelkkiä sätkynukkeja puoluekurin ja muutaman johtajan määrätessä kaiken.

      • näinhän se menee

        Tuo sopimus antaa lisäksi vallan ulkomaisille komiteoille määrätä maksettavaksi korvauksia jos ja kun kansa huomaakin että heidän omaisuutensa ollaan viemässä pois ja siihen laitetaan stoppi. Jos tuo "vapaakauppasopimus" tulee voimaan niin ulkomaiset yhtiöt voivat alkaa periä veronmaksajilta "korvauksia" menettämistään tuloista esim vesivaroistamme joita haluaisimmekin käyttää itse !.

        Mutta kansallehan ei kerrota mitään ainakaan poliittisen eliitin taholta, sanotaan vain että tämä on "vastuullista ja turvaa työpaikkoja" kuten aina ennekin on sanottu kun maat lahjoitetaan pois.. sitten taas päättäjät livahtaa muualle "töihin" ja vastuut loppuu siihen kuten kuulimme yhdeltä hiljattain muualle livahtaneelta "vastuunkantajalta".

        Jossain mättää ja pahasti tässäkin maassa kun kansan tahto ja päätökset menee jatkuvasti ristiin. Ainakaan demokratiasta ei voida puhua.


      • korruptiosiat alas

        Siinä vaiheessa kun Kokoomusrosvot ovat toteuttaneet pohjavesien hävittämisen samalla periaatteella kuin he jo aiemmin ovat kaiken muun arvokaan kansan yhteisomaisuuden hävittäneet, kilahtaa jälleen heidän tileilleen miljoonien korruptiorahat ihan kuten Häkämies ja muutama muu kaltaisensa saivat Yaralta jättilahjukset ryöstettyään maailman arvokkaimpiin lukeutuvat fosforivarat kansalta norjalaisfirmalle.


    • silmät auki

      Jos porvari voisi laskuttaa hengitysilmasta, se tekisi sen. Onneksi kansa nyt edes hieman on herännyt, tai edes hieman raottanut silmiään ja nähnyt mikä kokoomus on.

    • sekoomus huijarit

      On selvää että maan tuhoon ajaneen sekoomuksen johtajat vie maamme mihin tahansa sopimukseen tai ytimeen mitä kuka tahansa lännestä meille tarjoaa. Tämä sakki on niin nato-länsi kiimassa että kaikki mitä sieltä tarjotaan on fantastista !

      • kukaan ei kysele

        Ja miksi maassa ei mikään ainakaan julkisuudessa oleva taho kysy koskaan mitä on tehty ja mitä siitä on seurannut.. esim fosfori varantojen myynti pilkkahintaan !


    • yksityiset vesialuue

      Nyt oli hiljattain jo uutinen että valtiovalta on "avaamassa yksityiset vesialueet" ammattikalastukseen.

      Eläköön "oikeusvaltio ja omaisuudensuoja"! Yksityiseen omaisuuteen kajotaan jatkuvasti enemmän mutta mikään taho ei asiaan puutu eikä edes keskustelua kuulu mistään ! Lisäksi yksityistä omaisuutta verotetaan jatkuvasti enemmän ja enemmän, mikä taas syö kiistatta omaisuuden arvoa ja pitemmällä aikajänteellä paljonkin, ei kiinnosta ketään !

      • Haista natsi P

        Kaltaisesi paviaanit itsensäpeukuttajat pitäisi todellakin jauhaa koiranmakkaraksi. On hienoa jos vatio todellakin haluaa varmistaa, että kansan yhteisomaisuus vesi, on mahdollsimman tasapuolisesti koko kansan hyödynnettävissä riippumatta siitä onko se järvissä, joissa vaiko pohjavetenä.


      • TUKI kommunisti
        Haista natsi P kirjoitti:

        Kaltaisesi paviaanit itsensäpeukuttajat pitäisi todellakin jauhaa koiranmakkaraksi. On hienoa jos vatio todellakin haluaa varmistaa, että kansan yhteisomaisuus vesi, on mahdollsimman tasapuolisesti koko kansan hyödynnettävissä riippumatta siitä onko se järvissä, joissa vaiko pohjavetenä.

        Turpasi,-kun et oo koskaan tehny yhtään mitää toisten hyväksi !!!

        Sinunlaiset ovat aina olleet imeskelemässä toisten tissillä, kuin pohjois-korean johtajat-kansansa selkänahassa olevat iilimadot !


      • tympääntynyt
        TUKI kommunisti kirjoitti:

        Turpasi,-kun et oo koskaan tehny yhtään mitää toisten hyväksi !!!

        Sinunlaiset ovat aina olleet imeskelemässä toisten tissillä, kuin pohjois-korean johtajat-kansansa selkänahassa olevat iilimadot !

        no et sinäkään. saatanan apina. sinun kaltaiset kokoomus iilimadot haluaa kaikesta tehdä hyödykkeen jolla rikastuttaa porvarisika lämiskääs!!!!!!!!!!. painu vaan pankin toimistoos netistä katsomaan paljon tällä kertaa tuli tehtyä rahaa isänmaan verta vuodattamalla.


      • määki oon kännissä
        tympääntynyt kirjoitti:

        no et sinäkään. saatanan apina. sinun kaltaiset kokoomus iilimadot haluaa kaikesta tehdä hyödykkeen jolla rikastuttaa porvarisika lämiskääs!!!!!!!!!!. painu vaan pankin toimistoos netistä katsomaan paljon tällä kertaa tuli tehtyä rahaa isänmaan verta vuodattamalla.

        Määki haluun huutaa. SENKIN PUNAPERSEPAVIAANIAPINAT! OOTTE SEKASIKIÖITÄ JA SAIRAALAN JÄTEKUILUN SEINÄLIMAVALUMAÄPÄRIÄ.


    • ja toimi,
    • Poliitikot kuriin

      Jos Suomen pohjavesia aletaan myydä ulkomaalaisille, on kansan aika alkaa toimia ihan kunnolla.

      • Rahakas agenda

        Kyllä.
        Se nimittäin tulee olemaan se vihoviimeinen niitti kauniiden ihmisten kykypuolueen harrastamassa kansallisomaisuuden myynnissä ulkomaille.


      • Vieläkö_On_Silmät

        Ehkä puhe pohjavesistä onkin harhautusta. Käytännössä kokonaisten järvien myyminen juomateollisuudelle on helpompaa.


    • näin se on nähtävä
      • tympääntynyt

        kun ensi vaaleissa kokoomus ja varsinkin herr stupp kokee murskatappion niin seuraavana. ei siis samana päivänä vetästään lippu salkoon kaikkialla suomessa. virallinen liputus ensin. epävirallinen muistutukseksi.


      • analyysi osuu

        oikeaan.


    • TISA
    • nyt tarkkana

      Arabit kylpee rahassa öljynsä takia, Suomi voisi uida rahoissa tulevaisuudessa vetensä takia. Kuuluu koko kansalle, ei muutamalle huijarille tai ulkomaalaisille yrityksille.

    • täyttä roskaa

      tämä pohjavesien kauppaminen - juttu on täyttä SKEIDAA!

      Yksi ja sama kylähullu trollaa aina välillä samaa asiaa
      millä ei ole mitään totuuden kanssa tekemeistä!

      Älkää menkö samaan lankaan taas

    • täyttä roskaa

      Uskokaa nyt jo, tama on yhden hörhön jatkuvaa mielisairasta asioiden vääristelyä!

      Suomen vesilaki EI MAHDOLLISTA tuollaista toimintaa, ei ennen eikä nyt.

      Tällainen ei ole nykyisen eikä uuden vesilakiehdotuksen mukaan mahdollista, vakuuttaa vanhempi hallitussihteeri, lakimies Pekka Kemppainen maa- ja metsätalousministeriöstä.

      Toki veden vienti on mahdollista, jos siihen saa vedenottoluvan. Elintarviketeollisuus vie jatkuvasti vettä esimerkiksi virvoitusjuomina.

      AVI:n myöntämien lupien edellytyksenä on, ettei vedenotosta koidu haittaa veden määrälle tai laadulle. Jos ottajaehdokkaita on useita, ensin turvataan paikallinen vedensaanti.

    • liikaa varmaan

      Pohjavesiä ei myydä ,apulannat ja sähköyhtiöitä ja muuutakin on jo myyty, joiden hinnat hinnat on nousseet, siihen on tultava kerralla stoppi, Suomessa ei ole mitään

    • onnea?

      Soini: ”Talouden ja teollisuuden kilpailukyky on tuhottu – äänestäjiä huijataan rahastoilla”

      Timo Soini moittii kovin sanoin SDP:tä, Keskustaa, Vasemmistoliitoa ja Vihreitä, joiden esittämien rahastojen avulla siirrettäisiin veronmaksajien varoja valtion budjetin ulkopuolelle, kansanvallan valvonnan ulottumattomiin. Toimintamallia on käytetty myös EU-tasolla, vakausmekanismin ja pankkiunionin yhteydessä.

      - Vaalien jälkeinen hallitus joutuu sopeuttamaan valtiontaloutta noin 10 miljardilla eurolla. Vanhoja puolueita pelottaa tunnustaa tosiasia äänestäjille. Kepu, SDP, Vasemmistoliitto ja Vihreät pakenevat vastuuta rahastoideoidensa taakse. Ne ovat esittäneet miljardien eurojen kasvu-, remontti-, kansan-, ja energiarahastojen perustamisia. Esityksillä yritetään peitellä kahden edellisen hallituksen tekosia, joilla Suomen talouden ja teollisuuden kilpailukyky on tuhottu, jyrisee puheenjohtaja Timo Soini (ps.).

      - Kepun Juha Sipilä esittää hyvää tuottoa tuovien valtionyhtiöiden lahtaamista, jolla sitten 3- 5 miljardin euron kasvurahasto perustettaisiin. SDP:n Antti Rinteen miljardiluokan Remontti Oy pääomitettaisiin veronmaksajien piikkiin. Samaten Vihreiden Ville Niinistön aurinko- ja tuulivoimaenergiarahaston sadat miljoonat otettaisiin suoraan valtion budjetista. Vasemmistoliiton Paavo Arhinmäki taas sosialisoisi suomalaisten pankkitilit Kansanrahastoonsa, Soini listaa.
      Kansallisomaisuus myyntiin

      Hänen mukaansa ehdotetuilla rahastoilla on yhteistä se, että ne olisivat valtion budjetin ulkopuolisia rahastoja, ja siten kansanvallan valvonnan ulottumattomissa. Ne kuitenkin rahoitettaisiin sekä kansallisomaisuutta myymällä että budjetista veronmaksajan piikkiin.

      - Ehdotuksissa on tosiasiassa kyse taloudellisesta vallankaappauksesta. Vallankaappauksen laskun maksavat kansalaiset etuuksien leikkauksina sekä veronkorotuksina.
      Suoraa kopiota EU:lta?

      Soini katsoo, että kansanvallan ulkopuoliset rahastot ovat suoraa kopiota EU:lta.

      - Euroopan vakausmekanismiin EVM: n on jo laitettu suomalaisten veroeuroja 1,4 miljardin euron edestä sekä hyväksytty noin 11 miljardin varaus. Samaten pankkiunionin 55 miljardin euron pääomittamiseen on siirretty suomalaisten rahaa 1,4 miljardia euroa. Suomalaisten kovalla työllä aikaansaamat veroeurot on eduskunnan päätöksellä päätetty valuttaa eurooppalaisten pankkiireiden pohjattomaan kassaan.

      Soini muistuttaa, että perussuomalaiset ovat ainoana ja yksin johdonmukaisesti vastustaneet eurooppalaisten pankkiirien pelastamista veronmaksajien varoilla. Hän jatkaa:

      - Perussuomalaisten linja on johdonmukaisesti poikennut muista puolueista: Piikki on laitettava kiinni. Suomalaisten rahojen tärvääminen eurooppalaisten pankkiireiden taskuihin on lopetettava. Pääministeripuolueena aloittaisimme välittömästi neuvottelut myös EU-jäsenmaksun puolittamisesta, puolitetaanhan Suomen äänivaltakin! Tulevalla vaalikaudella emme myöskään tekisi yhtään uutta tuulivoiman syöttötariffisopimusta veronmaksajien piikkiin! Tekisimme lopun muidenkin kannattamattomien energiamuotojen elättämisestä veronmaksajien piikkiin.

      - Löytyykö Kokoomukselta, demareilta ja kepulta ryhtiä tehdä perussuomalaisten kanssa todellinen budjetin rakenneuudistus ja ohjata niukat euromme suomalaisten hyvinvoinnin turvaamiseksi maailman parantamisen sijaan, puheenjohtaja Soini kysyy.

      Suomen Uutiset

      • Yes we can

        www.youtube.com/watch?v=kzFLZ412Vk0


    • pahin kaikista

      Pohjavesien yksityistäminen olisi rikos Suomen kansaa kohtaan.

    • haisoo pitkälle

      Tämä tärkeä aihe ei ylitä ylessä uutis kynnystä.

    • raaka totuus

      Kuka vuosi asian julkisuuteen? Sitä selvitellään.

      • 12+2

        On aika vaarallista touhua !


    • ihmetyttää kyllä

      Yle tekee galluppeja verorahoilla, mutta ei tutki pojhavesi asiaa.

    • Hävettää olla lammas

      Olisiko aika aloittaa radikaalimpi vastarinta.Se tosin johtaa vallankumoukseen.Ja Suomalaiset on liian laiskoja siihen.
      Lammaslaumaa voi paimentaa jopa yksi rakki.

    • marko_sihvonen

      no niin, taasko se Marko Sihvonen täällä samaa sekoilee vuodesta toiseen
      Äläkää nyt vaan menkö tähän lankaan, Sihvonen on sairas

    • se o varma se

      Ei muuten myy.

    • investointisuojasta
    • ihan kauhee

      Tätä ei pidä hyväksyä Törkeää ja tyhmää!

      Nyt Stubbin tilalle vanhurskas ja fiksu mies!

    • adressit.com
      • kuuluu kansalle

        Kiitos linkistä, kaikki perheessämme kävi tuon allekirjoittamassa.


      • MUKANAolen

        Nimiä jo pian12000, laita SINÄKIN.


    • voisi selittää

      Miksi KAIKKI uutiset kokoomuksesta ovat negatiivisia? Kävivätkö liikaa Trainers Housen kursseila?

    • happy new year

      up and go

    • nestlettä pulloon

      Edes sadevesiä et saa ottaa talteen ja omasta kaivosta saat toki ottaa vettä; mutta siellä on vesimittari.
      ...näin useassa USAn osavaltiossa.

    • seksiseksiseksiseksi

      Mutta entäs ne homot? Homoille pitää saada ensin tasa-arvoa.

    • köyhä pitää kiinni h

      kaiken kansallisvarallisuudenhan kokoomus on jo myynyt. Pohjavesien myynti on käynnissä.
      Äänestäkää kokoomusta, niin itsemurhan teetätte suomen kansalle.
      KOKOOMUS MAINOSTI KANSALLA ITSEÄÄN TYÖVÄENPUOLUEENA1 Ymmärtämättömät nielivät sen, Vastakkainasettelun aika on ohi. Noin kokoomus mainosti.
      Nyt kokoomus vihaa työmarkkinajärjestöjen sopuratkaisuja ja sovittuja nolaratkaisuja?

    • nestlettä polvessa

      ...tuli tässä mieleen, että kun Suomi on maailman vähiten korruptoitunut maa, niin minkähänmoista se elämä on jossakin "korruptoituneessa"

    • vanha mummo

      Estäkää myyminen

    • Tavisko

      Kokoomulaiset nyt myyvät vaikka isoäitinsä jos hinnasta sovitaan. Mutta on sikamaisen törkeetä myydä Suomelle elintärkeät pohjavedet. Tommoiset politikot pitäisi saada vallasta pois heti ja saada tilalle ihmisiä jotka ajavat kotimaan asioita suudella sydämmellä aina kotiinpäin. Semmoisia nyt tarvittais eikä kieli ruskeena EU:hun pokkuroivia roistoja.

      • tympääntynyt

        huvittavaa sinäänsä. kiinalla ollut kolmen padon takia ongelma omasta pohjavedestä, joten ne osti yhdysvalloista pohjavedet. nyt jenkit havittelee euroopan pohjavesiä. milloinkohan ympyrä sulkeutuu ja ryssät myy meille oljyn ja kaasun lisäksi pohjavetensä. :D


      • TYMPÄÄNTYNYT

        mutta sellaiset päättäjät saadaan jotka on kasvatettu ja vallan kahvaan päästetty. mahtaa sitä monessa perheessä miettiä että lähettäiskö jälkikasvun usa: han vaihtovuodeks. tai au pair: iks. riistokapitalismin mekkaan. kohta varmaan laskuttaa asfaltin kulutuksesta mokkasiineilla. hyöty yksityistetään, lasku kansallistetaan. sen meidän päättäjät on sisäistänyt hyvin. jos ette usko niin katsokaa kokoomuksen vaalimainos helsingin sanomien aloitussivulla. mutta hei. äänestäkää ihmeessä SEKOOMUSTA.


    • hyvätulee

      Onpa hauska nähdä seuraavien vaalien jälkeen, mikä on pääministeripuolue. Kuinkahan kauan kestää, kun tämä hallitus saa loat silmilleen? Kukin vuorollaan.

      Osaisikohan Perussuomalaiset hoitaa asiat niin, että yhtään mollausta ei tule.

      • TYMPÄÄNTYNYT

        TUSKIN. MUTTA EHKÄ OSAIS MINIMOIDA EDELLISEN TUNAROINNIT.


      • TYMPÄÄNTYNYT

        PIIKA RENKI YHTEISKUNTAA ILMAN OIKEUKSIA, ILMAN SUOJAA, ILMAN IRTISANOMISAIKAA, TAKAISIN 1905. KUN HERRA OLI HERRA JA RENKI JA PIIKA NUOLI SAAPASTA.


    • sdfghrt

      vain persuja äänestämällä voitte enää vaikuttaa?

      • orjatarniiaa

        Nykyisten hallituspuolueiden lisäksi ainakin keskusta ja perussuomalaiset kannattavat TTIP-sopimusta. TTIP on pitkä askel siihen suuntaan, että Suomesta tulee entistä enemmän osa uutta siirtomaajärjestelmää. Siinä siirtomaaisäntiä eivät ole valtiot, vaan suuryritykset. Riiston kohteina on luonnonvarojen lisäksi kansalaisten enemmistö, joka jää paitsi sitä hyvinvointia, joka muuten olisi mahdollista.

        Eduskuntavaalit ovat lähellä. Vaalit ovat taas suuri mahdollisuus. Niissä voidaan vaikuttaa politiikan suuntaan.

        Suurin muutos, joka tulevissa vaaleissa voi tapahtua, on se, että eduskuntaan nousee puolue, joka vaatii Suomen menetetyn itsenäisyyden ja oman rahan palauttamista. Niitä tarvitaan hyvinvoinnin ja turvallisuuden perustaksi.

        Kun hätä on suuri, on ipu lähellä. Itsenäisyyspuolueen nousu eduskuntaa ei ehkä muuta heti Suomen suuntaa, mutta se luo pohjan, jolta suunnanmuutos voidaan tehdä. Se myös pakottaa nykyiset eduskuntapuolueet julkiseen keskusteluun maamme tulevaisuuden vaihtoehdoista.

        http://www.anttipesonen.fi/2014/12/kun-hata-on-suuri-on-ipu-lahella.html


    • sopimus_kiellettävä

      Se sopimus PITÄÄ kieltää.
      Mikään stubin rääkkä ei voi myydän meidän vesiä tai tämän maan alueella olevia MITÄÄN
      paitsi itseänsä.

      Se saatana leikkii ryssää ja myy sellaista mitä se ei omista.

      • sittenvaaleissa

        me emme voi kieltää tuota sopimusta koska siitä päättää EU,
        ainoa keino on erota EU;sta ja ainoa puolue joka sitä vaatii on IPU

        Muistakaa se


      • TIETOSALAUSKOKOOMUS

        MITÄ KAIKKE STUBILAISET EHTIIKÄÄN ENNEN KUIN NE HEITETÄÄN ULOS...

        pelottaa ajatellakin-

        eduskuntkin siirrettiin johonkin siivouskomeroihin, remontin varjolla- ettei kukaan voi enää tietää mitä siellä tapahtuu....


    • porvarisikoja

      lahtarit on lahtareita- kokoomus....

      suomalaiset pelattu ulos ikärasismilla ja rausistisesti suosien mamuja:

      näin fasistiporvarit pelasi ulos suomikansa:
      "Työnantajalle maksetaan korotettua koulutuskorvausta
      mikäli hän työllistää vuonna 2014 peruskoulun 9.- tai
      10.-luokan päättävän tai 17-vuotta täyttävän nuoren.
      Esimerkiksi ensimmäisenä opiskeluvuotena vuonna 2014
      peruskoulun päättäville korvaus on 1 000 e/kk, toisena
      700 e/kk ja kolmantena 500 e/kk."
      http://www.hel.fi/wps/wcm/connect/32f352c0-7bd1-4e16-a488-0c5e3bbab44d/Palkkaa_nuori_oppisopimukseen_030614.pdf?MOD=AJPERES&CACHEID=32f352c0-7bd1-4e16-a488-0c5e3bbab44d

      http://www.hel.fi/wps/wcm/connect/32f352c0-7bd1-4e16-a488-0c5e3bbab44d/Palkkaa_nuori_oppisopimukseen_030614.pdf

      http://www.hel.fi/wps/wcm/connect/32f352c0-7bd1-4e16-a488-0c5e3bbab44d/Palkkaa_nuori_oppisopimukseen_030614.pdf?

      http://www.hel.fi/Palkkaa_nuori_oppisopimukseen_030614.pdf

      "Stadin ammattiopistossa järjestetään avoimia ammatillisia opintoja niille................................................................... helsinkiläisille 16–29 -vuotiaille nuorille, joilla ei ole toisen asteen koulutuspaikkaa tai tutkintoa....................................................... Avoimia opintoja voivat opiskella myös Stadin ammattiopiston opiskelijat. "
      http://www.hel.fi/hki/ammatillinen/fi/Avoin ammattiopisto

      "Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti sellaisille .......................................................................................helsinkiläisille 17–29-vuotiaille nuorille, joilla ei ole peruskoulun päättötodistusta Suomesta eikä ulkomailta .....................................................ja jotka ovat olleet vain lyhyen aikaa (1-3 vuotta) Suomessa. Koulutuksen laajuus on 20–40 opintoviikkoa ja se sisältää työharjoittelua työpaikoilla sekä yleissivistävien aineiden opiskelua.

      Paikkoja voi kysyä suoraan opettajalta tai ohjaajalta.

      Opettaja Kirsi Helen
      kirsi.helen(at)edu.hel.fi
      puh. 050 520 4634

      Ohjaaja Henna Tiainen
      henna2.tiainen(at)edu.hel.fi
      puh. 050 593 5389


      RYHMÄ 2
      Koulutus on suunnattu ..................................................ensisijaisesti 17–29-vuotiaille helsinkiläisille nuorille, joilla on peruskoulun päättötodistus Suomesta tai ulkomailta.........................................................., mutta, joilla ei ole tutkintoa ammattikoulusta tai lukiosta. Koulutuksen tavoitteena on, että nuori opiskelee suomen kieltä, saa yksilövalmennusta ja ohjautuu kevään aikana jatko-opintoihin.
      Koulutus toteutuu 12.1.–30.5.2015.

      Paikkoja voi kysyä suoraan opettajalta ja ohjaajalta.

      Opettaja Anu Vander Horst"
      http://www.hel.fi/hki/ammatillinen/fi/Avoin ammattiopisto/Nuorten maahanmuuttajien avoin koulutus

      "Voit suorittaa erilaisia tutkintovaatimustenmukaisia korttikoulutuksia. Koulutukset ovat avoimia ...................................17–29-vuotiaille helsinkiläisille ja maksuttomia........................

      Hygieniapassikoulutus 23.–27.3.2015
      Hygieniapassikoulutus 4.–7.5.2015
      Anniskelupassikoulutus "
      http://www.hel.fi/hki/ammatillinen/fi/Avoin ammattiopisto/Korttikoulutukset

      KAIKKI PORVARIHALLITUSAIKAISET koulutukset omn näitä MOL.FI, DIAKONIA, STADIN AMIEDU METROPOLIA, JNE -fasistisia paikkoja , joihin tuen saa vain yhteiskunnan hyväksymänä.

      ON AIKA HERÄTÄ- kansa rahatta, työttä, asunnotta.... vain RKP-eliitti ja mamut rällästää - eli Helsinki hurvittelee kansan veroraHOILLA JA YLLÄPITÄÄ PULTA EUROOPPA ELI EU:ta SUOMALAISTEN RAHOILLA LISÄKSI.

      "Yrittäjälle voidaan järjestää oppisopimuskoulutusta omassa yrityksessään. Yrittäjän oppisopimus perustuu Stadin aikuisopiston oppisopimusyksikön ja yrittäjän väliseen sopimukseen.

      Mitä oppisopimuksella voi opiskella?
      Oppisopimuksella voi suorittaa kaikki toisen asteen ammatilliset tutkinnot; ammatilliset perustutkinnot, ammattitutkinnot ja erikoisammattitutkinnot. Opintojen kesto (1-3 v.) vaihtelee riippuen tutkinnosta, aikaisemmasta koulutuksesta ja työkokemuksesta..

      Oppisopimuskoulutus tarjoaa mahdollisuuden myös ammatilliseen 4–12 kuukautta kestävään lisäkoulutukseen.

      Stadin aikuisopiston oppisopimusyksikkö hankkii tietopuolisen koulutuksen,
      Mahdollisuus ulkomaanjaksoon
      Yrittäjän oppisopimuksella opiskelevalla on mahdollisuus suorittaa opintojaksoja myös ulkomailla. "
      http://www.hel.fi/hki/ammatillinen/fi/Oppisopimuskoulutus/Yritt_jien oppisopimus

      SEIS HULLUUS! KANSA VAPPU -BARRIKAADEILLE!

    • VEROPARATIISITKIINNIVAS

      PetosjytkyKokoomusKepujen veroparatiisihallitus, on myymässä Suomen kansallisomaisuuksia, kansalaisten oikeuksia omiin pohjavesiinsä. Ei käy, nyt vastarintaan ihmiset, käykää allekirjoittamassa adressi pohjavesien säilyttämisen puolesta:

      http://www.adressit.com/oikeuspohjaveteen

      Laittakaa adressia eteen päin. Estetään pohjavesivarkaitten maahanpääsy.

    • nfbjxfnbfkfjf

      vitut vedestä, mutta suomi voisi tehdä eu:n kanssa vapaakauppasopimuksen niin saataisiin halpaa viinaa!

    • realismi

      uskokaa jo vain persuja äänestämällä voitte enää vaikuttaa?

    • Stubbillepotkut

      Äänestäjää Persuja. Antakaa Stubin suksia suolle, mutta Suomen pohjavesiä hän ei saa myydä eikä kukaan mukaan. Voisiko joku tehdä kansalaisaloitteen asiasta?

    • DonKilluminati

      Hanke etenee.. Useiden maiden pohjavedet jo myyty. Herätys Suomi!

      • realismi

        tuollainen on jo maanpetoksellista toimintaa?


    • Yksi_oikea_tuomio

      Mikäli päättäjät ovat luovuttaneet tai luovuttavat pohjavetemme monikansallisten yritysten hallintaan siten, että näillä on valta päättää niiden käytöstä ja oikeus rahastaa suomalaisia mielin määrin, on päättäjät silloin tapettava.

      ...Jos kuka tahansa vie kansakunnan elämiselle välttämättömän kansallisaarteen ryöstöhanketta eteenpäin, on hänen kuoltava hitaasti janoon nääntyen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1346
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1195
    3. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      924
    4. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      906
    5. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      77
      829
    6. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      31
      784
    7. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      162
      783
    8. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      766
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      764
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      675
    Aihe