Kannattaako näin isoa ekaksi pyöräksi?

Tyhnmk

8

175

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mika....

      Tuo on hyvä pyörä. Kyllä se suorituskykynsä puolesta aloittelijankin näpeissä pysyy, mutta se on fyysisesti iso ja painava. Matala painopiste ja vääntävä kone tekee ajamisesta vaivatonta, mutta parkkipaikalla pyöritellessä voi tottumaton olla vähän ymmällään sen vaatimasta tilasta. Toinen mikä tuossa kyseisessä mallissa kannattaa huomioida on pikkuisen alitehoiset jarrut pyörän kokoon nähden. Jarruttaessa tuo pysyy kyllä hyvin tasapainossa eikä takapyöräkään ole kovin herkkä lukitsemaan, mutta jarrutusmatka voi tottumattoman yllättää. Varsinkin jos satut parkkeeraamaan sen niin että joudut peruuttamaan pieneen ylämäkeen:-).

      Tuo pyörä on parhaimmillaan jos olet itse isokokoinen ja kaksi päällä. Voimaa löytyy ja se on varsin tilava istua kahdenkin ja jousitus kantaa hyvin isonkin kuorman. Omasta mielestäni tuo on Suzukin tyylikkäin malli. Tuo ei ole kaikista nopein, mutta sen näkee jo tyylistäkin ja kyllä tuollakin hyvin porukan mukana pysyy. Kaiken kaikkiaan tuo on lujan pyörän maineessa ja varsin helppo huoltaa ja korjata. Tuo VL on intruderklubin jäsenistön keskuudessa toiseksi suosituin intikkamalli.

      Noissa isoissa voimakkaissa kustomeissa on aloittelijan syytä olla tarkkana ettei riko kytkintä ja vaihteistoa ajamalla liian isolla vaihteella (kytkin siinä ensin menee, mutta vaihteistokin kärsii jos sillä kovin paljon rytkii menemään).

      Joo kyllä minä tuota uskallan suositella. Viime kesänä ajelin itse tuollaisella viikon reissun lapissa 3300km ja pisin päivämatka 1100km niin ei puutuneet paikat pahemmin eli astinlaudat mahdollistaa aika hyvin asennon vaihtelun ja leveä satula tasaa takapuoleen tulevaa painetta niin ettei peffakaan pahemmin puutunut. Tuolla pyörällä on ilo ajella myös hiljaa ja ihan kamalan kovaa sillä ei edes pääse eikä ole kyllä minusta hauskaa ajella yli sataaviittäkymppiä. Itse tykkään tiestä riippuen ajella semmoista 80 -100km/h, mutta itse ajelen ilman pleksiä joka vähän himmaa niitä kovempia menohaluja.

      • Mika....

        Niin ja jos nyt päädyt intikkaan, niin tervetuloa iloiseen porukkaan:-).
        http://www.intruderclubfinlandry.fi/

        Tuolta löytyy myös paljon tietoa ja asiantuntemusta intikoista ja foorumille voi rekisteröityä ilmaiseksi ilman että tarvitsee kuulua klubiin joten sinne vaan katselemaan ja kyselemään.


    • kuskeltane

      Enpä suosittelisi tuon ostoa, parempi vaihtoehto on esim. volusia tai M-sarja,tai jos haluat pyörän johon et kyllästy kesän jälkeen niin hd.

      • Mika2222222222222

        No joo, volusia on kyllä stärä baikki,mutta M-sarjalainen on ihan erilainen pyörä kuin VL ja ei ole sen vuoksi vertailukelpoinen. Itse valitsen ilman muuta mieluummin VL:n kuin M-sarjalaisen, mutta tiedän ihmisiä jotka arvostavat M-sarjalaista enemmän (niissä on molemmissa puolensa ja molemmat loistavat omilla vahvuusaluillaan).

        HD on tietenkin aina muodissa, mutta miksi ostaa HD jos haluaa Suzukin?


    • lopiut

      Kelpaako HD street 750?

    • No jos...

      ...remontista tykkäät niin laita HD. Jos taas haluat vain ajella, niin Intruder on varma vaihtoehto. ;)

    • pali3

      miksi pyörää pitää vaihtaa jos osaa ostaa mieleisen ensimmäisenä,yleensä ajo määrä jää alle 10 000 km kesä.

      • Mika222222222222

        Ei miksikään. Pyörän vaihtaminen on sen verran kallista puuhaa, että kyllä siihen pitää olla hyvin motivoitunut. Tyytymättömyys pyörään on varmaan se tyypillisin syy. Yksi tapahan on sekin, että jos osuu edes oikealle hehtaarille pyörän valinnassa, niin niitä pieniä ja joskus isompiakin yksityiskohtia voi tuunata siitä kuntoon että saa sen viimeisen päälle itselleen mieluisaksi ja sopivaksi.

        Ulkonäköä ja suorituskykyä etc. voi hyvin talvenaikana tallissa puuhata sopivaksi, mutta ajoergonomiaan ja käytännöllisyyteen vaikuttavia tekijöitä muuttaakseen pitää olla jo niitä kilometrejä takana. Muutaman pidemmän reissun kun on tehnyt, niin yleensä jo valkenee ne keskeisimmät seikat joiden kanssa voi elää ja toisaalta ne jotka on välttämätöntä muuttaa.

        Jos heti sattuu näppeihin sopiva, niin ei muuta kun ride on. Hittoako sitä arpomaan sen enempää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1796
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1376
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe