Ukrainassa liikekannallepano 250 000 miestä aseisiin!!!

HAH HAH HAAA!!!

72

1145

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niinpä käy

      Pian sieltä tulee käpykaartilasia suomeen pakoon, eikä jää puolustamaan omaa maataan.

    • ..........

      Miksi helvetissä odotettiin 10 kuukautta? Tai tiedän kyllä, senpä takia tietenkin että hallintokoneistossa on arvatenkin niin paljon venäjämielisiä myyriä että he ovat tähän asti kyenneet laittamaan kapuloita rattaisiin ja täysimittaista liikekannallepanoa ei ole voitu määrätä. Vasta Venäjän tänään suorittama ukrainalaisten siviilien ja lasten palasiksi räjäyttäminen Mariupolissa sai mitan täyttymään niin että myyrät eivät kykene enää estämään Ukrainan puolustautumista.

      Sivumennen sanoen, näitä venäjämielisiä myyriä on paljon myös Suomessa, myös vaikutusvaltaisissa asemissa.

      • joo..

        mm. tuomioja ja luutamummo... prkele. onkohan nuo peräti agentteja, on syytä epäillä ja vahvasti.


    • realisti?

      lähettääköhän venäjä avoimesti joukkonsa "suojelemaan" itä ukrainaa kauan se painostus kesti että saivat toivomansa tuloksen?

      • Vjenäjä siirtää kans

        .

        Vjenäjä siirtää "kansalaisiaan" Ukrainaan joita on tietysti tappoaseilla suojeltava!

        .


    • Ukrainassa on todella hankala tilane. Entisiä korkea tason virkailia-presidenti, maan puolustus menisteri,polisipäälikkö, suojellu polisi päälikkö, lukuisia genralia, upseria, polisia palvele nykyän "putleria" ja asu venäjällä. Ukrainassa rakennetaan maan puolustus pakkasen puolesta. Toivon että ne kestää, ainakin vähintäin samala tavala kuin kestii Suomi.

      • joo...

        iivanat saa samalla tavalla turpiin kuin suomessakin, muistatko ?


      • olin puuttumassa
        joo... kirjoitti:

        iivanat saa samalla tavalla turpiin kuin suomessakin, muistatko ?

        En


      • Iskuri
        joo... kirjoitti:

        iivanat saa samalla tavalla turpiin kuin suomessakin, muistatko ?

        Siinä on russofonisteille analyysiä siitä mitä tapahtuisi, jos Venäjän armeija olisi Itä-Ukrainassa.
        What would happen if the Russian army really invaded Ukraine

        "We will not name the author of this material, as he is an active officer of the armed forces of Russia, but he perfectly described the situation - What would happen if the Ukrainian military faced the Russian army?

        The titles of some complexes we have SPECIFICALLY designated with the letters of the Latin alphabet not to write their name, as mentioning some of them is undesirable for the author. However, I think that military people will understand what are the systems in question:

        "According to our Ukrainian partners, commenting on the latest ATO news, and referring to the "intercepted data from reports of the Russian army", today another division of the Russian army was destroyed near Lugansk...
        ------
        I want to briefly explain to the Ukrainian colleagues, what is the modern Russian army, and what would happen, if it would come to visit them in reality, and not in their wet dreams.

        Firstly, today we use digital radio communication with local encryption. You can intercept it, but you cannot decipher it. The code changes in 50 minutes, an hour, an hour and twenty-two minutes - on arbitrary unpredictable schedule. Ukrainian military and the armed forces of Novorossia are using an old analog model, which you can listen to. And the Russian army now has communications which was previously only on secure communication lines, - you can only hear the crackling and a characteristic murmur.

        Secondly, if the Russian army appears in front of UAF, it will be easy to determine.

        The first sign - failure of all means of communication, full discharging of batteries in vehicles, tanks and other equipment, at the same time, discharge of batteries in mobile phones, the targets, and radio stations. Then, there is a rapture of electric circuits throughout all the equipment - all of it. This is EMP. All engines stall, no way to restart. This is how the system "X" works (in order to protect the author we do not specify the name), with a range of up to 20 km.

        Second - complete failure of all systems using LCD monitors, the failure of all target-locating devices of the air defense system. This is how the complex "Altair" works (this is a known complex in the world, we can name it).

        Third - a failure to deploy any kinds of guided missile weapons - from MANPADS to PTURS [anti-tank guided reactive missile]. Upon launching, the ammunition liquidates itself.

        This is a battalion complex "Z" - on the basis of MTLB [multi-target light armored transporter]. Range - 15 kilometers.

        Fourth - it is impossible to use a drone and low-flying aircraft. Their on board electronics will fail. This is system "Y". Then there is a complex "Avtobaza", which can forcibly land a drone.

        What will happen next? Dozens (hundreds, if necessary) of the latest combat helicopters, flying over all the roads, start hunting for single armored vehicles, trains, cars. Railroad is paralyzed, bridges blown up. The lights go out on the home front - electric stations are out of service. Civil and military headquarters on the home front and separate leaders simultaneously are liquidated by the recon-subversive groups.

        This is roughly how the Russian army would conduct military operations today. Therefore, the wet dreams about the "hero-cyborgs", spitting flame on hundreds of Russian tanks, are better left to science fiction writers."


    • Outo nuttu

      Pakkohan niiden "vapaaehtoisten" on lähteä kun loma loppuu... Kun minä olin intissä niin ei rynkkyäkään saanut lomille mukaan, puhumattakaan tykeistä ja tankeista. Mutta ehkä Venäjän armeijassa on eri systeemit...

    • Hoppa till

      On hyvä,että Venäläiset sotilaat vapaa ehtoisesti haluavat puhdistaa Ukainan Natsi myönteisestä joukkiosta.
      Venäläisillä on jo ennestään kokemusta natsien nujertamisesta.

    • Ukraina ja suomi
    • stret

      Noin Poroshenko laitattaa väestönsä tykinruuaksi, sota on myös hyvä keino kiinnittää huomio pois omista ongelmista, rauhan aikana tulisi luultavasti nopeasti uusi vallankumous kun kaikki on vain mennyt huonompaan suuntaan Poroshenko aikana.

      • lisää pakotteita

        Hyi helvet että olet vastenmielinen. Et hämää ketään. Kaikki tietävät että Putler siellä hyökkää.


      • Iskuri

        Konvehtisetä Petro taisi laski väärin, kun hylkäsi rauhantarjouksen ja aloitti hyökkäyksen 18.01.2015.

        Novorossian vapautusarmeijan joukot torjuivat juntan punitiivien 18.1. käynnistämän hyökkäyksen ja 23.1. alkanut vapautusarmeijan vastahyökkäys on johtanut sekä aluevoittoihin että Ukrainan junta punitiivien sotilaalliseen katastrofiin - varsinkin Debaltsevossa, jossa on 7500 punitiivia motissa.Heitä on kehoitettu antautumaan.
        Motissa olevilta on viestintäliikenne suljettu. Pataljoonien komentajia on paennut ja jättänyt joukot oman onnensa nojaan.Nyt punitiivit lymyävät kuin rotat koloissaan.


    • 5555555555555jjjjjjj

      Toivottavasti länsi aseistaa nämä 250 000 miestä.

      • Iskuri

        Liikekannallepano epäonnistui totaalisesti.

        "Länsi-Ukrainan asukkaat eivät halua armeijaan. Ivano-Frankivskin alueella 57% reservin sotilaista ei saapunut lääkärintarkastukseen, 37% kutsun palvelukseenastumismääräyksen saaneista on paennut Ukrainasta, kertoi presidentti Petro Poroshenkon neuvonantaja Juri Birjukov facebook-sivullaan.

        Länsiukrainalaisten haluttomuus lähteä rintamalle yllätti Ukrainan hallinnon. Länsi-Ukraina on perinteisesti ollut uskollinen Kiovan hallinnolle. Mutta hekään eivät halua tykinruoaksi, sanoi politologi Mihail Pogrebinski.

        "Tavalliset ukrainalaiset eivät ymmärrä, miksi heidän olisi uhrattava elämänsä. Valtaosa Länsi-Ukrainan asukkaista ei koskaan vastustanut Itä-Ukrainan itsehallintoa. He eivät koskaan vastustaneet venäjän kielen käyttöä Donbassin alueella. Ukrainan armeijan suuret tappiot eivät myöskään lisää taistelutahtoa."


    • 3Timo

      Ukraina: väkiluku 45 milj
      Venäjä: väkiluku 143 milj

      Noinkohan? :/

      (Varsinkin kun puna-armeijassa on aktiivipalveluksessakin wikin mukaan n. 850 000 ukkoa, et siin ei paljoo 250 000 paina?!)

      • cockis ja chipseja

        Veikkaan että lisää ukkeleita tulee Puolasta, ja muista Nato maista, ja me saamme nähda realissa mitä on t-90 vs leopard, ja miltä näyttää TODELLINEN sota. Harmi että Ukrainaa tuhotaan, ja joko Venäjää tai Itä-Europpaa, riippuu kumpaa sotaonni suosii.


      • 3Timo
        cockis ja chipseja kirjoitti:

        Veikkaan että lisää ukkeleita tulee Puolasta, ja muista Nato maista, ja me saamme nähda realissa mitä on t-90 vs leopard, ja miltä näyttää TODELLINEN sota. Harmi että Ukrainaa tuhotaan, ja joko Venäjää tai Itä-Europpaa, riippuu kumpaa sotaonni suosii.

        Kyl siin kuule menee sit suurin osa koko MAApallosta paskaks jos NATO toho sekaantuu ja neukut alkaa jäämää alakyntee, et jos ny tajuis järeimmätki NATOn sotahullu-kenraalit pitää kielen keskellä kämmentää vaa! :/


      • .....
        3Timo kirjoitti:

        Kyl siin kuule menee sit suurin osa koko MAApallosta paskaks jos NATO toho sekaantuu ja neukut alkaa jäämää alakyntee, et jos ny tajuis järeimmätki NATOn sotahullu-kenraalit pitää kielen keskellä kämmentää vaa! :/

        Näinhän se on ja samasta syystä on Suomen turha odottaa Natolta apuja jos Venäjä käy Suomen kimppuun eikä Suomi ole Naton jäsen (ja eihän se Venäjä kimppuun kävisikään jos Suomi on Naton jäsen)


      • saatana2

        Aina vertaillaan kokonais väkilukuja ja armeijojen vahvuuksia. Tuo vertailu on täysin turhaan. Venäjä on iso maa ja paljon vahdittavaa rajaa. Irroittaako venäjä kaikki sotilaansa Ukrainaan ja jättää muut alueet voimatyhjiöön? Ukraina todellakin voi tuon sotavoiman laittaa yhteen paikkaan, koska sillä ei ole vaaraa lännestä.


      • cockis ja chipseja
        3Timo kirjoitti:

        Kyl siin kuule menee sit suurin osa koko MAApallosta paskaks jos NATO toho sekaantuu ja neukut alkaa jäämää alakyntee, et jos ny tajuis järeimmätki NATOn sotahullu-kenraalit pitää kielen keskellä kämmentää vaa! :/

        Eipas, saat nähdä. Kukaan ei käytä ydinaseita, kunnes on ihan pakko. Ja tässä pistessä tulee rauha. Joten Ukraina menee tössöksi varmasti. Ja osa jompaa kumpaa kunnes vaihtelee uhkavaatimuksia ja käskyt kulkee.
        Semmonen profetointi.
        Kato kun nyt on sellainen fiilis että molemmat halua kokeilla voimija. Kun pikkupojat koulupihalla, mutt kun alkaa verta vuotamaan, molemmat pelästyy.


      • Aivan oikein
        saatana2 kirjoitti:

        Aina vertaillaan kokonais väkilukuja ja armeijojen vahvuuksia. Tuo vertailu on täysin turhaan. Venäjä on iso maa ja paljon vahdittavaa rajaa. Irroittaako venäjä kaikki sotilaansa Ukrainaan ja jättää muut alueet voimatyhjiöön? Ukraina todellakin voi tuon sotavoiman laittaa yhteen paikkaan, koska sillä ei ole vaaraa lännestä.

        Ukraina pystyy keskittämään suhteellisesti enemmän täydestä vahvuudestaan.


      • Nautakiiliäinen

        Eihän Venäjällä ole siellä yhtään ainutta ukkoa, vai valehteeko ne?


      • Venäjä vs muut 0-6
        saatana2 kirjoitti:

        Aina vertaillaan kokonais väkilukuja ja armeijojen vahvuuksia. Tuo vertailu on täysin turhaan. Venäjä on iso maa ja paljon vahdittavaa rajaa. Irroittaako venäjä kaikki sotilaansa Ukrainaan ja jättää muut alueet voimatyhjiöön? Ukraina todellakin voi tuon sotavoiman laittaa yhteen paikkaan, koska sillä ei ole vaaraa lännestä.

        Jos Venäjä vie kaikki sotavoimansa Ukrainaan, niin >Venäjälle hyökätään joka ainoasta suunnasta ja lähes jokaisen maan armeijoilla.

        Pelkästään Nato-maissa asuu liki miljardi ihmistä ja ainakin yhtä monella muullakin on kana kynittävänä Venäjän kanssa.

        Venällä on tällöin vähintään kymmenkertainen alivoima. Suomea vastaan se tarvitsi kymmenkertaisen ylivoiman, mutta ei siltikään päässyt läpi ainoastkaan rintamalohkosta ja ymmärsi lopultakin lähteä vain sinne helpompaan kohteeseen, Berliiniin.


      • kfbndbnnddöd
        cockis ja chipseja kirjoitti:

        Eipas, saat nähdä. Kukaan ei käytä ydinaseita, kunnes on ihan pakko. Ja tässä pistessä tulee rauha. Joten Ukraina menee tössöksi varmasti. Ja osa jompaa kumpaa kunnes vaihtelee uhkavaatimuksia ja käskyt kulkee.
        Semmonen profetointi.
        Kato kun nyt on sellainen fiilis että molemmat halua kokeilla voimija. Kun pikkupojat koulupihalla, mutt kun alkaa verta vuotamaan, molemmat pelästyy.

        En minä sitä pelkää, että kukaan ydinaseita käyttäisi, mutta muuten voi tulla rumaa jälkeä. Ja epävakaassa euroopassa on todellinen riski että sota leviää koko alueelle.


      • Mutta..
        Venäjä vs muut 0-6 kirjoitti:

        Jos Venäjä vie kaikki sotavoimansa Ukrainaan, niin >Venäjälle hyökätään joka ainoasta suunnasta ja lähes jokaisen maan armeijoilla.

        Pelkästään Nato-maissa asuu liki miljardi ihmistä ja ainakin yhtä monella muullakin on kana kynittävänä Venäjän kanssa.

        Venällä on tällöin vähintään kymmenkertainen alivoima. Suomea vastaan se tarvitsi kymmenkertaisen ylivoiman, mutta ei siltikään päässyt läpi ainoastkaan rintamalohkosta ja ymmärsi lopultakin lähteä vain sinne helpompaan kohteeseen, Berliiniin.

        Tuossa tilanteessa ammuttaisiin viimeistään ydinohjuksia. Niitä riittää kaikkiin NATO maihin. Kukaan ei ole niin hullu että hyökkää ydinasevaltiota vastaan.


      • höpötipöti

        Niin mut kun venäjä ei sodi siellä. Jos se laajenee ei venäjä voi enää väittää ettei sodi siellä. Kapinallisia ei takuulla ole 250.000 miestä. Pelkät rebelit olisi helppo nakki ukrainan armeijalle.


      • höpötipöti

        Niin mut kun venäjä ei sodi siellä. Jos se laajenee ei venäjä voi enää väittää ettei sodi siellä. Kapinallisia ei takuulla ole 250.000 miestä. Pelkät rebelit olisi helppo nakki ukrainan armeijalle.


      • JJ.
        saatana2 kirjoitti:

        Aina vertaillaan kokonais väkilukuja ja armeijojen vahvuuksia. Tuo vertailu on täysin turhaan. Venäjä on iso maa ja paljon vahdittavaa rajaa. Irroittaako venäjä kaikki sotilaansa Ukrainaan ja jättää muut alueet voimatyhjiöön? Ukraina todellakin voi tuon sotavoiman laittaa yhteen paikkaan, koska sillä ei ole vaaraa lännestä.

        Nythän olisi hyvä Tsetseniankin yrittää taas itsenäistyä. Saataisiin Venäjälle avattua uusi rintama ja sitähän on edes suurvallan hankala kestää. Olettaen tietenkin että ydinaseita ei uskalleta käyttää.


    • näin on näreet

      Ukrainalaisissa ei ole niin minkäänlaista halua tapattaa itseään CIA:n ja Obaman puolesta höpöttäkööt paksu Poroshenko mitä tahansa. Ukrainan armeija on pelkkä vitsi.

      • Putlerin propaganda jatkuvasti jauha jenkista. Tosi asia että Ukrainassa venäjän armea vs Ukrainan kansa. Tässä palstalla jotkut käytivät kinteat frasit ihan suora trollin putlerin propagandan ohjekirjasta. Ne ovat ihan samat kuin venäjänkielista keskustelu palstoista. Venäjän fasistille pitä joskus katsoa peilin ja otta selvä omasta fasisti namasta. Putler terrorisoi oma kansa, nyt venäjällä luodan ryhmia toisin ajatelian vasta. sama typisia kuin gitlerin aikana. Putin on nyt ukrainan kansan murhaja ja kohta omia kansalaisia teurastetan.


      • efegre
        igor.venajalta1 kirjoitti:

        Putlerin propaganda jatkuvasti jauha jenkista. Tosi asia että Ukrainassa venäjän armea vs Ukrainan kansa. Tässä palstalla jotkut käytivät kinteat frasit ihan suora trollin putlerin propagandan ohjekirjasta. Ne ovat ihan samat kuin venäjänkielista keskustelu palstoista. Venäjän fasistille pitä joskus katsoa peilin ja otta selvä omasta fasisti namasta. Putler terrorisoi oma kansa, nyt venäjällä luodan ryhmia toisin ajatelian vasta. sama typisia kuin gitlerin aikana. Putin on nyt ukrainan kansan murhaja ja kohta omia kansalaisia teurastetan.

        "Tosi asia että Ukrainassa venäjän armea vs Ukrainan kansa."

        Ootko ihan aikuisten oikeasti tosissasi?

        Venäjä tukee kapinallisia, samoin, kuin länsi tukee Ukrainan armeijaa, siinä karkit menee tasan, mutta eikö se ole ilmiselvää, että Poroshenkon armeija hyökkää omaa kansaa vastaan Itä-Ukrainassa.

        Jos Venäjän armeija olisi jotenkin mukana, koko sot aolisi jo kauan sitten ohi. Ymmärrätkö, että kapinalliset puolustavat omia oikeuksiaan omalla maaperällään, koska eivät suostu Poroshenkon leikkeihin ja niillä pitäisi olla täys oikeus siihen. Venäjältä tulee kyllä apuja, mm vapaaehtoisia sotimaan Poroshenkon armeijaa vastaan, samoin, kuin EU:sta liittyy idiootteja sotimaan Itä-ukrainan kapinallisia vastaan. Karkit menee tässäkin tasan.

        Pointti on kuitenkin se, että Ukraina hyökkää Ukrainaan.


      • Mistä puhutaan?
        efegre kirjoitti:

        "Tosi asia että Ukrainassa venäjän armea vs Ukrainan kansa."

        Ootko ihan aikuisten oikeasti tosissasi?

        Venäjä tukee kapinallisia, samoin, kuin länsi tukee Ukrainan armeijaa, siinä karkit menee tasan, mutta eikö se ole ilmiselvää, että Poroshenkon armeija hyökkää omaa kansaa vastaan Itä-Ukrainassa.

        Jos Venäjän armeija olisi jotenkin mukana, koko sot aolisi jo kauan sitten ohi. Ymmärrätkö, että kapinalliset puolustavat omia oikeuksiaan omalla maaperällään, koska eivät suostu Poroshenkon leikkeihin ja niillä pitäisi olla täys oikeus siihen. Venäjältä tulee kyllä apuja, mm vapaaehtoisia sotimaan Poroshenkon armeijaa vastaan, samoin, kuin EU:sta liittyy idiootteja sotimaan Itä-ukrainan kapinallisia vastaan. Karkit menee tässäkin tasan.

        Pointti on kuitenkin se, että Ukraina hyökkää Ukrainaan.

        Venäjältä tulleet "lomalaiset" eivät ole kapinallisia, vaan korkeintaan separatisteja.


      • hgyujhyt
        efegre kirjoitti:

        "Tosi asia että Ukrainassa venäjän armea vs Ukrainan kansa."

        Ootko ihan aikuisten oikeasti tosissasi?

        Venäjä tukee kapinallisia, samoin, kuin länsi tukee Ukrainan armeijaa, siinä karkit menee tasan, mutta eikö se ole ilmiselvää, että Poroshenkon armeija hyökkää omaa kansaa vastaan Itä-Ukrainassa.

        Jos Venäjän armeija olisi jotenkin mukana, koko sot aolisi jo kauan sitten ohi. Ymmärrätkö, että kapinalliset puolustavat omia oikeuksiaan omalla maaperällään, koska eivät suostu Poroshenkon leikkeihin ja niillä pitäisi olla täys oikeus siihen. Venäjältä tulee kyllä apuja, mm vapaaehtoisia sotimaan Poroshenkon armeijaa vastaan, samoin, kuin EU:sta liittyy idiootteja sotimaan Itä-ukrainan kapinallisia vastaan. Karkit menee tässäkin tasan.

        Pointti on kuitenkin se, että Ukraina hyökkää Ukrainaan.

        Meinaatko että lappalaisillakin on oikeus alkaa sotimaan muuta Suomea vastaan puolustaessaan oikeuksiaan?


      • PeräreikäVenäjä
        efegre kirjoitti:

        "Tosi asia että Ukrainassa venäjän armea vs Ukrainan kansa."

        Ootko ihan aikuisten oikeasti tosissasi?

        Venäjä tukee kapinallisia, samoin, kuin länsi tukee Ukrainan armeijaa, siinä karkit menee tasan, mutta eikö se ole ilmiselvää, että Poroshenkon armeija hyökkää omaa kansaa vastaan Itä-Ukrainassa.

        Jos Venäjän armeija olisi jotenkin mukana, koko sot aolisi jo kauan sitten ohi. Ymmärrätkö, että kapinalliset puolustavat omia oikeuksiaan omalla maaperällään, koska eivät suostu Poroshenkon leikkeihin ja niillä pitäisi olla täys oikeus siihen. Venäjältä tulee kyllä apuja, mm vapaaehtoisia sotimaan Poroshenkon armeijaa vastaan, samoin, kuin EU:sta liittyy idiootteja sotimaan Itä-ukrainan kapinallisia vastaan. Karkit menee tässäkin tasan.

        Pointti on kuitenkin se, että Ukraina hyökkää Ukrainaan.

        "Pointti on kuitenkin se, että Ukraina hyökkää Ukrainaan."

        Vain runkkuryssä voi vääntää jotain noin jöötiä kusisestapäästään.

        Venäjää ei voi järjellä ymmärtää.


      • OraakkeIi
        efegre kirjoitti:

        "Tosi asia että Ukrainassa venäjän armea vs Ukrainan kansa."

        Ootko ihan aikuisten oikeasti tosissasi?

        Venäjä tukee kapinallisia, samoin, kuin länsi tukee Ukrainan armeijaa, siinä karkit menee tasan, mutta eikö se ole ilmiselvää, että Poroshenkon armeija hyökkää omaa kansaa vastaan Itä-Ukrainassa.

        Jos Venäjän armeija olisi jotenkin mukana, koko sot aolisi jo kauan sitten ohi. Ymmärrätkö, että kapinalliset puolustavat omia oikeuksiaan omalla maaperällään, koska eivät suostu Poroshenkon leikkeihin ja niillä pitäisi olla täys oikeus siihen. Venäjältä tulee kyllä apuja, mm vapaaehtoisia sotimaan Poroshenkon armeijaa vastaan, samoin, kuin EU:sta liittyy idiootteja sotimaan Itä-ukrainan kapinallisia vastaan. Karkit menee tässäkin tasan.

        Pointti on kuitenkin se, että Ukraina hyökkää Ukrainaan.

        Venäjä hävisi ensimmäisen maailmansodan ja toisessakin se olisi ottanut kirkkaasti turpaansa ilman USA:n massiivista apua, sekä länsiliittoutuneiden infernaalista offensiivia lännestä. Kaikki mahdollinen pommitettiin heIvetin tuusan nuuskaksi ja silti Venäjä otti turpaansa jopa Suomelta.

        Nyt Venäjä on täysin yksin, yksinäisempi kuin natsi-Saksa ja uusia ihmeaseita on yhtä vähän kuin Hitlerillä.

        Nyt eivät enää joukot talsi umpihangessa kohti Moskovaa, vaan ne lennätetään sinne parissa tunnissa kunhan kaupunki on pommitettu paskakasaksi.

        Tämän jälkeen Venäjä kutistuu pinta-alaltaan kymmenesosaan ja väkimäärä jonnekin neljäsosaan kun miehitetyt kansat saavat jopa satoja vuosia odottamansa itsenäisyyden takaisin.


      • kysyjää
        hgyujhyt kirjoitti:

        Meinaatko että lappalaisillakin on oikeus alkaa sotimaan muuta Suomea vastaan puolustaessaan oikeuksiaan?

        Tottakai lappalaisilla on oikeus puolustaa itseään, mikäli heitä aletaan tykistötulella tuhoamaan, kuten itäukrainalaisia. Pitäisikö lappalaisten vapaaehtoisesti suostua tapettavaksi?


      • efegre kirjoitti:

        "Tosi asia että Ukrainassa venäjän armea vs Ukrainan kansa."

        Ootko ihan aikuisten oikeasti tosissasi?

        Venäjä tukee kapinallisia, samoin, kuin länsi tukee Ukrainan armeijaa, siinä karkit menee tasan, mutta eikö se ole ilmiselvää, että Poroshenkon armeija hyökkää omaa kansaa vastaan Itä-Ukrainassa.

        Jos Venäjän armeija olisi jotenkin mukana, koko sot aolisi jo kauan sitten ohi. Ymmärrätkö, että kapinalliset puolustavat omia oikeuksiaan omalla maaperällään, koska eivät suostu Poroshenkon leikkeihin ja niillä pitäisi olla täys oikeus siihen. Venäjältä tulee kyllä apuja, mm vapaaehtoisia sotimaan Poroshenkon armeijaa vastaan, samoin, kuin EU:sta liittyy idiootteja sotimaan Itä-ukrainan kapinallisia vastaan. Karkit menee tässäkin tasan.

        Pointti on kuitenkin se, että Ukraina hyökkää Ukrainaan.

        Pointi on se että venäläiset sotilat tappavat ukranalaisia Ukrainan maaperällä. Fasisti putler sillä laila halua pysyä vain valassa. Ja sen vallan hinta on tuhansien ihmisien henki. Nimenoman Fasisti putler rahoita tämän venäläisen ja ukranalaisen veren vuodatusta.


    • Ei toimi tuokaan

      Aika moni niistä 250 000 sotilaan joukosta siirtyy suoraan käpykaatiin.Suui osa myös antautuu sotatoimien ensimmäisenä päivänä.
      Huonokuntoiset kuljetuskalustot hajoaa tien poskeen.
      Taisteluihin pääsee vain alle 50 000 sotilasta.
      Saadaan taas lukea Ukainan armeijan hurjista tappioluvuista,voi voi..

    • Putiini tuo

      Niin paljon rautaa ukrainaan, että lopulta saa haluamansa maayhteyden krimille.
      Valitettavasti näin tulee tapahtumaan, eikä länsimaat uskalla tehdä mitään.

    • realisti?

      uskokaa hyvällä ukraina tekee nyt typerästi kun luottaa sokeasti lännen apuun sillä todennäköistä on että venäjä lähtee avoimeen sotaan ukrainaa vastaan suojellakseen itä ukrainalaisia tästä voi syntyä kolmas maailmansota?

      • DuumaiIija

        Ei se ole maailmansota, vaan sota yhtä ainutta valtiota, Venäjää vastaan.

        Venäläisiä on vähän enemmän kuin japseja, mutta laatu on taattua paskaryssää joita menee tiu tusinaan.


      • Pedonmerkit

        "tästä voi syntyä kolmas maailmansota?"

        Se on nyt nähty, että Venäjältä ja Natsi-Putlerilta voi odottaa aivan mitä vain, jopa ydinaseiden käyttöä häpeällisen tappion hetkellä.

        Silti tuolle saatananpaskalle ei pidä antaa enää periksi tuumaakaan tuli mitä tuli vaikkapa sitten se kolmas maailmansota!!!


      • realisti?
        DuumaiIija kirjoitti:

        Ei se ole maailmansota, vaan sota yhtä ainutta valtiota, Venäjää vastaan.

        Venäläisiä on vähän enemmän kuin japseja, mutta laatu on taattua paskaryssää joita menee tiu tusinaan.

        tuskin se ukrainaan jää jos venäjä lähtee avoimeen sotaan?


      • realisti?
        Pedonmerkit kirjoitti:

        "tästä voi syntyä kolmas maailmansota?"

        Se on nyt nähty, että Venäjältä ja Natsi-Putlerilta voi odottaa aivan mitä vain, jopa ydinaseiden käyttöä häpeällisen tappion hetkellä.

        Silti tuolle saatananpaskalle ei pidä antaa enää periksi tuumaakaan tuli mitä tuli vaikkapa sitten se kolmas maailmansota!!!

        jenkit tämän aloittivat uutta maailmanjärjestystä luodessaan sitä ei sovi unohtaa kaikki ei ole aina sitä miltä näyttää?


      • Onnea?
        realisti? kirjoitti:

        jenkit tämän aloittivat uutta maailmanjärjestystä luodessaan sitä ei sovi unohtaa kaikki ei ole aina sitä miltä näyttää?

        www.youtube.com/watch?v=kzFLZ412Vk0


      • Pedonmerkit
        realisti? kirjoitti:

        jenkit tämän aloittivat uutta maailmanjärjestystä luodessaan sitä ei sovi unohtaa kaikki ei ole aina sitä miltä näyttää?

        Kuules tyhjää inttävä runkkuryssä eli kremliini,
        Winston Churchill sentään tarjosi verta, hikeä ja kyyneleitä paremman maailman saavuttamiseksi.
        Natsi-Putleri tarjoaa venäläisille ja maailmalle sotaa, väkivaltaa, epätasa-arvoa, ihmisoikeuksien loukkauksia, vapauden menetystä, köyhyyttä, nälkää, vilua.


      • Sepäse Sepäse
        realisti? kirjoitti:

        tuskin se ukrainaan jää jos venäjä lähtee avoimeen sotaan?

        Sota laajenee globaaliksi hyvin nopeasti.


    • Rauhan tahtoa taas

      Poroshenko ilmoitti tänään haluavansa jatkaa rauhan neuvotteluja pikaisesti.
      Ilmeisesti ymmätää,että aseellisen taistelun Ukainan armeija tulee joka tapauksessa häviämään.

      • Hyvä niin

        Vaikka NATO tulisi apuun koko voimallaan käytäisiin sota pääasiassa Ukrainan maaperällä, eikä siitä jäisi paljoa jälelle. Vaikka voittaisivat sodan olisi Ukraina täysin tuhottu. Kannattaa vain koittaa saada se rauha keinolla millä hyvänsä.


    • realisti?

      miksi jenkit provosoi sotaa eurooppaan?

      • häpeäksit

        Mitä nauhat vajakki?


      • Aivoton USAnisti
        häpeäksit kirjoitti:

        Mitä nauhat vajakki?

        Ei ole realistin vika, että olet vajaaälyinen.


    • SilmienVälliinRyssää

      Vtun venäläissiat on parasta lahdata viimeiseen mieheen.

      Stnan natsipskat pitää listiä kaikki.

      Venäjä on murhamiesten ja naisten joukko eli suoraan massamurhaaja Stalinin perillisia.

      Ryssien tiedetään syyllistyneen itä-Ukrainassa ihmissyöntiin mikä ei ole ihme tuolta rottakansalta.

    • realisti?

      kyllähän se jenkeille sopii että soditaan euroopassa mutta entäs jos venäjä päättää pommittaa suoraan usata?

      • Tragikoomista?

        Ai vähän niinkuin Natsi-Saksa aikoinaan Englantia?
        Saksa on surutyönsä historiansa kanssa tehnyt, toisin kuin Venäjä, joka haluaa näköjään väkisin tulla uudeksi nykyajan Natsi-Saksaksi.


    • realisti?

      Näkökulma: Kaikki liittyy kaikkeen

      Viron lentosotaharjoitus on osa isoa puolustuskuviota, jossa Suomellakin on roolinsa, kirjoittaa Iltalehden uutispäällikkö Juha Ristamäki

      Yhdysvaltain johtama lentosotaharjoitus Virossa, johon Suomikin on kutsuttu, on outo harjoitus. Viro väittää, ettei tässä harjoitella Viron ilmapuolustusta, eikä varsinkaan Naton viidennen artiklan mukaista puolustautumista.

      Kunhan vaan kuukauden verran Ämarin lentotukikohdasta käsin kaarrellaan hävittäjillä ympäri Viron ilmatilaa.

      Oikeasti harjoitukset liittyvät aina johonkin. Nämä liittyvät Yhdysvaltain ja Naton alati kasvavaan rooliin Baltian maissa.

      Ukrainan kriisin myötä Yhdysvallat panostaa paljon rahaa ja aikaa näyttääkseen, että se (ja Nato) aikoo puolustaa Baltiaa Venäjän mahdollisia aggressioita vastaan.

      Yhdysvallat on jo lähettänyt Viroon osaston laskuvarjojoukkojen sotilaita. Viron johtavat poliitikot ovat toivoneet, että Nato lisäisi nimenomaan Yhdysvaltain joukkojen läsnäoloa kaikissa Baltian maissa.

      Ämarin lentotukikohta voi hyvinkin olla tuleva pysyvä sijoituspaikka myös amerikkalaisille hävittäjäkoneille.

      Suomella ja Ruotsilla on erityinen rooli Naton ja Yhdysvaltain suunnitelmissa Baltian puolustamisessa.

      Ruotsin puolustusministeriön tilaamassa raportissa tämä sanotaan suoraan: paras reitti Baltian maiden suojaamiseen ilmateitse kulkee Suomesta ja Ruotsista.

      Suomea ja Ruotsia pidetään myös parhaina paikkoina Naton lentotukikohtien sijoittamiseen, koska täällä tukikohdat ovat paremmin suojassa Venäjän iskuilta.

      Kun Nato Virossa nyt aikoo Yhdysvaltain johdolla harjoitella, mukaan kutsutaan Suomi ja Ruotsi. Kaikki liittyy kaikkeen.

      Käynnissä on hyvin monimutkainen ja kuuma peli. Presidentti Niinistö on siinä oikeassa, että kannattaa miettiä huolella, ennenkuin ampaisee Viron taivaalle.
      JUHA RISTAMÄKI [email protected]

    • Ryssää Silmien Välli

      Pska venäläiset ansaitsevat kuoleman kun eivät mokomat ali ihmiset osaa käyttäytyä.

      Toivottavasti Nato pommittaa nuo siat ja koirat kivikauteen.

    • realisti?

      Oliver Stone sivalsi Suomea: "Ennen teillä oli itsenäisyyttä ja selkärankaa"

      Oliver Stone oli sanojensa mukaan ennen hyvin perillä siitä, mitä Suomi edustaa.

      Elokuvaohjaaja Oliver Stone käytti myös kovia sanoja, kun hän kommentoi Suomen puolustuspoliittista linjaa.
      Elokuvassa Wall Street (1987) Charlie Sheenin näyttelemä aloitteleva pörssimeklari Bud Fox odottaa tuntikausia käytävässä tavatakseen alansa suurimman legendan, Michael Douglasin esittämän Gordon Gekkon.

      Elokuvan ohjaaja Oliver Stone antaa puolestaan haastattelijan odottaa toista tuntia vastaavassa tilanteessa. Hän on saapunut Tshekkiin Karlovy Varyn elokuvajuhlille edellisenä iltana ja on kuulemma väsynyt. Myös lounas on ollut surkea. Lopulta ovi aukeaa, ja Stone on kaikesta huolimatta hyvässä vireessä.

      – Suomi. Kävin siellä vuosia sitten. Nykyään en enää tiedä, mitä Suomi edustaa. Ennen teillä oli itsenäisyyttä ja selkärankaa, taistelitte Neuvostoliittoa vastaan toisessa maailmansodassa. Entä nykyään?

      Stonen mielestä Eurooppa on kadottanut voimansa suurvaltojen välisenä neutraalivyöhykkeenä ja alistunut Yhdysvaltojen voimalle.

      – Nato leviää, ja sen alkuperäinen tarkoitus on kadotettu. Euroopan valtiot uskalsivat ennen esittää voimakkaammin Yhdysvaltoihin kohdistuvaa kritiikkiä. Nyt teistä kaikista on tullut lampaita.

      Kuulleessaan, että Suomi ei ole vielä Natossa, Stone on tyytyväinen.

      – Bravo. Pitäkää se linja. Toivottavasti hallituksessanne on jumalauta sen verran kipinää. Teidän pitäisi edustaa jotain, seistä joidenkin asioiden takana vahvemmin. Maailmalle täytyy näyttää, että Yhdysvalloille voi sanoa ei. Ilman moninaisuutta meillä ei ole mitään. Kaikista tulee amerikkalaisia.

      Vihattu ja rakastettu

      Huomattavan karismaattinen, nopeaälyinen ja jatkuvasti puolustuskannalla oleva Stone on saanut kolme Oscaria, mutta hänen vihamiestensä määrä on vähintään yhtä suuri kuin ihailijoiden.

      Hänen tuotantonsa kattaa kaksikymmentä pitkää näytelmäelokuvaa. Platoon – nuoret sotilaat, Syntynyt 4. heinäkuuta, JFK, Natural Born Killers, Nixon ja useat muut teokset ovat koetelleet Yhdysvaltojen lähihistorian kipupisteitä.

      Stone on myös ansioitunut dokumentaristi, jonka tuorein saavutus, kymmenosainen televisiotuotanto The Untold History of the United States käsittelee nimensä mukaisesti Yhdysvaltojen vaiettua historiaa ja kuuluu ohjaajan suurimpiin voimanponnistuksiin. Sarjasta on noussut jo rähinää ohjaajan kotimaassa.

      – Olen tottunut siihen. Natural Born Killers -elokuvan (1994) valmistuttua minut haastettiin oikeuteen, koska väitettiin, että elokuva olisi saanut ihmisiä murhaamaan toisiaan. USA:n kouluissa opetetaan maan historiaa täysin vastuuttomasti. Koulut pumppaavat opiskelijat täyteen epäoleellista informaatiota, joka estää näkemästä metsää puilta. Siksi on tärkeää, että uusi sarjani leviää.

      Stonen näkemykset Yhdysvaltojen politiikasta ovat muuttuneet aikojen saatossa. Nuorena hän oli konservatiivi ja taisteli Vietnamin sodassa.

      – Sodassa aloin nähdä asiat uudelta kantilta. Viimeistään Reaganin politiikka sai minut ymmärtämään, että olemme väärällä tiellä.
      Stone on pettynyt myös Obamaan.

      – Hän on musta mies, joka olisi voinut olla suuri mies, kuin Martin Luther King. Mutta hän on tehnyt järjettömän määrän kompromisseja. Ehkä hän on pettymys myös itse itselleen.

      STT-Eero Tammi

    • realisti?

      Ei mikään tusinanörtti

      Ensimmäinen keskustelu kesti viisi tuntia, ja sen aikana Greenwald vakuuttui, että Snowden todella oli sitä mitä hän väitti olevansa. Greenwald oli tekstien kypsyyden ja harkitsevaisuuden perusteella arvellut, että vuotaja on ehkä 50- tai 60-vuotias, urallaan korkealla oleva tiedustelumies.

      Greenwald haluaa oikaista sen väärinkäsityksen, että Snowden olisi kuka tahansa finninaamainen nörtti, joka sattumalta oli saanut tärkeitä asiakirjoja.

      Snowden oli tietokonetaidoiltaan niin hyvä, että hän oli noussut nopeasti korkealle tasolle kybersodankäynnin hierarkiassa. Snowdenin tehtävät vaativat sitä, että hänellä oli pääsy asiakirjoihin, jotka edellyttivät korkeaa turvaluokitusta.

      Snowden oli jo vuonna 2008 päässyt CIA:n palkkalistoilla avustamaan Yhdysvaltain presidenttiä Naton huippukokouksessa Romaniassa. Hän kertoi, että tuolloin hän näki salaisia asiakirjoja, joista osa oli ”todella pahoja”.

      Tuolloin Snowden ryhtyi ensimmäisen kerran epäilemään. Hän kertoi ”alkaneensa ymmärtää, että maani toimi maailmalla aivan toisin kuin minulle oli kerrottu”.
      Täysin harkittua

      Snowden oli harkinnut tietovuotajaksi ryhtymistä jo talvella 2008–2009, mutta hän ajatteli odottaa, josko uusi presidentti Barack Obama toisi parannusta asioihin. ”Sitten kävi kuitenkin selväksi, ettei Obama ainoastaan jatkanut vaan monissa tapauksissa vielä pahensi väärinkäytöksiä”, Snowden kertoi Greenwaldille.

      Greenwaldin mukaan Snowden oli suunnitellut vuotonsa huolellisesti harkiten ja täysin tietoisena siitä, että paljastuksista voi koitua hänelle erittäin vakavia seurauksia.

      Greenwald toteaa, että tietovuotajan tekojen vaikutus on sitä suurempi, mitä vaikeampi hallituksen on häntä demonisoida. Kaksi yleisintä demonisoinnin tapaa, väitteet epävakaudesta tai naiiviudesta, eivät selvästikään toimisi Snowdenin tapauksessa.

      Snowden kertoi tekojensa motiiviksi sen, että ihmisillä on oikeus tietää, miten heidän yksityisyyttään romutetaan.
      Mediakritiikkiä

      Greenwald pohtii luistavasti kirjoitetussa kirjassaan myös Snowdenin toiminnan merkitystä ja esittää tiukkaa mediakritiikkiä. Hän kuvailee, miten suuret amerikkalaislehdet – kuten joitakin Snowdenin asiakirjoja saanut The Washington Post – toimivat paljastuksia tehdessäänkin siten, että hallitus pääsisi mahdollisimman vähällä.

      Greenwald tekee myös joitakin uusia paljastuksia Snowdenin asiakirjojen pohjalta, esimerkiksi sen, miten lentokoneissa käytettäviä internet-yhteyksiä voidaan vakoilla. Näitä satelliittien kautta kulkevia yhteyksiä on pidetty vaikeina murtaa.

      Snowden kertoi Greenwaldille pelkäävänsä vain yhtä asiaa, sitä ”että ihmiset näkevät nämä asiakirjat ja kohauttavat hartioitaan, sanovat ’no kyllähän me tätä ounastelimme, mutta mitä sitten’. Pelkään vain sitä, että panen koko elämäni alttiiksi turhan takia.”

    • kuka provosoi?

      Yhdysvalloilla useita sotaharjoituksia BaltiassaUSA on käynnistänyt Atlantic Resolve -nimellä kulkevan operaation osoittaakseen tukeaan Nato- liittolaisilleen sekä eurooppalaisille kumppaneilleen.

      IL esittelee harjoitukset, joihin Yhdysvallat on viime aikoina Baltiassa osallistunut.

      Exercise Saber Strik

      USA-johtoiseen harjoitukseen osallistui 4500 henkilöä kymmenestä maasta, mukaan lukien Suomesta. Suomalaisvarusmiehet harjoittelivat muun muassa aluepartiointia ja johtopaikan ylläpitoa.

      173rd Airborne Brigade Bilateral Training

      Noin 150 amerikkalaista laskuvarjojääkäriä laskeutui Viroon viime huhtikuussa suorittaakseen virolaisjoukkojen kanssa kahdenvälisen harjoituksen. Neljässä maassa suoritettuun harjoitukseen osallistui noin 600 USA:n armeijan laskuvarjojääkäriä.

      Exercise Summer Shield 14

      Noin 100 USA:n merijalkaväen sotilasta harjoitteli virolaisten, latvialaisten ja liettualaisten kanssa Latviassa viime huhtikuussa.

      Exercise Spring Storm

      Noin 6000 sotilasta osallistui kolmeviikkoiseen harjoitukseen. USA:lta oli mukana noin 150 sotilasta.

      Exercise Namejs

      Noin 40 Yhdysvaltain erikoisjoukkojen edustajaa osallistui Latviassa kahdenväliseen harjoitukseen viime toukokuussa.

      Nato Baltic Air Policing

      Nato-johtoinen tehtävä, jonka välityksellä Baltian Nato-maiden ilmatilan valvonta tapahtuu. USA paransi valvontavalmiuksiaan Ukrainan kriisin takia. Tehtävään liittyy säännöllisiä harjoituksia.

      Exercise Flaming Sword

      Liettuan erikoisjoukkojen viime toukokuussa järjestämään harjoitukseen osallistui noin 140 amerikkalaissotilasta. Myös Suomi oli mukana harjoituksessa.

      • alakurttilainen

        Näin on näreet.Venäjä on aivan sivullinen Ukrainankin suhteen ja kunnioittaa kaikin tavoin Ukrainan suvereniteettia.
        Kyseessähän on Ukrainan sisäinen asia ja Ukrainan armeija tulee 240000 sotilaalla voittamaan muutaman tuhannen separatistin joukon, koska niiltä loppuu ammuksetkin.
        Tämä kaikki on kuitenkin Ukrainan sisäinen juttu ja pres.Putin voi vain toivoa konfliktin loppumista.


      • alakurttilainen kirjoitti:

        Näin on näreet.Venäjä on aivan sivullinen Ukrainankin suhteen ja kunnioittaa kaikin tavoin Ukrainan suvereniteettia.
        Kyseessähän on Ukrainan sisäinen asia ja Ukrainan armeija tulee 240000 sotilaalla voittamaan muutaman tuhannen separatistin joukon, koska niiltä loppuu ammuksetkin.
        Tämä kaikki on kuitenkin Ukrainan sisäinen juttu ja pres.Putin voi vain toivoa konfliktin loppumista.

        Sisäinen asia ehkä oli ollut ennen massivista "vapoehtoisia" tuloa. Vaikapa Girkin, Nazi-putlerin kätyri kavereinen, oli paikkalla jo helmikussa.


    • realisti?

      ukrainassa tapahtui laiton vallankaappaus usan tuella??

    • Venääiset fasisteja

      Taitaa olla niin että venäläiset ovat itse natseja hyökätessään raukkamaisesti itsenäiseen maahan ja murhaamalla siviilejä sekä varastamalla toisen maata.

      Venäläisten fasistimurhaajien edessä ei pidä antautua vaan nämä rotat pitää laittaa oikeuden eteen tekemiensä sotarikosten ja kansanmurhien vuoksi.

      Putin erityisesti on saatava Haagin kansainvälisen oikeuden eteen ja kyseinen kansanmurhaaja on laitettava telkien taakse lopuksi ikää. Nürnbergin oikeuden mukaisesti Putinin oikea tuomio olisi hirttotuomio.

    • Valitettavasti

      Ukrainan liikekannallepano edistyy.NNyt on tavoitettu jo 60 000 asekuntoista miestä.
      Enempää ei ehkä löydykään,mutta onhan tuokin melkoinen määrä.

      • sota on perseestä!

        Noista 60 000:sta suuri osa tulee lähtemään lippahivohkaan ennen kuin ovat ehtineet kasarmille. Sitä paitsi kun saavat aseet niin voivat paremmin ampua omat upseerinsa.

        Vietnamin sodan aikana USA:n asevoimien keskuudessa julkaistiin underground lehtiä joissa oli mm. tällaisia vetoomuksia:

        "Älä ryhdy sotilaskarkuriksi. Mene Vietnamiin - ja ammu esimiehesi". Tiettävästi ainakin 500 tällaista murhaa tai murhayritystä tehtiin jopa asevoimien omien sisäisten tutkimusten mukaan pelkästään 1970 ja 1971. Termi "fragging" on syytä tuntea jos haluaa tutustua Vietnamin sodan historiaan tarkemmin.


    • jäätävää

      https://ertras.wordpress.com/2015/01/27/venaja-ja-paattajiemme-sokeus/

      Olisikohan suomalaisten poliittisine päättäjineen aika herätä todellisuuteen? Ukrainan tapahtumat ovat paljastaneet Venäjän todelliset kasvot kaikessa militaristisessa ekspansiivisuudessaan. Nyt viimeistään pitäisi alkaa pohjustaa Suomen itsenäisyyden säilymistä muullakin kun poliittisella paskapuheella.

      NATOsta kansanäänestys heti, puolustusvoimien määrärahoihin tuntuva korotus ja jatkuvat kertausharjoitukset kehiin!

      Pidetään Suomi itsenäisenä tulevaisuudessakin!

    • Iskuri

      Konvehtisetä Petron punitiivit tulittavat omia joukkojaan.
      Commander of the Ukrainian “Aidar” battalion Sergey Melnichuk said that the Ukrainian army shells its own battalions.
      http://www.youtube.com/watch?v=0Hi-3NkStqs
      Melnichuk: UAF fire at the "Aidar" battalion [ENG SUBS]
      Translated by Alya Bailey and Olga Luzanova
      youtube.com

    • Perskele

      USAn nukkehallitus aloitti sodan omia siviilejään kohtaan heti valtaan päästyään!
      Onko moista nähty aiemmin!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2072
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1481
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      23
      1462
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1387
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe