Rock Katsastus

Humppa-Verneri

Täytyy kilpailun olla kovaa kun tuollaisiakin jo keksitään. Nyt on rasvatukille ihan oma katsastus. Nuo varmaan hyväksyy kaikki jenkkiromut jotka ei muualla kelpaa: http://rockkatsastus.fi/
Jännä nähdä kauanko tuo lafka pysyy pystyssä :D

31

1961

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jäminki

      Lahden seudulla. Hyvä. Sinne lähetetään kaikki jenkkipaskaraudat, joita pihaan yrittää parkkeerata. Viekööt partaset paksumahat sinne romunsa. Eipähän tarvi niitäkään jätkiä enää nähdä. Hyvä uutinen.

      Pysynee pystyssä, kunnes Trafi viheltää pelin poikki. Tai käy kuten Tattarisuolla, parin varoituksen jälkeen tyyli muuttuu, eikä enää kelpaakaan. Sen jälkeen haukutaan täällä nipottavaksi asemaksi. Sinne työhön erehtyneitä katsareita ei käy kateeksi.

    • katsuri1111

      toisin kuin te terot luulette, niin se harmaa skooda tai kiia on kyllä katsurille paljon vastenmielisempi tutkittava kuin asiallinen jenkkipeli.

      • katsuri1111

        varsinkin jos omistaja sattuu olemaan sellainen viiksekäs taloyhtiö-kyylä niin eipä harmita yhtään laittaa skoodaa tai kiiaa hylkyyn.


    • montöör

      Ei ole mikään kovin halpa asema. Määräaikaiskatsastus 80 euroa. Paitsi yli 30 vuotiaat 39 euroa. Haalii sinne semmoisia. Ei ne kaikki ole hyväkuntoisia museoautoja, kuten poika tulee vielä huomaamaan. On laittanut viisaasti muutoskatsastuksen matkailuautoksi maksamaan 199 euroa. Niitä ei halua. Näissä on paljon tunaroitu, ja saattaa iskeä omaan nilkkaan myöhemmin.

      Ei ole myöskään laittanut sinne tuottamatonta toimistoa. Tämäkin viisaasti, jää turha paperirähinä pois. Trafin hinnoilla niitä kohta tuskin tuottaa enää kukaan.

      Saattaa poika pärjätäkin. Toiminut vissiin ennen kymppinä jollain asemalla.

    • Nojaa

      Miks helvetissä yrittäjä on laittanu sinne lafkan sivuille jonkun helvetin elämänstoorinsa ja perhesuhteet. Ja kirjotusvirhein. Mitä helvettiä hänen lapsensa tai turrinsa autojen katsastamiseen liittyy. Kas kun ei laittanut vielä henkilötunnusta ja osotetta siihen.

    • jäminki

      Poistaa ne kyllä vielä, kun tulee riittävästi hankaluuksia niiden jenkkirautojen kanssa.

    • vanhavirkamies

      Joo, ei ole A:lla eikä K1:llä katsastajien kuvia tai nimiä netissä. Moni ei pidä enää nimeäänkään takin rinnassa. Eikä kehuskele vapaa-ajalla olevansa autokatsastaja.

      • juurinoin

        Koko autokatsastusalasta on kadonnut se "punainen lanka". Ainut tavoite on tuottaa omistajilleen mahdollisimman suuret voitot, siinä kaikki.


      • katsastusyrittaja

        Ja niin tuottaakin.... hahahahahaaaaaa.......


    • jäminki

      Ammatti ei todellakaan ole enää semmoinen toiveammatti, kuin se oli virkamiesaikana ja vähän sen jälkeenkin. Nykyisin täysin halveksittava juoksupoika, jolle kuka hyvänsä saa sanoa mitä hyvänsä. Kuten huoltoaseman bensapoika.

      Tälläkin hetkellä MOL:n sivuilla auki toistakymmentä katsastajan paikkaa pääkaupunkiseudulla. Samanlainen työvoimapula kuin terveydenhoidossa. Ainoastaan idioottimanen TeKun käynyt kaveri siihen ryhtyy. Siis looseri, josta ei ole muuhun.

      • wemmnkd

        Lakimuutoksella saatiin aikaan se että yksikään insinööri ei enää alalle lähde. Ja luuseri ei sekään pärjää. Paine on nykyisin aivan helvetillinen, kuten kaikki tietää. Hommaa pitäisi yksinkertaistaa ja suoraa asiakaskontaktia vähentää, jotta autonasentajia saataisiin alalle.


    • SepeLahesta

      Eipä taida kommentoijat ymmärtää, että tämä keskusteluketju on vain hyvää mainosta Rock Katsastukselle. Tyhmempikin tajuaa, jotta suurin osa kirjoittajista on jotain katkeria A1:n katsastusmiehiä, jotka huutelevat nimimerkkien takaa. Juuri niitä, jotka eivät edes kehtaa pitää rinnassa sitä nimilappuaan. Toisin kuin arvostelemanne yrittäjä, joka uskaltaa laittaa nimensä ja kuvansa nettiin esille ja seistä sanojensa takana. Arvatkaapa kummalle vein autoni? Voin sanoa, että oli paras katsastuskokemus tähän asti, vaikka yksi vika rekisteriotteeseen tuli. Ihan aiheesta. Ja ei, ei ollut jenkkiauto. Jos jotain kritiikkiä pitää antaa, niin vähän vaikea oli löytää paikkaa. Muuten 10

    • T4_

      Kävin juuri kyseisessä liikkeessä ja voin vahvasti suositella. Auto oli t4 transportteri ja oletusarvona oli että ei tule menemään läpi koska etupää kolkkasi ja pohjassa oli reikä eli tarkotus oli lähinnä hakea vikalista. Katsastus sujui reippaasti, ystävällisesti ja tunnelma oli kaikkea muuta kuin perinteisissä katsastuskonttoreissa. Vikalistaan tuli juuri oletetut viat eikä mitään ylimääräisiä nipotteluja. Ei tosin ollut kylän halvin mutta ehdottomasti helpoin ja miellyttävin. Aijon jatkossakin käyttää kyseistä liikettä sekä suositella kavereille.

    • 200940EY

      "ylimääräisiä nipotteluja", mitä tällä tarkoitat? Autot katsastetaan direktiivin 2010/48/EY mukaan, ja siihen ei kuulu mitään "ylimääräistä nipottamista"! Kaikki viat arvostellaan katsastuksen arvosteluperusteiden mukaisesti ja näiden pohjalta tehdään katsatuspäätös (hyväksytty/hylätty/keskeytetty/ajokielto). Toki palvelussa pyritään noudattamaan hyväntavanmukaista asiakaspalvelua.

      • T4_

        Tarkoitan sillä "nipottelulla" sitä ettei väkisin yritetä hakea sitä hylkyperustetta. Kuten eräässä valtion konttorissa Lahdessa kun ei saatu yhellä kädellä raudalla NELJÄLLÄ LYÖNNILLÄ reikää pohjaan ni otettiin sitten kaksin käsin jotta saatii vika aikasiksi. Joskus tuntuu että kun kyseisen konttorin katsureitten huonot päivät korreiloi suoraan hylkyjen määrään...


      • xxxxccc

        Suomalaiset on ihan hulluja, ne seisoo vaikkaa päällään kun EU-direktiivi niin määrää.


      • Anonyymi
        T4_ kirjoitti:

        Tarkoitan sillä "nipottelulla" sitä ettei väkisin yritetä hakea sitä hylkyperustetta. Kuten eräässä valtion konttorissa Lahdessa kun ei saatu yhellä kädellä raudalla NELJÄLLÄ LYÖNNILLÄ reikää pohjaan ni otettiin sitten kaksin käsin jotta saatii vika aikasiksi. Joskus tuntuu että kun kyseisen konttorin katsureitten huonot päivät korreiloi suoraan hylkyjen määrään...

        Renkomäki?


    • jäminki

      Joku täällä kehuskelee itseään tai kaveriaan 10 arvosanoineen. Ei katsastusta kukaan poka kehu. Enintään on hiljaa, joka voidaan laskea kehuksi.

      Poika pitänyt lafkaansa vasta kuukauden. Lärvi, nimi ja elämänstoori lähtee netistä siinä vaiheessa, kun hankaluuksia on tullut riittävästi. Näin on käynyt kaikille.

    • vanhahaaska

      "Huutelevat nimimerkkiensä takaa" kirjoittaa sepelahdesta. Eipä tuo itsekään kovin tarkkaan itseään identifioinut. Lahdessa lienee aika monta sepeä.

      Suomi24:n idea on aika paljon siinä, että kirjoitetaan nimimerkillä. Rajoittaisi keskustelua huomattavasti, jos kaikki pitäisi tehdä omalla nimellä. Esim. juuri kukaan ei uskaltaisi haukkua työnantajaansa. Nythän täällä on selvästi havaittavissa, että on useita A-Katsastuksen kyrpiintyneitä työntekijöitä, jotka tuovat tuntojaan julki. Ja hyvä niin. Asiat saattavat jopa edetä.

      Rock-Katsastukseen en sinällään ota kantaa. Suomessa on yrittäjäinvapaus. Tehköön poika parhaansa. Eipä katsastusta juuri enää missään maassa hoideta valtion puolesta, ikävä kyllä.

    • kukaottaatöihin

      Olen A:lla töissä ja olen sellainen kyrpiintynyt katsastaja. Pyyhkijänsulkia pitäisi myydä ja moottoriöljyä, katsastuksesta ei niin väliä. 20 euron pyyhkijänsulat menevät 500 euron raskaan muutoskatsastuksenkin edelle.

      • KOO22

        Mitä vittua eikai kukaan hullu maksa 500 euroa muutoskatsastuksesta? Meillä maksaa 250€ raskaan muutoskatsastus... Ainiin mutta oletkin paska firmassa töissä.


      • kolleega

        kommenttisi paljastaa idioottimaisuutesi.


    • Tolovana

      Kyllä on taas haukkumista ja jäkättämistä. Jäkäjäkäjää.
      Onko omat puljut menny nurin kun noin korpeaa?

    • Kävin tänään katsastamassa tuolla Rock katsastuksessa. Mielenkiintoinen paikka ja homma toimi asiallisesti. Tämä sopii humppa-kansallekin ;)
      Ensi vuonna menen samaan paikkaan katsastamaan; olivat kokemukset sen verran positiiviset.

    • 10pistettä

      Erittäin viihtyisä paikka ja hyvä palvelu! Kerrankin ei vituta mennä uusintakatsastukseen. Kannattaa valittajien itse käydä kääntymässä.

    • Janneli22

      Tiedoksi vaan, että ihan samoin kriteerein siellä autot katsastetaan kuin muuallakin. Rikkinäinen auto ei siis pääse läpi. Palvelu tuolla on parempaa ja ihmisläheisempää kuitenkin kuin monilla muilla asemilla.

    • PettynytRockkari

      En voi kehua! Soitin juuri kysyäkseni muutoskatsastuksesta niin kaveri sanoi ettei kiinnosta ja hän palvelee vain omia asiakkaitaan!!?? Kysyin että kuinka asiakkaaksi sitten pääsee niin kaveri tuumasi että ei mitenkään. Kuinka tälläistä toimintaa voi harjoittaa? Asiakkaat valitaan puhelinsoiton perusteella.? Olisin kysynyt muutoskatsastuksesta (mitä papereita tarvitsee?) (hän ei halunnut edes keskustella asiasta) ja olisin auton myös tuonut tähän paikkaan koska rock kaveri itsekkin olen. Täytyy käyttää sitten noita tavisten asemia siellä homma on aina toiminut.

    • Jäminki

      Ilmeisesti tullut hankaluuksia muutoskatsastuksien kanssa. Rock-jätkät tuoneet sinne paskaa muutettavaksi pakuiksi tai huoltoautoiksi. Tahi matkailuautoiksi ilman mitään varusteita. Kun hylännyt muutoskatsastuksen, saanut uhkailuja. Se onkin omiaan opettamaan pitämään näppinsä irti moisista hommista.

    • Lelukeksintö

      Taitavat olla enemminkin mustalaisia nämä "rock-jätkät". Tai sitten se "kuuluisa""rock-jätkä", joka uhkasi erästä katsastusasemaa murhapoltolla katsastuspäätökseen pettyneenä.

    • k.atsastaja

      En ihmettele ettei halua tehdä muutoskatsastuksia. Nykyään niitäkin valvotaan ja puutteellisilla papereilla ei kannata tehdä. Osat muutokset ovat helpottuneet mutta esim. madallussarjan muutos on mennyt aivan pelleillyksi ja Trafin vittuiluksi. Aiemmin kun erikoiskatsastusten asiakirjavalvontaa ei ollut, on teillemme päätynyt jos vaikka mitä laitteita.

      • Näin_meillä

        Näyttää ilmoittavan verkkosivuillaan että ei tee tiettyjä erikoiskatsastuksia. Ilmeisesti nykyään saa valita ketä palvelee ja missä asioissa. Ennen oli toisin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe